malwina52 25.06.05, 08:46 Wojtus oj TY mnie nie kus kusicielu jeden ))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 09:23 @rcze.......Wojtek zachowuj się, byle jak, ale zachowuj..........od jabłka są Ewy, a nie Ty )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:05 Hehehe na to się skusicie())) www.marhan.pl/slides/Makro_B_21.html Wojciech Odpowiedz Link
axsa Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:20 Ja się nie skuszę. Wino robi dziwne rzeczy w moim układzie pokarmowym. Gdyby to był koniak, to nawet kusic nie trzeba. )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:42 Podzielę się "Northern Scot" blended na 2 popołudniowe 'maluchy'wystarczy()) odrobina zimnej mineralnej+ mocna kawa Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:45 Ja chętnie ,bo białe...ale czy półsłodkie???? Na popołudnie w sobotę...kto wie??? Wojtku nie kuś....!!!! Bo na jednym... może się nie skończyć(kieliszku)) ))) I co potem...??? Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:56 Regine całkiem serio kup sobie wino z półki 'mszalne'Saint ,,,i tu nazwa świetego.Są wspaniałe ,,,,podpatrzyłem jak nasz proboszcz kupował cały karton! Mozna kieliszek po obiadku ,,,,,,, no zawsze po,,,,,, Pozdrawiam Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 17:43 No winko,maszalne,przyniosło Ci rekordzik ))) Malutki, ale 100 na końcu jak nic... Gratuluję!!! Dziękuję za pl.)) )) )) Jakoś muszę się zrewanżować....coś wymyślę.... Odpowiedz Link
yoanna Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 17:47 Potwierdzam Regino ...wino mszalne jest całkiem,całkiem))) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 00:18 Ze "strachu",przed Natlą pomyliłam wątki )) Oto podziękowanie... A co do stronek - Dziękuę Wojtku!!!W swoim imieniu... Ty jesteś takim "szperaczem",jak widzę komputerowym)) Zawsze coś miłego znajdziesz i dla ucha i dla duszy )) Natla niech Ci sama podziękuje,bo na 100% jestem pewna ,że słuchała lub jeszcze słucha))) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.08.05, 13:49 to wino w kieliszku(na fotce)wyglada mi na tokaj Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.08.05, 21:57 muraszka1 napisała: > to wino w kieliszku(na fotce)wyglada mi na tokaj też mi ślinka cieknie tu masz ()))) www.sacrum.pl/galeria.php?dir=winomszalne&s=1 Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 10:22 dziekuje, zaluje ale u mnie radio nie zagralo, chyba czegos w oprogramowaniu mi brakuje ((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 11:34 Malwino mnie te radia też czasem nie odpalają serwer Mirusia nie daje rady Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 13:40 za slaby komputer, taki odziedziczylam w spadku po dziecku, coz wymagac toz to ju prawie dziesieciolatek ))) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 00:22 Wojtku ,zrobić komuś przyjemność, To jest dopiero przyjemność)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 00:32 Regine gdzieś czytałem wiersz o dawaniu,napewno go kiedyś znajdę()) Dobranoc Odpowiedz Link
w5w7 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 06:42 A ja znalazłam ładny z samego rana) Pewnie nie ten miałes na myśli, ale dawania nigdy za woele. Pozdrawiam o poranku))) "Dawaj to, co masz, czym jesteś. Dawaj przedmioty, ale nade wszystko dawaj siebie, swoją opiekę, swoją pomoc, swoje współczucie. Dawaj póki czas, póki masz co dawać, póki masz rzeczy, póki masz siły, póki stać cię na serdeczną troskę, na współczucie, na uśmiech i radość. Dawaj swoją pomoc, dawaj siebie samego póki cię jeszcze trochę jest". (Ks. Mieczysław Maliński) No a teraz szybciutko....do pracki. Milutkiego dnia))))))))) Wanda Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 15:32 Wanda to jest TO. ())) Regine Dawaj to, co masz, czym jesteś. > Dawaj przedmioty, ale nade wszystko dawaj siebie, > swoją opiekę, swoją pomoc, swoje współczucie. > Dawaj póki czas, póki masz co dawać, > póki masz rzeczy, póki masz siły, > póki stać cię na serdeczną troskę, > na współczucie, na uśmiech i radość. > Dawaj swoją pomoc, dawaj siebie samego > póki cię jeszcze trochę jest". > (Ks. Mieczysław Maliński) Tylko pytanie pozostało zkąd Wanda wiedziała co chciałem podesłac Regine???? Pozdrawiam zamyślony nad tym smutnym dniem Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 17:48 Dziękuję Wojtku )) Miło,że w Takim Smutnym Dniu, pamiętałeś... Odpowiedz Link
w5w7 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 21:51 Wojtku...qrcze, sama sie nad tym teraz zastanawiam. Moze to telepatia? A moze po prostu przypadek, ze obojgu nam ten wiersz jakos utkwil w pamieci. Pozdrawiam. Wanda Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 22:04 Hehehe wchodzę na forum i już mam prośbe 'podaj sznureczek'no o link poproszę. Wanda już Dziękuję()) ,a z tą telepatią????? Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 22:06 Regine Wandzie podziekuj że tak szybko znalazłem ())) Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 12:06 poczestowalam sie tez wierszem, ma w sobie duzo nauki zyciowej, prosze o rozgrzeszenie )))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 15:28 Malwinko nie mam takiej władzy,,,,ale przejdź się w spokoju z pokoju do pokoju Pozdrawiam poobiadkowo Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 23:19 Wojtek, na dywanik! Dlaczego Cię nie było na spotkaniu w naszym pokoiku, cipłaym a przytulmym? 4 baby, a w porywach 5 wzdychało. Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 23:45 Natla zeszło ze mnie powietrze ,,,,mimo tego że wiem jak daleko od Londynu są moje córy ( Walia i Jersej)martwiłem się((( Kurcze na dywanik ???sam sobie karę wymierzę,,,idę do drewutni())))) POzdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 01:34 Dobra, możesz już wyleźć. Zmniejszam kare, ąle pod warunkiem zameldowania się jutro, pardon dziś, o 22,00. )) Czemu nic nie napisałeś, martwilibyśmy się wszyscy razem, zawsze łatwiej. Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 11:31 Miłe ,ale czy widziałaś zodiakalną Rybę ze smutkiem na pyszczku ?zawsze wesoło plusk, plusk nawet jak zwiewają przed szczupakiem()))) Pozdrawiam ()) Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 11:50 Ale Cię jednak gryzło to szczupczątko....)) Pamiętaj o pokucie.....) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 13:43 Ale chyba Wojtku już wiesz coz córkami..., Wal do drewutni,za wczorajszy dzień,na wszelkiego typu stresy, najlepsza praca.. Nic nie pisałeś a jeszcze pocieszałeś tu na forum mamy ,zmartwione swoimi pociechami... Twardy z Ciebie mężczyzna...Moja córcia już też jest,dziś przyleciała z wnuczką,jak się cieszę....)) Co za czasy nastały... no i ta bezsilność...tylko czekanie,nam rodzicom zostaje... Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 23:55 Ładnie tak trzaskać drzwiami? )))))))) Tylko nie mów o angielskich zwyczajach. Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 14.07.05, 00:20 Hm,żarty żartami, ale co sie dzieje? Odpowiedz Link
natla Wojtek na dywanik!!!!! 14.07.05, 22:26 To juz nie jest śmieszne, jak 50% wyjeżdża i drugie tyle jest zaginione....... Jeżeli wyjechałeś i nie pobrałeś druku, to zobaczysz.......:[[[[ Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Wojtek na dywanik!!!!! 14.07.05, 22:32 Podejrzewam, że Wojtek nas czyta tylko cicho siedzi. Ale zdradzę Wam, że bierze udział w konkursie ino-online pt."Coś tu nie gra".Ja zresztą też biorę w nim udział, ale Wojtek jest w czołówce. Odpowiedz Link
regine Re: Wojtek na dywanik!!!!! 15.07.05, 10:11 Odpoczywał już,bo pisał... Ale troszkę to nie w porządku, w stosunku do nas Kobiet.... Wojtku!!!! Zrób Wszystkim Paniom frajdę i napisz słówko))) Będzie nam miło ,jak się odezwiesz ))) Odpowiedz Link
leontynia Re: Wojciech na dywanik!!!!! 15.07.05, 13:42 dziewczyny piszcie Wojciech On nie lubi zdrobnien)) Odpowiedz Link
natla Re: Wojciech na dywanik!!!!! 15.07.05, 13:45 Po dywaniuku i tak wyjdzie ojtek )))))))))) Idę Odpowiedz Link
maladanka Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:00 Przecież nie może tak być? Odezwij się Odpowiedz Link
regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:32 To jakoś do niego niepodobne nawet....Ani słowa nie pisnąć,co gdzie i jak... A może zachorował???? Nasz Wojtek,a nic o nim nie wiemy,jak to jest ??? Kto mieszka niedaleko Inowrocławia, tam go trzeba szukać...Ale jak ??? Wojciechu,daj jakiś znak,że wszystko w porządku,prosimy...) Odpowiedz Link
leontynia Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:43 poszukajmy na innych podworkach Wojciech czasami pisal u oldpiernika tylko jak tam trafic tymi objazdami? Odpowiedz Link
regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:55 Może Axsa Cię naprowadzi...lub Natla, coś porobili i nikt się nie może odnaleźć teraz...Udoskonalenia, komu, czemu mają służyć nie wiem ???? Odpowiedz Link
natla Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 00:40 Ja, tam za chłopem latać nie będę...........woli inne? jego rzecz..........ale niech się tylko pokaże.......... Jeszcze możemy polecieć na miotłach do Inowrocławia na rynek i się wydzierać: Voooooogiiiiiiiiiiinooooooooooooooooooooooo ) Odpowiedz Link
regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 00:46 Ty,jako Adminka powinnaś ,jak Ci podopieczni robią co chcą...Tu i dywanik i krzyki nie pomogą... Może ma szlaban na komputer ??? A to wiadomo ??? Odpowiedz Link
axsa Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 07:01 E tam, szlaban. Ja mam szlaban, ale przecież nie całkowity. A nawet gdyby był całkowity, to przeciez kazdy wie jak szlaban wygląda, nie sięga przeciez od nieba do ziemi. Nie tylko mysz, ale i człowiek sie przeciśnie. Może ktoś mu hasło wykradł? Może spełniło mu się życzenie 'Połamania klawiatury?... Albo któraś z WAS wlazła mu za skórę tak, że i pozostałych ogladać nie chce. )) No to kobitki, brać sie za rachunek sumienia. )) Która Wojtkowi zrobiła kuku, obraziła, nagadała albo groziła, że "zabije" jak Natla mi. Ja tam sie jej nie boję, ale Wojtkowi może życie miłe.... )) Odpowiedz Link
regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 14:42 "Zdradził" nas dla innego Forum...Może bardziej męskiego ???? Odpowiedz Link
regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 20.07.05, 18:02 Ale tam...Nie wyglądali na takich znowu strachliwych... Niby kto ich tu wystraszył ??? Zawsze grzeczni ,uprzejmi...i my również... Tylko kulturalnie mogliby dać znać ,że odchodzą...A nie tak po agielsku... Wyszli sobie z "przyjęcia" i już...Troszkę dziwne takie zachowanie. Wystarczyło powiedzieć, "Żegnam towarzystwo"...i po bólu... A tu różne rzeczy przychodzą do głowy...Ja myślę, że jednak to jakaś choroba, taka prawdziwa lub kłopoty inne.. Zobaczycie pojawią się...I wyjaśnią swoją długą nieobecność -WYPADAŁOBY WYJAŚNIĆ !!! Bo to trochę głupio, ot tak zabrać "zabawki z piaskownicy" i pójść do domu... Proszę wyjaśnić,bo Maladanka podejrzewa Ciebie i Augusta o to,że ktoś Was obu przestraszył....Czy Ty się boisz???? Czegoś,Kogoś lub Nas??? Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 21.07.05, 22:41 Hurrra! danurn znalazła Wojciecha! Poczytajcie w gawiarence. Jest OK! Wojtek - nie wierzyłam,że tak sobie pójdziesz... Odpowiedz Link
