Dodaj do ulubionych

projekt lazienki

05.09.05, 15:14
Witam,
Mam pytanie do tych ktorzy zrezygnowali z glazury i terakoty w lazienkach.
Gdzie kupujecie glazure i czy mozecie polecic jakies adresy sklepow gdzie
mozna w cenie zakupionego towaru zrobic projekt i wizualizacje takiej
lazienki...Z gory wszystkim dziekuje! My myslelismy ze lazienka to bedzie
pikus ale okazalo sie ze jest tego tyle ze nie wiemy na co sie zdecydowac, a
nie mozemy znalezc sklepu gdzie zrobiliby nam jakis projekt...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • cucciolo Re: projekt lazienki 07.09.05, 10:33
      heja - ja tez zrezygnowalam z wykonczenia lazienki
      I tez sie zgodze, ze to koszmar potem samemu kombinowac, jak to wszytko
      rozplanowac, choc i tak wierze, ze zrobie to lepiej niz standardowy projekt
      lazienki - taki sam dla wszytkich.

NIe wiem jaki macie gust i jakiego rodzaju kafle lubicie - ja interesowalam sie
      raczej duzymi formatami - gresem robionym na kamien itd.
      I w tej kwestii moge wam doradzic gdzie szukac wink

A jesli chodzi o projekt lazienki w cenie materialow, to robia cos takiego np w
      Jupiterze (kolo towarowej) w takim duzym stoisku - praktycznie na wprost wejscia
      (pod koniec) - ale uprzedzam - to zazwyczaj nie sa tanie miejsca i potem moze
      sie okazac, ze nie macie ochoty wydac tych pieniedzy na zaproponowane przez
      nich materialy. Musicie wiec sie dokladnie dowiedziec jakie sa warunki takiego
      projektu - wiem, ze w przypadku kuchni, w przypadku rezygnacji z zaproponowanego
      rozwiazania czasem chca pieniadze a czasem konczy sie na tym, ze po prostu tego
      porjektu nie dostajesz do reki. CHoc uwazam, ze szanujaca sie firma robi taki
      porjekt jako czesc uslugi i potem go ew. z toba przerabia, no ale to moje zdanie.
      Projekty lazienek napewno robia tez w TTW OPex w Al. Jerozolimskich - zaraz za
      Blue CIty.

A jesli jestescie ciekawi jakie ja mam pomysly co do lazienki, to zapraszam na
      czat - moze sobie pogadamy, a jak nie macie mozliwosci w ciagu dnia, to
      napiszcie tutaj - i wtedy wam opowiem wink)

pozdrawiam
      • ergs Re: projekt lazienki 16.09.05, 13:13
        a co myslicie o wannach z hydromasażem?
        • cucciolo Re: projekt lazienki 16.09.05, 15:02
          ponoc sa niepraktyczne, bo nawet jesli z nich nie korzystasz, musisz caly czas
          uzywac specjalistycznych srodkow do czyszczenia calej tej instalacji "wewnatrz"
          wanny.
          NO chyba ze ktos ma duzo pienidzy i pania , ktora sie tym zajmie wink

a zawsze mozna skoczyc na basen i posiedziec na bąbelkach wink
          • domariusza Re: projekt lazienki 16.09.05, 21:01
            Nie wiem, może to pojedynczy przypadek. Ale kupując na Bartyckiej zamiast w
            LeroyMerle... coś tamm.. zaoszczędziłem prawie 10 zł na metrze kwadratowym.
            Chodzi o płytki do łazienki. Choć generalnie na Bartyckiej wcale tanio nie jest.
            • jajoke Re: projekt lazienki 18.09.05, 10:28
              Na Bartyckiej udalo Ci sie kupic taniej niz w Leroy bla bla bla.... ? Na
              Bartyckiej jest drogo, ale fakt jest taki ze tam mozna sie troche potargowac o
              cene, a w Leroy chyba juz nie ... Gratulacje ze udalo Ci sie wybrac...my jakos
              nie mozemy sie zebrac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka