18.01.06, 21:31
dostalismy ostatnio regulamin. Najlepszy punkt jest z furtka zeby koniecznie
ja zamykac jak wychodzi sie. TYLKO ADMINISTRACJA NIE WZIELA POD UWAGE IZ
FURTKI TEJ NIE DA SIE ZAMKNAC NAWET JAK BYSMY CHCIELI CHA CHA CHA. rEGULAMIN
W DECHĘ.
Obserwuj wątek
    • agnieszka.jg Re: Furtka 18.01.06, 22:17
      taaaa....... mamy karty, kody szlaban a kto chciał wejsc ze zewnątrz i tak
      wejdzie.. tak punkt jest bombowy!! i zamek też..
    • agnieszka.jg Re: Furtka 27.01.06, 11:01
      grrr... normalnie świetnie zapłacilismy kase dostaliśmy kody a furtka jak jest
      rozwalona tak jest.. każdy może wejść.. rzeczywiście świetna rzecz.. wszyscy
      chyba powinnismy oddać karty i podziękować bo po co nam zbędna rzecz która do
      niczego nie służy crying((
      • cucciolo Re: Furtka 30.01.06, 12:19
        to, ze furtka jeszcze nie dziala, to na pewno przejsciowe i jestem przekonana,
        ze niedlugo juz bedzie zamknieta i trzeba bedzie korzystac z kodow lub karty,
        zeby dostac sie na osiedle.
        Mnie zaniepokoila inna rzecz - przycisk do otwiernai furtki od wewnatrz znajduje
        sie na slupku - wystarczy, aby ktos, kto nie zna kodu, wsunal reke pomiedzy
        szczebelki furtki i tym sposobem bez wiekszego trudu otworzyl sobie furtke od
        wewnatrz. NIby tego przycisku z zewnatrz nie widac, ale jesli ktos wie, ze on
        tam jest...
        A przeciez ochrona nie zawsze bedzie skupiona na furtce, zeby pytac ewentualnie
        takiego delikwenta, czy wybiera sie do punlktow uslugowych czy tez ma jeszcze
        jakies inne plany.....
        Oczywiscie nawet zapytani, wszycy sie beda wybierac do punktow uslugowych....
        Bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka