Dodaj do ulubionych

Mata do akupresury

15.03.19, 00:12
Cześć! Czy mieliście może okazję używać maty do akupresury? Chodzi mi o takie specjalne maty z wypustkami, które ponoć łagodzą dolegliwości, na przykład te związane z plecami. Widziałam, że jakiś sklep rehabilitacyjny dla osób starszych miał takie w ofercie, ale przed zakupem chciałabym dowiedzieć się czy warto.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • jakub1994 Re: Mata do akupresury 26.03.19, 18:25
      Hej !
      Miałem okazję używać maty i faktycznie są świetne !
      W sklepie ACUS MED jest spory wybór smile
      www.acusmed.pl/sklep/akupunktura/mata-do-akupresury-asfio/
      z kodem am008 jest rabat 8 %.
      Pozdrawiam !
    • banitka51 Re: Mata do akupresury 07.04.19, 00:20
      Widać, że forum śpi, nie chcę tego dosadniej nazwać. I chce wam się gabrielakocnska i jakub1994 wpychać tu jakieś reklamy? Od ilości spamów macie kasę? Żal mi was.
      • goskaa.l Re: Mata do akupresury 03.05.19, 21:25
        Mam taką matę od kilku lat i potwierdzam jej skuteczność. Trzeba się tylko przyzwyczaić, bo pierwszy kontakt raczej szokuje
    • dominika90 Re: Mata do akupresury 19.03.20, 12:25
      Ja swoją kupiłam na akumata.pl/. Używam codziennie od miesiąca właśnie na bóle pleców i jestem bardzo zadowolona. Może nie całkowicie, ale w znacznym zniwelowałam ból pleców no i zauważyłam również, że poprawiła się moja postawa ciała. Także polecam smile Naprawdę warto kupić.
    • joanna_123 Re: Mata do akupresury 06.05.20, 12:46
      Ja zakupiłam matę do akupresury marki Qmed i jestem bardzo zadowolona . Od wielu lat mam problemy z bólami pleców i mata mi naprawdę pomaga .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka