Dodaj do ulubionych

wynajme miejsce parkingowe

28.10.06, 13:32
Parking na placu przed administracją, cena 200zł/miesiąc, tel.696426261
Obserwuj wątek
    • mru_mru_mru Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 11:33
      Hm... bardzo fajna propozycja! Zyczę Panu "rychłego" wynajęcia owego miejsca.
      pozdrawiam
    • dongus Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 11:41
      Koleś chyba się z choinku urwałeś! Na horowej miejsca chodzą 80 - 100 PLN.
      Chyba że Twoje jest razem z garażem
      • allure10 Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 12:11
        ta cena to chyba lekka przesada!
        • mat_k2 Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 16:32
          za 80 zł to nawet mi głowy nie zawracać! jednym słowem gra nie warta świeczki.
          A Koleś niech sie zorientuje jakie ceny są w wawie! poza tym ja nikomu na
          siłe nie wciskam tego parkingu ( to jest moja sprawa ile ja chce) więc po co te
          nerwy - wyluzujcie ludzie! A i dziekuję chętny i tak na pewno się znajdzie smile
          Mimo wszystko pozdrawiam Sąsiadówsmile
          • mru_mru_mru Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 16:56
            No właśnie gdybym sie nie orientowała to bym nie wiedziała, że: prosty
            przykład, na Ursynowie miejsce parkingowe w garażu podziemnym kosztuje wlaśnie
            te 80 zł, o ktorych sąsiad mowił, że nawet nie chce by mu tym głowę zawracano.
            I szczerze wątpie, że ktoś sie znajdzie by je od sąsiada wynajął. Ale
            oczywiście, może sobie sąsiad i za 500 zł wydzierżawić smile))) Ja napewno nawet
            gdybym miała chodzić za bramę 500m od kogokolwiek za taką ceną miejsca bym nie
            wynajęła, z czystego rozsądku, bo to już przegięcie żeby cene tak wywindować!
            • magiart Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 18:49
              Ludzie poco się denerwujecie ,przeciez "mat" ma prawo wynająć miejsce
              parkingowe za tyle ile chce.Jeżeli Was ta cena nie satysfakcjonuje to nie ma
              sensu zabierać głosu.To jego miejsce i jego pieniądze , a w Wawie są różne ceny
              te 80.00 zł. to minimum.
    • neuron8 Re: wynajme miejsce parkingowe 30.10.06, 19:07
      Parafrazując powiedzenie:

Miejsce jest tyle warte ile ktoś chce za nie zapłacić.

I tyle w temacie...
    • mat_k2 Re: wynajme miejsce parkingowe 04.11.06, 18:14
      Bardzo mi przykro ale ogłoszenie jest już nie aktualne. Mamy szczęśliwego
      dzierżawce smile ( a nie mówiłam ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka