malwina52 18.11.05, 19:11 zjadlam jablko )))) ale czekam na kolezanke pewnie napcham sie slodyczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: jadacie kolacje???? 18.11.05, 19:26 Właśnie o 18.00 skończyłam jedzonko, później 2 jabłuszka, 1 szklanka mineralnej niegazowanej, i po kolacji ) Odpowiedz Link
natla Re: jadacie kolacje???? 18.11.05, 20:50 Ze mną chyba jest najgorzej, mogę cały dzień nie jeść, ale kolację za to zaczynam ok. 8-mej i trwam w obżarstwie do ..... pękniecia ) Bardzo lubię jeść przy dobrych programach TV ) Odpowiedz Link
kryzar Re: jadacie kolacje???? 19.11.05, 09:02 Natlo, to chyba zostanie z ciebie niteczka, jeżeli jadasz przy dobrych programch w polskiej TV. Ratują cie tylko programy obcych telewizji.Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: jadacie kolacje???? 19.11.05, 09:30 Masz rację w 100 %, niestety z niteczką się nie uda, bo są programy przyrodnicze, a czasem sie jakiś kryminał trafi.....ja tam na kilacje zawsze coś znajde, choćby głupie )) Odpowiedz Link
bryza102 Re: jadacie kolacje???? 18.11.05, 23:04 Taaaaaaa,ja dzisiaj jadłam śniadanie o 14.00 !A kolacyjkę czasami zdarza mi się jeść.....po północy... Odpowiedz Link
krista57 Re: jadacie kolacje???? 18.11.05, 23:25 Jadm regularnie tak około 21 dzisiaj juz zjadlam;kromke chleba z rybą wędzoną,paczkę jeżyków oraz kawalek pizzy.Ile to kalorii? Odpowiedz Link
august2 Re: jadacie kolacje???? 19.11.05, 04:11 ..ja zazwyczaj jem jakies proste danie ktore sobie sam pichce.. Dla syna za to przygotowalem dzisiaj meksykanskie taco. Napewno jest to wam znane. Jest to wolowe mieso, zmielone, ktore sie podsamaza potem dodaje meksykanskie przyptawy i dusi na wolnym ogniu. Potem wklada sie to do specjalnych "muszli" z robionych z maki kukurydzianej, posypuje posiekana salata, posiekanymi pomidorami i posypuje zoltym serem cheddar ... i gotowe. Syn zjadl z apetytem.. i zona tez skusila sie na me jedzenie. Jutro bede robil eksperyment z plackiem.. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: W tej chwili nie. 19.11.05, 11:50 Właściwie masz rację Natlo. Zaraz zacznę. Skończę około dwudziestej. Albo później?! )) Odpowiedz Link
annal74 Re: jadacie kolacje???? 19.11.05, 15:44 Głód nie wybiera , jak muszę , bo bardzo chcę mi się jeść to zjadam kromkę razowca z serkiem i miodem . Częściej owoce i zieloną herbatę .Robię kolację około19.00 . Odpowiedz Link
axsa Re: jadacie kolacje???? 20.11.05, 18:56 Tak jadam kolację. Taką jaka sie trafi, albo jaką zrobię. Bez przesady i bez ograniczeń, ale jedną. Mój połówek czasem po 23 potrafi sobie ugotować makaron do rosołku z kostki/brrr/ i to bywa trzecia kolacja. Odpowiedz Link
b_ska56 Re: kogiel mogiel o 24 godzinie! 21.11.05, 16:33 ..nie można chodzić spać na głodniaka, bo sie potem dziady śnią...)) Odpowiedz Link
natla Re: kogiel mogiel o 24 godzinie! 21.11.05, 16:46 Jak się zaprę i pójdę spać po np. jabłku, to o 2-giej w nocy jajecznicę robie ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: zjadlam:) 09.04.06, 19:19 dwa jajeczka w sosie tatraskim, pyszne teraz herbatka, paciorek i spac Odpowiedz Link
regine Re: zjadlam:) 09.04.06, 19:24 A ja jabłuszko, kawa, którą kończę i też spać...) "Paciorek, siusiu i spać"...Tak mnie nauczono od dziecka i tak zostało. Jestem bardzo grzeczna. Odpowiedz Link
malwina52 Re: zjadlam:) 09.04.06, 19:30 Reniu po kawusi mozesz spac? mialabym wiercaca nocke Odpowiedz Link
malwina52 Re: zjadlam:) 09.04.06, 19:44 sen to najlepsza dieta odchudzajaca, stwierdzono naukowo ,ze osoby ktore krotko spia sa otyle ma to zwiazek z poziomem leptyny, czyli hormonu odpowiedzialenego za odczuwanie glodu, in krocej spimy, tym produkcja leptyny jest wyzsza a apetyt wiekszy, wiec zjadam kolacje i sie przez sen odchudzam a spac bym mogla dlugo Odpowiedz Link
regine Re: zjadlam:) 09.04.06, 19:54 Piję ją już od 18:00, spać Malwinko chodzę późno, bo około 1:00 i później, więc śpię...))Czasami nie mogę zasnąć i po herbacie... Odpowiedz Link
kryzar Re: zjadlam:) 09.04.06, 20:00 tak zjadłam dwa naleśniki, piję kawę a spać pójdę koło północy. Odpowiedz Link
tesunia Re:kolacja obowiazkowa.... 09.04.06, 20:24 nie mogla bym usnac , niemniej przed snem niemal do poduszki jablko i jak w TV film ogladam to i wpadna cukiereczki-zelki i ciasteczka) Odpowiedz Link
regine Re:Tesuniu :) 09.04.06, 20:31 Ubiegłej zimy, pozwoliłam sobie na takie podjadanie. To było straszne, co ujrzałam w maju W tym roku, powiedziałam sobie : "Koniec z podgryzaniem z podjadaniem" !!! Czuję się świetnie, głód oszukuję mineralną. Dużo spacerów, nawet zimą, codziennie po godzinie, po półtorej. Efekty są, co zauważyła córka Czuję się dobrze, nie mam problemu z ubraniami. Ty Tesuniu możesz podjadać... I tak wyglądasz świetnie )))))))) Odpowiedz Link
tadeuszx Re:Tesuniu :) 09.04.06, 20:41 Właśnie zeżarłem obiad! Schaboszczaka wielkiego!))) ... może trochę późno, ale tak podali Odpowiedz Link
tesunia Re:Tesuniu :) 09.04.06, 20:56 tadeuszx napisał: > Właśnie zeżarłem obiad! Schaboszczaka wielkiego!))) ... może trochę późno, al > e > tak podali ciekie jedzonko na noc i troszke za pozno.... mam nadzieje,ze bedziesz snil o aniolach) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Kolacje jadacie? 15.06.06, 15:42 Różnie bywa,czasem nie jadam kolacji a czasem potrafie nawet póżno coś zchrupać,co mam zrobić jak mam głoda? a na miss Polonia się nie wybieram,chociaż......muszę pomyśleć))))))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re:Tesuniu :)/Reginko 09.04.06, 20:55 no wlasnie,ja moge ,choc nie czynie to kazdego wieczoru, gdy czytam do poduszki nierospraszam sie lakociami, i nareszcie sie ciesze,ze spadek wagi sie zatrzymal i nie bede musiala odnawiac letniej garderoby) tez z psiunem co dzien spacerek robie,plus lubie po miescie lazic i spalac marzenia na widzianych ciuszkach) ale mam norme:na snaidanie jedna kromeczka ,na kolacje dwie tak po 18 godzi. lunch i obiadek i nie podjadam miedzy posilkami o) Odpowiedz Link
mania1119 Re:Tesuniu :)/Reginko 15.06.06, 19:53 Wszystkie drogi prowadza do...lodowki.Wieczorem tez. Odpowiedz Link
krista57 Re:nie powinnam... 15.06.06, 20:20 ...ale własnie zezarłam obiadokolację i jeszcze przede mną stoi herbata z kawalkiem ciasta. Wiem,oczywiscie,ze jest póżno.Nie mam motywacji do odchudzania nie jestem osobą publiczną i nikt nie musi mnie oglądać...znalazłam sobie wytłumaczenie ))) Odpowiedz Link
mania1119 Re:nie powinnam... 15.06.06, 20:50 Ja zaraz bede JESC! Ale wkurza mnie,ze sie ciezko poruszam.Zeby to wkurzenie bylo tworcze. Odpowiedz Link
tesunia Re:nie powinnam... 15.06.06, 21:59 niewiem co jest w koncu lepsze, czy pozno zjesc kolacje, czy kolacja po 18 godz i pozniej dopiero podjadac rozmaitosci.....?? choc u mnie to niema wplywu,trzymam sie jeszcze na 36 rozmiarze, ale kiedys wlasnie pozarlam pozno kolacje i meczylo mnie zasniecie( maniu? bedziesz mogla usnac? Odpowiedz Link
tesunia Re:nie powinnam... 15.06.06, 22:01 boj sie Boga kristo, tak pozno i jeszcze to ciasto????? nu,nu.....paluszkiem Ci groze))))))))))))) a ogoreczek/marchewka w lapke to co,niesmacznie????????????? ale zycze smacznego. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:nie powinnam... 15.06.06, 22:26 Rany,Tesunia,figurkę masz jak dziewczynka 36rozmiar,nigdy takiego nie nosiłam,kurcze,mój rozmiar 40/42 ale jak mam głoda to zjem nawet o 22-giej)))) Wtedy dopiero mogę spać Odpowiedz Link
e-baba Re:nie powinnam... 15.06.06, 22:39 Kolację jem bardzo późno. Coś dobrego na talerzu połączone z gazetką/książką (a fe, cóz za złe nawyki)- to jest coś co baby najlepiej lubią. Nie przekarmiona - nie zasnę. Odpowiedz Link
mania1119 Re:Tesuniu... 15.06.06, 22:54 Jeszcze tej kolacji nie zrobilam-ale jak znam siebie,to jej nie opuszcze.Ale masz dobrze-taki rozmiar to ja mialam chyba we wczesnym dziecinstwie,bo juz na pozniejszych zdjeciach to jestem taka bula-baba.I tak cale zycie -krok naprzod,krok w tyl.Wagowo,oczywiscie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: jadacie kolacje???? 17.08.06, 04:46 Na siódmej stronie , ostatni z ostatnich wątków miał dziś odejść w lochy zapomnienia to choć jeszcze trzy miesiące niech sobie polata z nami)) Odpowiedz Link
ania091951 Re: jadacie kolacje???? 17.08.06, 05:00 Od miesiaca nie jadam kolacji wlasnie o pustym zoladku ide spac DOBRANOC Odpowiedz Link
muraszka1 Re: jadacie kolacje???? 17.08.06, 06:54 milych snow Aniu, a ja zjem sobie jajko gotowane na sniadanie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: jadacie kolacje???? 17.08.06, 10:31 Różnie bywa,jak jestem głodna to muszę coś zjeśc bo nie zasnę)))) Odpowiedz Link