hubert_28 02.09.05, 08:56 Czy udalo sie komus jakos rozsadnie wynegocjowac rozlozenie platnosci za mieszkanie? Czy developer jest sklonny negocjowac taka sprawe? Jak to wyglada w praktyce? Pozdrawiam, H Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grabowscy Re: finansowanie - platnosci 02.09.05, 12:23 Pytaj tych, cos juz podpisali umowy na nowa inwestycje. Z naszej perspektywy to juz historia a i postawa inwestora mogla ulec zmianie... Ale ciekwa jestem Twojego doswiadczenia. Napisz koniecznie. :-) Jeż Odpowiedz Link
hubert_28 Re: finansowanie - platnosci 02.09.05, 16:33 > Ale ciekwa jestem Twojego doswiadczenia. Napisz koniecznie. > :-) Ja nie mam jeszcze zadnego. Zastanawiam sie nad ta inwestycja a chcialbym finansowac ja sprzedajac swoje stare mieszkanie. Mieszkac chcialbym w mieszkaniu a jednoczesnie trzeba wplacac na nowe... Jak to u Was wygladalo w praktyce? co ile te wplaty? pozdrawiam, H Odpowiedz Link
grabowscy Re: finansowanie - platnosci 02.09.05, 20:52 Terminarz wplat poda Ci w przyblizeniu deweloper. On ma plan budowy i dobrze wie kiedy wypadna kolejne etapy. Mieszkac w starym wplacajac na nowe... ? Raczej w wynajetym, chyba ze dogadasz sie z kupujacym. Ale kto da Ci dzisiaj pieniadze a wprowadzi sie do niego za pol roku ? Plus jeszcze trzy miesiace poslizgu... plus niespodzianki. Lepiej sprzedaj stare, wynajmij male i wplacaj ma kolejne etapy. Mozesz tez rozwazyc krotka pozyczke z banku. Powodzenia. - Jeż Odpowiedz Link