waldek1974 17.11.08, 15:00 Witam wszystkich!! Czy ktoś moze slyszał kiedy ewentualnie bedzie przegląd piecy tak jak co roku?A może trzeba załatwic we wlasnym zakresie?Z gory dziekuje za odpowiedz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuron8 Re: przegląd pieca gazowego 17.11.08, 16:18 Piec jest twoją własnością i przeglądy robisz na własną rękę i co za tym idzie koszt. Koszt około 120 zł - tyle płaciłem ostatnio. Jeśli masz jeszcze gwarancję (nie wiem który etap jesteś) to do daty podanej w karcie gwarancyjnej robisz przegląd i czyszczenie celem przedłużenia rzeczonej gwarancji. Po dwóch latach - gdy gwarancja upłynie warto co rok zrobić sobie przegląd i dla własnego bezpieczeństwa a i na pewno wpłynie to na żywotność piecyka. Od początku robię i wielu naszych sąsiadów u Pana Krzysztofa tel 504-289-907 - sprawdzony serwisant Neuron Odpowiedz Link
waldek1974 Re: przegląd pieca gazowego 17.11.08, 17:28 Dziekuje ci bardzo!!!!!Pozdrawiam. teraz juz wiem wszystko.Jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link