kla-ra 29.10.14, 08:49 No,wlasnie Misiu, duzo zdrowia i wszelkiego dobra na te kolejne Rrodziny. Slonca i milego,spokojnego dnia ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Najlepszego 29.10.14, 15:34 jeśli Twoje urodziny nisko kłaniam się już w progu Czapkę dzierżąc tuz przy kostce Wymachuję nią frywolnie mrużąc oczy Przy tym chwacko życzę jejmościance Drogiej By o zdrowie swoje dbała , kotom miski napełniała Przy tym i o mężu swoim przecież nie zapominała Niechże latka lekko lecą w cieniu palm tudzież jabłoni Wnuki niechaj się tak kręcą , dzieci niech izby wszystkie Maluchami zapełniają a Ty chodząc od kołyski Do kołyski śpiewać będziesz dyrdymałki nie za głośno Co by ptaszki zwane wróbelkami z Żoliborza tej dzielnicy Nie buchnęły w inne miejsce ....Pozdrowienia jam przesyłam I ucałowania małe kładę na rączętach Twoich . Sagi Zdaje się tak mniemam . Ps . Szczepieniami się nie przejmuj , widać az zanadto dobrze Że tu wszyscy się kujnęli , cos przybyło na rękawie za to w głowie Rety ludzie ... Odpowiedz Link
misia007 Re: Najlepszego 29.10.14, 15:54 Kla-ra ,Sagi dzięki wielkie za pamięć i życzenia.No zupełnie się nie spodziewałam a już takich zgrabnych życzeń ....to wcale Odpowiedz Link
misia007 Re: Najlepszego 29.10.14, 18:07 Wszystkim wam dziękuję jak najserdeczniej.Sagiemu szczególnie bo tak......kompleksowo,szarmancko,fantazyjnie i......pięknie, bardzo pięknie mi życzył. Odpowiedz Link
natla Re: Najlepszego 01.11.14, 11:32 Pardon Misiu, ale przez kilka dni nie zaglądałam na forum. Marzeń spełnienia, ...tak od niechcenia. Żeby kotki zdrowe były, z Mamą Misią długo żyły! Sprezentowałam Ci to zdjęcie, bo widzę na prawo od promieni dwa tańczące, a może całujące się kotki. Grunt to wyobraźnia Odpowiedz Link
misia007 Re: Najlepszego 01.11.14, 11:57 Dzięki Natlo, kotka jednego dojrzałam ale za to w kolorze mojego Puszkina a on.....całuśny mocno. Odpowiedz Link
izis52 Re: Najlepszego 29.10.14, 17:31 Dużo szczęścia i radości - niech u ciebie zawsze gości. Sto lat Misiu. Odpowiedz Link
xy.5 Re: Najlepszego 02.11.14, 19:18 Jeszcze i ja życzę dużo zdrowia i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
filip505 Re: Najlepszego 02.11.14, 20:17 ......misa,mam nadzieje ze to nie ty wystraszylas wczoraj mego kolege wedkarza, lowilismy razem pstragi wczoraj rano,ale ze on ma mloda zone musial sie wczesniej urwac,wracajac do parkingu,ok 2 km, spotkal misia,plci nie sprawdzal wiec moze misie, zobaczyli sie z odleglosci ok 3 metrow,idac ta sama sciezka w przeciwnych kierunkach, misiek-a wystraszyl sie bardziej bo natychmiast przekroczyl rzeke choc goraco nie bylo,i byl nago,znaczy tylko w futrze,nawet woderow nie mial,.....obcowanie z natura jest jednak cudowne,a misiek dobrze wychowany bo mu ryb nie zabral, Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Najlepszego 02.11.14, 23:09 Misiu, wszystkiego naj naj i dużo zdrowia Odpowiedz Link
misia007 Re: Najlepszego 03.11.14, 12:01 Bardzo dziękuje a 2.11 Filipie w domu przykładnie siedziałam z rodzina.....biesiadując. Odpowiedz Link
filip505 Re: Najlepszego 04.11.14, 20:11 ......tak myslalem ale zapytac nie wadzi,.....ja tylko raz w tym roku miska widzialem,zazwyczaj kilka w roku,w sciezke to raczej nie staram sie im wchodzic, one zreszto ludziom tez,wola nasze smietniki ale ja swoje smieci zamykam, Odpowiedz Link