turano 03.11.08, 16:44 Witam.Mam zapytanie co oznacza opis z ogłoszenia - chalet adosado ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek53 Re: Tłumaczenie 05.11.08, 15:52 chalet adosado -> dom jednorodzinny szeregowy www.dreamsengineers.com/proyecto/images/listing_photos/9_adosado1.jpg Odpowiedz Link
plkristof Re: Tłumaczenie 13.11.08, 19:49 janek53 napisał: > chalet adosado -> dom jednorodzinny szeregowy > > www.dreamsengineers.com/proyecto/images/listing_photos/9_adosado1.jpg > rowniez adosado to zadłużony (ale to z kontekstu trzeba wiedzieć) Odpowiedz Link
janek53 Re: Tłumaczenie 16.11.08, 23:21 plcristof: "rowniez adosado to zadłużony (ale to z kontekstu trzeba wiedzieć)" Skad ty to chlopie wziales? Po pierwsze, tu nie ma zadnego kontekstu. Chodzi o NAZWE czegos. Po drugie "iem, ze dzonia, ale nie wiem w jakim kosciele". Myli ci sie "adosar" z "endosar". Nawet endosar nie jest dlugiem. Poczytaj wiecej. A moze chodzilo ci o embargar? Ucz sie pilnie a "dojdziesz do celu". J53 Odpowiedz Link
plkristof Re: Tłumaczenie 30.11.08, 12:04 Bravo Janku, gdzie sie tak wyrobiłes przy tynkowaniu chaletu... tak dałem babola ,bo dobrze nie przeczytalem ale nastepna razą bede uważniejszy, poza tym Janku człowiek sie całe życie uczy Odpowiedz Link
una1 Re: Tłumaczenie 01.12.08, 15:06 plkristof napisał: tak dałem babola ,bo dobrze nie przeczytalem ale nastepna razą bede uważniejszy > , poza tym Janku człowiek sie całe życie uczy Owszem, prawda: To, ze sie wymadrzasz bez ZADNYCH PODSTAW... I to, ze czlowiek sie uczy przez cale zycie!... I tez prawda, ze: " Nie pomoga doktoraty...kiedy czlowiek chamowaty"... Odpowiedz Link