Dodaj do ulubionych

Zrzuka na Chazana!!!!

06.07.14, 19:32
Metropolita łódzki zaapelował do wiernych o zbiórkę po symbolicznej złotówce na zapłacenie kary nałożonej na szpital kierowany przez prof.Chazana.
Sprawa jest powszechnie znana,przypominać nie będę tylko zastanawia mnie dlaczego nikt nie pochyli się nad kobietą,której kazano urodzić tak uszkodzony płód i teraz czekać na jego śmierć.Prof.Chazan bryluje w mediach niemal jak męczennik za sprawę a o tragedii kobiety cisza !
Obserwuj wątek
    • filip505 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 03:45
      ....odemnie nie dostanie ani grosza,mam nadzieje ze spotka go zasluzona kara,
      w/g kodeksu karnego,a w niebie pewnie tez,
    • izis52 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 09:06
      Szczyt głupoty purpurata, abstrahując od meritum. Cyniczna prowokacja sad.
      • tamaryszek44 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 16:06
        Nawet czytać mi się nie chce.
        • dwa-filary Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 19:24
          25 lat temu skrobał na akord, nie na dniówkę, a teraz taki świętoj...wy. Myśli, że mu będzie wybaczone???, nie odkupi swoich grzechów. Według ich stwierdzeń zabił tysiące nienarodzonych. Hipokryta, który chce zaistnieć
          • tamaryszek44 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 19:35
            Filarko! nie prowokuj bo jak zacznę qrwować to nie przestanę, tym bardzie ze fakty w TVP mnie teraz nakręciły.
            • dwa-filary Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 19:44
              ja nie prowokuje, ja stwierdziłam fakt, sam u Lisa w programie sie przyznał, że 25 lat temu skrobał
              • pierogi_z_jagodami Re: Zrzuka na Chazana!!!! 10.07.14, 10:32
                25 lat temu i dalej kobiety się skrobały, a lekarze skrobali (i jakoś przyrost nie podupadał)... z mojego pokolenia i pokolenia naszych mam spora cześć, o ile nie większość, miała to doświadczenie w związku z mizerotą środków antykoncepcyjnych... i wszystkie żyją, zero traumy poskrobankowej którą wmawiają katoszyici, tfu, kiedy ludzie wreszcie przejrzą na oczy
                • misia007 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 10.07.14, 11:03
                  "Hanna Gronkiewicz-Waltz powinna zostać ekskomunikowana – uważa przepytany przez Frondę na okoliczność odwołania prof. Bogdana Chazana ze stanowiska dyrektora szpitala im. Św. Rodziny w Warszawie ks. prof. Paweł Bortkiewicz."

Trudno mi to nawet skomentować!!!! Zrobiła tylko to .....co musiała!!!!
                  • natla Re: Zrzuka na Chazana!!!! 10.07.14, 12:35
                    big_grin
                    Ręce opadają. Faktycznie zrobiła to, co musiała. Nie była zbyt chętna, ale musiała oprzeć sie na wynikach kontroli. Jest w końcu przedstawicielką Państwa, a nie Kościoła.
    • kot_mrau Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 19:49
      Ode mnie i Metropolita Łódzki i tzw. Prof..... Chazan mogą dostać kopa w dupę, ot co!!!
      • jesienna.sonata Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 22:05
        Już jeden duchowny zbierał na stocznię. Z wiadomym skutkiem. Teraz przyszła pora na szpital.

Ja bym przekazała i z pięć złotych, aby tylko pan profesor, co to mu się sumienie z letargu na stare lata ocknęło, zniknął z publicznej służby zdrowia.
        • kot_mrau Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 22:08
          ja dam stówkę!!!!!
          • jesienna.sonata Re: Zrzuka na Chazana!!!! 07.07.14, 22:23
            Oj, nie przesadzaj! Z takiej hojności jeszcze gotowa powstać nowa rozgłośnia. big_grin
            • kot_mrau Re: Zrzuka na Chazana!!!! 08.07.14, 00:31
              albo nowa stocznia.....

nie dam stówy, rozmyśliłem się.

Nawiasem mówiąc niejaki Rydzyk też się rozmyślił...... Zebrał pieniążki, stocznię olał i co? nie wiadomo co......
    • kot_mrau Re: Zrzuka na Chazana!!!! 08.07.14, 00:56
      JEDNAK NIE DAM ANI GROSZA. ANI NA KPY, ANI DLA BEZDOMNYCH.... Jak widzę bezdomni też mają swojego guru, który mnie o mało co oszkapił. kom.uh się on zwie.
    • dwa-filary Re: Zrzuka na Chazana!!!! 09.07.14, 11:07
      Hanka Gronkiewicz Waltz odwołał Chazana z pełnionej funkcji w szpitalu.

wiadomosci.onet.pl/warszawa/hanna-gronkiewicz-waltz-podjela-decyzje-prof-chazan-zostanie-odwolany/kkpf5
      • izis52 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 09.07.14, 13:37
        Wreszcie wink.
        • tamaryszek44 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 09.07.14, 16:21
          Super!!!
          • misia007 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 09.07.14, 16:26
            Taa,przewiduję "krucjatę" w obronie profesora!
            • natla Re: Zrzuka na Chazana!!!! 10.07.14, 00:55
              Ja też.
    • pierogi_z_jagodami Re: Zrzuka na Chazana!!!! 10.07.14, 10:28
      kiedy słyszę słowo "chazan" zbiera mi się na wymioty, a akurat nie odczuwam takiej potrzeby oczyszczania organizmu.. mam nadzieję, że kiedyś Polska stanie się bezpiecznym krajem dla nas wszystkich
    • trevistas Re: Zrzuka na Chazana!!!! 10.07.14, 23:53
      Na mnie metropolita nie ma co liczyc..big_grin
      • izis52 Re: Zrzuka na Chazana!!!! 11.07.14, 09:58
        Na siłę chcą zawrócić nas w średniowiecze. Ślepy by zauważył, że kilka wieków oświaty podniósł poziom świadomości, nawet u tych najbardziej bogobojnie konserwatywnych. Gdy słucha się obrońców Chazana, trzeba uszczypnąć się mocno, aby sprawdzić czy to nie sen ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka