dangol 06.11.06, 15:20 Chciałbym zorientować się jaki Państwo macie sygnał TV? Jak odbierają u Was telewizory? U mnie ostatnio znacznie się pogorszyło (gudynek 5F) mimo, że wcześniej też było bez rewelacji. Najgorzej oczywiście TV4. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mszyman88 Re: sygnał TV 06.11.06, 15:33 W budynku 5E program TV4, też do bani. Za aktorami snują się ich cienie Odpowiedz Link
am1980 Re: sygnał TV 06.11.06, 19:44 W 5G TV4 też cieniutko odbiera nie wspomne już o Pulsie zgłaszałem to nawet do Supermedii, ale jak narazie poprawy nie widać! Pozdrawiam Odpowiedz Link
misiozap1 Re: sygnał TV 06.11.06, 22:15 Po mojej interwencji w prawie braku sygnału TV /całkowitego/ otrzymałem informacje od montera, iż uszkodzona jest wiekszość anten zbiorczych /wzmacniaczy/ na budynkach. Ciekawe zjawisko. Odpowiedz Link
marian_xx Re: sygnał TV 07.11.06, 09:16 5f - TV4 od zawsze słaba jakość Ale mniej więcej od miesiąca pojawiły się przesuwające się pasy - coś jakby zakłócenia. Odpowiedz Link
edyta_marcin Re: sygnał TV 13.11.06, 10:53 My dzisiaj zglosilismy do techników problem i juz jest ok - budynek 5F. E&M Odpowiedz Link
dangol Re: sygnał TV 16.11.06, 08:44 Po zgłoszeniu "usterki" ekipa z supermedii przyjechała w dniu 14.11 i już jest ok. TV4 działa nawet przyzwoicie (prawie niewidoczne śnieżenie) i już się z tego cieszymy, a czy powinniśmy? Powinno to być normą, że sygnał na wszystkich kanałach jesty dobry. Ps. To co płacimy w czynszy 10 zł na TV idzie do supermedii. Jak żona złożyła pismo do administracji, żeby zadziałali w sprawie poprawy sygnału, to się oburzyli i powiedzieli, że z takimi pierdołami przychodzimy. Powiedzieli, że pieniądze idą do supermedii i żeby bezpośrednio śię z nimi kontaktować. Uważam, że 10 zł miesięcznie za standardowe kanały ogólnodostępne to lekka przesada. Inni (kilku znajomych, którzy ostatnio kupowało mieszkania) mają w standarcie instalację TV i nie muszą płącić takich kwot za konserwację. TBS poszedł na łatwiznę, wpuścił supermedię a teraz my musimy im płacić. Koszt samej instalacji nie jest aż taki duży, a sami wiemy, że odbiór mamy bez rewelacji. Odpowiedz Link