Dodaj do ulubionych

2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2

12.01.12, 21:27
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&list=PLC96C69084166F9DD&v=YnAtdwSUxO0#!
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 12.01.12, 21:45
      Dużo słów dużo słów dużo słów ....moc jest z wami amen.
      • misia007 Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 13.01.12, 13:50
        Ciekawie się zaczęło ale posłucham póżniej.
        • natla Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 13.01.12, 15:09
          Przesłuchałam pierwsze 11 min. Dla mnie totalny bełkot, że nie wspomnę o okropnym tłumaczeniu. Męczące doświadczenie.
          Wysiusuam psa i spróbuję cd.....może jednak coś z tego wyniknie? Tylko czemu tak dużo słów?
          • natla Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 13.01.12, 16:31
            Taaa, dosłuchałam grzecznie (bardzo) drugą część do końca i zdania nie zmieniłam.
            A dowiedziałam się odkrywczych rzeczy.
            Będzie to rok mocy, i na Ziemi i we mnie. Mam słuchać Ziemi (cokolwiek to znaczy), nie patrzeć w przeszłość, tylko w przyszłość. Mam otworzyć sie na drugiego człowieka (zupełna dla mnie nowość wink), wierzyć rządom, które dla ludu chcą jak najlepiej. Nie mam osądzać i krytykować innych, bo to przyniesie nieszczęście. Planeta takich działań już nie wspiera. Mam patrzeć w siebie i dać się sobie wieźć. Mam tworzyć atmosferę miłości wokół siebie, a będzie ona zaraźliwa. Mam działać, bo to ROK MOCY.
            Tyle z tego bełkotu, przedłużającego się w nieskończoność wyciągnęłam. Zresztą same odkrywcze spostrzeżenia, a raczej prognozy. big_grin Biorę też pod uwagę, że za tępa jestem na takie mądrości.
            Szkoda mi tych 22 min. życia.
            • natla Amityr 13.01.12, 16:37
              Ciekawa jestem Twojego zdania o tych przepowiedniach. Bo chyba jakieś masz, skoro ten link wkleiłeś wink
              • misia007 Re: Amityr 13.01.12, 16:42
                Natla dzięki za ...recenzję , to już sobie daruję słuchanie.W sumie te zalecenia wydają mi się sensowne -tak trzymać.
                • polnaro Re: Amityr 13.01.12, 18:01
                  Od razu wiem jak żyć w tym 2012, tylko proszę o przepisy wykonawcze.
                  • filip505 Re: Amityr 13.01.12, 20:10
                    dzieki natlo za zaoszczedzenie naszego czasu,
                    amityr,odpowiedz na postawione pytanie,
    • amityr Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 13.01.12, 21:47
      Musiałem poświecić sporo czasu żeby to przedstawić niedowiarkom w formie możliwie przystępnej.Jak ta wersja jest nie do strawienia to już nie moja wina.Natla wie swoje i ja swoje. Trudno na łamach tego forum interpretować przekazane na filmiku myśli. Jednym pasują a innym nie. Dla mnie tego rodzaju filmiki stanowią ciekawostki. Myślałem ,ze może zainteresują też innych. Są lepsze i gorsze. Wszystko można na stronie www.schodamidonieba.pl/
      http://i39.tinypic.com/npmgzn.jpg
      • natla Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 13.01.12, 22:33
        Ta tablicowa wersja mi o wiele bardziej odpowiada wink Nie tracę czasu, rzucę okiem i wiem. big_grin
        Amityrku, tylko Ty znasz moje swoje, a ja dalej nie znam Twojego swojego.....
        Przekaz oczywiście jest jasny i prosty, tylko czemu taki dłuuuuugi. Kilka złotych myśli przekazywanych na okrągło. Mnie tu po prostu forma przekazu nie odpowiada.
        • amityr Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 14.01.12, 11:28
          I tu się z tobą córeczko swojego taty całkowicie zgadzam. Kocham ,żonę ale inne dziwice też mi się podobają i nie. To tak po starosłowiańsku.
    • stasi1 Re: 2012_Rok Mocy - Lee Harris_1 z 2 18.02.22, 09:32
      I to było równo 10 lat temu. Miał się świat skończyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka