clickkey 03.05.04, 08:31 Dlaczego tak mało jest tu kobiet po czterdziestce? Nawet założycielka forum przestała sie udzielać (( No i z kim ja mogę pogadać? Nie chcę histerycznych trzydziestek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzepicha Re: Dlaczego tak mało 17.05.04, 10:49 Ze mną możesz pogadać ale......jestem po pięćdziesiątce. No i....nie ma tu żadnego wlaściciela forum więc pewnie je zlikwidują. Odpowiedz Link
clickkey Re: Dlaczego tak mało 17.05.04, 13:49 No właśnie, a co się stało z założycielem forum? Może wyniósł sie z gazety? Odpowiedz Link
aja40 Re: Dlaczego tak mało 03.09.04, 16:08 No, właśnie się tu pojawiłam )) Witam i pozdrawiam wszystkich. A lat mam 42 i wcale mi to nie przeszkadza Odpowiedz Link
milka444 Re: Dlaczego tak mało 09.09.04, 13:43 ja tez tu jestem (czasami). zapraszam do pogawedki. mam 43 lata Odpowiedz Link
clickkey Re: Dlaczego tak mało 12.09.04, 20:33 Wita, czasami ktoś tu zagląda ! To napawa mnie optymizmem. Byłem na długich bardzo wakacjach i rzadko zaglądałem do internetu. A w górach już jesień... Odpowiedz Link
peelcia Re: Forum- seniorum 23.09.04, 17:28 Witam,jestem nowa i uczę się poruszać po necie,clickkey jak się nudzisz to kliknij do mnie Odpowiedz Link
clickkey Re: Klikanie 29.09.04, 18:23 Zajrzyj na moje forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23422 Odpowiedz Link
ksk40 Re: Dlaczego tak mało 04.10.04, 20:04 własnie przefrunełam 50_siatke i dobrze mi z tym.Was tez dopiero odkryłam, pozdrawiam Odpowiedz Link
cathyb Re: Dlaczego tak mało 09.10.04, 21:31 a ja mam 47 lat, własnie niedawno mi przeskoczył licznik, uważam, że każdy wiek jest dla kobiety piękny pod warunkiem, że akceptuje siebie i to co się z nią dzieje dookoła, okropne są takie dzidzie - pierniki, co to z tyłu liceum, z przodu muzeum. Nie widzę specjalnie ograniczeń w tym co wypada kobiecie w tym wieku,a co nie, jednak miłe Panie nie oszukujmy się, zachowanie jak 20 latka w tym wieku jest śmieszne, jest takie powiedzenie: kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza. Jedna uwaga: nie chciejmy byc ciągle młode na siłę,ale tez nie zamieniajmy się w ocet, kobieta z klasą zawsze wie jak się zachowac, aby nie wydac się śmieszną lub nudną Pozdrawiam Odpowiedz Link
ksk40 Re: Dlaczego tak mało 10.10.04, 14:40 Cathyb , przymij najserdeczniejsze życzenia , niech Ci się spełni wszystko o czym marzysz , a tak w ogóle to się z Tobą zgadzam , nie ma nic gorszego jak xxx-dziestka udaje młódkę brrrrrrr. Kobieta z klasą to jest to. Odpowiedz Link
chminka Re: Dlaczego tak mało 26.10.04, 06:07 to juz spokojnie mozesz zagladac na forum ..piecdziesieciolatki to my...)))))))))) Odpowiedz Link
jollaa Re: Dlaczego tak mało 31.10.04, 01:08 a jak ja lubię ostrą muzykę rockową i taniec, obcisłe bluzki i dzinsy to jestem dzidzia piernik, nie mam klasy i nie starzeję się wdziękiem, buuuu Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Dlaczego tak mało 17.05.05, 21:09 a ja sie starzeje i sie ciesze ... nigdy mi tak dobrze w zyciu nie bylo jak teraz Odpowiedz Link
w5w7 clickkey:) 10.07.05, 18:46 Ja tez "podlatuje" pod 50-tke Clickkey...a Ty gdzie sie zgubiłeś? Nawet na swoim forum Cie nie widac. Pewnie Bajkal juz... Odpowiedz Link
natla Re: do clickkey i innych chętnych 07.12.04, 21:57 nie macie z kim gadać? Chminka Wam juz poradziła. Przyjdżcie do nas: Piedziesięciolatki to my. Nie zaglądamy w metryki, a jest naprwdę bardzo sympatycznie. Jesteśmy też w "Rówieśnikach", na 3 miejscu. Odpowiedz Link