Dodaj do ulubionych

Dla singli 50+ :):)

19.02.15, 19:08
Kochani, ponoć miłość nie zna metryki? A tych, którzy wierzą, że miłości trzeba szukać bez względu na wiek zapraszam na: razem50plus.pl, pierwszy i największy w Polsce serwis randkowo-towarzyski dedykowany osobom po 50-ce!
Obserwuj wątek
    • narfi Re: Dla singli 50+ :):) 20.02.15, 09:00
      ...no, ja mam pewien istotny problem.
      Bylbym zainteresowany pania, ktora mialaby mentalnosc, doswiadczenie, madrosc zyciowa
      50-ki(+), a atrybuty fizyczne 30-ki (-). Mysli, Szanowny Pan, ze moglby w jakis sposob zaspokoic, moze to niewlasciwe slowo (fullfilled), moje oczekiwaniabig_grin
      ...i nie, nie jestem zainteresowany azjatka ( I know the rules, 've tried it once, no thanks) big_grin
      • natla Re: Dla singli 50+ :):) 20.02.15, 09:17
        Narfi, zadziwiasz mnie. Ty lubisz mądre kobiety? big_grin
        I masz podobne do mnie upodobania. Chciałabym mieć 35 lat i dzisiejsze doświadczenie, choć mądrość wolałabym taką jak ma stulatka, bo wydaje mi się, że z ta mądrością coraz gorzej big_grin
        • molly_wither Re: Dla singli 50+ :):) 22.02.15, 20:32
          Nie przesadzajcie z ta madroscia 100latek, moja matka ma 80 i jest coraz glupsza.
          natla napisała:

> Narfi, zadziwiasz mnie. Ty lubisz mądre kobiety? big_grin
          > I masz podobne do mnie upodobania. Chciałabym mieć 35 lat i dzisiejsze doświadc
          > zenie, choć mądrość wolałabym taką jak ma stulatka, bo wydaje mi się, że z ta m
          > ądrością coraz gorzej big_grin
          • narfi Re: Dla singli 50+ :):) 24.02.15, 06:26
            Wyjatkowo kompromitujacy komentarz. Zadnej tolerancji dla ludzi, ktorzy z powodow niezaleznych od siebie, nie sa w stanie funkcjonowac na 100%.
            90% osob po 80-ce ma jakas forme demencji. Alzheimer, Parkinson i pare innych.
            Choroba to choroba. Ty, zdaje sie, wnioskujac z wypowiedzi na innym forum, pogardzasz ludzmi otylymi, kalekimi, czy w inny sposob odbiegajacymi od standardow przyjetych w twojej wiosce.
            Gdybym mogl to bym cie odstrzelil. Chociazby dlatego, zebys nie dawala przykladu mlodszym pokoleniom.
            Prymitywna, polska wiocha. Obrzydliwe. YUCK !
            • pierogi_z_jagodami Re: Dla singli 50+ :):) 24.02.15, 07:07
              co się bulgoczesz? to ty napisałeś że chciałbyś mieć laskę z 30 letnim ciałem, nie molly_wither, a co ci przeszkadza 50 letnie ciało? "pogardzasz ludzmi otylymi, kalekimi, czy w inny sposob odbiegajacymi od standardow przyjetych w twojej wiosce." - gdybym mogla, to bym cię odstrzeliła... "Prymitywna, polska wiocha. Obrzydliwe. YUCK ! "
              big_grin big_grin

nawiasem mówiąc.niektóre 50tki są wysportowane, zgrabne i sprawne i często mają o wiele lat młodszych mężów, dla równowagi w związku wink
              • narfi Re: Dla singli 50+ :):) 24.02.15, 07:40
                Ja nie wiem dlaczego Ty sie bulgoczesz.
                Moj post byl ironiczny, zartobliwy i nawet dla tych z mentalnoscia polackiej wiochy nie mogl byc odebrany inaczej.
                Natomiast Molly napisala swoj calkowicie serio, co w kontekscie innych jej wynurzen na innych forach, z cala pewnoscia jest wyrazem jej rzeczywistych przekonan.
                Zreszta Ty dla mnie tez jestes forumowym niebytem i Twoje opinie mi wisza i powiewaja.
                Tym bardziej, ze jak sama dopiero co stwierdzilas, nikt tu nie wyraza swoich prawdziwych pogladow ani swojego prawdziwego charakteru, tak, ze rownie dobrze moge byc zboczonym 80-latkiem jak i jurnym 30-latkiem, czyli tak naprawde nie mozesz wiedziec co jest prawda a co falszem.
                Dokladnie tak jak z Toba. Mozesz byc 50-letnia, niedopchnieta ciotka z polackiej wiochy, jak rowniez pelna humoru, rozgarnieta 30-latka rodem z Warszawy udajaca 50-letnia, niedopchnieta ciotke z polackiej wiochy.
                Na tym, jak i na kazdym innym forum, dyskutuja ze soba tylko i wylacznie netowe niebyty, ktore mozna swobodnie olac i opyerdolic wedlug swojego uznania, co tez mam zaszczyt wlasnie robic.
                Pa, robaczku.
                • izis52 Re: Dla singli 50+ :):) 24.02.15, 21:04
                  Różne rzeczy się działy na tym forum, ale żeby nieokrzesany emigrant z polskiej wiochy, nazywał piszących tu 50-latków - niebytami? Może ten zmywak, co na nim pracuje - jest w pomieszczeniu bez wentylacji? Ironiczno- żartobliwy post? Trzeba mieć tupet.
                  • narfi Re: Dla singli 50+ :):) 25.02.15, 03:35
                    Czytaj, Zlotko, wszystkie watki i wszystkie posty, sprobuj zrozumiec kontekst i dopiero sie bulgocz.
                    No, moze za wiele wymagam. Jednym bozia dala IQ malpy, a innym troche wiecej .C'est la vie sad
                    • natla Re: Dla singli 50+ :):) 25.02.15, 08:36
                      Hola, hola robaczki moje smile Robi się nieprzyjemnie, tak naprawdę bez żadnego powodu. Wszyscy jesteśmy bytami, bo to nie duszki "klupią" w klawiaturę, a "pierogowe niebyty" istnieją jedynie w sferze psychicznej. Przymrużcie oczęta i się uśmiechnijcie smile
                • pierogi_z_jagodami Re: narfi 25.02.15, 09:43
                  nie napisałam nigdzie, że nikt tu nie wyraża swoich prawdziwych poglądów, napisałam, że nie pokazuje swojego wnętrza, z czytania ze zrozumieniem zero punktów dziadku, za mało krzyżówek rozwiązujesz... a ty w moim odczuciu jesteś typowym zakompleksiałym burakiem który dokazuje sobie na forum i do**rdala innym, bo się nie może zrealizować z realu, po pysku by zaraz dostał, poza tym masz tak małego że to jedyna forma pokazania jaki jesteś gieroj... to też był żart, ironizuję sobie wink skoro i tak ci wisi i powiewa big_grin
                  • natla ??? 25.02.15, 10:41
                    Zarzucacie sobie na wzajem brak umiejętności czytania ze zrozumieniem. To spróbujcie jeszcze raz przeczytać wszystkie posty w tym wątku. Nie chcę tu nikogo "ganić", boście dorośli, ale ja po przeczytaniu ze zrozumieniem (starałam się bardzo wink) i bez uprzedzeń, naprawdę nie wiem, czemu to się kończy takim językiem i idiotycznymi zarzutami. Dyskusja zeszła do poziomu magla.
                    No chyba że macie ochotę się po prostu kłócić i tak ładować akumulatory. Ja znam lepsze sposoby.
                    • misia007 Re: ??? 25.02.15, 10:59
                      Mnie to się nawet już tego czytać nie chce ale rozśmieszyły mnie pierogi dla ,których wnętrze sobie a poglądy sobie .bardzo hmmmmm ciekawe.A i uwaga do izis,że za niebyty to nas też uznały ....pierogi, narfi tylko przyklasnął.
                      • narfi Re: ??? 25.02.15, 12:04
                        No, ok, ja swoje do gara wrzucilem, ale to nie ja ten magiel zaczalem.
                        Natla, wywal caly ten watek i moze nikogo nie bedzie juz korcilo.
                    • pierogi_z_jagodami Re: natla 25.02.15, 12:08
                      wiem że poziom żenujący do kwadratu, biję się w pierś... bum... weszłam w tą żałosną konwencję i za chwilę zablokowałam, szkoda czasu smile
                      • natla Re: natla 25.02.15, 13:20
                        No po prostu kocham Was, Wy moje robaczkowate niebyty big_grin
      • banitka51 Re: Dla singli 50+ :):) 21.02.15, 02:34
        jest wyjście - wziąć młódkę z jej matkąsmile
        • narfi Re: Dla singli 50+ :):) 21.02.15, 08:53
          Nie mam pojecia dlaczego tak zle mi zyczysz. Przeciez my nawet jednej wodki razem nie wypilismy smile
          Kochanka i tesciowa pod jednym dachem 24/7 to przeciez koszmar. Tego, to sie nawet swojemu ex, ktory odszedl w sina dal z mlodsza, nie zyczy. Zreszta na takie eksperymenta, to juz chyba za stary jestem sad
          • banitka51 Re: Dla singli 50+ :):) 21.02.15, 13:34
            bredzisz waść, inne czasy, teraz już do zrobienia. Teściowa to postrach żon, nie mężów.
            Możemy wypić koniak, zmieni się Twój punkt widzenia?
            A dlaczego obie miałyby 24/7 siedzieć w domu? zamierzasz uwięzić, co Twoje?
            szczególnie starsza, jako dojrzalsza, często by znikała dla chęci aktywniejszego życiasmile
            Ex życzy się przede wszystkim, żeby nie wróciłsmile
            Za stary? Problem z kręgosłupem, poczuciem humoru czy prostatą? Jeśli nic z tego nie doskwiera, żyjesz i jeszcze nie zestarzałeś się....
        • jesienna.sonata Re: Dla singli 50+ :):) 21.02.15, 13:03
          banitka51 napisała:
          > jest wyjście - wziąć młódkę z jej matkąsmile

Genialne. big_grin Mój zięć byłby zachwycony. big_grin

narfi napisał:
          ...Tego, to się nawet swojemu ex, który odszedł w siną dal z młodszą, nie życzy.

Żyjesz przeszłością. Dzisiejsza pięćdziesięciolatka, mądra, niezależna,zadbana i wysportowana wystawia po prostu takiego jegomościa, któremu się poprzestawiało pod łysą kopułą, za drzwi ,wraz z walizkami i tłustym od nadmiaru piwa brzuszyskiem. Ewentualnie sama odchodzi z trzydziestopięciolatkiem. big_grin Takie czasy. big_grin
          • pierogi_z_jagodami Re: Dla singli 50+ :):) 24.02.15, 07:08
            Sonato jesienna, mądrze prawisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka