news4us 09.05.08, 08:51 jak wczoraj podnioslem klape od sedesu to zerkali na mnie mieszkancy.mysiadla a pod wycieraczka tluklo sie wspolne.mysiadlo. TAK DALEJ BYC NIE MOZE!!! Boje sie ze w szafie bedzie jakas Donata (czy moze denat ;-)) ;-)))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol_us Re: owrank ZROB COS!!! LITOSCI!!! 12.05.08, 09:48 Czy admin zagląda jeszcze na to forum?Bardzo proszę o reakcję lub publiczną odpowiedź dlaczego jej nie ma .To rzeczywiście jest już niestrawne.Pozdrawiam admina i wszystkich prawdziwych mieszkańców Mysiadła i jednak liczę na odzew.Karol_us Odpowiedz Link
mmm489 Re: owrank ZROB COS!!! LITOSCI!!! 28.05.08, 19:29 Nie dziękuję.Nie wiem co to znaczy prawdziwy mieszkaniec Mysiadła. Prawdziwy mieszkaniec Mysiadło to: 1 mieszkaniec bezgranicznie popierający Panią Sołtys 2 mieszkaniec, który ma zbliżone poglądy do Radia Maryja 3 mieszkaniec, który tylko mieszka w Mysiadle 4 mieszkaniec rozumiany jako ogół obywateli zainteresowanych sytuacją w Mysiadle Pozdrawiam Odpowiedz Link
news4us Re: owrank ZROB COS!!! LITOSCI!!! 29.05.08, 09:03 do mmm489... Te trole to bardzo biedni emocjonalnie ludzie, nad ktorymi trzeba pochylic sie z wielka litoscia. Odpowiedz Link
owrank Re: prosze o konkretna propozycje co mam zrobić 27.05.08, 17:29 prosze o konkretna propozycje co mam zrobić ? bo prośba typu "wyciąc niektóre posty" jest nie do zrealizowania bo kto ma decydowac które posty ????????? Odpowiedz Link
piotrt75 Re: prosze o konkretna propozycje co mam zrobić 27.05.08, 17:56 proponuje "ciachnac" watki w ktorych mieszkancy.mysiadla, wspolne.mysiadlo czy inne klony gadaja same ze soba lub ilosc ich postow stanowi miazdzaca wiekszosc (tzw. trollowanie) - to tak na poczatek, a potem moze jakis ban (nie wiem czy moderator ma tutaj taka opcje ?). Odpowiedz Link
news4us Re: prosze o konkretna propozycje co mam zrobić 27.05.08, 19:35 A moze zglos do amdina for gazety.pl prosbe o usuniecie KONT, ktore zasmiecaja forum Mysiadla? Nawet nie wiem czy wypada dac wczesniej ostrzezenie do "smieciarzy" i wezwac do zaniechania takich dzialan a w przypadku braku reakcji - postapic jak napisalem na wstepie. Twoja decyzja - nasza ulga ;-) ps. az zal by bylo robic forum "zamkniete" bo zatraci swoj sens... Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mahony2109 Re: prosze o konkretna propozycje co mam zrobić 28.05.08, 01:01 IMHO dobry patent to wycinac absolutnie WSZYSTKIE posty osob uznanych przez ogol forum za trolle. Ewentualnie zamiast na ogol mozna sie powolac na netykiete. Sa w necie opisy trollowania i wymienione osoby - no nicki, zdecydowanie to robia. A trollom nie mozna okazac litosci bo wszystko zasmieca. Natomiast jesli troll chce powiedziec cos konkretnego, a jest zabanowany lub post automatycznie kasowany bez czytania, to juz jego strata. Musi poniesc konsekwencje swoich czynow. Pzdr. Odpowiedz Link
kris4a Re: prosze o konkretna propozycje co mam zrobić 16.06.08, 15:59 >dobry patent to wycinac absolutnie WSZYSTKIE posty osob uznanych przez ogol forum za trolle Tak, miliony much nie mogą się mylić ;> Może zamiast jęczeć i wymyślać niewykonalne patenty (chyba nikt poważnie nie sądzi, że Gazeta.pl specjalnie po sugestiach kilku osób z forum Mysiadło dopisze nowe funkcjonalności do obecnego systemu forum, albo posadzi kilka botów do pilnowania nicków, podłączy fora do sieci neuronowych do filtrowania treści etc :) ) , stwórzcie forum zamknięte do zapisu a otwarte do odczytu i proszę nie piszcie już bzdur bo zaśmiecacie tak samo forum jak potencjalne trole. Odpowiedz Link