danurn Re: do Wojciecha55 :)))) 21.07.05, 22:45 Jeszcze nie może tego przeczytać, ale jest z nami myślami. A ciągle się mówi - myśl pozytywnie, ot przyczyna techniczna, a nie żadna tam zdrada dla innego forum czy obraza. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 22.07.05, 00:00 Wierzyłam,że coś Wojtkowi wysiadło, myślałam o zdrowiu...Dobrze ,że wraca... Za grzeczny i układny ,żeby miał ot tak zniknąć )) Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 22.07.05, 00:13 dobrze Reniu,że zaznaczyłaś dokładnie o czym myślałaś Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 23.07.05, 22:02 Poproszę Cię uprzejmie pod słup ogłoszeniowy....ale to juz....)))))))) Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 23.07.05, 23:24 .....tak, zniknął, ale stary....na tę okazję zakupiłam nowy....) Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 05.08.05, 22:50 Nigdy nie miałam nic z budowami do czynienia, a wyszło, że ze mnie budochlaniec. ))))))))))))))))))))))).......dziś. Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 05.08.05, 23:30 A zręby wiedzy,podstawy intelektu u młodych to nie 'budowa'? Fundament najważniejszy Wojciech Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 06.08.05, 23:14 Proszę przejmująca strona o Czernobylu www.mojasd.prv.pl/strony/ghosttown dużo zdjęć Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: Od Wojciecha55 :)))) 06.08.05, 23:53 Bardzo przejmująca lektura...A najsmutniejsze,są zdjęcia z przedszkola...(( Czy kiedyś tam wróci człowiek....Miasto widmo.... Porażające... i zdjęcia i artykuł. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Czy nie za długo???? 13.09.05, 22:22 Jeszcze moment jeszcze chwilka,,,,,,,,,,Dziś odwiozłem moje dziecię 27l na Ino Station aktualnie jest w okolicach Gorzowa niedługo będzie na granicy,,,,,,,, zacznę pisać zacznę ((((((( Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Czy nie za długo???? 14.09.05, 09:17 No dobrze "PASKUDO" , jesteś wytłumaczony ))), ale teraz juz nie będzie zmiłuj się )) Odpowiedz Link
tofika Re: Czy nie za długo???? 26.09.05, 11:28 Wojciech? wlasnie czy nie za dlugo siedzisz w tej drewutni? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Czy nie za długo???? 26.09.05, 11:45 Tofiko, chyba będzie mroźna zima i sporo drewna zużyjemy w gawiarence ;- ))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Czy nie za długo???? 03.10.05, 19:19 Vogino!!!!!! Na dywanik!!! ))Nie dotrzymujesz zoobowiązań. Odpowiedz Link
maladanka Re: Czy nie za długo???? 06.10.05, 12:32 No właśnie Wojciechu co Ci wysiadło? Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.10.05, 23:21 www.skp44.private.pl/ może komuś się spodoba,,,,uwaga w radyjku mozna przesyłać życzenia()) Odpowiedz Link
maladanka Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.10.05, 23:28 oj zguba jest! fajne radyjko - troche mi sie zatyka, ale u mnie tak jest w wielu sprawach Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.10.05, 23:55 Nie zatyka się tylko spójrz tam jest transfer 24 kbps mnie też się czasem zająknie Pozdrawiam Odpowiedz Link
tofika Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 18:46 Natla przypominala.. o dedykacji i prosze..prosba sie spelnila, korzysci mamy wszyscy Wojciech , _ poczytalam poezji, pozostale ciekawostki tez i bardzo ,,bardzo wazna rzecz znalazlam.. teraz zobacze czy radio bedzie mi gralo , Ty jestes odkrywca... Odpowiedz Link
yoanna Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:18 A dzisiaj radyjka niet...serwer wyłączony... Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:27 Joanno to w nagrodę poczytaj emjurka link podałem post wyżej Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 00:19 A kapelusz z rondem miałeś na głowie )Bo piecze tam sama wiem niemiłosiernie...I wody też nie ma więc pamiętaj...Woda i kapelusz, no i traperki koniecznie, noga może się upsnąć na podejścach pod górę. Odpowiedz Link
dankarol Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 15:35 www.adonai.pl/?id=relaks/t1.htm a tu ile widzisz twarzy Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 17:58 Danka na dzien dobry 7 + tych dwóch na koniach tylko nie wiem czy oni sie liczą? ()) Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 18:22 Kurcze, mnie wyszło 12.....ale czuje sie zdrowo )Ta 12-ta, to rzeczywiście trochę paranoidalna. A, i jeszcze jedną psią mordę widzę z profilu, poszukam, może coś jeszcze znajde? Odpowiedz Link
wiktoria53 Twarze......... 26.10.05, 18:38 Rzeczywiście można się ich sporo doszukać. Na pewno widzę te 11, ale początkowo widziałam nawt 13 ! Cholerka, ale ja jestem zdrowa całkiem. Odpowiedz Link
regine Re Wojtku !!!! 09.11.05, 20:09 Pędż do skrzynki, i co Ty na to, dołącz na podany adres, Jest nas tam trochę... Odpowiedz Link
regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 21:31 A co Ty myślisz...Młódki...Pewnie,że tak, Ruszyłyśmy do boju !!! Dołączasz???? Odpowiedz Link
regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:01 Wojtku, pytanie, co do oglądania slajdów. Nie można obejrzeć, bo coś nie halo z kreatorem zgodności, Nie ja mam ten problem, ale pomoc pilnie potrzebna. Proszę pomóż....Jeśli nie śpisz jeszcze.... Wiesz coś na ten temat ??? Odpowiedz Link
vogino55 Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:14 Szukałem po forum 'komputery'i nie potrafie pomóc czy pomódz?dany komputer może nie obsługiwac jakiegoś programiku albo nie ma go zaistalowanego skrobnij maila do Axsy()) Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:28 Nie będę jej głowy dziś już zawracać, jutro mamę na operację wiezie, to Tofika ma jakiś problemy, Chciałam pomóc, ale trudno, bo bidula biedzi się, żadnej poczty nie może otworzyć, wysyła - ta z kolei nigdzie nie dociera... Dzięki Wojtku ) Odpowiedz Link
regine Re: Re Wojtku !!!! 10.11.05, 00:15 Ale dzięki za link, też tam kiedyś pytałam , goście w porządku , tylko trzeba dokładnie wyłożyć "kawę na ławę". Tak na "chybił trafił", nikt Ci nic nie pomoże... Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:22 Tofiko eeeee tam odkrywca stronkę znam ,,,już mierzone w latach to taki mój "lek na całe zło" ale sie podzieliłem()) Pozdrawiam Wojciech maten54 i bonusik www.emjurek.friko.pl/ Odpowiedz Link
vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:45 Nosz te linki to do czytania na potem()) Odpowiedz Link
tofika Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.11.05, 11:24 Wojciech, znow przeczytalam , "Tofiko eee tam.. juz w pazdzierniku tak napisales , a powtorzyles w listopadzie... ?( to nic ,nie szkodzi, poczytalam jeszcze raz i dobrze ,ze o linku przypomnialam, "To nic,to nic ,to nic.... Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 10.11.05, 22:50 Wojciech, gdzie pisles do Reginy olinku naprawy komputera? widzialam, jak podales tenlink , i nie wiem gdzie to bylo? Taka ze mnie gap..cia, dziekuje juz.. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 10.11.05, 23:32 Biegnij na pocztę, bo Ty tylko o trunkach, Jutro "szlaban " na trunki, Święto Państwowe Nasze ) Odpowiedz Link
krista57 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.05, 13:13 Bardzo dziękuje za reakcje na moją prośbę. Dziękowalam juz w gawiarence. Nikt inny mi nie odpisał ...tylko Ty! Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 13.11.05, 16:41 Wojtku !!!! Czy ty masz jakiś zakaz wchodzenia od wczoraj na Forum ??? Czy tylko pojawjasz się i znikasz w drewutni...) Dziś niedziela, na forum święto...A Ciebie i Twego wesołego humoru brakuje tutaj... Czekamy z niecierpliwością, kiedy wpadniesz i coś nam tu zaśpiewasz z Maladanuśką...) Już szaro, może już się czaisz, gdzieś za autkiem solenizantki ???? Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 13.11.05, 20:46 Reginko,Tobie nikt nie umknie.. A wlasnie????? WOJCIECH... gdzies tak zawieruszyl?)) Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 13.11.05, 21:51 Wojtek, wychodź z tej drewutni, chyba mi tego nie zrobisz......a wiesz jaki barek w Gawiarence.....yummmmmmm Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 14.11.05, 00:10 Cieszę się Wojtku ze Wszystkimi.... Że się udało, a Jola to perfekcjonistka w każdym calu.... Dziękuję) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: do Wojciecha55 :)))) 21.11.05, 09:35 Wojtusiu, mruga na Ciebie mój liścik na wątku "mam dobre wieści"; proszę o poradę... Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 30.11.05, 18:05 Wojtek, na dywanik....czy Ci aby nie przymarzło w tej altance??? Melduj sie, bo drewutnia pustoszeje, a barek dziś szczególnie zaopatrzony...... Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 30.11.05, 21:01 Wojtku, szybko przybywaj, bo znowu trafisz na końcówkę i będziesz w drewutni sam siedział....) Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 30.11.05, 21:14 nie ,nie nie Wojciech, sam nie bedziesz w drewutni.. Maladaneczka liste dzierzy..i pilnuje kto ma dyzur pomocy nieodzownej w drewutni razem z Wojciechem ... ps Reniu ,tak,,przeoczylas takie powazne zobowiazania ,,dawno postanowione))) Danus nie przeoczy Ciebie ,jestes na liscie>>> Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :))))do gawry schowales? 09.12.05, 10:12 Wojciech, juz pisz znow,nawet o orezadzie babelkowej,ale wroc i kliknij) juz tak sie nie boj,,nie bedziesz wycatatowany))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :))))do gawry schowales? 09.12.05, 22:07 Do gawry powiadasz,,,nie córka nawiedziła dom na 4 doby,już ją ten wielki ptak przewiózł daleko daleko.Pod koniec stycznia znów ją zobacze.Od jutra zaczynam odliczanie())) Wojciech Odpowiedz Link
krista57 Re: do Wojciecha55 .... 18.12.05, 23:11 Wojtuniu! Grożę duzym wskazującym...nie rozrabiaj człowiek szybko leci,a tu tylko winda. Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 .... 30.12.05, 21:15 Wojtek,TY jestes::::: szybszy niz wszystkie rakiety rusko amerykanskie wziete razem,, A listonosz jakie dostal przyspieszenie... Dziekuje bbb pozdrawiam..juz tam w tym linku rozpracuje ... tylko po coo tak w kuchni duzo spraw zaplanowalam... ? a zreszta ,,kuchnia stoi i stac bedzie.... Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 .... 01.01.06, 02:11 Wojtus ty wiwijasz tanga,,a ja ci dziekuje za linki bbbbbbb.i pieknie pozdrawiam za szybka pomoc)) Odpowiedz Link
lucjona Re: do Wojciecha55 .... 08.01.06, 11:31 a Wojtek ze stoickim spokojem nas wzmocnil bbbbbbbbb......... Dziekuje Wojtek za poczytane google ,,to sie mowi,,poznajemy w biedzie,,,super,,jeszcze nie raz poczytamy))natla melon my reszta ..a co nas nie stac ,,i jeszcze inni beda sie cieszyc))) Odpowiedz Link
krista57 Re: wojtek!!!!!!!. 09.01.06, 22:31 Podany link nie istnieje ..tak mi komunikuje komputer/ ERROR! / A juz myslalam,ze poslucham sobie ((((( Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku!!!!!!!. 18.01.06, 11:44 Odpowiem zamiast Adminki, mogę ??? Coś z Twiom licznikiem jet nie halo, ja pisząc ten post na liczniku, będę miała: 54772- gi.... Sprawdź, co jest u Ciebie nie tak...)) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku!!!!!!!. 18.01.06, 18:00 Wojtku, dobrze Ciebie zrozumiałam, że Ci gdzieś się podziało 100 postów) Ale do "Biura Adminki", napisałeś, że wygląda na to, że Ci przybyło aż 100... Przeczytaj źle wstawiłeś liczbę... Do postu 59700, jeszcze potrzeba troszkę czasu. A napisałeś, że go już go miałeś dziś rano !!! Coś Ci się liczby "pokiełbasiły" )) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku!!!!!!!. 18.01.06, 18:45 Ano, po krótej nieobecności "śledzę" wątki )) Odpowiedz Link
natla Re: Wojtku!!!!!!!. 24.01.06, 23:21 A Ty nie zazdrosć Humorkowi....też miałeś swoje 5' )) i chyba nie jedne )) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku!!!!!!!. 31.01.06, 00:23 A co z Tobą, lakoniczne wpisy i cisza..... Wpadł i wypadł, to nie w Twoim stylu ) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 04.02.06, 12:24 Proszę o pomoc, mam problemy z pocztą. Od wczoraj, odbieram wiadomości, ale nie mogę nic wywalić do kosz, nic wysłać, bo pojawia mi się dziwny, po raz pierwszy, taki komunikat : BŁĘDNY TOKEN". Wojtku, ratuj co za licho, nie mam pojęcia o co chodzi, wiem, że o jakiś znak, literę ale gdzie ? O co tutaj chodzi, może spróbujesz mi pomóc, liczę na Ciebie. Z góry dziękuję za jakąkolwiek wskazówkę ) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 09.02.06, 23:53 Wojtku, kochany "szperaczu internetowy", pomóż !!! Dziś straciłam na darmo, dużo czasu, może Ty mi pomożesz ??? Potrzebuję wiadomości o miejscowości : Jedlin i kodu pocztowego do niej. Znam początek, 41-???, co dalej nie wiem.... Nie chodzi mi o Jedlinę - Zdrój... Może ta miejscowość nie mieć poczty, zaznaczam, może być to jakiś zakątek... Pomożesz ???? Proszę, bardzo mi zależy )) Córka kojarzyła ten poczatek kodu z okoliczni Kielc lub Częstochowy.... Ale nic więcej... Odpowiedz Link
natla Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.02.06, 00:13 Moze z tego coś wyciągniesz: firmy.pkt.pl/firma/g-a_p__cmF5MDZfOTI5Nl9NZXRhbG93ZSBhcnR5a3WzeSAtIHByb2R1a2NqYSwgaHVydF9fYWRzMQ==.ht ml Odpowiedz Link
natla Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.02.06, 00:17 Coś się nie otwiera. No to tak spróbujemy i pierwsza pozycja. Przynajmniej kod pocztowy będziesz miała. www.google.pl/search?hl=pl&q=Jedlin&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link
emma50 Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.02.06, 09:42 bazy.hoga.pl/kody.asp To jest książka kodów pocztowych. Kod wskazuje na Śląsk, ale na tej stronie nie ma takiej nazwy. Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 09.03.06, 23:04 Nic za darmo, też będzie od ucha do ucha... Wojtku, kiedyś, gdzieś był u nas na forum link do radia, rosyjskiego. Śpiewła tam Wysocki, Awdiejew. Takie romanse, stare jak i ja. Nie znalazłam tego na forum, przejrzałam wszystko...Może coś i pokręciłam. Czy moiałbyć czas "poszperać" w sieci i toto odnaleźć. Będę BARDZO wdzięczna, dostaniesz przy całym audytorium na forum buziaka... Co Ty na to ??? Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.03.06, 00:13 Wojtku, dziękuję) Ale jeszcze podpowiem, że to było radio, leciał tam też B.Okudżawa.., to były tylko piosenki, ballady, romanse, żadnych wiadomości. Coś się mi się kołacze z tego linku: www radrosja.... No zabij, nie pamiętam(( Sama nie szukam , bo nie umieju ... Wykasowałam z ulubionych niechcący, no i mam teraz nici. Może coś wyszukasz... Dziękuję i za to...ale czekam....) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.03.06, 21:58 Wojtku, nie pali się, bede pytać jeszcze kogoś, bo coś sobie przypomniałam. Ten link dostałam od Muraszki, czyli Jany.Więc nie kłopocz się ją jeszcze poproszę. Dzięki,że przy święcie się "włuczyłeś po internecie) Buźka duża )) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.03.06, 21:59 Włóczyłeś!!!!!!!!! Walę takiebyki,ze aż strach..Przepraszam Chyba za dużo dziś wypiłam , faktycznie nietęgo z moją głową ) Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 13.03.06, 18:10 Imieniny na forum i to podwójne, a Ty jeszcze nie w krawatce ??? Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 13.03.06, 23:23 Oj Wojtuś taż mam własny, co się będę cudzymi szlajać. Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 13.03.06, 23:37 Dobrze wiedzieć, wrazie czego to jak w dym do ciebie po pilota Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 13.03.06, 23:46 a mnie się wydawało, że mam porządny samolot, ale to to dopiero samolot, sprzedaję i kupuję taki. Dzięki Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.03.06, 11:11 Aż tak mocno "widać",że nadchodzi ???? Nawet nie myślałam, że rzuca się mocno w oczy...Może przystopować ? Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.03.06, 23:37 Niby od 30 marca, ale już przestałam wierzyć... Odpowiedz Link
krista57 Re: do Wojciecha55 :)))) 31.03.06, 19:41 Sorry,ze zawracam Ci głowę. Już sobie poczytałam i chyba dużo się dowiedziałam. Prosba nieaktualna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 01.04.06, 00:02 Już lecę Wojtku, już lecę. Zostawię lampkę, bo Joasia nam się nadzieje na róg ściany, już raz tak było ) Mocno nocny z niej marek.. Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 01.04.06, 00:10 Jak tam dziecie? Rozpiera Cię radosć i duma? to się chyba nazywa retoryczne pytanie ) Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 01.04.06, 00:18 natla napisała: > Jak tam dziecie? Rozpiera Cię radosć i duma? to się chyba nazywa retoryczne > pytanie ) Nic dodac nic ująć fajnie jest ()))))))))))))) Wojciech Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 18.04.06, 12:05 Wojtku, dziękuję ślicznie, za CMOKI również ) Nie przepraszaj, coś na ten temat wiem )) Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 18.04.06, 21:58 toć klikam w te nazwy i wtedy plumka, chyba coś znowu z tymi okienkami? Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 23.04.06, 13:41 Spełnienia wszystkiego o czym marzysz, częstych wizyt "dziecka" i ....spokoju. img83.imageshack.us/img83/9239/10010096zu.png Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 05.05.06, 11:45 WOJTKU !!!! Czy wysłałeś mi coś na pocztę, bo dostałam przed chwileczką jakąś "podejrzaną" przesyłkę od Ciebie. Filmik, w linku. Nic nie otwierałam, bo coś mi "paskudnie" toto pachnie... Choć zachęcająco bardzo... Daj znać, czy to Ty, czy ktoś się podszył .... Odpowiedz Link
axsa do Wojciecha :)))) 05.05.06, 11:45 Dziękuję z futrzaka, spróbuję sie odwdzięczyć. Może pytaniem - umiesz tak?? s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=95846434668899446328 Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 17:22 Wojtku, zajrzyj i proszę odpowiedz. Jeśli to nie Ty, to ktoś na mój gazetowy adres już po raz drugi przysyła mi linki(pierwszy zainfekowany). Podpisany jest jak stój i patrz - vogino55. Więc proszę odpowiedz. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 17:37 Dodam jeszcze, że "link ten ma być bardzo fajny Regino", a przysłał go Maten56 z wp, z Twojego, Wojtku adresu też z wp. Zagadka dla mnie, po prostu... Odpowiedz Link
axsa Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 21:03 Hej, to ja mam tak samo. Najzwyczajniej nie zwróciłam uwagi na to pomotanie. Wojciechu, proszę o szcegóły. )) Odpowiedz Link
axsa Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 21:04 Za pierwszym razem Avast "wydarł" się niemiłosiernie. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 22:01 Mój jeszcze nie zawył, bo nic nie otwierałam Wojtusiu) Ale dziękuję za wyjaśnienie i za pocztę, Ty tajniaku )) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 22:04 A jeszcze jedno, śierściuchy kocham, swego nie mam, bo mi córcia zabrała, więc z miłą chęcią pooglądam. Teraz już mam 100% pewności, ze to od Ciebie, czyli "czyste". Dziękuję jeszcze raz :<) Odpowiedz Link
axsa Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 22:08 Dziękuję, jeszcze nie wiem co tam jest, bo "powiedziało", że bedzie sie ściągało przez ponad 7 minut, no to sie ściąga. )) Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 22:40 a mnie już 25 minut walczy! Może warto się tam zalogować? Odpowiedz Link
vogino55 Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 23:02 natla napisała: > Wojtek oberwiesz! > A ja? Ale osochozi poszło ())))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 23:04 Uffff! Się chychoczę jak waćpanna, a nawet momentami rżę ))) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 23:07 Oj chicholiłam i ja ) Dzięki Wojtku, wielkie )) Odpowiedz Link
axsa Re: do Wojciecha :)))) 07.05.06, 07:56 Mnie się szybko otworzyło, zawołałam męża do śmiechowego towarzystwa, a... potem przyszedł ten w niepełnej uprzęży i też się uśmiał )) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 12.05.06, 12:12 Otworzyłam, obejrzałam, uśmiałam się. Dziękuję, Wojtku Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 15.05.06, 08:28 To bardzo fajna imprezka dla kogoś kto kocha jazdę rowerem.Zdjęcia odejrzałam ale myślałam, że opiszesz troszkę jak było. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 15.05.06, 08:32 Sorry , dopiero teraz dojrzałam Twoja relację na watku:podróże Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 20.05.06, 22:30 Dzięki Wojtku, uśmiałam się setnie na dobranoc ) Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha :)))) 20.05.06, 22:48 Dzięki, świetny filmik, pośmiałam sie. Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 15:35 Eh,,co za... coraz bardziej tracę nadzieję na nawet TYCI@... kto ma to maten Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 20:16 Wojciech,znow chichotkalam az mi oranzada babelkami ,jak kiedys dawniej... przez chichi --mowie CI dzieki Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 22:08 Wojciechu, byłeś na wycieczce rowerowej?Jeśli tak, to mam nadzieję, że jakieś sprawozdanko znajdzie się w wątku o podróżach....... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 22:32 Rzeczywiście strasznie wiało z zachodu, a to niestety byłoby niesamowite utrudnienie. Wycieczka miała być przyjemnością nieprawdaż? Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 21:41 Wojtku, zawsze wracam. Zwłaszcza tu !!! Choć może niektórzy uważają, że zbytnio się narzucam. Cóż, każdy może myśleć co chce...Ja wrócę Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 21:51 Wojtku, nie tak szybo się zmienię, nie tak szybko.. Zawsze ta sama. Nic nie udaję, nic nie koloruję. Humorki posiadam, a uśmiechy rozdaję ) Zawsze i do końca taka sama, nic mnie już nie zmieni...Zostanę już taka. No może częściej się ostatnio uśmiecham, do Wszystkich...))) A zwłaszcza w Dniu Matki, gdy pociechy są tuż obok. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 21:58 Jest lepiej niż myślałam...)Jest bardzo dobrze, masz rację... Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 22:04 No ale noie wiem, czy to mój czy Twój rekord. Bo faktycznie rozprpowadziłeś jak peleton, Wytrawny z Ciebie kolarz Więc, kto przerwał taśmę na 77777 numerku ...?? Bo się pogubiłam..? Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 22:52 Dzieki, szarmancki jesteś, w każdym calu Wojtku ) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 23:14 Też w centymetrach się lepiej wyznaję, mama była krawcową. Oj z calami, to tylko na gwoździach się znam ) Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 23:52 )) dzięki i żeby mi to było ostatni raz....jasne?......ten ostatni raz juz chyba był, ale udaje, że zapomnałam ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 07:32 Wojteczku, w mojej skrzyneczce brak liściku od Ciebie ((((((((( Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 08:01 Nadal nicccccccccc (((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 08:03 Czy Ty aby nie zapomniałeś o liczbie:53 ? Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 12:35 Wojciech, od 18 kwietnia wpis <ciekawe Stronki internetu ..i moje miasteczko a ja dzis dopiero zalapalam tempo czytania .. jakby" slimaka" mam Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 21:23 Dzięki, dziś otrzymałam, świetny videoklip Odpowiedz Link
graga211 Re: do Wojciecha :)))) 12.07.06, 11:41 Zauwaz, ze nie mam juz 'oczka' i jesli ktos chce do mnie napisac, to do 'oczka' musi dokliknac jedyneczke. Samo imie nie zmienilo sie, czyli wizerunek, jaki sobie stworzyles, pozostal ten sam. I mysle, ze to jest najwazniejsze. ;- Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha :)))) 25.07.06, 11:49 Dalszy ciag pozdrowien za "moje miasteczko", Wszystkim podaje link do posluchania kapeli "Barty" mimo upalu --jakos tak mi pojawil lepszy nastroj.. www.barty.pl --jest tam lista melodyjek a takze wideoklipki Odpowiedz Link
tofika Re: Wojci 26.07.06, 00:35 wroc i napraw link, nieaktywny..jest,poogladam, chyba ze straszne..to...nie Odpowiedz Link
regine Re: Wojtku !!! 03.08.06, 23:32 No czy Ty masz serce ? Doipero wróciłam i już mi "robotę w ciemno" szykujesz... Zlituj się od jutra gaszę, dziś niech się świeci, choć są ostrzeżenia państwowe, że mnie wyręczą i sami będą fazowo wyłączać ) Ale mi sprawili ulgę... Odpowiedz Link
wiktoria53 Wojciechu, dasz radę. Ciesz się córką.....wszystko 08.08.06, 22:55 nadrobisz później. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 20.08.06, 23:11 Bardzo sie cieszę Wojtku,ze podobały Ci sie obrazki) Wiesz nie rozumiem ludzi,którzy w ten sposób postępują ze zwierzętami,to muszą być żli,podli ludzie,Twój rudzielec miał szczęscie,że na Ciebie trafił i fajnie się wabi jak moje ulubione z pianką))) Dzięki za pozdrówka i przyjmij wzajemnie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: do Wojciecha55 :)))) 09.09.06, 20:29 Wojtku , tylko nie mów że jedzieśz z kolarzami dookoła Polskii dlatego Cię nie ma.) Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.09.06, 22:18 No, do Wojtka, to się trzeba zabrać....Sagi, spróbuj po męsku z nim pogadać, bo mnie nie słucha.... Odpowiedz Link
malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.06, 23:41 odmachujemy milo ze choc na chwilke Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.06, 23:47 Wojtku, gdzie się podziewasz... ??? Macham do Ciebie i ja ze szklanką ginu ) Cieszę się, że się spodobało Wracaj do nas...Nie uciekaj !!! Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.06, 23:49 Wracaj, wracaj, bo już nas gardła bolą, od wołania. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:00 Hejka Wojuś,tez Ci macham ,tylko się nie upij bo jutro bedziesz mał kaca))) Wracaj do nas Wojtuś drewutnia świeci pustkami,trzeba zapasy zrobic na długie wieczory,podobno będzie ostra zima))))) Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:00 Wojtku, tylko z tonikiem, tylko... Przysiadaj gdzie chcesz, miejsc wolnych jest trochę Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:04 Na zdrowie, nie codziennie trafia nam sie tyle parapetówek Odpowiedz Link
dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:21 Zaraz jak to mnie uczyli, "no to zdrowie na budowie majster pije dwa" Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 09:38 Witam pana Wojciecha na naszym forum. Na dywanik i tłumaczyć się poproszę, co to były za wagary....jasne? )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 18:58 Wojtus żaden stres broń boże ja tylko przypominam bo znów nam ''zwiejesz'' bez echa,bumelancie jeden))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 20.09.06, 22:18 Listonosz puka do drzwi,ino biegnij,otwórz drzwi)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 23.09.06, 01:00 Zaglądasz Ty czasem na poczte? Pozdrawiam) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 23.09.06, 01:03 Przepraszam Wojtku za ''monit'' miło mi bardzo) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 04.10.06, 21:32 Gdzie się podziewałeś? Nie było Cię chyba długo, co? Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 15.10.06, 21:56 Wojciech, mialam zapisane, alezgubilam... tez szukam ale marne wyniki... wazne... ze juz po 12 list pojde na 1 w zyciu spotkanko ,gdzie poczytam emertytom .. moje wybrane bazgroly, dziekuje cI za... "warte sa" poczekam ..spokojnie poczekam.. moze sama nawet wreszcie znajde, jesli cI poskarzylam o mojej nieudalocie szukaniadzieki Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 15.10.06, 22:19 Wojciech..... tak to ten adres... dziekuje))))))) BBBBBBB dziekuje...... uaaaa , jestes Wielki! Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.10.06, 22:35 Gorąca kąpiel...Nie, nie lubię. Ale lubię wiedzieć.. I to szybko, fakt. Kiedyś się mogę "poparzyć" i to nieźle. A najgorzej u mnie z "widzeniem". Choć podobno jestem spostrzegawcza. Ale tu nie zdałam egzaminu )) Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 17.10.06, 23:45 Wojciech, mam odpowiedz juz dziekuje Ci jeszcze raz Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 23.10.06, 10:14 Wojciech, prosze Ciebie , puuuuuuuuuuuuuuuuuusc te kciuki i zarabiaj pomyslnie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 27.10.06, 22:42 Witaj) Jeszcze do mnie nie doleciało,wiesz to kawał drogi od Ciebie do mnie)))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 28.10.06, 00:31 Dzięki dotarło,to jest dobre he..he..he.. A juz myślalam,że panowie(zzole) zarekwirowali przesyłkę na granicy)) Dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 28.10.06, 14:58 Teraz Ty zajrzyj do skrzynki Wojtku Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 28.10.06, 18:25 wojcieszku.........pusc te kciuki i badz z nami)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ty nasz!!!badz Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 29.10.06, 08:36 przeczytaj.... "Przeczytałem.. Wrazliwość - to widać. Prosze skupić się nie tyle na opisaniu stanu uczuć co na opisaniu przedmiotu. To trudne, ale najbardziej twórcze. Wiersze są, jak widze z ciągu kilkunastu lat, więc nie mamy tu do czynienia z juwenaliami. Wobec czego - praca nad opisaniem wielokrotnie tego samego w inny sposób zaowocuje wierszem dobrym, a próby wielokrotne - bardzo dobrym. Wytwarza się wtedy specyficzny stan umysłu, który nazywam "skupieniem na celu". tym, celem jest twórcze podejście , a zatem w literaturze - najbardziej oryginalny tekst. A więc - już jest dobrze, ale - do roboty Pozdrowienia MS"" Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 29.10.06, 09:20 Wojtek.... jak ja teraz? mam postapic.. ?? Ty wierzysz..a ja nadal zagubiona .. zadnych postepow... dobra,,nie odrazu krakow zbudowali.... pozdrawiam ..ok moze uda mi sie kiedys zrealizowac, tylko sama musze w to uwierzyc Odpowiedz Link
e-baba Re: do Wojciecha55 :)))) 29.10.06, 23:32 Wojtku, tak przywykłam do tej niedzielnej rozrywki, że choć prasowania u mnie dostatek to i te koszule od Ciebie wezmę na znak naszej forumowej znajomości. Podrzuć je. Czekam. Tylko po drodze zatrzymaj sie przy drewutni i jakąś godziwą lekturę przytaszcz. Bo do rozwiązania problemów egzystencjonalnych, ktore zasygnalizował Sagi - niezbędne jest oparcie w literaturze. Dobrej literaturze. Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 04.11.06, 22:21 A nie mogles tej lektury wczesniej przejrzec. Kurcze, pewnie niezle sa tam przepisy na takie rozne rzeczy. Bo jak stare przepisy to i naprawde warte poczytania i podrzucenia . Bo wszystkie, ktore znam, np. sliwowice i inne nalweki, na roznego rodzaju przetwory, sprrawdzaja sie do dzis. Robila je moja babcia, pamietam je do dzis, lacznie ze smakiem jeszcze w ustach, a bylo to lat temu ze 40 albo i lepiej. Wszystkie byly domowej roboty, przechowywac mozna bylo latami, nic sie nie psulo nie fermentowalo. Bylo super Moze i bark opryskow, chemii dzis wszedobylskiej, tez mial swoja zalete w przechowywaniu i przetwarzaniu wszystkiego. A domowe nalweki nadal lubie... Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 04.11.06, 22:43 Dzieki Wojtku Wszysko skrzetnie zapisuje coby z pamieci prooporcje nie uciekly. Ach, jak ja lubie takie zimowe wieczory z takimi raryrasami w kielonku Dzieki i czekam na CDN... Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 08.11.06, 19:32 Wielki jestes Wojtku. Dziekuje. Ale tez mamy ten sam problem... Moze uda Ci sie go "Rozgryzc". A czym mozna szybciekj toto otworzyc ? Odpowiedz Link
regine Re: do Wojciecha55 :)))) 10.11.06, 19:20 Wojtku, doszlo, poszlo i nici z tego. Nie mozna nadal otworzyc Huk go wie dlaczego. Po prostu nie mozna otworzyc Moze tobie sie udalo ? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.06, 20:26 Pukam nieśmiało do Twoich drzwi)))))))))))) Odpowiedz Link
marinka52 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.06, 22:08 bunt?365, a moze 366? a ten jeden dzien Wojciecha tu masz..np www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=wojciech&pol=V29qY2llY2hh no to teraz wiadomo...wiadomo.... Odpowiedz Link
marinka52 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.06, 22:28 Wojciech, te kciuki bez" czytania" - Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 12.11.06, 12:19 Witaj.Mozesz sobie sobie 365 innych nicków wziąść,,,,,,,,dla mnie jesteś Toffi())po pisaniu poznam())) Pozdrawiam ciepło Wojciech konserwatysta()))) Odpowiedz Link
natla Re: do Wojciecha55 :)))) 13.12.06, 00:11 Vogino!!! Na dywanik!!! Co to znaczy, żeby Cię tak długo nie było.....żadnego druczka nie wypełniłeś....co Ty sobie wyobrażasz! Kładź uszy po sobie i do spowiedzi! ) Odpowiedz Link
e-baba Re: do Wojciecha55 :)))) 16.12.06, 17:25 vogino55 napisał: > natla napisała: > > > Eeeeee, Baby pałą by nie dobił ....)))....chyba, ze umrze z nudów, ale > wtedy my ją weźmiemy na rehabilitację ) > > Hehehe E-baba z nudów,,,,, nie potrafie sobie wyobrazić()))))) > Wojciech rozbawiony I za tę wiarę w Babę (bo rzeczywiście Ona się nigdy nie nudzi) podziękowania Ci ona składa, pozdrowienia serdeczne przesyłając. Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 18.12.06, 00:27 Wojciech dzieki za podany opis Joli..juz teraz slowo daje ze pomykam.. chrrr Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 18.12.06, 18:08 Witaj, jak sprawuje się nowy zakup? Taka cisza nastąpiła.....moze juz możesz jakieś fotki pokazać? Odpowiedz Link
tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 26.12.06, 23:01 Wojciech, listonosz doniosl wiadomosci od Ciebie Dziekuje)) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.01.07, 17:06 Wojtek, moze któraś z Twoich córek będzie wiedziała co to za owoc? Zerknij n do wątku: Jaki to owoc. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 04.03.07, 22:00 Dzięki Wojtek z link,poczytałam i spłakałam się jak.....Ot,zycie!!!Cieszmy sie chwilą i spieszmy sie kochać ludzi-tak szybko odchodzą Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.07, 00:49 odnoszę wrażenie,że dawno Cię nie było.Mylę się? W każdym razie pozdrawiam )) Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.07, 12:18 Czemu bez pożegnania? Podpadłyśmy? Nasz pionier nas opuścił????? Odpowiedz Link
maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 20.09.07, 12:50 no i jak Wojciechu?...echu...echu... Odpowiedz Link
czarny.humor Ooo rany!! Wooojtuuuś!! :))) 01.02.08, 10:04 CZEEEEŚĆ!!! )) Na Twoją prośbę, żeby o nic nie pytać, należałoby odpowiedzieć - nic nie mów!! Ale - cholercia - jak weźmiesz to sobie do rozumu, to znów znikniesz. To już lepiej ja nic nie powiem! )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ooo rany!! Wooojtuuuś!! :))) 01.02.08, 18:52 Hej,Wojtuś,ale mnie się morda roześmiała jak Twój wpis zobaczyłam,fajnie,ze jesteś!! Pozdrawiam serdecznie. )) Odpowiedz Link
regine Re: Ooo rany!! Wooojtuuuś!! :))) 01.02.08, 20:23 Witaj Nie ma to jak powroty na stare śmiecie... Miło Cię widzieć, zwłasza Twój wpis. Cały Wojtek Odpowiedz Link
dankarol Wooojtuuuś!! :))) 23.04.08, 11:08 Spełnienia marzeń i częstszych wizyt na forum i w drewutni. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wooojtuuuś!! :))) 23.04.08, 16:43 img403.imageshack.us/img403/4001/chatye4.jpg Zdrowia,radości,spełnienia marzeń i wygranej na loterii) Mam nadzieję,że zajrzysz dzisiaj do gawiarenki i przytargasz jakąś lekturkę co? ) Odpowiedz Link
regine Re: Wooojtuuuś!! :))) 25.04.08, 19:34 Wojtku ! Spóźnione ale serdeczne życzenia posyłam Niech Ci się pedałuje na tym rowerze życia jak najdużej, bez żadnych kolizji! Zdrowia i Wszystkiego czego sobie życzysz niech Ci się spełni Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wooojtuuuś!! :))) 20.01.09, 14:32 Czy ty nas jeszcze pamiętasz?? zostawiłeś nas biedne sierotki a obiecywałaś,że wrócisz,drewutnia się wali,pusto i zimno bez Ciebie! Odpowiedz Link
natla Re: Wooojtuuuś!! :))) 20.01.09, 15:05 No właśnie Ty, Ty..............brzydalu. Jakas prohibicja w Inowrocławiu? W każdym razie na forum nie! Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Wooojtuuuś!! :))) 20.01.09, 15:51 Może Wojtuś się zaszył gdzieś jak w gawrze i chce przeczekać zimę. Odpowiedz Link