manfredziak10610 03.07.11, 10:02 Może ktoś wie gdzie składuje się elektro śmieci w naszej okolicy. Pisałem i dzwoniłem do gminy ale odpowiedzi od 2 tygodni brak!! Dzięki za odp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owrank Re: elektro-śmieci 03.07.11, 11:51 na pierwszej i głównej stronie gminy jest link "Oddaj zużyty sprzęt elektroniczny" i po kliknięciu jest informacja www.lesznowola.waw.pl/index.php?id=234&lan=pl w sumie znalezienie zajmuje mniej czasu niż napisanie maila, że "odpowiedzi od 2 tygodni brak" ;) Odpowiedz Link
manfredziak10610 Re: elektro-śmieci 03.07.11, 23:28 Szanowny panie............właśnie pod wskazany telefon dzwoniłem (pare razy) i pod wzkazany mail pisałem odpowiedzi brak! Ale może tacy jak pan mają lepsze przywileje..a zwykłych obywateli macie gdzieś. Pozdrawiam Odpowiedz Link
owrank Re: elektro-śmieci 04.07.11, 11:30 > Ale może tacy jak pan mają lepsze przywileje.. nooo tak - jest super tajny magazyn na elektrośmieci w kazamatach urzędu gdzie po podaniu hasła "żyrafy wchodzą do szafy" można oddać każdy elektro-śmieć jaki tylko sobie ktoś uprzywilejowany potrafi wymarzyć ;) > a zwykłych obywateli macie gdzieś "my" tzn. również ja ? ja raczej jestem "zwykłym" obywatelem a chyba trudno, żebym miał gdzieś samego siebie ;) Odpowiedz Link
proeko_zsee Re: elektro-śmieci 12.06.12, 15:02 Jeśli chodzi o elektrośmieci, to zapraszamy do zgłaszania odbiorów. Masz starą, niepotrzebną lodówkę, pralkę, kuchenkę, komputer, TV lub inny gabarytowy sprzęt elektryczny lub elektroniczny? Nie wyrzucaj go i nie chomikuj - odbierzemy od Ciebie elektrośmieci własnym transportem. Szybko i w łatwy sposób pozbędziesz się elektrogratów. Dodatkowo przyczynisz się do ochrony środowiska naturalnego, odebrany od Ciebie sprzęt zostanie po testach przekazny do ponownego użycia lub poddany recyklingowi, jesli będzie niesprawny, uszkodzony lub niekompletny. Odbieramy wielkogabarytowy zużyty sprzęt ZA DARMO lodówka, pralka, zmywarka, kuchenka, kuchenka mikrofalowa, komputer, monitor, drukarka, akcesoria komputerowe, telefony, telewizory, radia, drobny sprzęt AGD, RTV i IT Najbliższy termin odbioru w Warszawie i okolicach (trasa Błonie-Warszawa-Otwock): 14.06.2012 (czwartek) Zgodnie z ustawą o zużytym sprzęcie użytkownik ma obowiązek przekazać elektrośmieci zbierającemu zarejestrowanemu w rejestrze GIOŚ (firmie zbierającej posiadającej decyzje z zakesu gospodarki odpadami). PROeko jest zarejestrowane jako zbierający pod numerem E0014183ZP. Sprawdź czy firma, której chcesz oddać swój sprzęt posiada numer rejestrowy! [b]Pamiętaj, że przekazując go firmie niezarejestrowanej łamiesz prawo![/b] Masz pytania, chcesz umówić odbiór? - zadzwoń lub napisz maila biuro(at)proekoodpady.pl lub 22 725 17 60 lub 513 122 461 Zespół PROEKO www.proekoodpady.pl Znajdź nas na facebooku! www.facebook.com/proekoodpady Odpowiedz Link