IP: 195.116.92.* 14.06.02, 07:46
Mój mąż spotkał w pracy człowieka, który utrzymuję, ze pochodzi z okolic
Nałęczowa, ale teren tam jest płaski (!), żadnych wąwozów, wzniesień i takich
różnych. Wydaje mi się to dziwne, mojemu mężowi też, bo on był a Nałęczowie
dopiero raz, ale zapamiętał głównie okoliczne wąwozy i duże zagęszczenie
wzniesień. Chyba nie dość dobrze znam tę okolicę.
Co Wy na to?
AgaT
Obserwuj wątek
    • Gość: szonik Re: wąwozy IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 08:12
      Gość portalu: agat1 napisał(a):

> Mój mąż spotkał w pracy człowieka, który utrzymuję, ze pochodzi z okolic
      > Nałęczowa, ale teren tam jest płaski (!), żadnych wąwozów, wzniesień i takich
      > różnych. Wydaje mi się to dziwne, mojemu mężowi też, bo on był a Nałęczowie
      > dopiero raz, ale zapamiętał głównie okoliczne wąwozy i duże zagęszczenie
      > wzniesień. Chyba nie dość dobrze znam tę okolicę.
      > Co Wy na to?
      > AgaT
      Twój mąż dobrze zapamiętał: urzeźbienie terenu jest szczególnie bogate, występują
      liczne, głębokie (ok. 20 m) wąwozy
      pozdrowienka
      • Gość: agat1 Re: wąwozy IP: 195.116.92.* 14.06.02, 08:15
        ja bywalam w nałęczowie i okolicach dosyć często i też pamiętam 'bogate
        urzeźbienie', tylko zastanawia mnie, skąd mógł być ten facet ? Chyba z tą
        okolicą Ciechanowa to trochę przesadził
        • Gość: szonik Re: wąwozy IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 08:19
          niektórzy tak mają, wiedzą wszystko o wszystkim(ch) i nigdy nie przyznają się
          do błędu
          • m.in Re: wąwozy 14.06.02, 09:16
            może ten chłowiek nie "pochodzi z okolic Nałeczowa" ale "pochodził w okolicach
            Nałeczowa"? jeśli tak to by sięzgadzało. np Kurów czy Garbów są "w okolicy" i
            jest tasm dosyć płasko. :))) przynajmniej jak na okolicę. mam dom "w okolicy"
            i wąwozy, pagórki i takie tam są jak najbardziej :)))
            • Gość: agat1 Re: wąwozy IP: 195.116.92.* 14.06.02, 09:48
              liczylam na ciebie, m.in, bo wiem, że z okolicą jesteś obeznany, a ja dawno nie
              oglądała, moze sie jakieś pagórki spłaszczyły albo wąwozy zasypali ? To jestem
              spokojniejsza...
              AgaT
              • Gość: hrabia Re: wąwozy IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 14.06.02, 16:17
                Gość portalu: agat1 napisał(a):

> liczylam na ciebie, m.in, bo wiem, że z okolicą jesteś obeznany, a ja dawno nie
                >
                > oglądała, moze sie jakieś pagórki spłaszczyły albo wąwozy zasypali ?
                są takie plany by Wisłę puścić w odwrotnym kierunku i usypac góry w okolicach
                Kurowa:)))))))
                • Gość: agat1 Re: wąwozy IP: 195.116.92.* 17.06.02, 08:11
                  Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Gość portalu: agat1 napisał(a):
                  >
                  > > liczylam na ciebie, m.in, bo wiem, że z okolicą jesteś obeznany, a ja dawn
                  > o nie
                  > >
                  > > oglądała, moze sie jakieś pagórki spłaszczyły albo wąwozy zasypali ?
                  > są takie plany by Wisłę puścić w odwrotnym kierunku i usypac góry w okolicach
                  > Kurowa:)))))))
                  ...i jeszcze jakieś ciepłe morze w okolicy, to sie ludziska na wakacje będa
                  zjeżdżac masowo..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka