mat_k2 28.10.06, 13:32 Parking na placu przed administracją, cena 200zł/miesiąc, tel.696426261 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mru_mru_mru Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 11:33 Hm... bardzo fajna propozycja! Zyczę Panu "rychłego" wynajęcia owego miejsca. pozdrawiam Odpowiedz Link
dongus Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 11:41 Koleś chyba się z choinku urwałeś! Na horowej miejsca chodzą 80 - 100 PLN. Chyba że Twoje jest razem z garażem Odpowiedz Link
allure10 Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 12:11 ta cena to chyba lekka przesada! Odpowiedz Link
mat_k2 Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 16:32 za 80 zł to nawet mi głowy nie zawracać! jednym słowem gra nie warta świeczki. A Koleś niech sie zorientuje jakie ceny są w wawie! poza tym ja nikomu na siłe nie wciskam tego parkingu ( to jest moja sprawa ile ja chce) więc po co te nerwy - wyluzujcie ludzie! A i dziekuję chętny i tak na pewno się znajdzie Mimo wszystko pozdrawiam Sąsiadów Odpowiedz Link
mru_mru_mru Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 16:56 No właśnie gdybym sie nie orientowała to bym nie wiedziała, że: prosty przykład, na Ursynowie miejsce parkingowe w garażu podziemnym kosztuje wlaśnie te 80 zł, o ktorych sąsiad mowił, że nawet nie chce by mu tym głowę zawracano. I szczerze wątpie, że ktoś sie znajdzie by je od sąsiada wynajął. Ale oczywiście, może sobie sąsiad i za 500 zł wydzierżawić ))) Ja napewno nawet gdybym miała chodzić za bramę 500m od kogokolwiek za taką ceną miejsca bym nie wynajęła, z czystego rozsądku, bo to już przegięcie żeby cene tak wywindować! Odpowiedz Link
magiart Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 18:49 Ludzie poco się denerwujecie ,przeciez "mat" ma prawo wynająć miejsce parkingowe za tyle ile chce.Jeżeli Was ta cena nie satysfakcjonuje to nie ma sensu zabierać głosu.To jego miejsce i jego pieniądze , a w Wawie są różne ceny te 80.00 zł. to minimum. Odpowiedz Link
neuron8 Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 19:07 Parafrazując powiedzenie: Miejsce jest tyle warte ile ktoś chce za nie zapłacić. I tyle w temacie... Odpowiedz Link
mat_k2 Re: wynajme miejsce parkingowe 04.11.06, 18:14 Bardzo mi przykro ale ogłoszenie jest już nie aktualne. Mamy szczęśliwego dzierżawce ( a nie mówiłam ). Odpowiedz Link