faustyna80 09.04.06, 08:46 Wybieram sie na stypendium do Salamanci. Czy ktos tam byl i podzieli sie ze mna wrazeniami? Praktyczne tipy mile widziane! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama-kangurzyca Re: Salamanca 09.04.06, 20:59 Hej, ja wprawdzie nie byłam, ale też się wybieram :) w sierpniu. A nóż będziemy razem ? Odpowiedz Link
salamantina Re: Salamanca 18.04.06, 17:55 Hola chicas !! Que bueno !! Ja wlasnie jestem w Salamance od pazdziernika ;) Lepiej nie moglyscie wybrac. Miasto jest cudowne, niesamowity klimat. Salamanca jest pelna miedzynarodowych studentow... ja tu jestem do konca prawdopodbnie do konca lipca. Jezeli macie jakies pytania !?! Piszcie !! ja chetnie odpowiem ;) besitos Odpowiedz Link
amadores Re: Salamanca 23.04.06, 23:54 Hola. Salamanca zawsze bedzie kojarzyc mi sie z cudownym miesiacem w jakim spedzilam na kursie j. hiszpanskiego. Bylo to bardzo dawno bo 10 lat temu, ale wspominam ten czas z wielkim sentymentem i obiecuje sobie ze jeszcze kidys tam wroce... Przepiekne miasto,wspaniali ludzie i cudowna akademicka atmosfera. Dla mnie to taki Krakow w miniaturce. Pozdrawiam Odpowiedz Link