bea-70 07.05.09, 19:26 Dojrzałam do tego stopnia,aby ogłosić wszem i wobec,iz poszukuję bratniej duszy.Najlepiej z okolic Sosnowca..Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristof73 Re: Stało się! 20.05.09, 16:13 jestem z katowic dokładnie z 1000lecia mozę być mam 35lat też poszukuję bratniej duszy pozdrawiam Odpowiedz Link
niepolak_w_polsce Re: Stało się! ---- dopiero sie stalo? ha ha ha 09.11.09, 13:00 bea-70 napisała: > Dojrzałam do tego stopnia,aby ogłosić wszem i wobec,iz poszukuję bratniej > duszy.Najlepiej z okolic Sosnowca..Pozdrawiam Jesli "70" to rocznik, to masz 39 lat. Dopiero "dojrzalasz"? Smiech na sali :))))))))))))))))))))) Jak dla mnie jestes za stara, ale jesli masz 39 lat, polecam szukac pomiedzy 47-50 latkowie, oni pasuja wiekowo do ciebie :) Odpowiedz Link
portobello39 Re: Stało się! ---- dopiero sie stalo? ha ha ha 15.11.09, 22:27 a ile Ty masz lat panie niepolaku_w_polsce?\to co polecasz moze i wiekowo pasować do kobiety o nicku bea-70, ale może nie pasować w innych kwestiach, które sa wzniejsze niz te wiekowe:)) Bo niejest wazne ile lat masz tylko na ile lat sie czujesz:)) Odpowiedz Link