came_lia 22.07.10, 22:51 Urlopy,wakacje ,odskocznia od codzienności.Romantyczne ogrody,szum morza,zachody słońca ,lato jest piękne. Zdjęcia potrafią zachować te chwile jak najdłużej,zrobione samodzielnie dają dużo satysfakcji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
came_lia Re: ogrody tematyczne-herbaciane 22.07.10, 23:21 dodaję miniaturki z fotosika aby obejrzeć w pełnym rozmiarze trzeba kliknąć na zdjęcie Odpowiedz Link
natla Re: ogrody tematyczne-herbaciane 23.07.10, 08:36 He, he, a ja tam będę we wrześniu. Już sie cieszę na chodzenie meandrami greckiego ogrodu. Odpowiedz Link
came_lia Re: ogrody tematyczne-herbaciane 23.07.10, 13:20 Za każdym razem jest tam inaczej ,mogłabym chodzić godzinami.Raz byliśmy w upalny dzień,podlewane kwiaty w ogrodzie zapachów wydzielały aromatyczne słodkie wonie. Po nawałnicy deszczowej wszystkie kwiaty i liście były w kropelkach deszczu i lśniły w słońcu. Przegapiłam lustra w ogrodzie gdybyś mogła je wyszukać i sfocić byłabym wdzięczna . Odpowiedz Link
konwaliaibez co nam w duszy gra... 23.07.10, 17:39 Masz rację Came_lio , fotka to zaklęty obraz przemijającej przeszłości... jest cudem który do nas powraca...każdy z nas widzi co innego, czymś innym się zachwyca...z Twoich wypływa piękno harmonia i barwa ja kocham... niebo ,zadzieram głowę ... gdzie "szeptały sobie Anioły w niebie: - ten Człowiek na Ziemi chyba jest w potrzebie?- I sfrunął Anioł, a za nim drugi by otrzeć z twarzy smutek i łez strugi." moje niebo jest jak ..."Niebo do wynajęcia Niebo z widokiem na raj Tam gdzie spokój jest święty No bo święci są pańscy Szklanką ciepłej herbaty Poczęstuje cię Pan........." Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: co nam w duszy gra... 23.07.10, 17:42 ..."Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech." I.Kant Odpowiedz Link
came_lia Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 00:10 Ślicznie to napisałaś Konwalko,kocham niebo Lubię oglądać zachody słońca,są takie romantyczne.Niebo które bym wynajęcia z widokiem na raj miałoby więcej czerwieni i światła. Odpowiedz Link
natla Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 06:28 Też kocham niebo picasaweb.google.pl/natlaaa/Niebo02?feat=directlink Odpowiedz Link
natla Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 06:30 I tego pana też picasaweb.google.pl/natlaaa/KsieYc?feat=directlink Odpowiedz Link
filip505 Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 07:39 ...niebo najbardziej noca ubie gladac,czy wiecie za gwiazdy widziane w polsce i NYC sa w innycch niejscach,za rownikiem nawet gwiezdy polarnej wcale nie ma,a u nas dwiazdy poldnia. Odpowiedz Link
filip505 Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 07:52 ...to na niebie znalazles???,daj jakies namiary,tyle sie w niebo gapie i nic, moze dlatego ze nocami. Odpowiedz Link
natla Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 08:49 Niezłe te chmurki, Sagi, tylko czy z nich deszcz nie lunie, bo takie nabrzmiałe? Odpowiedz Link
polnaro Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 10:11 Zachód słońca, to czyste piękno Sagi ....grzeszniku niepoprawny Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: co nam w duszy gra... 24.07.10, 17:02 Natla jak kochasz tego Pana www.youtube.com/watch?v=GXr3nIUG5i4 to odzwierciedla Twoją duszę, ponieważ jest on symbolem uczuć i emocji i od księżyca podobno.... zależy kreatywność i intuicja kobieca...hmm..tylko w wielu kulturach uważany był za uosobienie żeńskiej bogini o pięknych imionach Selene...Diana...Luna...Hecate..ale ja go również bardzo lubię w trakcie pełniowych spacerów czerwcowych... Odpowiedz Link
came_lia Re: spadające gwiazdy 24.07.10, 17:22 Natalia piękne jest Twoje NIEBO szczególnie nocą,czy ta galeria to Twoja ,i jetsteś autorką zdjęć? Lubię oglądać niebo nocą ,szukam spadających gwiazd i wypowiadam życzenie.Już niedługo uaktywni się rój Perseidów więc trzeba korzystać z okazji. Odpowiedz Link