poduszeczka 25.02.11, 23:56 Cos mi sie wydaje ze po latach spotkalysmy sie wreszcie wieczorowa pora. Natla, mamy problem? czy nie mamy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:01 Jezu, na pysk już padam. Ostanio z kurami chadzam spać, tj, koło północy. Mamy nie mamy, radę se damy. No. Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:07 to a sio! do spania, a ja na imprezke)) Odpowiedz Link
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:12 Ty dalej żyjesz tam gdzie uprzednio? No to baw się dobrze i wyglądaj ślicznie Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:16 dalej, ale w Krakowie bede majowa pora...co Wy na to? Odpowiedz Link
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 26.02.11, 00:21 No, ablucje za mną, idę lulu. W takim razie zjazd już jest zorganizowany Tylko żeby nie było jak przed laty No! Tu datę i czas proszę wpiasać. Z naście dusz się na pewno znajdzie. Ale byśmy poszaleli. Już nowa skarbonkę zakładam. Odpowiedz Link
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 05.03.11, 23:16 No, zakończyłam dziś karnawał z przytupem Właśnie część gości wyszedła, pozostli jeszcze walcują, przy stoliku brydżowym. Jestem właśnie dziadkiem, wiec piszę, bo potem padnę Odpowiedz Link
filip505 Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 06.03.11, 00:49 ...diadek,MUSI obserwowac rozgrywke,zaby czasami nie licytowac 3 lub 7 jak jest pewne 6,sam to lubie i czesto dostaje "po glowie" ale ja nie traktuje gry powaznie,co wpienia partnerow,powyzej 5 z r,k,raczej nie odchodze. Odpowiedz Link
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 15.03.11, 00:25 Ależ Filipie! To wylicytowany szlemik lub szlem daje najwięcej radości. Przy takich rozgrywkach dziadek nie odchodzi od stołu. Idę w kimono, bom sie dziś napracowała.No! Odpowiedz Link
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 29.03.11, 22:20 Tak sobie myślę........dwa różne światy.....ten wczorajszy i ten dzisiejszy. Ten we mnie, ten obok mnie, ten w Tobie. Wszystkie tak różne, a jednak wszystkie coś łączy. To chyba chęć życia. Złe doświadczenia powodują, że się je znów szanuje. Źli ludzie uwypuklają wartość dobrych. Złośliwi i zawistni, tych normalnych, bezpośrednich, wesołych, ciepłych. Nie wiem do czego chciałam dojść, ale chyba doszłam do banału i łóżka Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 07:49 Pewnie gdyby nie to łóżko, doszłabyś do tego, co Einstein Wszystko jest względne i nic nie można powiedzieć na pewno Ani o życiu, ani o ludziach, nawet o sobie samym. Odpowiedz Link
natla Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 08:42 No, takie przelewanie z pustego w próżne Odpowiedz Link
filip505 Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 16:25 ....w pwenym sesie einstein mial racje, co nie jest wzgledne????? Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 17:57 Chyba w każdym sensie miał rację, czy mi coś umknęło? Odpowiedz Link
filip505 Re: Natli nocne rozmowy do poduszki 30.03.11, 20:00 ....w odniesieniu do ogolu tak,ale do jednostkowych przypadkow nie koniecznie, -w sobote bez wzgledu na pogode pojde na pstragi, -jak wyschnie rzeka nie pojde, czyli ogonie jest to wzgledne,w jednostkowym przypadku,ze wzgledu na pogode nie, itp Odpowiedz Link
natla Gdański areopag 02.04.11, 19:57 Serdecznie Was namawiam na włączenie teraz TVN24. Kapitalne. Odpowiedz Link
filip505 Re: Gdański areopag 03.04.11, 00:01 .....moze jakis adres internetowy tego programu, czy mamy tygogniami ogladac zeby trafic, moj dostawca tv nie ma go w ofercie,mimo ponad tysaca kanalow, Odpowiedz Link
natla Re: Gdański areopag 03.04.11, 08:02 Tu masz próbkę z 2009. Wczorajszego nie znalazłam www.youtube.com/watch?v=Qp0DpbXG6Bk Jest to cykl przystępnych rozmów filozoficznych na różne tematy. Naprawdę nie nudne. Raczej fascynujące. Dobór dyskutantów na wysokim poziomie i o różnych światopoglądach. Odpowiedz Link
filip505 Re: Gdański areopag 03.04.11, 17:42 ....dzieki natlo,ten ksiadz do moich ulubiencow co prawda nie nalezy, Odpowiedz Link
natla Re: Gdański areopag 03.04.11, 18:10 Nie patrz na "zawody". To na ogół światłe mózgi. Ja też za pierwszym razem myślałam, że to będzie nie do oglądania i słuchania. To powinna być poglądowa, obowiązkowa audycja dla niektórych polityków i dziennikarzy.....jak należy dyskutować i się spierać. Odpowiedz Link
misia007 Re: Gdański areopag 03.04.11, 18:28 Oglądam często,wczoraj również dzięki twojemu przypomnieniu. Odpowiedz Link