Dodaj do ulubionych

słup ogloszeniowy :)))))

• axsa Teraz ja :))) 08.02.06, 12:17
      Ogłaszam na solidnej ścianie,
      że niestraszne mi już groźby Adminki odnośnie nasyłania różnych takich...
      img228.imageshack.us/img228/7295/graffiti6iv.jpg
      • natla Re: Teraz ja :))) 08.02.06, 12:24
        No nie bardzo wiem jak sobie ta marna trójeczka poradzi z moim pułkiem, ale
        wierz w cuda wink))
        (świetne).
        Czy to juz jutro opijamy rozkruszenie gipsu?
        • axsa Re: Teraz ja :))) 08.02.06, 12:59
          Tak, jutro.
          A teraz idx na wątek testowy, bo mam tam pytanie.
          • natla Re: Teraz ja :))) 08.02.06, 13:23
            No to żebyś niue zapomniała wypełnić gawiarenkowy barek wink))
            • emma50 Re: Firma developerska 09.02.06, 10:18
              W związku z boomem na budownictwo mieszkaniowe założyłam firmę budowlaną.
              Przyjmuję zgłoszenia na budowę domku jednorodzinnego. Czas realizacji: wiosna
              2006.
              Zainteresowanym przesyłam e-mailem numer rachunku bankowego celem wpłacenia
              zaliczki.
              A oto przykładowo wybudowany domek - do zamieszkania od już:

www.wyslijto.pl/?file_id=000035101855766912988266318
              • axsa Re: Firma developerska 09.02.06, 13:29
                Ja w sprawie pomieszczeń i wyposażenia.
                Mam wrażenie, ze nie widziałam kuchni i... gdzie postawie komputer?
                Tylko jedna łazienka??
                Czy można ten czerwony kolor wymienić?
                Ile chcesz tej zaliczki??
                • natla Re: Firma developerska 09.02.06, 17:41
                  Chwileczkę, ja tu byłam pirwsza, tylko.....za winklem. Mnie nawet czerwony
                  kolor nir przeszkadza. No to ile....wink)
                  Swoja drogą podoba mi sie.
                  • dankarol Re: Firma developerska 09.02.06, 20:01
                    Dzisiaj był pan listonosz, więc mogę wpłacić na to lokum, mnie się podoba, nie
                    będę grymasić
                    • natla Re: Firma developerska 09.02.06, 20:11
                      Do kolejki poproszę wink))
                      • del.wa.57 Re: Firma developerska 09.02.06, 20:28
                        Ja tez chcę tam mieszkać!!!to moze zrobimy zrzutkę? i zamieszkamy tam,salony
                        dośc duze,wanna też,no co Wy na to ?
                        • emma50 Re: Firma developerska 09.02.06, 20:46
                          Jak się cieszę, że domek podoba się - to znaczy, że wiosną budowa ruszy.
                          Zaliczka wynosi 10% ceny, a cena zależy od metrażu i lokalizacji.
                          Axsa - wystrój wnętrza można zmienić, a projektant gdzieś zapodział rysunek
                          kuchni - obiecał, że doniesie.
                          • del.wa.57 Re: Firma developerska 09.02.06, 20:56
                            Domek super Emmo,dobrze,ze projektant /doniesie/plany kuchni,bo gdzie byśmy
                            gotowały?
                            • maladanka Re: elementarz dla niewidomych 25.02.06, 09:42
                              Mam nietypową zupełnie prośbę:
                              Poznałam sympatycznego pana ze Słowacji,którego pasją jest zbieranie
                              elementarzy.Po słowacku to brzmi"zberatel slabikarov".
                              Poszukuje on elementarza polskiego dla niewidomych,rosyjski już ma.
                              Czy nie wiecie jak taki elementarz zdobyć? Znalazłam w wyszukiwarce tylko
                              wiadomość,że taki powstał ale już nic więcej.
                              Proszę bardzo jakikolwiek sygnał w w/w temacie i w imieniu przyjaźni polsko-
                              słowackiej dziękuję smile
                              • natla Re: elementarz dla niewidomych 25.02.06, 10:24
                                W imieniu tej przyjaźni, na pewno spróbuję. smile Popytam u niewidomych.
    • goskaa.l Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 14:25
      Niniejszym ogłaszam, że nie jestem autorką tego, co zamieszczam na
      wątku "ZAŻALENIA". Wrzucam tam przesyłki z mojej skrzynki emaliowanej.
      Nie jestem przeciwniczką płci męskiej.
      • axsa Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 14:36
        Trzy ogromne i ze cztery mniejsze kupy sniegu za darmo oddam.
        Jedyny warunek - trzeba je przejąć znim przejdą w stan ciekły.
        • del.wa.57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 15:05
          Poszukuję tego co kaze mi sie co chwile logować!!!!
          Ukatrupimy go wspólnie...raz na zawsze!!!
          Kto go wskaze-dozgonna wdzięcznośćsmile)))
          • krista57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 15:26
            Proszę,oddajcie moją sprawną rękę..tę co mam obecnie
            do niczego się nie nadaje,wisi sobie nieużywana.
            • axsa Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 15:54
              Wiem doskonale o co prosisz, ale pomóc nie mogę. Szkoda.
          • axsa Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 15:57
            To
            Zezłolik.
            W ukatrupianiu i wszelkim zabijaniu Natla jest dobra.
            Mam u niej jakiś wyrok w zawieszeniu, Już sie przyzwyczaiłami wiem, że to tylko
            kwestia czasu.
            wink))
            • natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 20:17
              Axsa, Ty Pikuś jesteś, ja się uganiam za gazetowym Zezłolikiem i jak go dorwę
              to nagi z przedłużenia pleców powyrywam.

• natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 20:18
                Poszukuję kogoś mądrego, kto mi wytłumaczy gdzie mam przeglądarke.
                Pilne, bo mnie trafi i kto Wam o północy będzie listę robił? wink))

• axsa Re: słup ogloszeniowy :))))) 01.03.06, 20:22
                  Jezu, jaką przegladarkę?
                  Internet Explorer?
                  Ze startu> programy > i tam powinna być/
                  • del.wa.57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 04.03.06, 12:25
                    Oddam PILNIE!!!!grypę,katar dorzucę gratis!!!
                    Apsik!!!apsik!!! jasny gwint,ale mnie wziełosad
                    • natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 04.03.06, 14:01
                      Policja!!!
                      Łapać Delwę, bo zarazi nas wszyskich.....kicha prosto w twarz, no kicha.....

(to to imieninowe tango na tarasie Gawiarenki z Ciebie teraz wyłazi wink)
                      • del.wa.57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 04.03.06, 14:10
                        Totalna kicha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        • natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 04.03.06, 14:42
                          Jest kicha do opchnięcia. Może ktoś chce kiełbaski robić.
                          • del.wa.57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 04.03.06, 19:46
                            Co!!! nie ma chętnych?? jak bum...bum..za darmo oddamsmile))))
                            • wirella Re: słup ogloszeniowy :))))) 06.03.06, 14:35
                              Oddam 10 kg nadwagi za dodatkowe 20 godzin w tym tygodniu.
                              • natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 06.03.06, 15:26
                                ....że oddasz 10 kg, to rozumiem, ale jakie to są dodatkowe godziny? wink), bo na
                                kg mam chętną.
                                • regine Re: słup ogloszeniowy :))))) 06.03.06, 17:57
                                  Oddam jeszcze całkiem dobry "KATAR", który ofiarowała mi gratis Delwa !!!
                                  Kichanie i siąpanie w chusteczkę jeszcze na gwarancji !!!
                                  • regine Re: słup ogloszeniowy :))))) 06.03.06, 17:59
                                    Nie na gwarancji, tylko GWARANTOWANE !!
                                    Cóż ledwo widzę na oczy. Dobry, mocny jak licho !!!
                                    • del.wa.57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 06.03.06, 18:59
                                      Witaj w''Klubie'' Reginkosmile)))
                                      Odrazu lepiej sie poczułam,jak ktoś dzieli ze mną ten /wspaniały/stan.
                                      smile))) wink))))
                                • wirella Re: słup ogloszeniowy :))))) 06.03.06, 22:13
                                  Natlo! Chodzi o to , aby ktoś mi dołożył do doby po 4 godz , bo nie wyrabiam.
                                  • maladanka Re:nie mam internetu 08.03.06, 23:13
                                    mam córkę,ale nie mam internetu - coś tam podłączają - chyba koło poniedziałku
                                    się naprawi - wszystkich pozdrawiam - jestem z Wami myślami - papapapapa....
                                    • goskaa.l Krista 57 nie ma internetu 09.03.06, 06:42
                                      Nie wiem, jak długo. Natomiast mam dobre wieści o jej złamaniu. Podpuszczona
                                      przeze mnie i mojego TŻ powędrowała na kontrolne prześwietlenie i do innego
                                      lekarza. Wszystko w porządku, złamanie ładnie się zalewa, nic się nie
                                      przemieściło.
                                      • axsa Re: Krista 57 nie ma internetu 09.03.06, 07:34
                                        Cieszę się, że następuje poprawa i nic się nie komplikuje przy jej złamaniu.
                                        Wydobrzeje i wróci do normy.
                                        smile))
                                        • malwina52 Re: Krista 57 nie ma internetu 09.03.06, 08:54
                                          przekaz jej pozdrowienia,
                                          nie ma go chwilowo, czy na stale?
                                          • regine Re: Krista 57 nie ma internetu 09.03.06, 11:39
                                            Kilka razy pisałam do niej na GG, ale milczała, jest niedostępna. Dobrze
                                            wiedzić, Ze wszystko w porządku. Ale pewnie "cierpi" bez kontaktu z nami : ?
                                            Pociesz ją Gosiu,i pozdrów. Myślimy o niej i czekamy na wiadomości smile)
                                            • natla Słup ogłoszeniowy 09.03.06, 12:43
                                              Odstapie po baaaaardzo niskiej cenie samopoczucie meduzy.
                                            • natla Krista 57 nie ma internetu, ale będzie miała...... 09.03.06, 12:55
                                              .......najpóźniej jutro rano, a moze jeszcze dziś. Więc spoko. Tylko biedna
                                              podwójnie jest chora, po I z powodu złamanego barku, a po II z powodu braku
                                              internetu. Nosi ją po chałupie smile)))
                                              • regine Re: Kto lubi muzykalnych sąsiadów ? 09.03.06, 16:34
                                                Kto lubi, to zapraszam. Bo mnie już zaczyna nosić. Drżą ściany, podłoga, a ja
                                                dostaję febry...
                                                Disco polo, czy jak mu tam, leci na całe osiedle, ja mieszkam pod nimi.
                                                Kilka razy zwracałam uwagę, że nie mieszkają tu sami(wynajmująj mieszkanie,
                                                główny lokator w Brukseli), jakaś młodzież niewyżyta, mieszka tam. To już 3-cia
                                                taka grupa, ciągle się lokatorzy zmienają.
                                                A może ja do luftu jestem i się nie znam ?
                                                Nikogo nie ma na klace, wszyscy pracują, hałasy ustają wieczorami, a wdzień
                                                cuda się tam dzieją. Zgłaszałam do Współnoty, milczą. Tego nie da się słuchać
                                                na dłuższą metę...Makabra...sad(
                                                • del.wa.57 Re: Kto lubi muzykalnych sąsiadów ? 09.03.06, 17:13
                                                  Reniu zrewanżuj im sie tym samym,powkładaj /koreczki/do uszu i heja...do
                                                  dechy,moze to coś pomoże? lubię muzykę,ale bez przesady.
                                                  • wiktoria53 Dorn uciszy Polaków 09.03.06, 17:30
                                                    Nie możesz spać, bo sąsiad znów imprezuje? Uszy pękają ci od łomotu głośników
                                                    za ścianą? Rząd uciszy niesfornych imprezowiczów, zabierając im sprzęt grający.

Szef Ministerstwa Spraw Wewnętrznych i Administracji Ludwik Dorn dobierze się
                                                    do skóry nocnym imprezowiczom. Kto uporczywie hałasuje i włącza "na full"
                                                    muzykę, straci narzędzie, którym torturuje spokojnych ludzi. Sąd wymierzy mu
                                                    jako karę konfiskatę radia czy magnetofonu - pisze "Fakt".

Więcej:
                                                    fakty.interia.pl/news?inf=726106
                                                  • vogino55 Re: Okulary,,,,,,,,,, 09.03.06, 23:06
                                                    Pilnie poszukuję "okulary bardziej różowe z filtrem antystresowym"
                                                    Wojciech
                                                  • natla Re: Okulary,,,,,,,,,, 09.03.06, 23:10
                                                    Jak znajdziesz, to daj połowę. smile
                                                  • regine Re: Okulary,,,,,,,,,, 09.03.06, 23:16
                                                    Ja mam, dziś od popołudnia smile))))))))))))))
                                                    Ale nie oddam, już dawno znalazłam. Oddam po niedzieli smile)))
                                                    Musisz wytrzymać ...Mówi się trudno...smile
                                                  • bog_na Ogłaszam. Trafiłam tu ha! 09.03.06, 23:32
                                                    Ogłoszenie słupowe.
                                                    Kolorowych snów życzę.
                                                    A rano westchnień... jaki ten świat piękny
                                                  • axsa :) 10.03.06, 08:46
                                                    Znalazłam coś.
                                                    Takie nieduże, kanciaste, na zewnątrz gładkie, a generalnie popielate.
                                                    Ludzie !!!
                                                    Co to może być???
                                                  • malwina52 Re: :) 10.03.06, 08:51
                                                    rany moj breloczek od kluczy,
                                                    5 lat go szukalam,
                                                    nalezy Ci sie znalezne
                                                    wiec go sobie zatrzymajsmile
    • goskaa.l zamienię 10.03.06, 15:41
      zamienię brak czasu na emeryturę

cechy:
      - pernamentny
      - kompletny
      - wieczny
      czyli towar najwyższego gatunku.

Przy zamianie mogę rozważyć inne propozycje
      • natla Re: zamienię 10.03.06, 16:12
        ha, ha,.....ja emeryturę z brakiem czasu - pernamentnym, kompletnym i wiecznym
        na cichą ,spokojną emeryturę. Może być większa.
    • dankarol Re: oddam za dopłatą 10.03.06, 16:20
      straszliwego doła, dorzucę ciemny kąt
      • natla Re: oddam za dopłatą 10.03.06, 16:23
        Toś go jeszcze nie opchnęła????
      • goskaa.l Re: oddam za dopłatą 10.03.06, 17:09
        Wykop się z niego jak najprędzej i udciekaj gdzie pieprz rośnie, tylko uważaj i
        patrz pod nogi!!!!
        • del.wa.57 Re: oddam za dopłatą 10.03.06, 17:19
          Dankarol!! co jest?? biere łopate i lece do CiebiesmileDaj namiary,zakopiemy
          to..to...i nie wylezie więcej z doła.
    • sagittarius954 Re: słup ogloszeniowy :))))) 10.03.06, 17:39
      kupię stado psów haskich, zaprzęg nieużywany, woźnicę. Może wtedy zgubie zaraze
      na zakręcie ....
      • del.wa.57 Re: słup ogloszeniowy :))))) 10.03.06, 18:10
        Sagi,zawieś ją na słupie,zawsze sie ktoś /trafi/co złapie,ja tak
        zrobiłam,jestem już zdrowasmile))))
        • tofika Re: słup ogloszeniowy :))))) 11.03.06, 12:55
          kto???? mi ukradl??? 64??? tak caly ranek pilnowalam i niestestety...
          dobra niech mu szczescie dopisuje bede znow cxaic na kolejne wyniki wpisow.....
          • lili50 Jelenie na rykowisku. 11.03.06, 17:47
            Szukam jelenia do mycia okien, nigdzie go nie mogę znaleźć.Jak ktoś go spotka
            niech przyśle do mnie.
            • regine Re: Jelenie na rykowisku. 11.03.06, 17:50
              Jak się deczko ociepli, powychodzą na "rykowisko", też szukam smile)
      • bog_na pytanie do sagittarius954'a: 11.03.06, 20:15
        sagittarius954 napisał:

> kupię stado psów haskich, zaprzęg nieużywany, woźnicę. Może wtedy zgubie
        zaraz
        > e
        > na zakręcie ....

czy woźnica może być używany?
        • natla Re: pytanie do sagittarius954'a: 11.03.06, 22:55
          Chętnie będe robić za jelenia.....może nie na rykowisku, ale okna.....czemu
          nie.....wiecie jaka to fantastyczna gimnastyka? smile
          • regine Re: Za jelenia ? 11.03.06, 23:02
            WQ takie zimno, a Ty mnie chcesz gnać po oknach, grypa mi ledwo przeszła .
            Litości !!! Sportsmenka jedna, się znalazła . Pływa o nieludzkiej porze, gdy
            wszyscy śpią, lata w zimie po oknach. Ale masz zdrowie smile)
            • del.wa.57 Re: Za jelenia ?nie to przyjemnośc:)))))) 11.03.06, 23:11
              Ja bardzo lubie myć okna,prasowania nie cierpię,ale okienka smyk...smyk i
              gotowe,no i jak mówi Natla swietna gimnastyka.
              Do roboty oboboki!!! a nie kurcze!!jeleni szukaciesmile)))))
          • grazyna10 Re: Natla: 11.03.06, 23:14
            A juz sie przerazilam, ze to tylko ja taka zboczona jestem i lubie myc okna. Uf
            ulzylo mi. Przyznam sie wam po cichu, ze myje okna co dwa tygodnie. A co drugie
            mycie piore firanki. Kurde, i prasowac tez lubie. Jak ktoras umie wyslac
            prasowanie internetem to nie ma sprawy, zalatwie to za nia.

Aby byc skromnym trzeba miec z czego.
            • natla Re: Natla: 11.03.06, 23:38
              Spakuje Ci parę folderów z prasowaniem.....z dziką rozkoszą. Tego nie cierpie.
              Za myciem okien też nie przepadam i myję wtedy gdy nic juz nie widzę i mnie to
              zaczyna wkurzać, więc tak co 1 do 3 miesięcy. smile
              Ale gimnastyka świetna.
              • regine Re: Też lubię i jedno i drugie. 11.03.06, 23:49
                Ale bez przesady, mróz aż skrzypi pod stopami(słyszę od popołudnia), śnieg
                sypie od godziny, to przepraszam, co jest ważniejsze: zdrowie czy okna ?
                Też myję często, bo nie lubię brudnych. Ale zimą tylko od środka. Firany
                odpadają bo takowe nigdzie nie wiszą, problem z głowy. Żaluzje doprowadzają
                mnie do szewskiej pasji i rolety z bambusa. Ale prasować mogę i sprzątać
                codziennie. Poczekam na cieplejsze dni...
      • bog_na Rerere:sagittarius954 słup ogloszeniowy :))))) 13.03.06, 00:48
        sagittarius954 przepraszam za mało wybredny żarcik o woźnicy. Zrzuć go na karb
        mojej chwili słabości (czasami się trafiają, wyjątkowo tu przyznaję się do tych
        momentów) liczę na wyrozumiałość.
    • del.wa.57 Re: Regine! co Ty tam robisz? marsz do spania:)))) 11.03.06, 23:53
      • del.wa.57 Re: Regine! co Ty tam robisz? marsz do spania:))) 11.03.06, 23:54
        Cos Ci sie spi??
        • del.wa.57 Szukam malarza.... 11.03.06, 23:57
          Takiego co pomaluje śnieg na zielono,będe miała wrazenie,ze to juz wiosnasmile))
          Bo kurcze coś to za biało sie zrobiłosmile
          • grazyna10 Re: Majacych dosyc sniegu... 12.03.06, 00:04
            ... zapraszam do NL, tu leje i wieje. Ale krokusy juz zaczynaja kwitnac.
            Aby byc skromnym trzeba miec z czego.
            • regine Re: Majacych dosyc sniegu... 12.03.06, 00:10
              Dziękuję, może skorzystam :
              Zwłaszcza popatrzeć na krokusy...))
              Czyli u Ciebie już wiosna ,prawie w pełni...Zazdroszczę.
              • bog_na szukam 13.03.06, 00:33
                Szukam pocieszenia [dzisiaj no może jeszcze jutro].
                • natla Re: szukam 13.03.06, 00:44
                  Masz, bierz ile dasz radę, pamiętaj, że dziś i jutro miną i wszystko stanie się
                  historią.
                  • bog_na Re: szukam 13.03.06, 00:50
                    Natla wielkie dzięki. Liczę, że tak będzie.
                    • bog_na Re: szukam 13.03.06, 00:51
                      Natla Ty chyba zaczynasz dzień może tak na czata wpadniesz.
                    • natla Re: szukam 13.03.06, 00:54
                      Na pewno tak będzie, ciężkie chwile na szczęście przemijają też.
                      • bog_na Re: szukam 13.03.06, 00:57
                        Ale mam rację,że Ty zaczynasz dzień?? na drugiej półkuli? Nie popełniam błędu,
                        sprostuj proszę
                        • dankarol Re:dwie wiadomości 13.03.06, 22:14
                          i to chyba dobre
                          1.Dostałam podwyżkę i teraz mam 509zł 30gr
                          2.Przekroczyłam 1500 postów, gdzie ja tyle naględziłam.
                          • regine Re:dwie wiadomości 13.03.06, 22:17
                            Nie wiem ile dostałam podwyżki, bo poszło na konto, z dodatkami różnymi...
                            A postów to też nie wiem, bo klepię jak głupia..smile)
                            • vogino55 Re:dwie wiadomości 13.03.06, 22:26
                              regine napisała:
                              > A postów to też nie wiem, bo klepię jak głupia..smile)

5831 słownie pięć tysięcy, osiemset,trzydzieści, jeden (smile))))))))))
                              małomówna jakaś (wink)))),,,pamietam Twoje pierwsze posty,,,
                              wojciech
                              >
                              • del.wa.57 Re:dwie wiadomości 13.03.06, 23:01
                                Ile??? faktyczne,małomówna ta nasza Reginka jakaśsmile))))
                          • del.wa.57 Re:dwie wiadomości 13.03.06, 23:03
                            Jezu!! Danutka co Ty zrobisz z ta kasą??najlepsze te 30gr.
                            Tylko szaleć!!!Pożal sie Boze.
                            smile))) smile))
                            • dankarol Re:dwie wiadomości 13.03.06, 23:11
                              No jak to co wybieram się na Seszele
                              • del.wa.57 Re:dwie wiadomości 13.03.06, 23:18
                                Tak myślałam...musisz gdzies te fortunę wydać Danuskasmile)))
                              • regine Re:dwie wiadomości 13.03.06, 23:19
                                Nie dość, że mnie podsumował, to jeszcze moje pierwsze posty paamięta..
                                To nie moze być prawdą, Wojtku, coś to nie tak smile)
                                Ale to miłe, że pamiętasz...Dzięki..smile)
                                • dankarol Re:dwie wiadomości 13.03.06, 23:22
                                  Reniu jeszcze troszeczkę i będzie następne święto w Gawiarence gratulacje .
                                  • natla Re:dwie wiadomości 14.03.06, 00:48
                                    O nie, już dziś będzie święto....zaraz je ogłoszę na cały świat.....w końcu tą
                                    księgę o drewutni trzeba zniszczyć, bo nam Wojtek sie zaczyta do utraty
                                    przytomności wink))
                                    • wiktoria53 Mam wiadomość :)))))))) wspaniale :)))))))))) 14.03.06, 07:59
                                      To i ja się pochwalę, ale na razie jedną wiadomością.Właśnie napisałam na forum
                                      3000 liścik, a jeszcze roczek nie minął smile

Użytkownik : wiktoria53
                                      Liczba postów na forum : 3000 wyszukaj najnowsze
                                    • del.wa.57 Re:dwie wiadomości 14.03.06, 10:52
                                      Mój komp chodzi dzisiaj jak żółw,komu za to przyłozyc??
                                      Wylogowuje mnie co chwilę,dobra idę na /wontek/gdzie można sobie ulżyć.
                                      • dankarol Re:poszukiwany uśmiech 14.03.06, 10:53
                                        kto widział wtorkowy uśmiech
                                        • wiktoria53 Re:poszukiwany uśmiech-Dankarol 14.03.06, 11:14
                                          Cicho siedzę, ale to ja skradłam ten poszukiwany wtorkowy usmiech wink))))))))
                                          • regine Re:poszukiwany uśmiech-Dankarol 14.03.06, 11:24
                                            Jeśli Ci Wiktorio bardzo potrzeby, potrzymaj jeszcze trochęsmile
                                            Też czasami "kradnę" i cicho siedzę...
                                            Niełatwo znaleźć, a tu patrzysz i masz...Trzymaj do momentu, aż stwierdzisz, że
                                            już Ci nie jest potrzebny, bo masz Swój smile)
                                            • dankarol Re:poszukiwany uśmiech-Dankarol 14.03.06, 11:28
                                              Wiktorio to masz jeszcze mój smile))) słoneczko usiłuje się przebić przez chmurki
                                              i zaraz weselej.
                                              img301.imageshack.us/img301/7672/happybaby9rh.gif
                                              • wiktoria53 Re:poszukiwany uśmiech 14.03.06, 11:33
                                                Reginko, wiesz, potrzymam ten wtorkowy uśmiech do 24 godziny ok? Potem zabieram
                                                środowy uśmiech smile))))))))))))))) Już słyszę jaka to jestem zachłanna, ale
                                                wybaczcie mi proszę, nie mam teraz zbyt wiele powodów do
                                                uśmiechu.............ale może tylko mi się tak wydaje? Muszę spojrzeć na
                                                wszystko z nieco innej strony smileDankarol dzięki za piękny Twój uśmiech , fajnie
                                                będę miała go wiecej smile)))))))))))))
                                                • regine Re:poszukiwany uśmiech 14.03.06, 11:46
                                                  Nie ma sprawy , również Ci podrzucę, zawsze to o jeden więcej.
                                                  Powinno pomóc smile) Ale na pocztę ...
                                                  • banitka51 Re:poszukiwany uśmiech 14.03.06, 14:00
                                                    ja rozdaję chichot i smiech, zawsze usmiech po nich zostaje. Rozdaje bez
                                                    zapisow, kolejki i bezpłatnie.
                                                    Osobiście najchętniej.
                                                    Moze być inna forma przekazu w wyjątkowych okolicznościach.
                                                    Wartość śmieszkowa ode mnie ma stempel "kąciki górą!".
                                                  • maladanka Re:chyba dziś się uda... 14.03.06, 15:06
                                                    Heeejka! Jest szansa,że dzis wieczorem już będe miała i internet i komputer!
                                                    Na razie pa!Kiedy ja nadrobię zaległości,łomatko?
                                                  • goskaa.l Re:chyba dziś się uda... 14.03.06, 15:17
                                                    cieszę się wraz z Tobą!!!!
                                                    Od razu pochwal się efektami odstawienia od kompa - co wydziergałaś?
                                                  • del.wa.57 Re:chyba dziś się uda... 14.03.06, 16:58
                                                    Super Malutka,ciesze sie z Tobąsmile))a bedziesz miała co czytać...oj będziesz.
                                                    Pozdrówka i czekamywink)))
                                                  • del.wa.57 Re:chyba dziś się uda... 14.03.06, 17:00
                                                    A ja sie zawsze smiejęsmile))) a co!! na przekór,wszystkiemu 0000smile))
                                                    img93.imageshack.us/img93/9449/bigsmiley25ks.gif
                                                  • natla Re:chyba dziś się uda... 14.03.06, 21:52
                                                    Włącza sie IGNOR
                                                  • del.wa.57 Re:chyba dziś się uda... 14.03.06, 22:12
                                                    A co to ...kto to??ten Pan IGNOR...
                                                  • wiktoria53 Oddaję wtorkowy uśmiech ! ;) 14.03.06, 22:18
                                                    Czy ktoś jeszcze Go potrzebuje? Sorki że zabrałam go, bo może komuś jeszcze był
                                                    potrzebny?wink))))) Jutro środa-postaram się nie zabierać środowego uśmiechu
                                                    tylko reanimuję mój własny, prywatny miły, szeroki (?) uśmiech.
                                                  • dankarol Re: Oddaję wtorkowy uśmiech ! ;) 14.03.06, 22:21
                                                    Wikrorio jeśli będzie Ci brakować uśmiechu, to tylko powiedz, to Ci podrzucimy
                                                    calą masę uśmiechów. smile))))
                                                  • maladanka Re:hejka! wracam! 14.03.06, 22:28
                                                    No i tak, na razie zacznę czytać,potem popiszę.
                                                    Dziękuję już zbiorowo za przesyłki - powoli odpowiem indywidualnie. Zbiorowo
                                                    życzę wszystkim,którym nie życzyłam, a powinnam - oczywiście dobrze zyczę!
                                                    Byłabym wczesniej, ale mam nader zdolnego ślubnego,który tak sprzątał w
                                                    kompie,że tak posprzątał,że się włączyć nie dał!ale pan Wojtek swoje dostał i
                                                    na razie gra.Linków widzę tysiąc chyba - jeju,ale z Was mrówy!
                                                    A i chciałam powiedzieć,że Lolek to jest dżentelmen taki,że ja mu mówię Ser
                                                    Lolek!
                                                    Reginko do jutra wytrzymasz z odpowiedzią? To wymaga przemyslenia.
                                                    No i wiosny nie ma,śniegu dosypało - rowerki pedałami przebierają, a tu jeszcze
                                                    poszusuję na nartach.
                                                    Dziecięcie wróciło do swojego gniazda - i to by było na tyle,cium!
    • dankarol Re: słup ogloszeniowy :))))) 14.03.06, 23:04
      Czy ktoś mógły włączyć Humorkowi IGNORA, jeszcze mu to zaszkodzi, na humor
      • natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 14.03.06, 23:07
        Zapalił sie biedak, ale też sie bawi. Na razie spoko. Jest w transie wink)
        • maladanka Re: internetowe problemy 17.03.06, 09:43
          Mój dostawca internetowy znowu coś remontuje,przyrzeka,że do 3 tyg.najdalej
          będzie zdecydowanie lepiej.Będę sie starała choc sladowo zaznaczyc obecność -
          teraz wejście na forum to jak pieszo na pałac kultury i gdy już już mam wejść,
          to ogłoszonko - nie może znależć serwera...
          Pozdrawiam i udaję się na nartach biegowych wiosny szukać
          • natla Re: internetowe problemy 17.03.06, 10:15
            Szukaj i przynieś zdjęcia...chociaż jednego pękającego pąka. smile
            • maladanka Re: zaginęła wiosna! 18.03.06, 08:15
              WIOSNA ZGINĘŁA!!!!! Szukałam wczoraj - nie ma sad
              Tylko ptaszki sie odezwały. Znowu sypie, znowu od godz.7.10 usiłowałam wejść na
              forum i jak widzicie - tylko godzinke trwało i już jestem.
              Pozdrawiam - czuję się trochę jak za grubą szybą - wiem,że jesteście, ale nie
              mam sie jak dostać - może w nocy sie uda,pa!
              • regine Re: zaginęła wiosna! 18.03.06, 19:48
                Kto mi podrzucił takiego hiperdoła !!!
                Niech się zgłosi natychmiast, oddam i dopłacę...!!!!!!!!!!!!1
                • kryzar protest woźnych 19.03.06, 12:42
                  i sprzątaczek. Tego jeszcze nie było

Warszawa: Protest woźnych i sprzątaczek
                  [2006-03-18 10:21:33]
                  10 tys. woźnych, sprzątaczek, sekretarek i księgowych rozpoczęło 15 marca
                  protest. Powodem jest brak podwyżek. Związek Nauczycielstwa Polskiego, który
                  zorganizował protest wszedł w spór zbiorowy z prezydentem Warszawy.

Władze miasta na razie nie zareagowały na żądania protestujących.

Szymon Martys
                  • dankarol Re: poszukuję chętnych 19.03.06, 14:05
                    Do długiego słonecznego spaceru w poszukiwaniu wiosny
                    • del.wa.57 Re: poszukuję chętnych 19.03.06, 14:24
                      Danutka!!! piszę się,tylko zjem obiad i ruszam z domu,poczekaj na mnie,okey?
                      Spotkamy sie na rogu koło piekarni,pasuje?
                      smile))) smile)))
                    • regine Re: poszukuję chętnych 19.03.06, 15:10
                      Już byłam, niby śniegu mniej ale zimno jak licho, strasznie zimny wiatr.
                      Zmarzłam jak licho. Wszyscy opatuleni, w kapturach...
                      Więc i ja szybciutko do domu...Brrr..A wiosny nie widziałam, nawet śladu sad
                      Może źle patrzyłam ?
                      • regine Re: POBUDKA !!!!!!!! 19.03.06, 19:19
                        GDZIE SĄ WSZYSCY ??? WIOSNY PO NOCY SZUKAJĄ, CZY GUZA !!!???? smile))))))
                        • dankarol Re: POBUDKA !!!!!!!! 19.03.06, 19:22
                          Znalazłam się
                          • maladanka Re: dziękuje 21.03.06, 19:40
                            dziękuję Takiejowakiej,Wiktorii,Dankaroli,Yoannie,Reginie,Czarnemu Humorowi -
                            mam do wyboru albo odpisywać albo klikac na forum, bo lada moment mnie wywali -
                            więc jeszcze raz dzieki, a potem powoli poodpowiadam - ciumki!
    • dankarol Re:poszukuję:))))) 21.03.06, 20:35
      tego kto mi zepsuł prąd. Wszystko otwiera się i zamyka godzinę.
      • regine Re:poszukuję:))))) 21.03.06, 21:04
        Tego samego drania, bo już 5 raz wywaliło mnie z sieci !!!!!!!!!
        • del.wa.57 Re:poszukuję:))))) 21.03.06, 22:08
          Zezłolik Reginko,zezłolik!!!
          Mówiłam,ukatrupić!!!! ale administracja nie pozwalasmile)))))
          • goskaa.l Re:poszukuję:))))) 22.03.06, 06:40
            A na co (kogo) by się wtedy wszystkie niepowodzenia zwalało?
            • del.wa.57 Re:poszukuję:))))) 22.03.06, 11:04
              Na wredną kochana Gosiuwink)))
              • goskaa.l Re:poszukuję:))))) 22.03.06, 11:28
                Acha!
                • natla Zagadka na 1.04. 01.04.06, 14:15
                  Zawiadamiam, że w dziennkiu TVN o 19-tej będziecie mnie mogli oglądnąć.
                  Wprawdzie to będzie migawka, ale zawsze.
                  Nagranie było robione z kilkoma adminami (w tym 4 baby [w tym ja])w związku
                  z prima aprylis'em. Spróbujcie zgadnać, która to ja (Ci którzy mnie znają
                  niechaj milcząwink). Nie piszcie na forum. Wyślę Wam informację na pocztę, ale po
                  19,30 smile
                  • regine Re: Zagadka na 1.04. 01.04.06, 14:17
                    No już Cię widzę smile))))))))))))))
                    • natla Re: Zagadka na 1.04. 01.04.06, 15:00
                      A zobaczysz smile
                      • wiktoria53 Re: Zagadka na 1.04. Już lecę oglądać ;)))))))))) 01.04.06, 15:33
                        Mnie nie nabierzesz Adminkosmile))))))))))))
                        • natla Re: Zagadka na 1.04. Już lecę oglądać ;)))))))))) 01.04.06, 16:57
                          Ale Wam będzie łyso.....aż się cieszę smile))))
                          Wiktorio, a myslsz, ze dlaczego mnie nie było prawie 2 dni na forum, a po co
                          latałam do frycki, skoro do swiat jeszcze 2 tygodnie? smile
                          • del.wa.57 Re: Poszukuję!!!!!!!!! 02.04.06, 09:42
                            Dowcipnisia,któty zabrał mi słońce a podrzucił deszcz i szarugę....kto to taki?
                            gdzie on jest??
                            Czekaj niech ja Cie dorwę!!!!
                            smile)
                            • natla Re: Poszukuję!!!!!!!!! 02.04.06, 10:12
                              O rany, wiadomo.....Zezłolik. wink
                              • maladanka Re: znowu problem serwerowy 02.04.06, 10:56
                                Jeju - tradycyjnie sobota i niedziela to u mnie odwyk komputerowy! Znowu mam
                                komunikaty albo,że z serwerem pocztowym nie można się połączyć - albo serwera
                                nie można znależć,albo mnie wywala. I Grazynek tyle i prima aprlilis i w
                                ogóle...Pozdrawiam wszystkich!!!!!
                                • del.wa.57 Re: znowu problem serwerowy 06.04.06, 12:51
                                  Wywala mnie dzisiaj!!!! co za draństwo? zeby cokolwiek napisać,trzeba sie
                                  bardzo spieszyć,zaczyna mnie /nerw/brać,jak bedzie tak dalej to przeniose się
                                  na wątek,gdzie można sobie ulzyćsmile)
                                  • maladanka Re: nie nadążam! 11.04.06, 18:10
                                    Ogłaszam,że nie nadążam:Czytac to co na forum i sie ustosunkowac,choc troche
                                    szmatą pomachac by trzeba, a tu znowu nowe książki z biblioteki mi koleżanka
                                    odłozyła, a placki na święta? a z domu wyjść, a telefony odbierac bo jakos ta
                                    tratwa wpadła w oko i musze ciągle opowiadac,no i slubny czasem by cos
                                    ugotowanego w domu zjadł,no kiedy ja miałam czas na chodzenie do pracy?
                                    Ratunku! czasie stój!nie uciekaj!
                                    • regine Re: nie nadążam! 11.04.06, 19:48
                                      Już od dziś, aż do świąt, nie nadążam nawet za swoimi myślami...
                                      Czekam "na po świętach", odpadam z forum. Mówi się trudno...sad
                                      I żyje się dalej.
                                      Wesołych Świąt !!!!
    • bryza102 Re: słup ogloszeniowy :))))) 11.04.06, 20:51
      Poszukuję na gwałt ochotnika rodzaju męskiego,który pomoże zrobić porządek na
      pawlaczu.RATUUUUUUNKUUUUUU!!!!!!Zarwało się!!!
      • banitka51 Re: słup ogloszeniowy :))))) 11.04.06, 21:51
        dlaczego rodzaju męskiego? agata wróbel też by Ci pomogła!
        • bryza102 Re: słup ogloszeniowy :))))) 11.04.06, 23:10
          powiedziałam : na gwałt,a przy okazji- naprawi pawlacz smile))))
          a wróbelki mnie nie interesują smile))))
          • natla Włączam kolegę na "I" ;))) n/t 12.04.06, 10:11

• malwina52 Re: Włączam kolegę na "I" ;))) n/t 12.04.06, 10:16
              rob co chceszsmile tylko nie pal
              i za szybko go nie wylaczajsmile
              szkoda zdrowka
              • dankarol Re: Włączam kolegę na "I" ;))) n/t 12.04.06, 12:36
                poszukuję chęci do pracy, a szczególnie do porządków
                • regine Re: Włączam kolegę na "I" ;))) n/t 21.04.06, 20:39
                  Poszukuję dobrego humoru, znikł, przepadł bez wieści,
                  a jeszcze do 19:00, gdzieś był....
                  Co za podły humor, jak mógł tak zniknąć bez śladu sad((
                  • dankarol Re:Reniu poszukaj 21.04.06, 20:58
                    może gdzieś się przyczaił. Na zwierzaczkach dałam Ci duuużo kotków może one
                    poprawią Ci humor
                    • axsa Oj 21.04.06, 21:09
                      Hrabina to mogłaby powiedzieć, że ma migrenę,
                      a mnie to, zwyczajnie, łeb nap......a -
                      już drugi dzień.
                      • maladanka Re: a może globusa masz?- n/t 21.04.06, 21:36
                        • axsa Globusa? - powiadasz... 22.04.06, 07:39
                          Tabletki wprawdzie brałam przeciw bólowi głowy.
                          Chyba nie jest aż tak źle, jak wróżysz.
                          wink)
                          Ale... dopiero po odpowiednich zmianach w pogodzie
                          - słyszę, że burza idzie -
                          i po wypiciu, godzinę temu, kawy z cytryną,
                          zaczynam odczuwać ulgę.
                          Czemu takiej kawy nie wypiłam przedwczoraj??
                          Mnie baaaardzo rzadko głowa boli,
                          więc jak już dorwie sie do głosu, to trzyma.
          • krise1 Re: słup ogloszeniowy :))))) 22.04.06, 08:14
            img163.imageshack.us/img163/4421/egzorcysta0wc.jpg
            • e-baba Re: słup ogloszeniowy :))))) 22.04.06, 08:47
              Krise, to chyba jednak nie sprawa dla egzorcysty.
              Po prostu - przed snem myśl pozytywnie, dobre myśli przełożą sie na dobre sny.
              Każdy ma od czasu do czasu złe sny - sztuka w tym, aby ich nie zapamietywać.
              • natla Re: słup ogloszeniowy :))))) 22.04.06, 08:51
                Krise, dawaj ten sen, a ja go zdepczę, ścisne, zrobie kulkę i wystrzele
                w kosmos. Tylko co będzie jak spotka kosmitę? smile
              • e-baba Zamienię dzisiejszy dzień 22.04.06, 08:52
                Dzisiejszy dzień z mnóstwem obowiązków - zamienię na dzień bez nich. Jutrzejszy
                i dalsze dni - również.
                Kto chętny?
                • regine Re: Zamienię dzisiejszy dzień 16.05.06, 08:35
                  Uśmiech poranny, dla już pracujących, wstjących dopiero z łóżek i jeszcze
                  śpiących, posyłam smile
                  img417.imageshack.us/img417/4922/miech6hs.gif
                  Miłego wtorku !!!
                  Pa,pa i uciekam ...
    • natla Pan "I" się nam chyba kłania ;)) n/t 01.07.06, 14:23
      Nie ma sensu dalej ciągnać, zabawa skończona wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka