p.a.d.a.l.c.o.w.a 30.09.09, 20:34 ...kto mnie nie-nienawidzi, to nich mnie choć trochę pocieszy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.a.d.a.l.c.o.w.a apendix do wpisu... 30.09.09, 20:36 www.youtube.com/watch?v=P2TKZDdRgyQ Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a znów pragnę śmierci.... itd 30.09.09, 20:41 jak w tytule ....itd... generalnie mówiąc i podsumowując : -> MAKABRA Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: znów pragnę śmierci.... itd 30.09.09, 20:43 ale kto_by tam się użalił nad biednym padalcem, toż to gad do jest do zabicia i do wykluczenia, i niech zdycha ! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: znów pragnę śmierci.... itd 30.09.09, 20:47 Nie jesteś żaden padalec , a pragnienie śmierci jest w każdym , ono po prostu mówi że musisz rozpocząć nowy okres w swoim życiu Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Dzięki - Sagi..... 30.09.09, 20:59 Przyszła i na mnie " kryska na matyska ".. Strasznie mi się pomgmatwało i potrzeba i mi ---padalcowi----także dobrych " iskierek" od Was -- Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a do Wadery 30.09.09, 21:29 Wadera napisała : >>>>A co Ci właściwie jest? Jak dla Ciebie ...-> no Ty już wiesz ----więc dlaczego pytasz ? Ty osądziłąś: " dała w rurę ". I przy tym osądzie TRWAJ. Dzięki za zaiteresowanie... w każdym razie. z uszanowamiwm, (-) Padlalcowa Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzięki - Sagi..... 30.09.09, 21:03 Padalcowo to mogę Ci dać, moje zainteresowanie Twoja osobą i dlatego założe ten dawno zapomniany wątek Odpowiedz Link
misia007 Re: znów pragnę śmierci.... itd 30.09.09, 20:50 nie możesz tak myśleć, żeby nie wiem co!!!!!nie umiem cię pocieszyć, nie wiem jak,mogę tylko trzymać kciuki, żebyś dała rade odegnać te myśli, dasz radę!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Misia 007 30.09.09, 20:55 Dzięki Ci za dobre słowo. Tak bardzo pomaga. Nie znamy się, i to śmieszne, że jednak mimo to....jednak pomaga!!!! Odpowiedz Link
misia007 Re: Misia 007 30.09.09, 21:07 Cieszę się, chciałabym pomóc więcej ale wiem,że każdy musi sam z doła się wydostać.I uda ci się!!!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Misia 007 30.09.09, 21:13 muszę się jakoś " od_dołować " .... alternatywą jest samobój Muszę być silna. Odpowiedz Link
misia007 Re: Misia 007 30.09.09, 21:19 To żadna alternatywa przecież wiesz.Poradzisz sobie jak zawsze bo...jesteś silna!!! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: wreszcie i ja mam doła... 30.09.09, 20:43 Padalcowo no coś Ty, Ciebie nienawidzieć?? Kurcze blade kobietki co wami , patrzcie jak jest pięknie , jutro szron będzie na trawnikach i komary pójdą spać , Adam może zrobi czary , Zenka wrzaśnie - taki czas , A ja się uśmiechnę miło puszczę oko kliknę już i poczekam co odpiszesz , bo nie możesz ponuraka w domu swoim przed ekranem kompa snuć Odpowiedz Link
wadera5 Re: wreszcie i ja mam doła... 30.09.09, 20:49 Pewnie w rurę dała.Widziałam takie padalce namoczone.Pychota Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: wreszcie i ja mam doła... 30.09.09, 20:54 Waderka ,Ty też gdzieś po zwiskach łazisz i łakoci szukasz Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: wreszcie i ja mam doła... 30.09.09, 21:17 Padalcu,chyba sie upiłaś i słuchasz smętnych piosenek,wyrzuć to gawno i posłuchaj Rynkowskiego. Kochany Padalcu,masz po prostu doła,każdy w nie wpada ja tyż,ale za diabła nie siedzę długo w dole.Ty też wyłaz bo kto bedzie z Rudzielcem na spacery chodził he? Padalcu jutro zaświeci Ci słońce i zobaczysz świat w innych kolorach. Ja bardzo mocno Ciebie przytulam Padalcu kochany www.youtube.com/watch?v=K2LkBlwG22A Odpowiedz Link
wiga2008 Re: wreszcie i ja mam doła... 30.09.09, 21:36 A weźże, Padalcowo, porządną łopatę i zakop doła. Kobieta w sile wieku nie da rady byle dołowi? Trzymaj się, Padalcowo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Wiga 30.09.09, 21:51 Dam radę. Nie mam innego wyjścia. Trudno będzie - ale zbiorę się w sobie i się uporam. Dzięki Waszym wpisom ( to niesamowte -> ale to maprawdę działa !!! ) Jutro, jak się obudzę, ruszę do walki z życiem ( i tym moim problemikiem ) z nową siłą. Dzięki !!! (-) Padalcowa Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Wiga 30.09.09, 22:01 Gdybym mogła Ci w czymś fizycznie dopomóc, to służę. Mieszkam w Wilanowie. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Wiga 30.09.09, 22:18 Wiga napisała: Gdybym mogła Ci w czymś fizycznie dopomóc, to służę. Mieszkam w Wilanowie ------ Wigo - mieszkam w Ursynowie. Mam nadzieję, że spotkamy się - bo odlrgłość - to o rzut przysłowiowym beretem. Niech tylko ja będę bardziej optymistyczna = uporam się z dołem. Wreszcie ktoś z W-wy !!!! a nie ze Ślonska z całym szacunkiem Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Wiga 30.09.09, 22:24 W takim razie życzę Ci dobrej nocy i słonecznego poranka, w całym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link
anoagata Re: wreszcie i ja mam doła... 30.09.09, 23:07 Chciałabym napisać żart w sprawie *doła* ale że jestem jeszcze smarkatą forumowiczką to tylko poprzestanę na ciepłych pozdrowieniach. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a doła najlepiej rozśmiać... 30.09.09, 23:20 (...)Chciałabym napisać żart w sprawie *doła* ale że jestem jeszcze smarkatą forumowiczką to tylko poprzestanę na ciepłych pozdrowieniach. (...) ------- Dzięki za pozdrówki !!! A najlepsze rozśmianie tak zwanego DOŁA mieści się w skierowaniu szanownych respondentów do linku zespołu KURY, który tu wkleiłam kilka godzin temu - i polecam odsłuchanie tego songu wszystkim, którzy w DÓŁ popaną Odpowiedz Link
anoagata Re: doła najlepiej rozśmiać... 30.09.09, 23:34 No to Ci Padalcowo jednak napiszę.Moja teściowa jeszcze żyjąca,bo nalezy do ludzi długo zyjacych też ma *doły* ale u niej w tych dołach,które mieszczą sie w lesie ma schowane butelki z krzakówą.No i jak przyjeżdza dobry gość nawet taki jak ja to idzie do tego doła i cos tam wyciąga i stawia na stół.Często była szpiegowana żeby odkryć jej tego doła ale ona tak kreciła po lesie,że za Chiny Ludowe nie daje Odpowiedz Link
natla Re: doła najlepiej rozśmiać... 30.09.09, 23:50 No wiesz Padalcu Jeden??? Ty jeszcze potrafisz mieć doła?? Po ostatnich latach? A bier Ty łoatkę i migiem zasyp tę dziurę! Jeszcze przed nami słonko i ciepłe dni, a potem śliczna zima, jak chyba wiesz i już bedzie byle do wiosny. Nabierz dystansu do ludzi, bo to pewnie oni Cię wrzucili do tego dołka. Jesień jest piękna.....obie jesienie , tylko z nich korzystaj. Śpisz już pewnie i niechaj przebudzenie, mimo grożącego deszczu, będzie optymistyczne z wewnętrznym słoneczkiem. A swoją drogą trza Ci było kielicha walnąć Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: doła najlepiej rozśmiać... 01.10.09, 00:22 Ja właśnie leczniczo ćwiarteczkę kopłem Grzejeeee No ale mi zimno będzie i tak spać A teraz szanowne dołki doły i jamy chowajcie się do dziury IdĘ LEZĘ już się zbliżam Ahoj przygodo Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Del_wusiu 30.09.09, 21:45 Delwa napisała (...)Padalcu,chyba sie upiłaś i słuchasz smętnych piosenek,wyrzuć to gawno i posłuchaj Rynkowskiego.(...) Delwo, jak ja już w doła wpadam, to znaczy, że powód STRASZNY. Mój znajomek Rynio ze swymi songami mi pomoże Muszę się z tym jakoś uporać, tylko muszę najpierw przewatościować, przasymilować, przemyśleć.... a TERAZ to ja w DOLE jestem. Zaraz łyknę coś na spanie i ( oby tak się stało ) jak się jutro obudzę, to znajdę jakieś wyjście z tej matni. PS. i tak na marginesie : padalec nie pije, a jeżeli już...to tyko z radości - a nie ze strssu i smutku. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Del_wusiu 01.10.09, 15:56 Mam nadzieję ,ze już dziś dół zakopany i ochoczo i wesolutko dasz znać na forum,że jest dobrze! Trzymam kciuki ,zeby tak było. Jak widać , masz tu przyjaciół , a to jest piękna i rzadka okoliczność. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
super222 Re: Del_wusiu 01.10.09, 16:00 Gdybyś myślała bono, to bys zauważyła, że wczorajszy dół należał do padalcowej. Delwunia miała wczoraj wenę do pisania, że hej... a może i lepiej. Odpowiedz Link
misia007 Re: wreszcie i ja mam doła... 01.10.09, 17:32 mam nadzieję, ze dziś mimo koszmarnej aury, problemy przybrały właściwe proporcje i dól zasypany!!!Daj znać co u Ciebie!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Dół płytszy o 50 %.... 02.10.09, 14:26 ....ale jeszcze 1 m pozostałe do zasypania. Dopiero po 12 października dół przysypię i uklepię łopatą. Wtedy zacznę zastanawiać się, czy już darnią pokryć ślad po dole Życzliwi niech kciuki trzymają za mnie w dniach: 9 i 12 paźdź. PS. dzięki Wam wszystkim za dobre słowa; pomogły! i dzięki nim dół zakopany w 50%. Całkowite zakopanie nie zależy ani ode mnie ani od Was ...tylko od 3-ciej władzy. Odpowiedz Link
misia007 Re: Dół płytszy o 50 %.... 02.10.09, 18:19 9 i 12 kciuki masz jak w banku i cieszę się!!!! Odpowiedz Link