Dodaj do ulubionych

Jak kania dżdżu

10.08.13, 09:00
Nareszcie spadł deszcz, zaczęło się od burzy wieczornej i padało całą noc. Jest czym oddychać, temp.19*C i ja stygnę łapiąc gęboki oddech smile
Interesuje mnie przyszłość, bo tam zamierzam spędzić resztę życia.
http://i44.tinypic.com/4sfvcx.gif
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Jak kania dżdżu 10.08.13, 10:35
      Ja mam nadzieję,że jeszcze popada bo parno to jest.
      • izis52 Re: Jak kania dżdżu 10.08.13, 11:22
        Na połudnu wczoraj przeszły burze, a w Bukowinie bylo nawet gradobicie. Dziś przyjemmny chłodek, aż miło smile. Trzeba cieplejsze ciuszki wyciągnąć.
        • tamaryszek44 Re: Jak kania dżdżu 10.08.13, 12:17
          U nas lało całą noc, a teraz zaczyna grzać, ale jeszcze znośnie. Mam nadzieję że nie przygrzeje jak ostatnio.
          • misia007 Re: Jak kania dżdżu 10.08.13, 13:47
            W Wawie pada.....co i rusz!
            • izis52 Re: Jak kania dżdżu 10.08.13, 15:32
              Tylko siąpi i tylko + 15. Taki spadek temperatury o 20 stopni, to wyzwanie dla niektórych. Jutro podobno wracaja upały.... Moje dziewczynki (córcia z synową pojechały dziś z wnukami do Białki.
              Pośmiałam się do łez, gdy mój 13-letni wnuk, dziadkowi zdawał relację z kontroli samochodu przed wyjazdem. Córcia ma dość blade pojęcie o technice, a wnuk i owszem smile. Trasę wklepał do GPS, ustawił kamerki, sprawdził ciśnienie w kołach i cóś tam jeszcze. Szkoda, że nie ma prawa jazdy, bo mimo nafaszerowania elektroniką ich wielgaśne auto ciągle wyobijane przez córcię i płaci bezznizkowe ubezpieczenia wink.
              • filip505 Re: Jak kania dżdżu 13.08.13, 15:47
                ......u nas w miescie parowa,na szczescie temperatury
                ponizej 30C,pod kanada juz calkiem zimne noce ponoc
                I pierwsze lososie w rzekach widziano,czas ciezszy
                sprzet szykowac,i urlop uzgodnic,
    • dwa-filary Re: Jak kania dżdżu 14.08.13, 11:05
      Rano o 7.oo było tylko 12*C. Powietrze rzeźkie przez północny wiatr, ale w słoneczku przypieka smile
      • tamaryszek44 Re: Jak kania dżdżu 14.08.13, 12:46
        U mnie jak wyżej. Teraz mamy 21 stopni. Podobno za niedługo następna fala upałów. Korzystajmy z przyjemnego chłodusmile
        • misia007 Re: Jak kania dżdżu 14.08.13, 14:01
          Bokiem mi już ten przyjemny chłód wychodzi.....Upał wróć!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka