irsila 17.09.10, 11:32 Ciekawi mnie jaki stosunek do niego ma pokolenie tu piszące. Sama wolę w miarę nowoczesnych kawałków posłuchać, niż staroci. To odmładza ducha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Lady Gaga 17.09.10, 11:38 Nawet nie zwróciłabym na nią uwagi, ale była gala, moc nagród, suknie oryginalne...owinięta "mięsem" np Znalazłam jej pewnie najwiekszy przebój, słowa takie sobie nijakie,a jakie i sława. wklejam dwie wersje, która lepsza? Oryginał: www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I parodia przez polskich studentów: www.youtube.com/watch?v=0yCTbVJIklA no i te słowa: www.tekstowo.pl/piosenka,lady_gaga,bad_romance.html Odpowiedz Link
irsila Re: Lady Gaga 17.09.10, 14:55 Są niesamowici, zdobyli rozgłos na cały świat. No a słowa? Pełna szczerość serca i ciała ]Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Rah-rah-ah-ah-ah!Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Pragnę Twego złego romansu Rah-rah-ah-ah-ah!Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Pragnę Twego złego romansu Pragnę Twej brzydoty Pragnę Twojej choroby Pragnę Twego wszystkiego Dopóki jest za darmo Pragnę Twojej miłości Miłości ,miłości ,miłości Pragnę Twojego dramatu,Dotyku Twojej dłoni Pocałunku odciśniętego na skórze jak w piasku Pragnę Twej miłości Miłości,miłości,miłości Pragnę Twej miłości Ty wiesz że Ja Chcę Ciebie i wiesz ,że Cię potrzebuję Chcę złegoTwego złego romansu Pragnę Twej miłościi chcę Twojej zemsty Ty i Ja możemy napisać zły romans Pragnę Twojej miłości Cała twoja miłość jest zemstą Ty i Ja możemy napisać zły romans Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Rah-rah-ah-ah-ah!Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Pragnę Twego złego romansu Pragnę Twej zgrozy Pragnę Twojego projektu Ponieważ jesteś przestępcą Tak długo jak będziesz-mój Pragnę Twojej miłości Miłości,miłości,miłości Pragnę Twojej miłości Pragnę Twojej psychopatii Twojej pionowej pałki Chcę Cię w moim pokoju Kiedy jesteś chory ! Pragnę Twojej miłości Miłości,miłości,miłości Pragnę Twojej miłości Miłości,miłości,miłości Pragnę Twojej miłości Ty wiesz że Chcę Ciebie Bo jestem wolną suką I wiesz ,że Cię potrzebuję Chcę złegoTwojego złego romansu Pragnę Twej miłości i chcę Twojej zemsty Ty i Ja możemy napisać zły romans Pragnę Twojej miłości Cała twoja miłość jest zemstą Ty i Ja możemy napisać zły romans Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Rah-rah-ah-ah-ah!Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Pragnę Twego złego romansu Spaceruj,spaceruj modny kochasiu Pracuj Porusz tą suką, szalenie Spaceruj,spaceruj modny kochasiu Pracuj Porusz tą suką, szalenie Spaceruj,spaceruj modny kochasiu PracujPorusz tą suką, szalenie Spaceruj Spaceruj z pasją kochasiu Pracuj Jestem wolną suką skarbie Pragnę Twojej miłości i chcę Twojej zemsty Pragnę Twojej miłości Nie chcę byśmy zostali przyjaciółmi! Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Pragnę Twej miłośc ii chcę Twojej zemsty Ty i Ja możemy napisać zły romans Pragnę Twojej miłości Cała twoja miłość jest zemstą Ty i Ja możemy napisać zły romans Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Oh-oh-oh-oh-oooh!Oh-oh-oooh-oh-oh! Przyłapana na złym romansie Rah-rah-ah-ah-ah!Roma-Roma-ma-ah! Ga-ga-ooh-la-la! Pragnę Twego złego romansu Odpowiedz Link
iwet170 Re: pokolenie rock 17.09.10, 11:39 www.youtube.com/watch?v=cxVH-5D6c-k&feature=player_embedded#! Lubię nowe i stare piosenki. Sting jeden z moich ulubionych... Odpowiedz Link
came_lia Re: pokolenie rock 17.09.10, 20:44 Z najnowszej listy przebojów lubię Caro Emerald - A Night Like This www.youtube.com/watch?v=74LXx0wSqMI Odpowiedz Link
trevistas Re: pokolenie rock 18.09.10, 00:32 Ja lubie Kylie Minogue, Kate Nash, Estelle) Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 18.09.10, 08:07 Ja również lubię Kylie Minogue. U nas mało takich ogromnych koncertów. www.youtube.com/watch?v=haoCgGzS0wY Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock, Kylie Minogue 18.09.10, 08:21 Więcej teledysków tu: muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/kylie-get-out-of-my-way,286665 Odpowiedz Link
filip505 Re: pokolenie rock, Kylie Minogue 18.09.10, 22:48 ....dla mnie muzyka to rock,rock,rock i reszta, o dziwo rap ten mieki,nie bylby daleko na liscie, klasyczna tez,santor czy opera blisko konca. Odpowiedz Link
trevistas Re: pokolenie rock 19.09.10, 00:05 irsila napisała: > Ja również lubię Kylie Minogue. > U nas mało takich ogromnych koncertów. > www.youtube.com/watch?v=haoCgGzS0wY Ja lubie ten kawalek: www.youtube.com/watch?v=RE8EAqneUbM&ob=av2e / In My Arms.... Odpowiedz Link
trevistas Re: pokolenie rock 19.09.10, 00:17 Kate Nash: www.youtube.com/watch?v=ryH5cga0yUI&ob=av2e Estelle: www.youtube.com/watch?v=LIK1IzWl_Xc Gwen Stefani: www.youtube.com/watch?v0lf_fE3HwA Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 20.09.10, 23:16 Prawie zasypiam, ale zapragnęłam tej piosenki, też tak trwam : www.youtube.com/watch?v=zXURDC1nj7s Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 21.09.10, 11:38 Sting był w Poznaniu, już jest na You Tube www.youtube.com/watch?v=BNcqOwnCccU jednak wole te wersję, tyle samo rozumiem czyli nic, bez tłumaczenia, Łowcom.B się udała www.youtube.com/watch?v=fFcTzWVzZuops. czy to pop czy tez rock, trudno wyczuć Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 21.09.10, 11:50 Najbardziej jednak lubie jego Desert Rose, tu daje radę sam , dyryguje, śpiewa, partie arabska również, słowem wszystko, ten muzyczny geniusz: www.youtube.com/watch?v=ZYEpnOPux1Q&feature=related Odpowiedz Link
emi152 Re: pokolenie rock 21.09.10, 19:27 Byłam na Stingu...facet niesamowity, utalentowany i śpiewa bosko! Coprawda prawie go nie widziałam, bo ludu było, że ho,ho! Jednak warto było uczestniczyć w tej imprezie. Korki w mieście niesamowite. Po centrum miasta sobie przed koncertem spacerował i szczęśliwcy, którzy go rozpoznali ( kamuflował się skutecznie) załapali sie na autograf. Ja niestety w tym czasie pracowałam Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 22.09.10, 09:13 Nasi rockmeni w Polsce również są niesamowici. Na dobry początek dnia "Urke" tajemniczy tytuł, a treść jasna "nic nie przychodzi do głowy" i wypijmy wreszcie tę kawę. www.youtube.com/watch?v=XPAGNjs8Xag Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 23.09.10, 08:16 Od rana chodzi za mną pieprz i sól, w sensie filozoficznym i dosłownym. Słowa na czasie, do pomidorów też ,wcale nie adio gdyż mamy je cały rok... Bardzo lubię, myślę, że nie ja jedna, rock Kasi Kowalskiej. www.youtube.com/watch?v=hAASJKOCI-8 Odpowiedz Link
came_lia Re: pokolenie rock 23.09.10, 09:56 Uwielbiam pieprz i sól,lubię też maskaradę .. www.youtube.com/watch?v=0P18dk3bc6w Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 23.09.10, 11:13 Kasia Kowalska świetna jest. Od czasu do czasu jej stare już Antidotum, stawia mnie na nogi w trudnym momentach, zawsze dostaje przy nim gęsiej skórki; www.youtube.com/watch?v=yfMlwlq5FPY Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 24.09.10, 11:21 Dziś pragnę ciszy, choćby takiej: www.youtube.com/watch?v=GTO7KbNC-d0 Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 24.09.10, 11:24 www.youtube.com/watch?v=0a3XG0gSQ9w&feature=related ta wersja lepsza. Odpowiedz Link
came_lia Re: pokolenie rock 24.09.10, 23:04 Wszystko będzie dobrze... www.youtube.com/watch?v=MEbnqictpDs&feature=related Odpowiedz Link
irsila Re: pokolenie rock 25.09.10, 07:51 ...a po nocy, przychodzi dzień a po burzy spokój... www.youtube.com/watch?v=W64knnDHE_w Odpowiedz Link
eurytka Re: pokolenie rock 29.09.10, 03:23 kiedy bardzo ciężko jest, pomaga to: www.youtube.com/watch?v=bhaJGRLcQ4s Odpowiedz Link
eurytka Re: pokolenie rock Bruno Mars 30.12.10, 18:40 www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk odmłódźcie się i wspomnijcie jak było się pieknym i młodym Odpowiedz Link
trevistas Re: KLASYKA 31.12.10, 00:44 www.youtube.com/watch?v=8TqLmDhOdEc&feature=related www.youtube.com/watch?v=EdWo8lGLDgI www.youtube.com/watch?v=kQHrpLxrJpI Odpowiedz Link
eurytka Re: Tinie Tempah, życie przemija, eska rock 31.12.10, 03:42 www.youtube.com/watch?v=cMg5cQd5f50 Trevistas, zobacz ile wejść maja te nowe kawałki, które tu wklejam Lubię świeżyznę po prostu, Tempah- 11 893 904 wejść, Bruno Mars- 67 598 242 wejść, to o czymś świadczy. Jakoś to nowe i młode podoba mi się, choć ja stara już, wapniara to dobrze mi robi, stare kawałki jakoś nie choć mam jakieś ulubione i czasem nawet przedziwne mnie biorą np ten: www.youtube.com/watch?v=rgtOI-p_JKA Po czymś takim, eska stawia mnie na nogi www.eskarock.pl/index.php?page=lista_nrd Odpowiedz Link
eurytka Re: White Lies - Bigger Than Us 31.12.10, 03:50 www.youtube.com/watch?v=JW0yynlDmqQ Odpowiedz Link
eurytka Re: felicita- szczęście 01.01.11, 00:09 Szczęście to chwila to moment, niech trwa, jest w nas, znaleźć musisz ją sam: www.youtube.com/watch?v=4AYiMGa2A2c Odpowiedz Link
eurytka Re: Muniek- Święty 01.01.11, 00:13 No i wypiłam ruskiego szampana za Nowy Rok, wedle Muńka www.youtube.com/watch?v=F3RCo7tGIQk&feature=fvw Odpowiedz Link
eurytka Re: Muniek- Święty wersje z czystym głosem 01.01.11, 00:37 www.dailymotion.pl/video/xcf701_muniek-ywiyty_music daria24.wrzuta.pl/audio/aSHey4z2Mtt/muniek_-_swiety p.s poprzednia wersja nie nadaje sie do słuchania Odpowiedz Link
irsila Re: COMA "F.T.M.O." 01.01.11, 09:09 Nie poznałam, że nasza Coma tak przeraźliwie brzmi po angielsku www.youtube.com/watch?v=s8dUlUkrzEE Odpowiedz Link
irsila Re: Over The Love - Skunk Anansie 01.01.11, 09:13 ta skunksica wyrwie kazdego z wyra www.youtube.com/watch?v=pzfFdn4g82c Odpowiedz Link
eurytka Re: Whiskey in the jar 02.01.11, 08:53 Dla upijających sie na wesoło: www.tekstowo.pl/piosenka,metallica,whiskey_in_the_jar.html Odpowiedz Link
eurytka Re: Whiskey moja żono 02.01.11, 08:56 dla upijajacych się na smutno: www.youtube.com/watch?v=d9jVaoJf-7o Odpowiedz Link
eurytka Re: Kid Rock - Born Free 05.01.11, 22:52 Przecudne krajobrazy i muzyka też i słowa krzepiące, następny przebój, który za mną chodzi: www.youtube.com/watch?v=bu3rsha1ZtI Odpowiedz Link
irsila Re: Hurts - Wonderful Life 10.01.11, 05:02 www.tekstowo.pl/piosenka,hurts,wonderful_life.html Warto wierzyć w siebie, dwóch bezrobotnych założyło zespół, ich przeboje na listach, a oni wkrótce będą w Polsce mieć koncerty. Jacy młodzi eleganccy.. Odpowiedz Link
vogino62 Re: Hurts - Wonderful Life 10.01.11, 19:41 Dla mnie 'Prince" i płaczę,,,,,przy "purpurowym deszczu" Wojciech( "Dla każdego świeci jakieś słońce" (gdzies w necie wyczytane) Odpowiedz Link
vogino62 Re: Hurts - Wonderful Life 10.01.11, 20:12 I jeszcze podarunek ot córci 2 plytki z "LIVE AT WEMBLEY STADIUM" koncert nie szukam bo mam na słuchawach Odpowiedz Link
irsila Re: Prince Purple rain 10.01.11, 22:59 www.tekstowo.pl/piosenka,prince,purple_rain.html smutna piosenka Odpowiedz Link
trevistas Re: pokolenie rock 11.01.11, 00:10 Nieco przypomnienia... www.youtube.com/watch?v=nn27xBY8X68 www.youtube.com/watch?v=6oKUTOLSeMM Odpowiedz Link
irsila Re: Linkin Park - Waiting For The End 11.01.11, 00:33 www.tekstowo.pl/piosenka,linkin_park,waiting_for_the_end.html p.s. Trevistas!Nie dość, że starocie wkleiłeś, to jeszcze zablokowane! Tu trzeba nowości dawać i najlepiej z tekstem, by sobie jezyk podszlifować i wiedziec o czym mowa! Odpowiedz Link
irsila Re: Kult "Polska" 11.01.11, 00:54 www.tekstowo.pl/piosenka,kult,polska.html Platyna dla Kazika, powinni wpisać do kultury i dziedzictwa narodowego Odpowiedz Link
trevistas Re: Linkin Park - Waiting For The End 12.01.11, 00:27 irsila napisała: > www.tekstowo.pl/piosenka,linkin_park,waiting_for_the_end.html > p.s. Trevistas!Nie dość, że starocie wkleiłeś, to jeszcze zablokowane! > Tu trzeba nowości dawać i najlepiej z tekstem, Przepraszam, ale nie czuje sie winny..Starocie..ale dobre ''hungry eyes'' - glodne oczy www.youtube.com/watch?v=AskeXw74alk > by sobie jezyk podszlifować i wiedziec o czym mowa! www.youtube.com/watch?v=eMoMBFhMdDw ''time of my life'' = najlepiej: Taniec mego zycia. Odpowiedz Link
irsila Re: Trevistas, nie smieć mi tu, ok? 12.01.11, 01:06 Od staroci masz swoje radio. Tu nowości i świeżyznę mamy. I normalnie nie potrafisz ładnie i grzecznie cytować. Cytuje się tylko to co konieczne! a nie całe posty, to niechlujstwo i brak netykiety. Naucz się, bo śmiecisz! Odpowiedz Link
irsila Re: Metallica "Nothing else matters" 12.01.11, 01:09 Właśnie, uczmy sie angielskiego na starość, ot choćby wklejajac utwory z tekstem. Można słuchać i porównywać sobie słowa, te sa cudne: www.tekstowo.pl/piosenka,metallica,nothing_else_matters.html Odpowiedz Link
irsila Re: T.love - Na bruku 12.01.11, 08:17 www.youtube.com/watch?v=WZpWgyMI3OE T.Love - "Na bruku" Kochanie, wczoraj zwolnili mnie z pracy Wiedz o tym, że nie dali mi szansy Kazali odejść, wyrzucili za drzwi Nasze mieszkanie sypie się od spodu W naszej lodówce nie znajdziesz nawet lodu Pomyśl kochanie, nie kupię ci już nic... Odpowiedz Link
irsila Re: Doda- Dziekuję 13.01.11, 08:48 Dziekuje wam za to, że nie boje sie życia. wspaniała piosenka, ciarki mi przeszły: www.youtube.com/watch?v=NLEfayt8oYI&feature=list_related&playnext=1&list=MLGxdCwVVULXcPWg9aUgRuA_sFT3Ghq_6m Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: pokolenie rock 11.01.11, 06:25 irsila napisała: > Ciekawi mnie jaki stosunek To jakie stosunki myśmy mieli ??? AAAAAAA....przerywane? Odpowiedz Link
irsila Re: Dżem Sen o Victorii 11.01.11, 07:58 Miałeś sen? Sagi? www.youtube.com/watch?v=wOg3OyHasgY wysłuchaj gdyż piękna to pieśń. Odpowiedz Link
irsila Re: Rihanna - Te amo 11.01.11, 09:27 www.tekstowo.pl/piosenka,rihanna,te_amo.html Sagi, za ten stosunek do sprawy Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: pokolenie rock 11.01.11, 10:53 Pierogi z jagodami są czasem chilloutowe i nastrojowe, czasem poważne i bachowo mocartowskie, bywa, że etniczno surowe, a w zrywach rockowo - hard - metalowe Odpowiedz Link
irsila Re:Mozart Rock ! (dies irae) 11.01.11, 16:21 www.youtube.com/watch?v=6qDhaY-PZ_8 Odpowiedz Link
irsila Re:Bethoven rock 11.01.11, 16:24 www.youtube.com/watch?v=4TX_pKBc0TY www.youtube.com/watch?v=dGIxZkqcbvE Odpowiedz Link
irsila Re: Bethoven "Ode to joy" metal version 11.01.11, 16:30 www.youtube.com/watch?v=yMUa4qmiM3A&feature=related Odpowiedz Link
irsila Re: Bethoven "Ode to joy" rock version 11.01.11, 16:33 www.youtube.com/watch?v=qNogsdAzXsc raczej punk rock Odpowiedz Link
irsila Re: Metallica 11.01.11, 16:44 www.youtube.com/watch?v=bAsA00-5KoI www.tekstowo.pl/piosenka,metallica,whiskey_in_the_jar.html Sagi i Pierożku, z rock'iem stosunek mam całodobowy nadaje.com/Radio_Eska_Rock.html a z metalem taki sobie, synek hobbistycznie pogrywa, słucham, polubiłam. Odpowiedz Link
irsila Re: Metallica Beethoven 5th symphony 11.01.11, 16:56 www.youtube.com/watch?v=kWVMf4rdYYc&feature=related można sobie urozmaicić... Odpowiedz Link