wybitniemondry Re: Pączki:-) 12.02.26, 15:34 xstefciax napisała: > Smakują? Zwykle smakują ale dzisiaj nie jadłem i nie będę jadł. Wyczytałem że nawet w nalepszych cukierniach, najgorsze pączki są w tłusty czwartek, bo wtedy idą na ilość kosztem jakości. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Pączki:-) 12.02.26, 16:22 Wybredny nie jestem, mnie pączusie smakują nawet w tłusty czwartek Odpowiedz Link
engine8t Re: Pączki:-) 12.02.26, 20:41 e-zybi napisał: > Wybredny nie jestem, mnie pączusie smakują nawet w tłusty czwartek > > O ten wie co dobre i zdrowe Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Pączki:-) 12.02.26, 22:01 engine8t napisał: > e-zybi napisał: > > > Wybredny nie jestem, mnie pączusie smakują nawet w tłusty czwartek > > > > > > O ten wie co dobre i zdrowe Ta zdrowe z marketów za parę groszy. Pieczone na oleju palmowym. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Pączki:-) 13.02.26, 07:24 engine8t napisał: > e-zybi napisał: > > > Wybredny nie jestem, mnie pączusie smakują nawet w tłusty czwartek > > > > > > O ten wie co dobre i zdrowe Ja wiem co dobre i zdrowe, Ty wiesz, ale są i tacy co nie kumają i pączki wpie*dzielają Odpowiedz Link
xstefciax Re: Pączki:-) 13.02.26, 07:57 Moja babcia smażyła racuchy na swojskim smalcu i żyła ponad 90 lat. Odpowiedz Link
irsila Re: Pączki:-) 13.02.26, 08:38 Trochę ciasta drożdżowego- witaminę B zawiera, trochę marmolady- witamina C odrobina tłuszczu dla nasmarowania jelit i nośnika smaku i to ma być szkodliwe? Ja od razu się zorientowałam o jakie pączki e-zybi, chodziło, wszak zdjęcie ich wkleił. Jeszcze lotny umysł mam, choć pączki lubię wcinać, szczególnie z konfiturą różaną. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Pączki:-) 13.02.26, 09:04 irsila napisała: > Jeszcze lotny umysł mam, Jak gołębica. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Pączki:-) 13.02.26, 11:14 Ja od razu się zorientowałam o jakie pączki e-zybi, chodziło, wszak zdjęcie ich wkleił. CSB - Compulsive Sexual Behaviour. Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Pączki:-) 13.02.26, 08:46 Co to ma do pączka kupionego i smażonego na oleju palmowym. Mojej siostrze smalec nie służył. A też go używała cały czas. Odpowiedz Link
irsila Re: Pączki:-) 13.02.26, 09:01 Olej palmowy nie jest jednoznacznie niezdrowy czy zdrowy, podobnie inne tłuszcze. Palmowego pełno wszędzie w wielu produktach spożywczych. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Pączki:-) 12.02.26, 16:22 Zazwyczaj cały rok ich nie jem, ale dzisiaj sobie nie odmawiam. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Pączki:-) 12.02.26, 16:38 xstefciax napisała: > Zazwyczaj cały rok ich nie jem, ale dzisiaj sobie nie odmawiam. > A ja jem cały rok ale przecież nie codzienie. Dalczego akurat dzisiaj mam jeść? Odpowiedz Link
xstefciax Re: Pączki:-) 12.02.26, 17:00 Nie musisz, ja w pracy zjadłam dwa , ale drugie śniadanie przywiozłam z powrotem do domu. Nie przepadam za paczkami, wolę inne słodkości. Odpowiedz Link
engine8t Re: Pączki:-) 12.02.26, 20:43 xstefciax napisała: > Nie musisz, ja w pracy zjadłam dwa , ale drugie śniadanie przywiozłam z powrote > m do domu. Nie przepadam za paczkami, wolę inne słodkości. > I to ma jakis sens zeby swoje zdrowe sniadanie zamienic na slodkie i niezdrowe paczki? Czemu sobie krzywde robic? Odpowiedz Link
xstefciax Re: Pączki:-) 12.02.26, 21:02 Bez przesady, raz w roku można sobie pozwolić. Odpowiedz Link
engine8t Re: Pączki:-) 12.02.26, 21:34 xstefciax napisała: > Bez przesady, raz w roku można sobie pozwolić. > No pewnie raz w roku mozna i sobie krzywde robic. Pytanie po co? Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Pączki:-) 12.02.26, 22:13 engine8t napisał: > xstefciax napisała: > > > Bez przesady, raz w roku można sobie pozwolić. > > > > No pewnie raz w roku mozna i sobie krzywde robic. Pytanie po co? E tam się czepiasz. Do lata daleko. Odpowiedz Link
engine8t Re: Pączki:-) 12.02.26, 23:55 boggi_dan napisał: > E tam się czepiasz. Do lata daleko. No do jesieni jeszcze dalej ale juz do wiosny to troche wiecej jak miesiac Odpowiedz Link
boggi_dan Re: Pączki:-) 12.02.26, 19:48 Ja kupiłem cztery i jednego zjadł Tadek. Jestem mocno zaziębiony i to jedyny pozytyw. Na brak apetytu. Odpowiedz Link
engine8t Re: Pączki:-) 12.02.26, 20:40 jakie paczki? Przeciez paczki sa slodkie i niezdrowe? Odpowiedz Link
stasi1 Re: Pączki:-) 15.02.26, 20:18 Ja zjadłem 4.5 ale 1.5 na drugi dzień. I wieczorem nie potrzebnie na kolację, później ciężko mi w brzuchu z tym było Odpowiedz Link