Dodaj do ulubionych

Gdzie do fryzjera?

13.02.06, 17:03
Witam:)!
Przeczytałam już wątek niżej na ten temat ale jeszcze chciałam raz zapytać?
Polecacie p.Kamilę z bloków obok placu zabaw a odradzacie salon pomiędzy
Kramigiem a zakładem zakładającym (he he he) klimatyzacje czy tak?
A czy ktoś wie coś na temat salonu obok apteki?
Jestem od niedawna mieszkanką Mysiadła (przeprowadziliśmy się z dalekiego
cudnego Wrocławia). Moja głowa woła o pomstę do nieba a ja słabo się
orientuję:(!
Raz w awaryjnej sytuacji pojechałamn do Laurenta w Piasecznie ale w takiej
cenie to panie powinny mieć lepsze kwalifikacje! Jeżeli ktoś może mi wskazać
godnego polecenia fryzjera (z fantazją i umiejętnościami) to będę bardzo
wdzięczna:)!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kasia2824 Re: Gdzie do fryzjera? 14.02.06, 17:30
      Kiedyś tam byłam i nie bylam specjalnie zadowolona pani nie bardzo umiala
      doradzić a poza tym pazurk które mi robiła z jednej strony były ok a z drugiej
      się podwijaly i nie mogła sobie z nimi poradzić.
    • monika.sp Re: Gdzie do fryzjera? 15.02.06, 16:44
      Może GABELLE w PIasecznie... miałam do czynienia z pozytywnymi opiniami.Tel 737
      17 22
      Pozdr.
      P.S. Też jestem z Wrocławia :)
      • diwer33 Re: Gdzie do fryzjera? 15.02.06, 17:47
        Bardzo dziękuję za odzew:)!
        Kasia2824 zrobić fajne pazurki to jest sztuka a wiem ile krwi mogą napsuć źle
        obcięte włosy!
        Monika.sp aż mi się pysk uśmiechnął, że jest ktoś jeszcze z moich stron:)!
        Tęskno mi do domu chociaż Mysiadło wieś przeurocza to nie mogę się przyzwyczaić
        i chyba nigdy nie będę się tu czuła dobrze:(!
        A wracając do tematu to spróbuję w Gabelle.
        Dziekuję raz jeszcze i pozdrawiam:)!
        • monika.sp Re: Gdzie do fryzjera? 16.02.06, 09:31
          Diwer33 - ja do W-wy sprowadziłam się 5 lat temu, alw w Mysiadle zamieszkam za
          ok. 3 miesiące. Szybko się przyzwyczaisz, ale za Wrocławiem będziesz tęsknić
          zawsze :)
          Pozdrawiam serdecznie
          • diwer33 Re: Gdzie do fryzjera? 17.02.06, 16:43
            Monika.sp ja to jakaś niereformowalna jestem;)! Cały czas żyję myślą co by tu
            zrobić żeby jak najszybciej wrócić:)! Ale co tam takie życie. Żal tylko że
            rodzina i przyjaciele daleko:(!
            Pozdrawiam i życzę spokojnej przeprowadzki (he he he;)!
    • agach77 Re: Gdzie do fryzjera? 20.01.07, 08:02
      A ktoś może zna nr tel do salonu, który powstał we wrześniu 2006 ?? Mieści się w
      Mysiadle obok lekarza weterynarii i visa vis jest sklep spożywczy. Niestety nie
      pamiętam jak się nazywa ta ulica. Wiem ze trzeba przejechać obok tego nowego
      bloku, co został wybudowany przy Topolowej.
      • kasiula.g Re: Gdzie do fryzjera? 20.01.07, 09:03
        ja wiem :), bo korzystam :)
        STUDIO FRYZUR
        ul. Graniczna 37 / Nowa Iwiczna
        tel. 750-73-79; 501 283 411
        p. Dorota Smoleń jest wlaścicielem i chyba jedyną jak na razie fryzjerką, ale ma
        fajnepomysły i umie doradzić (ma "dobrą rękę") i nie jest tragicznie droga ;)
        • agach77 Re: Gdzie do fryzjera? 20.01.07, 14:27
          Bardzo dziękuję właśnie o to mi chodziło, też uważam ze jest świetna od wielu
          lat powierzam jej swoją czuprynę :-)
          Pozdrawiam Aga
          • diners Re: Gdzie do fryzjera? 22.01.07, 16:10
            potwierdzam, p. Dorotka jest rewelacyjna :-)
    • alladynka11 Re: Gdzie do fryzjera? 15.06.13, 21:18
      Ja chodzę do salonu Bożenka od wielu lat i coraz trudniej jest tam się dostać , a to chyba o czymś świadczy zresztą ceny dobre i obsługa miła .
      • pirxthepilot Re: Gdzie do fryzjera? 19.06.13, 20:55
        alladynka11 napisała:

> Ja chodzę do salonu Bożenka od wielu lat i coraz trudniej jest tam się dostać

To ja wszystkich tych, co się nie mogą dostać, albo nie są zadowoleni ze strzyżenia (szczególnie panowie), zapraszam do nowego zakładu tuż obok, na pierwszym piętrze drogerii. Jakość jest świetna (pani fryzjerka pracowała w Galerii Mokotów), warunki miłe, a cena bardzo dobra.

A, i ja nie jestem tą fryzjerką :)
      • amazonka113 Re: Gdzie do fryzjera? 29.09.13, 22:33
        Ostatnio jak robiłam farbę w salonie Bożenka byłam świadkiem jak przyszedł jakiś mężczyzna prosząc p Bożenę o przyjęcie na strzyżenie bo był gdzieś źle ostrzyżony, fryzjerka początkowo z braku miejsc odmówiła i powiedziała że obok są inne zakłady ale ten pan powiedział że z zakładu obok właśnie wraca nie mówiąc z którego , powiedziałam że chwilę poczekam bo kiepsko wyglądał i p Bożena ostrzygła go .Żal mi go było.
    • natalia.majewska Re: Gdzie do fryzjera? 26.06.13, 15:06
      Może znajdę porade tutaj, bo się lekko podłamałam

Jakieś 2 miesiące temu, w sposób zupełnie nieplanowany, wpadłam do fryzjera przy Julianowskiej
      nie pamiętam nazwiska tej pani ani nazwy salonu, tylko imię- p.Agnieszka
      salon był zaraz za torami jadąc od mysiadła, od geodetów w stronę cmentarza
      mały, parterowy kolorowy budyneczek, wchodziło się po schodkach a przed nim było miejsce na 3-4 samochody
      dzisiaj przejeżdżałam, licząc na kolejne obcięcie a okazało sie, że salon sie przeniósł:(
      nie zaryzykuję jakiejś fryzjerskiej pomyłki, czy ktoś może wie co i jak i gdzie panią Agnieszkę moge znaleźć ?? będę bardzo wdzięczna

teraz jestem znowu bez dobrego fryzjera:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka