matti900pl 23.08.10, 19:15 polecicie mi jakiegos dobrego ortodonte z tego centrum ortodontycznego? chce tam zalozyc aparat na stale i nie wiem do ktorego lekarza najlepiej umowic wizyte zeby jak najszybciej zakonczyc leczenie. prosze o odpowiedz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matti900pl Re: Ortodent wroclaw 23.08.10, 22:57 chodzi mi o to centrum ortodontyczne na ul.krzyckiej. ktory ortodonta z tego centrum jest najlepszy i godny polecenia? Odpowiedz Link
aniniaw Re: Ortodent wroclaw 07.09.10, 23:44 Ja lecze się u dr. Kamili Borek, właśnie w ORTODENCIE, bardzo miła, kompetentna osoba. Dziś ściągałam u niej aparat po 2 latach i 10 miesiącach, jestem bardzo zadowolona, efekt spektakularny, Polecam ORTODENT. Nie wiem kto wymyśla niepochlebne opinie na ich temat, gdyż jeżdząc tam prawie 3 lata co miesiąc nigdy na nic, ani na nikogo nie narzekałam, pełny profesjonalizm i bardzo miła obsługa. A co najważniejsze wszystko na miejscu, zdjęcie rentgenowskie, chirug, dentyści, ortodonci. POLECAM Odpowiedz Link