malwina52 Re: Telekamery 25.01.05, 07:41 pelna gala, Zmijewski i Torbicka w roli gospodarzy wypadli super, zreszta Artur to moj typ mezczyzny nominacje pokrywaly sie moim typowaniem, a sukienka Foremniak i Kozuchowskiej zrobily na mnie wrazenie, ogladam serial "M jak milosc" wiec jestem usatysfakcjonowana Odpowiedz Link
kla-ra Re: Telekamery 25.01.05, 09:02 Natla uswiadomilas mi ,ze ostatni raz wlaczylam telewizor w piatek. U nas tv wlacza sie tylko na wiadomosci,maz w swoim pokoju oglada eurosport. Odpowiedz Link
natla Re: Telekamery 25.01.05, 10:39 I tak trzymah Klaruś, szkoda czasu, prawie nic nie ma do oglądania. Jeżeli coś oglądam, to raczej przypadkowo, choć mam parę swoich ulubionych programów, o których staram się nie zapomnieć. Malwinko, tego serialu nie ogladam, choć wiele osób twierdzi, że jest niezły. Kożuchowskiej specjanie kochać, reszta wyróżnionych chyba mi odpowiada, choć zobaczyłam ich dopiro na końcu, bo wlazłam w ten prgram dopiero na Witusia. A jak Daryl Hannah? Moim zdaniem bardzo ładnie zagrała stremowane dziewczątko. ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Telekamery 25.01.05, 10:45 wrazenie niezle....wygrali moi ulubiency...kiecki faktycznie były super....obie Moniki czarujące...dowcipy Artura /niektore/ zenujące , akustyka i scenografia przynajmniej w TV nieodpowiednia jak na taką "fetę" Odpowiedz Link