natla Re: hej mamy gwiazdke! 07.03.05, 18:48 Super!!!!! I to dzięki naszej nadwornej "reklamistce". Axsa gratulacje!!!!!! Znowu mam dać Ci order? Ja się zabije! Ale masz!!!! To już chyba trzeci. Brawo. Odpowiedz Link
regine Re: hej mamy gwiazdke! 07.03.05, 18:56 --Dlaczego ciąge jestem niedoinformowana :komu i za co i czy wypada - chciałabym pogratulować!!!!! Odpowiedz Link
natla Re: hej mamy gwiazdke! 07.03.05, 18:57 Ale ze mnie gapa. To z emocji. Mamy przeciez 2 matki sukcesu. Jedna zaczęła , druga skończyła. ) Chmineczko, przecież Ty zaczęłaś pierwsza zabiegać o gwiazdkę i dzięki temu sam pomysł wszedł w życie. Masz order. ))) Odpowiedz Link
natla Re: hej mamy gwiazdke! 07.03.05, 18:58 ps. idę wreszcie zobaczyć ta gwiazdkę. )))))))) Odpowiedz Link
axsa No nie!!! 07.03.05, 20:15 A ja? W pełnej nieswiadomosci żyję!!! GRATULUJE NAM ::::::::::::::))))))))))))))) CHMINCE zapoczatkowania, NATLI drążenia sprawy i sobie też. Tego wpisu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=21317388&a=21317388 Naewt "medalu" sie nie domagam. Dostałam już? Ok, dziękuję . Idę obejrzeć pięćdziesięciolatkowy firmament. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: No nie!!! 07.03.05, 20:58 Najpierw obejrzałam firmament z błyszczącą złotem gwiazdką.To się Wam nalezało.Gratuluję tym ,które się do tego przyczyniły(li),czyli wszystkim pęćdziesięciolatkom tu piszącym,a niektórym za to że bardziej.Cieszę się razem z Wami Karolina. Odpowiedz Link
chminka Re: No nie!!! 08.03.05, 01:48 a ja nie wczytywalam sie w ten watek, bo myslalam ze to wyciagniety, stary watek wigilijny...teraz dopiero zobaczylam ze mamy wpieta gwiazde...ciesze sie..))) Odpowiedz Link
axsa Karolino... 08.03.05, 06:57 Dziekujemy za gratulacje. A może też tu częsciej zagoscisz? )) Odpowiedz Link
maladanka Re: Karolino... 08.03.05, 08:17 Niech nam gwiazdka pomyślności nigdy nie zagasnieeeeeeeeeee Nigdy nie zagasnie......... A kto z nami nie wypije,niech ....tralalalalalalala I tym optymistycznym akcentem zaczynam nowy dzień Odpowiedz Link
kla-ra Re: Gwiazdka 08.03.05, 10:00 Axsa, za pomysl i cudowne przedstawienie Forum wielkie,wielkie dzieki! Gratulacje dla wszystkich forumowiczow! Gwiazdy! komu,jak komu ale nam gwiazdka sie nalezy! Wyglada super! Odpowiedz Link
krista57 Re: Gwiazdka 08.03.05, 12:51 Tak axsa zasłużyłas na nasze oklaski za wypromowanie tego forum. Ale ...większe należą sie admince....za cierpliwosc,za czas poświęcany i całkowite zaangażowanie ! Gratulacje dla nas wszystkich za utrzymanie w ciekawym stylu naszego forum. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re:Axsuniu... 08.03.05, 14:16 W wątku "kto nas tylko czyta" pisałam dlaczego goszczę tylko czytając. Odpowiedz Link
tesunia Re:Axsuniu.../ mi. ka.n 08.03.05, 14:37 mi.ka.n napisała: > W wątku "kto nas tylko czyta" pisałam dlaczego goszczę tylko czytając. ** Re: Kto nas tylko czyta? Autor: mi.ka.n Data: 24.02.2005 22:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Czytam z zainteresowaniem,bo to miłe zajęcie dla mnie na tym forum.Odbiegam od Was jednym krzyżykiem do przodu i głosu raczej nie zabieram.Pozdrawiam wszystkie pięćdziesiątki.Życzę powodzenia. ******************************************************************************* nic nie szkodzi,tu chyba jak zdazylas zauwazyc piszemy w roznym wieku, w naszych wpisac nie widac"krzyzyka z przodu czy stylu" wiec zachecam do pisania.... ** forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=16745969 i ten watek tez mozesz sobie poczytac) pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link
natla Re:Axsuniu.../ mi. ka.n 08.03.05, 17:17 Tak, Mika, mamy 60-tki+, mamy i 40 równe ) i z +. Więc proszę, daj się poznać. Odpowiedz Link
yoanna Re:Axsuniu.../ mi. ka.n 08.03.05, 20:39 Dziewczyny...piję Wasze zdrowie)) Ad astra)))) Odpowiedz Link
mi.ka.n Re:Tesunia,Axsa,Natla... 09.03.05, 10:07 Dziękuję Wam za zachętę do pisania.Moze sie odważę.Choc brak mi waszego polotu i nie zawsze dopisuje wena.Ale jak znajdę coś dla siebie to może się odważę.Pozdrawiam moje rówieśniczki,które tu już są.Yoannie za toast na zdrowie też dzięki. Odpowiedz Link
natla Re:Tesunia,Axsa,Natla... 09.03.05, 10:42 Mika, tu nie o polot chodzi, tylko o myśli.!!! ) nie szukaj odwagi, bo nie jest potrzebna, tylko pisz. A w ogóle to jest plecenie słuzbowe i już. )))) Odpowiedz Link