Dodaj do ulubionych

Natli nocne rozmowy do poduszki

25.02.11, 23:56
Cos mi sie wydaje ze po latach spotkalysmy sie wreszcie wieczorowa pora.
Natla, mamy problem? czy nie mamy?
Obserwuj wątek
    • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:01
      Jezu, na pysk już padam. Ostanio z kurami chadzam spać, tj, koło północy. big_grin
      Mamy nie mamy, radę se damy. No. wink
      • poduszeczka Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:07
        to a sio! do spania, a ja na imprezkewink))
        • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:12
          Ty dalej żyjesz tam gdzie uprzednio?
          No to baw się dobrze i wyglądaj ślicznie big_grin
          • poduszeczka Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:16
            dalej, ale w Krakowie bede majowa pora...co Wy na to?
            • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:21
              No, ablucje za mną, idę lulu.
              W takim razie zjazd już jest zorganizowany big_grin
              Tylko żeby nie było jak przed laty No!
              Tu datę i czas proszę wpiasać. Z naście dusz się na pewno znajdzie. Ale byśmy poszaleli.
              Już nowa skarbonkę zakładam.
              • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 05.03.11, 23:16
                No, zakończyłam dziś karnawał z przytupem big_grin Właśnie część gości wyszedła, pozostli jeszcze walcują, przy stoliku brydżowym. Jestem właśnie dziadkiem, wiec piszę, bo potem padnę wink
                • filip505 Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 06.03.11, 00:49
                  ...diadek,MUSI obserwowac rozgrywke,zaby
                  czasami nie licytowac 3 lub 7 jak jest pewne
                  6,sam to lubie i czesto dostaje "po glowie"
                  ale ja nie traktuje gry powaznie,co wpienia
                  partnerow,powyzej 5 z r,k,raczej nie odchodze.
                  • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 15.03.11, 00:25
                    Ależ Filipie! To wylicytowany szlemik lub szlem daje najwięcej radości. Przy takich rozgrywkach dziadek nie odchodzi od stołu. smile
                    Idę w kimono, bom sie dziś napracowała.No! wink
                    • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 29.03.11, 22:20
                      Tak sobie myślę........dwa różne światy.....ten wczorajszy i ten dzisiejszy. Ten we mnie, ten obok mnie, ten w Tobie. Wszystkie tak różne, a jednak wszystkie coś łączy. To chyba chęć życia. Złe doświadczenia powodują, że się je znów szanuje. Źli ludzie uwypuklają wartość dobrych. Złośliwi i zawistni, tych normalnych, bezpośrednich, wesołych, ciepłych.
                      Nie wiem do czego chciałam dojść, ale chyba doszłam do banału i łóżka wink big_grin
                      • wrzosowapolana Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 07:49
                        Pewnie gdyby nie to łóżko, doszłabyś do tego, co Einsteinsmile Wszystko jest względne i nic nie można powiedzieć na pewnowink Ani o życiu, ani o ludziach, nawet o sobie samym.
                        • natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 08:42
                          No, takie przelewanie z pustego w próżne big_grin
                          • filip505 Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 16:25
                            ....w pwenym sesie einstein mial racje,
                            co nie jest wzgledne?????
                            • wrzosowapolana Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 17:57
                              Chyba w każdym sensie miał rację, czy mi coś umknęło?
                              • filip505 Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 20:00
                                ....w odniesieniu do ogolu tak,ale do jednostkowych
                                przypadkow nie koniecznie,
                                -w sobote bez wzgledu na pogode pojde na pstragi,
                                -jak wyschnie rzeka nie pojde,
                                czyli ogonie jest to wzgledne,w jednostkowym
                                przypadku,ze wzgledu na pogode nie,
                                itp
                                • natla Gdański areopag 02.04.11, 19:57
                                  Serdecznie Was namawiam na włączenie teraz TVN24. Kapitalne.
                                  • filip505 Re: Gdański areopag 03.04.11, 00:01
                                    .....moze jakis adres internetowy tego programu,
                                    czy mamy tygogniami ogladac zeby trafic,
                                    moj dostawca tv nie ma go w ofercie,mimo
                                    ponad tysaca kanalow,
                                    • natla Re: Gdański areopag 03.04.11, 08:02
                                      Tu masz próbkę z 2009. Wczorajszego nie znalazłam
                                      www.youtube.com/watch?v=Qp0DpbXG6Bk
                                      Jest to cykl przystępnych rozmów filozoficznych na różne tematy. Naprawdę nie nudne. Raczej fascynujące. Dobór dyskutantów na wysokim poziomie i o różnych światopoglądach.
                                      • filip505 Re: Gdański areopag 03.04.11, 17:42
                                        ....dzieki natlo,ten ksiadz do moich
                                        ulubiencow co prawda nie nalezy,
                                        • natla Re: Gdański areopag 03.04.11, 18:10
                                          Nie patrz na "zawody". To na ogół światłe mózgi. Ja też za pierwszym razem myślałam, że to będzie nie do oglądania i słuchania. To powinna być poglądowa, obowiązkowa audycja dla niektórych polityków i dziennikarzy.....jak należy dyskutować i się spierać.
                                          • misia007 Re: Gdański areopag 03.04.11, 18:28
                                            Oglądam często,wczoraj również dzięki twojemu przypomnieniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka