Dodaj do ulubionych

bóle dziąseł szczęki

15.03.16, 19:53
Witam. Mam spory problem. Kilka miesięcy temu leczylam jedynkę. Potem się okazało że dentysta źle mi wyczyscil i zebrała mi się ropa no i miałam usunięta plombe i miałam się zgłosić ponownie lecz to zaniedbalam za drugą też się wzięłam miałam tam umieszczoną trutke i ponownie to zaniedbalam nie zglosilam się by dokończyć leczenie. W chwili obecnej mam bóle dziąseł, może to szczęka nie mam pojęcia ale boli mnie zarówno góra jak i dół. Bywają dni ze ból ustępuje A niekiedy boli strasznie przez kilka dni. Pomaga mi trochę zimna woda. Podejrzewam że jedynki będę miała już do wyrwania aczkolwiek nie chce tego robić, ponieważ są to żeby z przodu. Nie wiem czy ból jest wywolany wlasnie przez te zeby czy może doprawiłam się jakieś innej choroby zapalenia czy czegoś. Pierwsze takie bóle pojawiły się w styczniu i trwały ponad tydzień i potem ustapilo ale często powracają. Dodam że zęby z przodu mam tak jakby nabrzmiale, jak dotykam to bolą.
Obserwuj wątek
    • zebowy_wrozbita Re: bóle dziąseł szczęki 16.03.16, 13:14
      to jest troll?
      pantomogram, rtg zatok i do lekarza dentysty na cito, a nie chwalic sie objawami na forum jak pieciolatek. czekasz az rozwinie sie zapalenie opon mozgowych albo martwica kosci szczeki/zuchwy? a moze na sepse czekasz? mamy xxi wiek, juz chyba powszechnie wiadomo jakie sa konsekwencje nieleczenia zepsutych zebow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka