30.04.26, 15:04
Jutro w planie dalsza część koszenia. Rozebranie starej pergoli i przygotowanie pod nową. We wtorek przyjedzie nowa. Borówki co posadziłem to zmarzły pewnie. W poniedziałek zabieg na drugie oko siostrzeńca. Więc termin napięty. W sobotę mecz pucharowy mojego Rakowa. No i coraz cieplej.
Obserwuj wątek
    • xstefciax Re: Majówka 30.04.26, 17:17
      Przed chwilą wywiesiłam flagę.
      • boggi_dan Re: Majówka 30.04.26, 23:09
        Super powisi do 3 maja. U mnie dużo się będzie działo 2 maja na Jasnej Górze. Mój ulubiony poseł wrzucił program z uroczystości na Fejsie.
      • boggi_dan Re: Majówka 02.05.26, 22:29
        xstefciax napisała:

> Przed chwilą wywiesiłam flagę.
        >
        Pięknie było. Szkoda. www.facebook.com/share/r/18esbVdvSW/
    • e-zybi Re: Majówka 02.05.26, 07:56
      Kogo to obchodzi, co ktoś robi, komu zdrowie szwankuje, jakim sportem się jara? Majówka to majówka, pakuje się majdan i w świat wypie*dala. Człowiek wie że żyje, od codzienności ucieka, życie jest piękne...wszędzie przygoda czeka. Jak co roku, spędzam czas aktywnie, na łonie...i tego Wam życzę wink
    • e-zybi Re: Majówka 02.05.26, 18:33
      I po meczu, w pi*deczkę dostał Raków, co było do przewidzenia!
      • stasi1 Re: Majówka 08.05.26, 17:57
        I ja kawałek oglądałem, ale bez zainteresowania
        • boggi_dan Re: Majówka 08.05.26, 23:17
          Szkoda, że dzisiaj nie oglądałeś. Piękna bramka strzelona przewrotką. Mecz z Koroną Kielce. Tomczyk trener został zwolniony. Przerosła go ta ekstraliga. Dzisiaj oglądałem jeszcze hokej, ale Polacy nie wykorzystali szansy w meczu z Litwą. A wszystko mieli podane jak na talerzu. Znowu piątek😁
          • stasi1 Re: Majówka 10.05.26, 09:35
            Nie gdybym chciał to bym oglądał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka