Dodaj do ulubionych

Potwierdziło się.

07.12.13, 19:41
No i właśnie po raz "miliardowy" potwierdziło się, że nie tylko w realu, ale NAWET w internecie - zacofane, polskie facetki wybierają sobie - owszem - mężczyznę, ale ZALEDWIE SPOŚRÓD tych, którzy o nie zabiegają, a NIE spośród tych, którzy im się rzeczywiście PODOBAJĄ, i o których one rzeczywiście MARZĄ. :)
..."Ciamry" i "ciepłe kluchy", których typową cechą jest bierność.
:)

Wybierają sobie spośród tych "piesków", którzy się za nimi uganiali, a później dopiero TYLE rozwodów.
...Heh...
SMUTNE to.
Obserwuj wątek
    • torado Re: Potwierdziło się. 08.12.13, 11:01
      jeśli Twoje posty to zamierzona prowokacja, to uznaję ją za wielce pożądaną, bo myślę więc jestem ;-). Ale jeśli te posty wyrażają Twoją opinią, to wieje od nich niesprawiedliwymi uogólnieniami i tym, że chcąc usprawiedliwić swój starokawalerski stan całą odpowiedzialność za to, że jesteś sam zrzucasz na głupie, zacofane kobiety....
      • maitresse.d.un.francais Re: Potwierdziło się. 08.12.13, 18:10
        torado napisała:

> jeśli Twoje posty to zamierzona prowokacja, to uznaję ją za wielce pożądaną, bo
        > myślę więc jestem ;-)

Kto w tym przypadku myśli? Prowokator czy internauci? Bo ci drudzy znają jego poglądy michaela już chyba na pamięć.
        • torado Re: Potwierdziło się. 08.12.13, 19:18
          maitresse.d.un.francais napisała:

> torado napisała:
          >
          > > jeśli Twoje posty to zamierzona prowokacja, to uznaję ją za wielce pożąda
          > ną, bo
          > > myślę więc jestem ;-)
          >
          > Kto w tym przypadku myśli? Prowokator czy internauci? Bo ci drudzy znają jego p
          > oglądy michaela już chyba na pamięć.

ależ ja nie mam pewności czy on prowokuje...;-)
          • maitresse.d.un.francais Re: Potwierdziło się. 08.12.13, 19:25
            \
            >
            > ależ ja nie mam pewności czy on prowokuje...;-)

Ale zakładasz, że jeśli prowokuje, to dobrze czyni, bo "myślę, więc jestem".
      • basiastel Re: Potwierdziło się. 15.12.13, 20:39
        To nie jest prowokator, to mocno zaburzony człowiek żyjący fikcją. Nienawidzi kobiet i zastanawiam sie, czy nie poluje w internecie na jakąś ofiarę.
    • bombalska Re: Potwierdziło się. 08.12.13, 22:39
      "Wybierają sobie spośród tych "piesków", którzy się za nimi uganiali, a później dopiero TYLE rozwodów. ...Heh... SMUTNE to."

Powiedział pan Michael Pierd, ekspert od związków.
    • iskierka43 Re: Potwierdziło się. 09.12.13, 12:38
      Powiem tak: o wiele bardziej jest dla mnie dziwne to,że w wieku 40 lat ktoś jest starym kawalerem niż to,że,że związek mu nie wyszedł i jest rozwodnikiem.tak,że zastanowiłabym się kto tu jest :ciamcią i ciepłą kluchą.Pewnie się komus narażę,ale dla mnie facet,który nie był zonaty ma coś do ukrycia.....ciekawe co?:-)
      • michael_praed Re: Potwierdziło się. 09.12.13, 16:07
        Tak. Z REZERWĄ trzeba podchodzić do wszystkich (do mężczyzn, ale i do facetek TEŻ), którzy w tak PÓŹNYM wieku są nadal kawalerami/pannami.
        Zgadzam się z tym.

Ale natomiast niemal pewnym można być, że rozwodniczki/rozwodnicy TYM BARDZIEJ NIE nadają się na partnerki/partnerów życiowych.
        Bo one/oni MIELI już szansę pokazać, czy się nadają, a mimo to NIE wyszło im.

...Tyle w temacie, który poruszyłaś.
        • lilja1973 Re: Potwierdziło się. 09.12.13, 17:21
          Też mi się wydaje że to prowokator.Tylko dlaczego ta prowokacja ma polegać na obrażaniu ludzi.
          • torado Re: Potwierdziło się. 09.12.13, 21:00
            lilja1973 napisał:

> Też mi się wydaje że to prowokator.Tylko dlaczego ta prowokacja ma polegać na o
            > brażaniu ludzi.

bo być może cel uświęca środki...;-)
        • fajny77 Re: Potwierdziło się. 10.12.13, 07:45
          michael.... strasznie generalizujesz.... skąd się to u Ciebie bierze?

rozwodnicy mają to do siebie, że teraz przy zapoznaniu nowej osoby, mogą nie popełnić już tych samych błędów, inaczej patrzą na świat, doceniają inaczej, niż wtedy, gdy byli młodsi i świat rządził innymi prawami....

sam nim jestem i cieszę się, bo już jakiegoś doświadczenia życiowego nabrałem, a nie tylko siedzę na forum, użalam się i co raz nowe głupie i prowokacyjne tematy poruszam, czochrając się po "bananie"..... zastanów się nad sobą, choć biorąc pod uwagę Twoje "wygórowane" myślenie o sobie i tylko o sobie, ciężko będzie Ci się zniżyć do poziomu Nas, szarych ludzi.....

pozdrawiam
        • basiastel Re: Potwierdziło się. 14.12.13, 18:47
          Nie dociera do Ciebie, że skoro nikt Ciebie do tej pory nie chciał, nie dał Ci sie sprawdzić w roli męża, to oznacza, że kobiety obchodza Ciebie szerokim łukiem i w ogóle jako męża nie biorą Ciebie pod uwagę? I co, czujesdz się taki lepszy?
    • basiastel Re: Potwierdziło się. 14.12.13, 19:13
      michael_praed napisał:

> No i właśnie po raz "miliardowy" potwierdziło się, że nie tylko w realu, ale NA
      > WET w internecie - zacofane, polskie facetki wybierają sobie - owszem - mężczy
      > znę, ale ZALEDWIE SPOŚRÓD tych, którzy o nie zabiegają, a NIE spośród tych, któ
      > rzy im się rzeczywiście PODOBAJĄ, i o których one rzeczywiście MARZĄ. :)
      > ..."Ciamry" i "ciepłe kluchy", których typową cechą jest bierność.

Ciesz się z chłopie z tego, bo w ten sposób może jakaś się z Tobą zwiąże, choć watpię.
      > :)
      >
      > Wybierają sobie spośród tych "piesków", którzy się za nimi uganiali, a później
      > dopiero TYLE rozwodów.
      > ...Heh...
      > SMUTNE to.
    • ffor Re: Potwierdziło się. 15.12.13, 19:43
      Masz rację. Ja tak wybierałam
    • basiastel Re: Potwierdziło się. 16.12.13, 12:15
      A ty co, po czterdziestce uganiasz się na wszelkich możliwych forach randkowych i wyrzekasz na kobiety, histeryzujesz, ze umrzesz bezpotomnie zamiast wieść szczęśliwe życie z kobietą marzeń? I nie możesz znieść, że ludzie wiodą szczęśliwe, czasem mniej zycie i nie widzą tego wszystkiego tak czarno jak ty?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka