natla 12.10.15, 09:29 .......... czy to Ty odpinasz pierwszą pinezkę/pineskę?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Hej, hej, Poduszeczko 18.10.15, 09:54 Może pytanie głupie, bo którzby inny. Tylko dlaczego odpinasz? To taki fajny skrót do naszej historii. Wilkiej historii Odpowiedz Link
filip505 Re: Hej, hej, Poduszeczko 18.10.15, 13:49 ......mozesz jasniej,co nam,mi, pduszeczka odpiela ?????, Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Hej, hej, Poduszeczko 01.12.15, 00:12 nic nie wiem..jaka pinezke? i skad odpielam? jestem tutaj pierwszy raz od paru miesiecy. Odpowiedz Link
natla Re: Hej, hej, Poduszeczko 01.12.15, 08:26 No to cuda jakieś . Na pierwszym miejscu przyszpilone pinezka są "Podr. wątki" i one były uprzejme kilka razy spaść. Ale już od dłuższego czasu znowu się trzymają Myslałam, że coś Tobie to nie odpowiada, bo któż inny mógłby manewrować. Stąd ten alarm. A swoją szosą, to jakim prawem "Mamuśko" aż kilka miesięcy nie zaglądałaś!!!!! Jako sieroty jeszcze istniejemy, choć cienko przędziemy Mamy swoje ciche kółko adoracji i dobrze nam z tym. Ale matka by się czasem przydała, nawet wyrodna Odpowiedz Link