Dodaj do ulubionych

do Wojciecha55 :))))

25.06.05, 08:46
Wojtus oj TY mnie nie kus
kusicielu jeden smile)))))
Obserwuj wątek
    • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 09:23
      @rcze.......Wojtek zachowuj się, byle jak, ale zachowuj..........od jabłka są
      Ewy, a nie Ty wink))
      • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:05
        Hehehe na to się skusicie(wink)))

www.marhan.pl/slides/Makro_B_21.html
        Wojciech
        • axsa Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:20
          Ja się nie skuszę.
          Wino robi dziwne rzeczy w moim układzie pokarmowym.
          Gdyby to był koniak, to nawet kusic nie trzeba.
          smile))
          • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:42
            Podzielę się "Northern Scot" blended na 2 popołudniowe 'maluchy'wystarczy(smile))
            odrobina zimnej mineralnej+ mocna kawa
            Pozdrawiam Wojciech
          • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:45
            Ja chętnie ,bo białe...ale czy półsłodkie????
            Na popołudnie w sobotę...kto wie???
            Wojtku nie kuś....!!!!
            Bo na jednym... może się nie skończyć(kieliszku)smile) smile)))
            I co potem...???
            • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 16:56
              Regine całkiem serio kup sobie wino z półki 'mszalne'Saint ,,,i tu nazwa
              świetego.Są wspaniałe ,,,,podpatrzyłem jak nasz proboszcz kupował cały karton!
              Mozna kieliszek po obiadku ,,,,,,, no zawsze po,,,,,,
              Pozdrawiam
              • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 17:43
                No winko,maszalne,przyniosło Ci rekordzik smile)))
                Malutki, ale 100 na końcu jak nic...
                Gratuluję!!!
                Dziękuję za pl.smile)) smile)) smile))
                Jakoś muszę się zrewanżować....coś wymyślę....
                • yoanna Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.05, 17:47
                  Potwierdzam Regino ...wino mszalne jest całkiem,całkiemwink)))
                  • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 00:18
                    Ze "strachu",przed Natlą pomyliłam wątki smile)) Oto podziękowanie...
                    A co do stronek - Dziękuę Wojtku!!!W swoim imieniu...
                    Ty jesteś takim "szperaczem",jak widzę komputerowymsmile))
                    Zawsze coś miłego znajdziesz i dla ucha i dla duszy smile))
                    Natla niech Ci sama podziękuje,bo na 100% jestem pewna ,że słuchała lub jeszcze
                    słuchasmile)))

• muraszka1 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.08.05, 13:49
          to wino w kieliszku(na fotce)wyglada mi na tokaj
          • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.08.05, 21:57
            muraszka1 napisała:

> to wino w kieliszku(na fotce)wyglada mi na tokaj

też mi ślinka cieknie tu masz (wink))))

www.sacrum.pl/galeria.php?dir=winomszalne&s=1
            Pozdrawiam Wojciech
    • malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 10:22
      dziekuje,
      zaluje ale u mnie radio nie zagralo,
      chyba czegos w oprogramowaniu mi brakuje
      sad(((((((((((((((((((((((((((
      • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 11:34
        Malwino mnie te radia też czasem nie odpalają serwer Mirusia nie daje rady
        Pozdrawiam Wojciech
        • malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 30.06.05, 13:40
          za slaby komputer,
          taki odziedziczylam w spadku po dziecku,
          coz wymagac toz to ju prawie dziesieciolatek smile)))
          • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 00:22
            Wojtku ,zrobić komuś przyjemność,
            To jest dopiero przyjemnośćsmile))
            • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 00:32
              Regine gdzieś czytałem wiersz o dawaniu,napewno go kiedyś znajdę(smile))
              Dobranoc
              • w5w7 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 06:42
                A ja znalazłam ładny z samego ranasmile) Pewnie nie ten miałes na myśli, ale
                dawania nigdy za woele. Pozdrawiam o porankusmile)))

"Dawaj to, co masz, czym jesteś.
                Dawaj przedmioty, ale nade wszystko dawaj siebie,
                swoją opiekę, swoją pomoc, swoje współczucie.
                Dawaj póki czas, póki masz co dawać,
                póki masz rzeczy, póki masz siły,
                póki stać cię na serdeczną troskę,
                na współczucie, na uśmiech i radość.
                Dawaj swoją pomoc, dawaj siebie samego
                póki cię jeszcze trochę jest".
                (Ks. Mieczysław Maliński)

No a teraz szybciutko....do pracki.
                Milutkiego dniasmile)))))))))
                Wanda
                • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 15:32
                  Wanda to jest TO. (smile)))
                  Regine
                  Dawaj to, co masz, czym jesteś.
                  > Dawaj przedmioty, ale nade wszystko dawaj siebie,
                  > swoją opiekę, swoją pomoc, swoje współczucie.
                  > Dawaj póki czas, póki masz co dawać,
                  > póki masz rzeczy, póki masz siły,
                  > póki stać cię na serdeczną troskę,
                  > na współczucie, na uśmiech i radość.
                  > Dawaj swoją pomoc, dawaj siebie samego
                  > póki cię jeszcze trochę jest".
                  > (Ks. Mieczysław Maliński)

Tylko pytanie pozostało zkąd Wanda wiedziała co chciałem podesłac Regine????
                  Pozdrawiam zamyślony nad tym smutnym dniem
                  Wojciech
                  • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 17:48
                    Dziękuję Wojtku smile))
                    Miło,że w Takim Smutnym Dniu, pamiętałeś...
                    • w5w7 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 21:51
                      Wojtku...qrcze, sama sie nad tym teraz zastanawiam. Moze to telepatia? A moze
                      po prostu przypadek, ze obojgu nam ten wiersz jakos utkwil w pamieci.
                      Pozdrawiam.
                      Wanda
                      • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 22:04
                        Hehehe wchodzę na forum i już mam prośbe 'podaj sznureczek'no o link poproszę.
                        Wanda już Dziękuję(smile)) ,a z tą telepatią?????
                        Pozdrawiam Wojciech
                    • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 07.07.05, 22:06
                      Regine Wandzie podziekuj że tak szybko znalazłem (smile)))
                      Pozdrawiam Wojciech
                      • malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 12:06
                        poczestowalam sie tez wierszem,
                        ma w sobie duzo nauki zyciowej,
                        prosze o rozgrzeszenie smile))))
                        • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 15:28
                          Malwinko nie mam takiej władzy,,,,ale przejdź się w spokoju z pokoju do pokoju
                          Pozdrawiam poobiadkowo Wojciech
                          • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 23:19
                            Wojtek, na dywanik!
                            Dlaczego Cię nie było na spotkaniu w naszym pokoiku, cipłaym a przytulmym?
                            4 baby, a w porywach 5 wzdychało.
                            • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 08.07.05, 23:45
                              Natla zeszło ze mnie powietrze ,,,,mimo tego że wiem jak daleko od Londynu są
                              moje córy ( Walia i Jersej)martwiłem się(sad((
                              Kurcze na dywanik ???sam sobie karę wymierzę,,,idę do drewutni(wink)))))
                              POzdrawiam Wojciech
                              • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 01:34
                                Dobra, możesz już wyleźć. Zmniejszam kare, ąle pod warunkiem zameldowania się
                                jutro, pardon dziś, o 22,00. wink))
                                Czemu nic nie napisałeś, martwilibyśmy się wszyscy razem, zawsze łatwiej. smile
                                • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 11:31
                                  Miłe ,ale czy widziałaś zodiakalną Rybę ze smutkiem na pyszczku ?zawsze wesoło
                                  plusk, plusk nawet jak zwiewają przed szczupakiem(wink))))

Pozdrawiam (smile)) Wojciech
                                  • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 11:50
                                    Ale Cię jednak gryzło to szczupczątko....wink))
                                    Pamiętaj o pokucie.....wink)
                                    • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 13:43
                                      Ale chyba Wojtku już wiesz coz córkami...,
                                      Wal do drewutni,za wczorajszy dzień,na wszelkiego typu stresy,
                                      najlepsza praca..
                                      Nic nie pisałeś a jeszcze pocieszałeś tu na forum mamy ,zmartwione swoimi
                                      pociechami...
                                      Twardy z Ciebie mężczyzna...Moja córcia już też jest,dziś przyleciała z
                                      wnuczką,jak się cieszę....smile))
                                      Co za czasy nastały... no i ta bezsilność...tylko czekanie,nam rodzicom
                                      zostaje...
                                      • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.07.05, 23:55
                                        Ładnie tak trzaskać drzwiami? wink))))))))
                                        Tylko nie mów o angielskich zwyczajach.
                                        • maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 14.07.05, 00:20
                                          Hm,żarty żartami, ale co sie dzieje?
                                          • natla Wojtek na dywanik!!!!! 14.07.05, 22:26
                                            To juz nie jest śmieszne, jak 50% wyjeżdża i drugie tyle jest zaginione.......
                                            Jeżeli wyjechałeś i nie pobrałeś druku, to zobaczysz.......:[[[[
                                            • wiktoria53 Re: Wojtek na dywanik!!!!! 14.07.05, 22:32
                                              Podejrzewam, że Wojtek nas czyta tylko cicho siedzi. Ale zdradzę Wam, że bierze
                                              udział w konkursie ino-online pt."Coś tu nie gra".Ja zresztą też biorę w nim
                                              udział, ale Wojtek jest w czołówce.
                                              • regine Re: Wojtek na dywanik!!!!! 15.07.05, 10:11
                                                Odpoczywał już,bo pisał...
                                                Ale troszkę to nie w porządku, w stosunku do nas Kobiet....
                                                Wojtku!!!! Zrób Wszystkim Paniom frajdę i napisz słówkosmile)))
                                                Będzie nam miło ,jak się odezwiesz smile)))
                                                • leontynia Re: Wojciech na dywanik!!!!! 15.07.05, 13:42
                                                  dziewczyny piszcie Wojciech On nie lubi zdrobniensmile))
                                                  • natla Re: Wojciech na dywanik!!!!! 15.07.05, 13:45
                                                    Po dywaniuku i tak wyjdzie ojtek wink)))))))))) Idęsmile
                                                  • maladanka Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:00
                                                    Przecież nie może tak być? Odezwij się
                                                  • regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:32
                                                    To jakoś do niego niepodobne nawet....Ani słowa nie pisnąć,co gdzie i jak...
                                                    A może zachorował???? Nasz Wojtek,a nic o nim nie wiemy,jak to jest ???
                                                    Kto mieszka niedaleko Inowrocławia, tam go trzeba szukać...Ale jak ???
                                                    Wojciechu,daj jakiś znak,że wszystko w porządku,prosimy...smile)
                                                  • leontynia Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:43
                                                    poszukajmy na innych podworkach
                                                    Wojciech czasami pisal u oldpiernika
                                                    tylko jak tam trafic tymi objazdami?
                                                  • regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 18.07.05, 23:55
                                                    Może Axsa Cię naprowadzi...lub Natla, coś porobili i nikt się nie może odnaleźć
                                                    teraz...Udoskonalenia, komu, czemu mają służyć nie wiem ????
                                                  • natla Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 00:40
                                                    Ja, tam za chłopem latać nie będę...........woli inne? jego rzecz..........ale
                                                    niech się tylko pokaże..........
                                                    Jeszcze możemy polecieć na miotłach do Inowrocławia na rynek i się wydzierać:
                                                    Voooooogiiiiiiiiiiinooooooooooooooooooooooo wink)
                                                  • regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 00:46
                                                    Ty,jako Adminka powinnaś ,jak Ci podopieczni robią co chcą...Tu i dywanik i
                                                    krzyki nie pomogą...
                                                    Może ma szlaban na komputer ??? A to wiadomo ???
                                                  • axsa Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 07:01
                                                    E tam, szlaban.
                                                    Ja mam szlaban, ale przecież nie całkowity. A nawet gdyby był całkowity, to
                                                    przeciez kazdy wie jak szlaban wygląda, nie sięga przeciez od nieba do ziemi.
                                                    Nie tylko mysz, ale i człowiek sie przeciśnie.

Może ktoś mu hasło wykradł?
                                                    Może spełniło mu się życzenie 'Połamania klawiatury?...
                                                    Albo któraś z WAS wlazła mu za skórę tak, że i pozostałych ogladać nie chce.
                                                    wink))

No to kobitki, brać sie za rachunek sumienia. wink))
                                                    Która Wojtkowi zrobiła kuku, obraziła, nagadała albo groziła, że "zabije" jak
                                                    Natla mi. Ja tam sie jej nie boję, ale Wojtkowi może życie miłe....
                                                    wink))
                                                  • regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 19.07.05, 14:42
                                                    "Zdradził" nas dla innego Forum...Może bardziej męskiego ????
                                                  • regine Re: Wojciechu - no coś Ty? 20.07.05, 18:02
                                                    Ale tam...Nie wyglądali na takich znowu strachliwych...
                                                    Niby kto ich tu wystraszył ??? Zawsze grzeczni ,uprzejmi...i my również...
                                                    Tylko kulturalnie mogliby dać znać ,że odchodzą...A nie tak po agielsku...
                                                    Wyszli sobie z "przyjęcia" i już...Troszkę dziwne takie zachowanie.
                                                    Wystarczyło powiedzieć, "Żegnam towarzystwo"...i po bólu...
                                                    A tu różne rzeczy przychodzą do głowy...Ja myślę, że jednak to jakaś choroba,
                                                    taka prawdziwa lub kłopoty inne..
                                                    Zobaczycie pojawią się...I wyjaśnią swoją długą nieobecność -WYPADAŁOBY
                                                    WYJAŚNIĆ !!! Bo to trochę głupio, ot tak zabrać "zabawki z piaskownicy" i pójść
                                                    do domu...
                                                    Proszę wyjaśnić,bo Maladanka podejrzewa Ciebie i Augusta o to,że ktoś Was obu
                                                    przestraszył....Czy Ty się boisz???? Czegoś,Kogoś lub Nas???

• maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 21.07.05, 22:41
      Hurrra! danurn znalazła Wojciecha! Poczytajcie w gawiarence. Jest OK!
      Wojtek - nie wierzyłam,że tak sobie pójdziesz...
      • danurn Re: do Wojciecha55 :)))) 21.07.05, 22:45
        Jeszcze nie może tego przeczytać, ale jest z nami myślami. A ciągle się mówi -
        myśl pozytywnie, ot przyczyna techniczna, a nie żadna tam zdrada dla innego
        forum czy obraza.
        • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 22.07.05, 00:00
          Wierzyłam,że coś Wojtkowi wysiadło, myślałam o zdrowiu...Dobrze ,że wraca...
          Za grzeczny i układny ,żeby miał ot tak zniknąć smile))
          • maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 22.07.05, 00:13
            dobrze Reniu,że zaznaczyłaś dokładnie o czym myślałaś smile
            • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 23.07.05, 22:02
              Poproszę Cię uprzejmie pod słup ogłoszeniowy....ale to juz....wink))))))))
              • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 23.07.05, 23:24
                .....tak, zniknął, ale stary....na tę okazję zakupiłam nowy....smile)
                • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 05.08.05, 22:50
                  Nigdy nie miałam nic z budowami do czynienia, a wyszło, że ze mnie
                  budochlaniec. wink))))))))))))))))))))))).......dziś.
                  • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 05.08.05, 23:30
                    A zręby wiedzy,podstawy intelektu u młodych to nie 'budowa'? Fundament
                    najważniejszy
                    Wojciech
                    • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 05.08.05, 23:32
                      .......a potem nadbudowa?
                      • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 06.08.05, 23:14
                        Proszę przejmująca strona o Czernobylu

www.mojasd.prv.pl/strony/ghosttown
                        dużo zdjęć

Wojciech
                        • regine Re: Od Wojciecha55 :)))) 06.08.05, 23:53
                          Bardzo przejmująca lektura...A najsmutniejsze,są zdjęcia z przedszkola...sad((
                          Czy kiedyś tam wróci człowiek....Miasto widmo....
                          Porażające... i zdjęcia i artykuł.
    • natla Czy nie za długo???? 13.09.05, 18:06
      Ja ciągle muszę poganiać któreś 50%......wink)
      • vogino55 Re: Czy nie za długo???? 13.09.05, 22:22
        Jeszcze moment jeszcze chwilka,,,,,,,,,,Dziś odwiozłem moje dziecię 27l na Ino
        Station aktualnie jest w okolicach Gorzowa niedługo będzie na granicy,,,,,,,,
        zacznę pisać zacznę (sad((((((
        Wojciech
        • natla Re: Czy nie za długo???? 14.09.05, 09:17
          No dobrze "PASKUDO" , jesteś wytłumaczony wink))), ale teraz juz nie będzie
          zmiłuj się wink))
          • tofika Re: Czy nie za długo???? 26.09.05, 11:28
            Wojciech?
            wlasnie czy nie za dlugo siedzisz w tej drewutni?
            • wiktoria53 Re: Czy nie za długo???? 26.09.05, 11:45
              Tofiko, chyba będzie mroźna zima i sporo drewna zużyjemy w gawiarence ;-
              )))))))))
              • natla Re: Czy nie za długo???? 03.10.05, 19:19
                Vogino!!!!!! Na dywanik!!! wink))Nie dotrzymujesz zoobowiązań. smile
                • maladanka Re: Czy nie za długo???? 06.10.05, 12:32
                  No właśnie Wojciechu co Ci wysiadło?
                  • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.10.05, 23:21
                    www.skp44.private.pl/
                    może komuś się spodoba,,,,uwaga w radyjku mozna przesyłać życzenia(smile))
                    • maladanka Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.10.05, 23:28
                      oj zguba jest! fajne radyjko - troche mi sie zatyka, ale u mnie tak jest w
                      wielu sprawach smile
                      • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.10.05, 23:55
                        Nie zatyka się tylko spójrz tam jest transfer 24 kbps mnie też się czasem
                        zająknie
                        Pozdrawiam
                        • tofika Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 18:46
                          Natla przypominala.. o dedykacji i prosze..prosba sie spelnila,
                          korzysci mamy wszyscy
                          Wojciech ,
                          _ poczytalam poezji,
                          pozostale ciekawostki tez i bardzo ,,bardzo wazna rzecz znalazlam..
                          teraz zobacze czy radio bedzie mi gralo ,
                          Ty jestes odkrywca...
                          • yoanna Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:18
                            A dzisiaj radyjka niet...serwer wyłączony...sad
                            • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:27
                              Joanno to w nagrodę poczytaj emjurka link podałem post wyżej
                              Wojciech
                              • yoanna Re: Od Wojciecha55 :)))) 12.10.05, 09:27
                                DZięki Wojciechuwink
                                • regine Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 00:19
                                  A kapelusz z rondem miałeś na głowie smile)Bo piecze tam sama wiem
                                  niemiłosiernie...I wody też nie ma więc pamiętaj...Woda i kapelusz, no i
                                  traperki koniecznie, noga może się upsnąć na podejścach pod górę.
                                  • dankarol Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 15:35
                                    www.adonai.pl/?id=relaks/t1.htm
                                    a tu ile widzisz twarzy smile
                                    • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 17:58
                                      Danka na dzien dobry 7 + tych dwóch na koniach tylko nie wiem czy oni sie liczą?
                                      (smile))
                                      Wojciech
                                    • natla Re: Od Wojciecha55 :)))) 26.10.05, 18:22
                                      Kurcze, mnie wyszło 12.....ale czuje sie zdrowo wink)Ta 12-ta, to rzeczywiście
                                      trochę paranoidalna.
                                      A, i jeszcze jedną psią mordę widzę z profilu, poszukam, może coś jeszcze
                                      znajde?
                                      • wiktoria53 Twarze......... 26.10.05, 18:38
                                        Rzeczywiście można się ich sporo doszukać. Na pewno widzę te 11, ale początkowo
                                        widziałam nawt 13 ! Cholerka, ale ja jestem zdrowa całkiem.
                                        • regine Re Wojtku !!!! 09.11.05, 20:09
                                          Pędż do skrzynki, i co Ty na to, dołącz na podany adres,
                                          Jest nas tam trochę...
                                          • regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 21:31
                                            A co Ty myślisz...Młódki...Pewnie,że tak,
                                            Ruszyłyśmy do boju !!!
                                            Dołączasz????
                                            • regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:01
                                              Wojtku, pytanie, co do oglądania slajdów.
                                              Nie można obejrzeć, bo coś nie halo z kreatorem zgodności,
                                              Nie ja mam ten problem, ale pomoc pilnie potrzebna.
                                              Proszę pomóż....Jeśli nie śpisz jeszcze....
                                              Wiesz coś na ten temat ???
                                              • regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:02
                                                Brak jakiejś zgodności...
                                                • vogino55 Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:14
                                                  Szukałem po forum 'komputery'i nie potrafie pomóc czy pomódz?dany komputer może
                                                  nie obsługiwac jakiegoś programiku albo nie ma go zaistalowanego
                                                  skrobnij maila do Axsy(smile))
                                                  Wojciech
                                                  • regine Re: Re Wojtku !!!! 09.11.05, 23:28
                                                    Nie będę jej głowy dziś już zawracać, jutro mamę na operację wiezie, to Tofika
                                                    ma jakiś problemy,
                                                    Chciałam pomóc, ale trudno, bo bidula biedzi się, żadnej poczty nie może
                                                    otworzyć, wysyła - ta z kolei nigdzie nie dociera...
                                                    Dzięki Wojtku smile)
                                                  • regine Re: Re Wojtku !!!! 10.11.05, 00:13
                                                    Nie nie da rady sama, poczeka na synów...
                                                  • regine Re: Re Wojtku !!!! 10.11.05, 00:15
                                                    Ale dzięki za link, też tam kiedyś pytałam , goście w porządku , tylko trzeba
                                                    dokładnie wyłożyć "kawę na ławę".
                                                    Tak na "chybił trafił", nikt Ci nic nie pomoże...
                          • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:22
                            Tofiko eeeee tam odkrywca stronkę znam ,,,już mierzone w latach to taki
                            mój "lek na całe zło" ale sie podzieliłem(wink))
                            Pozdrawiam Wojciech maten54

i bonusik

www.emjurek.friko.pl/
                            • vogino55 Re: Od Wojciecha55 :)))) 11.10.05, 22:45
                              Nosz te linki to do czytania na potem(wink))
                              • tofika Re: Od Wojciecha55 :)))) 10.11.05, 11:24
                                Wojciech,
                                znow przeczytalam ,
                                "Tofiko eee tam.. juz w pazdzierniku tak napisales ,
                                a powtorzyles w listopadzie...
                                ?( to nic ,nie szkodzi, poczytalam jeszcze razsmile
                                i dobrze ,ze o linku przypomnialam,
                                "To nic,to nic ,to nic....
    • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 10.11.05, 22:50
      Wojciech,
      gdzie pisles do Reginy olinku naprawy komputera?
      widzialam, jak podales tenlink , i
      nie wiem gdzie to bylo?
      Taka ze mnie gap..cia,
      dziekuje juz..
      • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 10.11.05, 23:32
        Biegnij na pocztę, bo Ty tylko o trunkach,
        Jutro "szlaban " na trunki,
        Święto Państwowe Nasze smile)
        • krista57 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.05, 13:13
          Bardzo dziękuje za reakcje na moją prośbę.
          Dziękowalam juz w gawiarence.
          Nikt inny mi nie odpisał ...tylko Ty!
          • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 13.11.05, 16:41
            Wojtku !!!! Czy ty masz jakiś zakaz wchodzenia od wczoraj na Forum ???
            Czy tylko pojawjasz się i znikasz w drewutni...smile)
            Dziś niedziela, na forum święto...A Ciebie i Twego wesołego humoru brakuje
            tutaj...
            Czekamy z niecierpliwością, kiedy wpadniesz i coś nam tu zaśpiewasz z
            Maladanuśką...smile)
            Już szaro, może już się czaisz, gdzieś za autkiem solenizantki ????
            • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 13.11.05, 20:46
              Reginko,Tobie nikt nie umknie..
              A wlasnie?????
              WOJCIECH... gdzies tak zawieruszyl?smile))
              • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 13.11.05, 21:51
                Wojtek, wychodź z tej drewutni, chyba mi tego nie zrobisz......a wiesz jaki
                barek w Gawiarence.....yummmmmmmwink
                • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 14.11.05, 00:10
                  Cieszę się Wojtku ze Wszystkimi....
                  Że się udało, a Jola to perfekcjonistka w każdym calu....
                  Dziękujęsmile)
    • goskaa.l Re: do Wojciecha55 :)))) 21.11.05, 09:35
      Wojtusiu, mruga na Ciebie mój liścik na wątku "mam dobre wieści";
      proszę o poradę...
      • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 30.11.05, 18:05
        Wojtek, na dywanik....czy Ci aby nie przymarzło w tej altance???
        Melduj sie, bo drewutnia pustoszeje, a barek dziś szczególnie zaopatrzony......
        • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 30.11.05, 21:01
          Wojtku, szybko przybywaj, bo znowu trafisz na końcówkę i będziesz w drewutni
          sam siedział....smile)
          • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 30.11.05, 21:14
            nie ,nie nie Wojciech,
            sam nie bedziesz w drewutni..
            Maladaneczka liste dzierzy..i
            pilnuje kto ma dyzur pomocy nieodzownej w drewutni razem z Wojciechem ...
            ps Reniu ,tak,,przeoczylas takie powazne zobowiazania ,,dawno postanowionesmile)))
            Danus nie przeoczy Ciebie ,jestes na liscie>>>smile
            • tofika Re: do Wojciecha55 :))))do gawry schowales? 09.12.05, 10:12
              Wojciech,
              juz pisz znow,nawet o orezadzie babelkowej,ale wroc i kliknijsmile)
              juz tak sie nie boj,,nie bedziesz wycatatowanysmile)))
              • vogino55 Re: do Wojciecha55 :))))do gawry schowales? 09.12.05, 22:07
                Do gawry powiadasz,,,nie córka nawiedziła dom na 4 doby,już ją ten wielki ptak
                przewiózł daleko daleko.Pod koniec stycznia znów ją zobacze.Od jutra zaczynam
                odliczanie(smile)))
                Wojciech
                • regine Re: do Wojciecha55 .... 12.12.05, 03:34
                  Zajrzyj na pocztę....
                  • krista57 Re: do Wojciecha55 .... 18.12.05, 23:11
                    Wojtuniu!
                    Grożę duzym wskazującym...nie rozrabiaj
                    człowiek szybko leci,a tu tylko winda.
                    • tofika Re: do Wojciecha55 .... 30.12.05, 21:15
                      Wojtek,TY jestes:::::
                      szybszy niz wszystkie rakiety rusko amerykanskie wziete razem,,
                      A listonosz jakie dostal przyspieszenie...
                      Dziekuje bbb pozdrawiam..juz tam w tym linku rozpracuje ...
                      tylko po coo tak w kuchni duzo spraw zaplanowalam...
                      ?
                      a zreszta ,,kuchnia stoi i stac bedzie.... smile
                      • tofika Re: do Wojciecha55 .... 01.01.06, 02:11
                        Wojtus ty wiwijasz tanga,,a ja ci dziekuje za linki bbbbbbb.i pieknie
                        pozdrawiam za szybka pomocsmile))
                        • natla Re: do Wojciecha55 .... 08.01.06, 01:06
                          hej, donosiciel puka wink
                          • natla Re: do Wojciecha55 .... 08.01.06, 11:27
                            Poszło. Tak?
                            • lucjona Re: do Wojciecha55 .... 08.01.06, 11:31
                              a Wojtek ze stoickim spokojem nas wzmocnil bbbbbbbbb.........
                              Dziekuje Wojtek za poczytane google ,,to sie mowi,,poznajemy w
                              biedzie,,,super,,jeszcze nie raz poczytamysmile))natla melon my reszta ..a co nas
                              nie stac ,,i jeszcze inni beda sie cieszycsmile)))
                              • krista57 Re: wojtek!!!!!!!. 09.01.06, 22:31
                                Podany link nie istnieje ..tak mi komunikuje komputer/ ERROR! /
                                A juz myslalam,ze poslucham sobie sad(((((
                                • natla Re: wojtek!!!!!!!. 09.01.06, 22:41
                                  Jak mówisz o cerkiewnej, to u mnie gra
                                  • krista57 Re: wojtek!!!!!!!. 10.01.06, 11:33
                                    ....poleciał listonosz !
                                    przyjmij!
                                    • regine Re: Wojtku!!!!!!!. 18.01.06, 11:44
                                      Odpowiem zamiast Adminki, mogę ???
                                      Coś z Twiom licznikiem jet nie halo, ja pisząc ten post na liczniku, będę
                                      miała: 54772- gi....
                                      Sprawdź, co jest u Ciebie nie tak...smile))
                                      • regine Re: Wojtku!!!!!!!. 18.01.06, 18:00
                                        Wojtku, dobrze Ciebie zrozumiałam, że Ci gdzieś się podziało 100 postówsmile)
                                        Ale do "Biura Adminki", napisałeś, że wygląda na to, że Ci przybyło aż 100...
                                        Przeczytaj źle wstawiłeś liczbę...
                                        Do postu 59700, jeszcze potrzeba troszkę czasu.
                                        A napisałeś, że go już go miałeś dziś rano !!!
                                        Coś Ci się liczby "pokiełbasiły" smile))
                                        • regine Re: Wojtku!!!!!!!. 18.01.06, 18:45
                                          Ano, po krótej nieobecności "śledzę" wątki smile))
                                          • natla Re: Wojtku!!!!!!!. 24.01.06, 23:21
                                            A Ty nie zazdrosć Humorkowi....też miałeś swoje 5' wink)) i chyba nie jedne smile))
                                            • regine Re: Wojtku!!!!!!!. 31.01.06, 00:23
                                              A co z Tobą, lakoniczne wpisy i cisza.....
                                              Wpadł i wypadł, to nie w Twoim stylu smile)
                                              • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 04.02.06, 12:24
                                                Proszę o pomoc, mam problemy z pocztą. Od wczoraj, odbieram wiadomości, ale nie
                                                mogę nic wywalić do kosz, nic wysłać, bo pojawia mi się dziwny, po raz
                                                pierwszy, taki komunikat : BŁĘDNY TOKEN".
                                                Wojtku, ratuj co za licho, nie mam pojęcia o co chodzi, wiem, że o jakiś znak,
                                                literę ale gdzie ? O co tutaj chodzi, może spróbujesz mi pomóc, liczę na Ciebie.
                                                Z góry dziękuję za jakąkolwiek wskazówkę smile)
                                                • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 09.02.06, 23:53
                                                  Wojtku, kochany "szperaczu internetowy", pomóż !!!
                                                  Dziś straciłam na darmo, dużo czasu, może Ty mi pomożesz ???
                                                  Potrzebuję wiadomości o miejscowości : Jedlin i kodu pocztowego do niej.
                                                  Znam początek, 41-???, co dalej nie wiem....
                                                  Nie chodzi mi o Jedlinę - Zdrój...
                                                  Może ta miejscowość nie mieć poczty, zaznaczam, może być to jakiś zakątek...
                                                  Pomożesz ???? Proszę, bardzo mi zależy smile))
                                                  Córka kojarzyła ten poczatek kodu z okoliczni Kielc lub Częstochowy....
                                                  Ale nic więcej...
                                                  • natla Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.02.06, 00:13
                                                    Moze z tego coś wyciągniesz:
                                                    firmy.pkt.pl/firma/g-a_p__cmF5MDZfOTI5Nl9NZXRhbG93ZSBhcnR5a3WzeSAtIHByb2R1a2NqYSwgaHVydF9fYWRzMQ==.ht
                                                    ml
                                                  • natla Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.02.06, 00:17
                                                    Coś się nie otwiera. No to tak spróbujemy i pierwsza pozycja. Przynajmniej kod
                                                    pocztowy będziesz miała.
                                                    www.google.pl/search?hl=pl&q=Jedlin&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl
                                                  • emma50 Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.02.06, 09:42
                                                    bazy.hoga.pl/kody.asp
                                                    To jest książka kodów pocztowych. Kod wskazuje na Śląsk, ale na tej stronie nie
                                                    ma takiej nazwy.
                                                  • natla Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 17.02.06, 23:27
                                                    Nie widać!!! wink))))
                                                  • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 09.03.06, 23:04
                                                    Nic za darmo, też będzie od ucha do ucha...
                                                    Wojtku, kiedyś, gdzieś był u nas na forum link do radia, rosyjskiego.
                                                    Śpiewła tam Wysocki, Awdiejew. Takie romanse, stare jak i ja.
                                                    Nie znalazłam tego na forum, przejrzałam wszystko...Może coś i pokręciłam.
                                                    Czy moiałbyć czas "poszperać" w sieci i toto odnaleźć.
                                                    Będę BARDZO wdzięczna, dostaniesz przy całym audytorium na forum buziaka...smile
                                                    Co Ty na to ???
                                                  • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.03.06, 00:13
                                                    Wojtku, dziękujęsmile)
                                                    Ale jeszcze podpowiem, że to było radio, leciał tam też B.Okudżawa.., to były
                                                    tylko piosenki, ballady, romanse, żadnych wiadomości.
                                                    Coś się mi się kołacze z tego linku: www radrosja....
                                                    No zabij, nie pamiętamsad(( Sama nie szukam , bo nie umieju ...
                                                    Wykasowałam z ulubionych niechcący, no i mam teraz nici. Może coś wyszukasz...
                                                    Dziękuję i za to...ale czekam....smile)
                                                  • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.03.06, 21:58
                                                    Wojtku, nie pali się, bede pytać jeszcze kogoś, bo coś sobie przypomniałam. Ten
                                                    link dostałam od Muraszki, czyli Jany.Więc nie kłopocz się ją jeszcze poproszę.
                                                    Dzięki,że przy święcie się "włuczyłeś po interneciesmile)
                                                    Buźka duża smile))
                                                  • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 10.03.06, 21:59
                                                    Włóczyłeś!!!!!!!!! Walę takiebyki,ze aż strach..Przepraszamsmile
                                                    Chyba za dużo dziś wypiłam , faktycznie nietęgo z moją głową smile)
                                                  • regine Re: Wojtku !!! Pomocy !!! 13.03.06, 18:10
                                                    Imieniny na forum i to podwójne, a Ty jeszcze nie w krawatce ???
    • dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 13.03.06, 23:23
      Oj Wojtuś taż mam własny, co się będę cudzymi szlajać.
    • dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 13.03.06, 23:37
      Dobrze wiedzieć, wrazie czego to jak w dym do ciebie po pilota
    • dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 13.03.06, 23:46
      a mnie się wydawało, że mam porządny samolot, ale to to dopiero samolot,
      sprzedaję i kupuję taki. Dzięki
      • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.03.06, 11:11
        Aż tak mocno "widać",że nadchodzi ????
        Nawet nie myślałam, że rzuca się mocno w oczy...Może przystopować ?
        • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.03.06, 23:37
          Niby od 30 marca, ale już przestałam wierzyć...sad
          • krista57 Re: do Wojciecha55 :)))) 31.03.06, 19:41
            Sorry,ze zawracam Ci głowę.
            Już sobie poczytałam i chyba dużo się dowiedziałam.
            Prosba nieaktualna.
            Pozdrawiam.
            • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 01.04.06, 00:02
              Już lecę Wojtku, już lecę.
              Zostawię lampkę, bo Joasia nam się nadzieje na róg ściany, już raz tak było smile)
              Mocno nocny z niej marek..smile
              • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 01.04.06, 00:10
                Jak tam dziecie? Rozpiera Cię radosć i duma? to się chyba nazywa retoryczne
                pytanie wink)
                • vogino55 Re: do Wojciecha55 :)))) 01.04.06, 00:18
                  natla napisała:

> Jak tam dziecie? Rozpiera Cię radosć i duma? to się chyba nazywa retoryczne
                  > pytanie wink)
                  Nic dodac nic ująć fajnie jest (smile))))))))))))))
                  Wojciech
                  • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 18.04.06, 12:05
                    Wojtku, dziękuję ślicznie, za CMOKI również smile)
                    Nie przepraszaj, coś na ten temat wiem smile))
                    • maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 18.04.06, 21:58
                      toć klikam w te nazwy i wtedy plumka, chyba coś znowu z tymi okienkami?
                      • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 23.04.06, 13:41
                        Spełnienia wszystkiego o czym marzysz, częstych wizyt "dziecka" i ....spokoju.smile
                        img83.imageshack.us/img83/9239/10010096zu.png
                        • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 05.05.06, 11:45
                          WOJTKU !!!!
                          Czy wysłałeś mi coś na pocztę, bo dostałam przed chwileczką jakąś "podejrzaną"
                          przesyłkę od Ciebie.
                          Filmik, w linku. Nic nie otwierałam, bo coś mi "paskudnie" toto pachnie...
                          Choć zachęcająco bardzo...smile
                          Daj znać, czy to Ty, czy ktoś się podszył ....
    • axsa do Wojciecha :)))) 05.05.06, 11:45
      Dziękuję z futrzaka,
      spróbuję sie odwdzięczyć.
      Może pytaniem - umiesz tak??
      s001.wyslijto.pl/index.php?file_id=95846434668899446328
      • regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 17:22
        Wojtku, zajrzyj i proszę odpowiedz. Jeśli to nie Ty, to ktoś na mój gazetowy
        adres już po raz drugi przysyła mi linki(pierwszy zainfekowany).
        Podpisany jest jak stój i patrz - vogino55.
        Więc proszę odpowiedz.
        • regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 17:37
          Dodam jeszcze, że "link ten ma być bardzo fajny Regino", a przysłał go Maten56
          z wp, z Twojego, Wojtku adresu też z wp.
          Zagadka dla mnie, po prostu...
          • axsa Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 21:03
            Hej, to ja mam tak samo.
            Najzwyczajniej nie zwróciłam uwagi na to pomotanie.
            Wojciechu, proszę o szcegóły.
            smile))
            • axsa Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 21:04
              Za pierwszym razem Avast "wydarł" się niemiłosiernie.
              • regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 22:01
                Mój jeszcze nie zawył, bo nic nie otwierałam Wojtusiusmile)
                Ale dziękuję za wyjaśnienie i za pocztę, Ty tajniaku smile))
                • regine Re: do Wojciecha :)))) 05.05.06, 22:04
                  A jeszcze jedno, śierściuchy kocham, swego nie mam, bo mi córcia zabrała, więc
                  z miłą chęcią pooglądam. Teraz już mam 100% pewności, ze to od Ciebie,
                  czyli "czyste". Dziękuję jeszcze raz :<wink)
                  • axsa Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 22:08
                    Dziękuję,
                    jeszcze nie wiem co tam jest, bo "powiedziało", że bedzie sie ściągało przez
                    ponad 7 minut, no to sie ściąga.
                    smile))
                    • maladanka Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 22:40
                      a mnie już 25 minut walczy! Może warto się tam zalogować?
                      • natla Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 22:42
                        Wojtek oberwiesz!
                        A ja?
                        • vogino55 Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 23:02
                          natla napisała:

> Wojtek oberwiesz!
                          > A ja?
                          Ale osochozi poszło (wink)))))))
                          • maladanka Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 23:04
                            Uffff! Się chychoczę jak waćpanna, a nawet momentami rżę smile)))
                            • regine Re: do Wojciecha :)))) 06.05.06, 23:07
                              Oj chicholiłam i ja smile)
                              Dzięki Wojtku, wielkie smile))
                              • axsa Re: do Wojciecha :)))) 07.05.06, 07:56
                                Mnie się szybko otworzyło,
                                zawołałam męża do śmiechowego towarzystwa,
                                a... potem przyszedł ten w niepełnej uprzęży i też się uśmiał wink))
                                • regine Re: do Wojciecha :)))) 12.05.06, 12:12
                                  Otworzyłam, obejrzałam, uśmiałam się. Dziękuję, Wojtku smile
                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 15.05.06, 08:28
                                    To bardzo fajna imprezka dla kogoś kto kocha jazdę rowerem.Zdjęcia odejrzałam
                                    ale myślałam, że opiszesz troszkę jak było.
                                    • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 15.05.06, 08:32
                                      Sorry , dopiero teraz dojrzałam Twoja relację na watku:podróże smile
                                      • regine Re: do Wojciecha :)))) 20.05.06, 22:30
                                        Dzięki Wojtku, uśmiałam się setnie na dobranoc smile)
                                        • dankarol Re: do Wojciecha :)))) 20.05.06, 22:48
                                          Dzięki, świetny filmik, pośmiałam sie.
                                          • dankarol Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 10:56
                                            Dzięki za kiciusia prześmieszny
                                            • tofika Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 15:35
                                              Eh,,co za...
                                              coraz bardziej tracę nadzieję na nawet TYCI@... kto ma to matensmile
                                              • tofika Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 20:16
                                                Wojciech,znow chichotkalam az mi oranzada babelkami ,jak kiedys dawniej...
                                                przez chichi --mowie CI dzieki
                                                • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 22:08
                                                  Wojciechu, byłeś na wycieczce rowerowej?Jeśli tak, to mam nadzieję, że jakieś
                                                  sprawozdanko znajdzie się w wątku o podróżach.......smile
                                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 21.05.06, 22:32
                                                    Rzeczywiście strasznie wiało z zachodu, a to niestety byłoby niesamowite
                                                    utrudnienie. Wycieczka miała być przyjemnością nieprawdaż? smile
                                                  • regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 21:41
                                                    Wojtku, zawsze wracam. Zwłaszcza tu !!!
                                                    Choć może niektórzy uważają, że zbytnio się narzucam.
                                                    Cóż, każdy może myśleć co chce...Ja wrócę smile
                                                  • regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 21:51
                                                    Wojtku, nie tak szybo się zmienię, nie tak szybko..
                                                    Zawsze ta sama. Nic nie udaję, nic nie koloruję.
                                                    Humorki posiadam, a uśmiechy rozdaję smile)
                                                    Zawsze i do końca taka sama, nic mnie już nie zmieni...Zostanę już taka.
                                                    No może częściej się ostatnio uśmiecham, do Wszystkich...smile)))
                                                    A zwłaszcza w Dniu Matki, gdy pociechy są tuż obok.
                                                  • regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 21:58
                                                    Jest lepiej niż myślałam...smile)Jest bardzo dobrze, masz rację...smile
                                                  • regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 22:04
                                                    No ale noie wiem, czy to mój czy Twój rekord.
                                                    Bo faktycznie rozprpowadziłeś jak peleton, Wytrawny z Ciebie kolarz smile
                                                    Więc, kto przerwał taśmę na 77777 numerku ...?? Bo się pogubiłam..?
                                                  • regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 22:52
                                                    Dzieki, szarmancki jesteś, w każdym calu Wojtku smile)
                                                  • regine Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 23:14
                                                    Też w centymetrach się lepiej wyznaję, mama była krawcową.
                                                    Oj z calami, to tylko na gwoździach się znam smile)
                                                  • natla Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 23:38
                                                    To odCie?
                                                    A ja???
                                                  • natla Re: do Wojciecha :)))) 26.05.06, 23:52
                                                    wink)) dzięki i żeby mi to było ostatni raz....jasne?......ten ostatni raz juz
                                                    chyba był, ale udaje, że zapomnałam wink)
                                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 07:32
                                                    Wojteczku, w mojej skrzyneczce brak liściku od Ciebie sad(((((((((
                                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 08:01
                                                    Nadal nicccccccccc sad((((((((((((((((((((((((((
                                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 08:03
                                                    Czy Ty aby nie zapomniałeś o liczbie:53 ? smile
                                                  • tofika Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 12:35
                                                    Wojciech,
                                                    od 18 kwietnia wpis <ciekawe Stronki internetu ..i moje miasteczkosmile
                                                    a ja dzis dopiero zalapalam smile
                                                    tempo czytania .. jakby" slimaka" mamsmile
                                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha :)))) 27.05.06, 21:23
                                                    Dzięki, dziś otrzymałam, świetny videoklip smile
                                                  • graga211 Re: do Wojciecha :)))) 12.07.06, 11:41
                                                    Zauwaz, ze nie mam juz 'oczka' i jesli ktos chce do mnie napisac, to do 'oczka'
                                                    musi dokliknac jedyneczke. Samo imie nie zmienilo sie, czyli wizerunek, jaki
                                                    sobie stworzyles, pozostal ten sam. I mysle, ze to jest najwazniejsze. ;-
                                                  • tofika Re: do Wojciecha :)))) 25.07.06, 11:49
                                                    Dalszy ciag pozdrowien za "moje miasteczko",
                                                    Wszystkim podaje link do posluchania kapeli
                                                    "Barty"
                                                    mimo upalu --jakos tak mi pojawil lepszy nastroj.. smile
                                                    www.barty.pl
                                                    --jest tam lista melodyjek a takze wideoklipki
                                                  • tofika Re: uff-teraz caly link:) 25.07.06, 11:51
                                                    www.barty.pl/news.php
                                                  • tofika Re: Wojci 26.07.06, 00:35
                                                    wroc i napraw link,
                                                    nieaktywny..jest,poogladam, chyba ze straszne..to...nie
                                                  • tofika Re: Wojci 26.07.06, 00:38
                                                    sorrki,to moj komp,
                                                    jest..ogladam juz,
                                                  • del.wa.57 Re: Wojci 27.07.06, 16:14
                                                    Listonosz puka do Twoich drzwi Wojtkusmile))))))
                                                  • regine Re: Wojtku !!! 03.08.06, 23:32
                                                    No czy Ty masz serce ? Doipero wróciłam i już mi "robotę w ciemno" szykujesz...
                                                    Zlituj się od jutra gaszę, dziś niech się świeci, choć są ostrzeżenia
                                                    państwowe, że mnie wyręczą i sami będą fazowo wyłączać smile)
                                                    Ale mi sprawili ulgę...
                                                  • del.wa.57 Re: Wojtku !!! 08.08.06, 11:04
                                                    Cała przyjemnośc po mojej stronie Wojtkusmile))))
                                                  • wiktoria53 Gdzie się podziewasz Wojciechu? 08.08.06, 12:13
                                                    Tak Cię mało na forum...
                                                  • wiktoria53 Wojciechu, dasz radę. Ciesz się córką.....wszystko 08.08.06, 22:55
                                                    nadrobisz później.
    • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 18.08.06, 19:18
      Listonosz puka do drzwismile)))))))
      • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 20.08.06, 23:11
        Bardzo sie cieszę Wojtku,ze podobały Ci sie obrazkismile)
        Wiesz nie rozumiem ludzi,którzy w ten sposób postępują ze zwierzętami,to muszą
        być żli,podli ludzie,Twój rudzielec miał szczęscie,że na Ciebie trafił i fajnie
        się wabi jak moje ulubione z piankąsmile)))
        Dzięki za pozdrówka i przyjmij wzajemnie.
    • sagittarius954 Re: do Wojciecha55 :)))) 09.09.06, 20:29
      Wojtku , tylko nie mów że jedzieśz z kolarzami dookoła Polskii dlatego Cię nie
      ma.smile)
      • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 09.09.06, 22:18
        No, do Wojtka, to się trzeba zabrać....Sagi, spróbuj po męsku z nim pogadać, bo
        mnie nie słucha....
    • malwina52 Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.06, 23:41
      odmachujemy milo ze choc na chwilkesmile
      • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.06, 23:47
        Wojtku, gdzie się podziewasz... ??? Macham do Ciebie i ja ze szklanką ginu smile)
        Cieszę się, że się spodobało smile
        Wracaj do nas...Nie uciekaj !!!
        • dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.06, 23:49
          Wracaj, wracaj, bo już nas gardła bolą, od wołania.
          • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:00
            Hejka Wojuś,tez Ci macham ,tylko się nie upij bo jutro bedziesz mał kacasmile)))
            Wracaj do nas Wojtuś drewutnia świeci pustkami,trzeba zapasy zrobic na długie
            wieczory,podobno będzie ostra zimasmile)))))
          • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:00
            Wojtku, tylko z tonikiem, tylko...smile Przysiadaj gdzie chcesz, miejsc wolnych
            jest trochę smile
    • dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:04
      Na zdrowie, nie codziennie trafia nam sie tyle parapetówek
    • dankarol Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 00:21
      Zaraz jak to mnie uczyli, "no to zdrowie na budowie majster pije dwa"
      • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 09:38
        Witam pana Wojciecha na naszym forum. Na dywanik i tłumaczyć się poproszę, co
        to były za wagary....jasne? wink))
        • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 16.09.06, 18:58
          Wojtus żaden stres broń boże ja tylko przypominam bo znów nam ''zwiejesz'' bez
          echa,bumelancie jedensmile)))))))
          • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 20.09.06, 22:18
            Listonosz puka do drzwi,ino biegnij,otwórz drzwismile))
            • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 23.09.06, 01:00
              Zaglądasz Ty czasem na poczte?
              Pozdrawiamsmile)
              • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 23.09.06, 01:03
                Przepraszam Wojtku za ''monit'' miło mi bardzosmile)
                • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 01.10.06, 16:16
                  Listonosz stoi u Twoich drzwismile))))
                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 04.10.06, 21:32
                    Gdzie się podziewałeś? Nie było Cię chyba długo, co?
                    • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 15.10.06, 21:56
                      Wojciech,
                      mialam zapisane, alesadzgubilam...
                      tez szukam ale marne wyniki...smile
                      wazne... ze juz po 12 list pojde na 1 w zyciu spotkanko ,gdzie poczytam
                      emertytom .. moje wybrane bazgroly, dziekuje cI za... "warte sa"smile
                      poczekam ..spokojnie poczekam.. moze sama nawet wreszcie znajde, jesli cI
                      poskarzylam o mojej nieudalocie szukaniasmiledziekismile
                      • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 15.10.06, 22:19
                        Wojciech..... smile
                        tak to ten adres... dziekujesmile)))))))
                        BBBBBBB dziekuje......smile
                        uaaaa , jestes Wielki!
                        • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 15.10.06, 22:35
                          Gorąca kąpiel...Nie, nie lubię. Ale lubię wiedzieć.. I to szybko, fakt.
                          Kiedyś się mogę "poparzyć" i to nieźle.
                          A najgorzej u mnie z "widzeniem". Choć podobno jestem spostrzegawcza.
                          Ale tu nie zdałam egzaminu smile))
                          • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 17.10.06, 23:45
                            Wojciech, mam odpowiedz juzsmile
                            dziekuje Ci jeszcze razsmile
                            • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 20.10.06, 17:54
                              Zajrzyj do skrzynki,pozdrówkasmile))
                              • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 23.10.06, 10:14
                                Wojciech, prosze Ciebie , puuuuuuuuuuuuuuuuuusc te kciuki i zarabiaj pomyslniesmile
                                • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 27.10.06, 22:42
                                  Witajsmile)
                                  Jeszcze do mnie nie doleciało,wiesz to kawał drogi od Ciebie do mniesmile))))))
                                  • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 28.10.06, 00:31
                                    Dzięki dotarło,to jest dobre he..he..he..
                                    A juz myślalam,że panowie(zzole) zarekwirowali przesyłkę na granicysmile))
                                    Dziękuje i pozdrawiam.
                                    • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 28.10.06, 14:58
                                      Teraz Ty zajrzyj do skrzynki Wojtkusmile
                                      • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 28.10.06, 18:25
                                        wojcieszku.........pusc te kciuki i badz
                                        z namismile)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))ty nasz!!!badz
                                        • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 29.10.06, 08:36
                                          przeczytaj....smile
                                          "Przeczytałem..
                                          Wrazliwość - to widać.
                                          Prosze skupić się nie tyle na opisaniu stanu uczuć co na opisaniu przedmiotu.
                                          To trudne, ale najbardziej twórcze. Wiersze są, jak widze z ciągu
                                          kilkunastu lat, więc nie mamy tu do czynienia z juwenaliami. Wobec
                                          czego - praca nad opisaniem wielokrotnie tego samego w inny sposób
                                          zaowocuje wierszem dobrym, a próby wielokrotne - bardzo dobrym.
                                          Wytwarza się wtedy specyficzny stan umysłu, który nazywam "skupieniem
                                          na celu". tym, celem jest twórcze podejście , a zatem w literaturze -
                                          najbardziej oryginalny tekst.
                                          A więc - już jest dobrze, ale - do roboty
                                          Pozdrowienia
                                          MS""
                                          • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 29.10.06, 09:20
                                            Wojtek....smile
                                            jak ja teraz? mam postapic.. ??
                                            Ty wierzysz..a ja nadal zagubiona .. zadnych postepow... sad
                                            dobra,,nie odrazu krakow zbudowali....
                                            pozdrawiam ..oksmile
                                            moze uda mi sie kiedys zrealizowac, tylko sama musze w to uwierzycsmile
                                            • e-baba Re: do Wojciecha55 :)))) 29.10.06, 23:32
                                              Wojtku, tak przywykłam do tej niedzielnej rozrywki, że choć prasowania u mnie
                                              dostatek to i te koszule od Ciebie wezmę na znak naszej forumowej znajomości.
                                              Podrzuć je. Czekam. Tylko po drodze zatrzymaj sie przy drewutni i jakąś godziwą
                                              lekturę przytaszcz. Bo do rozwiązania problemów egzystencjonalnych, ktore
                                              zasygnalizował Sagi - niezbędne jest oparcie w literaturze. Dobrej literaturze.
                                              • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 03.11.06, 17:59
                                                Dzięki i zajrzyj do skrzynkismile)
                                                • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 04.11.06, 22:21
                                                  A nie mogles tej lektury wczesniej przejrzec. Kurcze, pewnie niezle sa tam
                                                  przepisy na takie rozne rzeczy. Bo jak stare przepisy to i naprawde warte
                                                  poczytania i podrzucenia . Bo wszystkie, ktore znam, np. sliwowice i inne
                                                  nalweki, na roznego rodzaju przetwory, sprrawdzaja sie do dzis. Robila je moja
                                                  babcia, pamietam je do dzis, lacznie ze smakiem jeszcze w ustach, a bylo to lat
                                                  temu ze 40 albo i lepiej. Wszystkie byly domowej roboty, przechowywac mozna
                                                  bylo latami, nic sie nie psulo nie fermentowalo. Bylo super smile
                                                  Moze i bark opryskow, chemii dzis wszedobylskiej, tez mial swoja zalete w
                                                  przechowywaniu i przetwarzaniu wszystkiego. A domowe nalweki nadal lubie...smile
                                                  • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 04.11.06, 22:43
                                                    Dzieki Wojtku smile Wszysko skrzetnie zapisuje coby z pamieci prooporcje nie
                                                    uciekly. Ach, jak ja lubie takie zimowe wieczory z takimi raryrasami w
                                                    kielonku smile
                                                    Dzieki i czekam na CDN...
                                                  • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 08.11.06, 19:32
                                                    Wielki jestes Wojtku. Dziekuje. Ale tez mamy ten sam problem..sad. Moze uda Ci
                                                    sie go "Rozgryzc". A czym mozna szybciekj toto otworzyc ?
                                                  • regine Re: do Wojciecha55 :)))) 10.11.06, 19:20
                                                    Wojtku, doszlo, poszlo i nici z tego. Nie mozna nadal otworzyc sad
                                                    Huk go wie dlaczego. Po prostu nie mozna otworzyc sad Moze tobie sie udalo ?
                                                  • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.06, 20:26
                                                    Pukam nieśmiało do Twoich drzwismile))))))))))))
                                                  • marinka52 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.06, 22:08
                                                    bunt?365, a moze 366?
                                                    a ten jeden dzien Wojciecha tu masz..npsmile
                                                    www.skarbczyk.com/index.php?mid=m&im[]=wojciech&pol=V29qY2llY2hh
                                                    no to teraz wiadomo...wiadomo....smile
                                                  • marinka52 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.11.06, 22:28
                                                    Wojciech, te kciuki bez" czytania" -
                                                  • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 12.11.06, 12:19
                                                    Witaj.Mozesz sobie sobie 365 innych nicków wziąść,,,,,,,,dla mnie jesteś
                                                    Toffi(smile))po pisaniu poznam(wink)))
                                                    Pozdrawiam ciepło
                                                    Wojciech konserwatysta(wink))))
                                                  • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 19.11.06, 16:10
                                                    Zajrzyj do skrzynkismile)
                                                    Pozdrowka.
                                                  • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 28.11.06, 00:42
                                                    OKsmile)) tez potwierdzamsmile tu
                                                  • natla Re: do Wojciecha55 :)))) 13.12.06, 00:11
                                                    Vogino!!! Na dywanik!!!
                                                    Co to znaczy, żeby Cię tak długo nie było.....żadnego druczka nie
                                                    wypełniłeś....co Ty sobie wyobrażasz!
                                                    Kładź uszy po sobie i do spowiedzi! wink)
                                                  • e-baba Re: do Wojciecha55 :)))) 16.12.06, 17:25
                                                    vogino55 napisał:
                                                    > natla napisała:
                                                    > > > Eeeeee, Baby pałą by nie dobił ....wink)))....chyba, ze umrze z nudów, ale
                                                    > wtedy my ją weźmiemy na rehabilitację wink)
                                                    >
                                                    > Hehehe E-baba z nudów,,,,, nie potrafie sobie wyobrazić(wink))))))
                                                    > Wojciech rozbawiony

I za tę wiarę w Babę (bo rzeczywiście Ona się nigdy nie nudzi) podziękowania Ci
                                                    ona składa, pozdrowienia serdeczne przesyłając.
                                                  • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 18.12.06, 00:27
                                                    Wojciech dzieki za podany opis Joli..smilejuz teraz slowo daje ze pomykam.. chrrr
                                                  • wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 18.12.06, 18:07

• wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 18.12.06, 18:08
                                                    Witaj, jak sprawuje się nowy zakup? Taka cisza nastąpiła.....moze juz możesz
                                                    jakieś fotki pokazać?
                                                  • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 26.12.06, 23:01
                                                    Wojciech,
                                                    listonosz doniosl wiadomosci od Ciebiesmile
                                                    Dziekujesmile))
    • wiktoria53 Re: do Wojciecha55 :)))) 11.01.07, 17:06
      Wojtek, moze któraś z Twoich córek będzie wiedziała co to za owoc? Zerknij n do
      wątku: Jaki to owoc.
      • del.wa.57 Re: do Wojciecha55 :)))) 04.03.07, 22:00
        Dzięki Wojtek z link,poczytałam i spłakałam się jak.....Ot,zycie!!!Cieszmy sie
        chwilą i spieszmy sie kochać ludzi-tak szybko odchodząsad
        • maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 25.06.07, 00:49
          odnoszę wrażenie,że dawno Cię nie było.Mylę się?
          W każdym razie pozdrawiam smile))
          • maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 15.09.07, 12:18
            Czemu bez pożegnania? Podpadłyśmy? Nasz pionier nas opuścił?????
            • tofika Re: do Wojciecha55 :)))) 20.09.07, 12:14
              z now zapytam
              • maladanka Re: do Wojciecha55 :)))) 20.09.07, 12:50
                no i jak Wojciechu?...echu...echu...
    • czarny.humor Ooo rany!! Wooojtuuuś!! :))) 01.02.08, 10:04
      CZEEEEŚĆ!!! smile))

Na Twoją prośbę, żeby o nic nie pytać, należałoby odpowiedzieć - nic nie mów!!
      Ale - cholercia - jak weźmiesz to sobie do rozumu, to znów znikniesz.

To już lepiej ja nic nie powiem!

smile))
      • del.wa.57 Re: Ooo rany!! Wooojtuuuś!! :))) 01.02.08, 18:52
        Hej,Wojtuś,ale mnie się morda roześmiała jak Twój wpis zobaczyłam,fajnie,ze jesteś!!
        Pozdrawiam serdecznie.
        smile))
        • regine Re: Ooo rany!! Wooojtuuuś!! :))) 01.02.08, 20:23
          Witaj smile
          Nie ma to jak powroty na stare śmiecie...
          Miło Cię widzieć, zwłasza Twój wpis. Cały Wojtek smile
          • dankarol Wooojtuuuś!! :))) 23.04.08, 11:08
            Spełnienia marzeń i częstszych wizyt na forum i w drewutni.
            • del.wa.57 Re: Wooojtuuuś!! :))) 23.04.08, 16:43
              img403.imageshack.us/img403/4001/chatye4.jpg
              Zdrowia,radości,spełnienia marzeń i wygranej na loteriismile)
              Mam nadzieję,że zajrzysz dzisiaj do gawiarenki i przytargasz jakąś lekturkę co?
              smile)
              • kasia573 Re: Wooojtuuuś!! :))) 23.04.08, 23:01
                Wszystkiego naj, najlepszego!!!!
                • regine Re: Wooojtuuuś!! :))) 25.04.08, 19:34
                  Wojtku ! Spóźnione ale serdeczne życzenia posyłam smile Niech Ci się
                  pedałuje na tym rowerze życia jak najdużej, bez żadnych kolizji!
                  Zdrowia i Wszystkiego czego sobie życzysz niech Ci się spełnismile
                  • del.wa.57 Re: Wooojtuuuś!! :))) 20.01.09, 14:32
                    Czy ty nas jeszcze pamiętasz?? zostawiłeś nas biedne sierotki a obiecywałaś,że
                    wrócisz,drewutnia się wali,pusto i zimno bez Ciebie!sad
                    • natla Re: Wooojtuuuś!! :))) 20.01.09, 15:05
                      No właśnie Ty, Ty..............brzydalu. Jakas prohibicja w
                      Inowrocławiu? W każdym razie na forum nie!
                      • wiktoria53 Re: Wooojtuuuś!! :))) 20.01.09, 15:51
                        Może Wojtuś się zaszył gdzieś jak w gawrze i chce przeczekać zimę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka