pia.ed 22.11.05, 12:19 www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,733804,00.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia.ed Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 12:26 Trzeba jednak przyznac ze na pierwszym zdjeciu po uzyciu tego kremu, nie ma ani jednej zmarszczki!!! Szczegolnie pod okiem! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 13:09 lo matko to straszne co ten krem zrobil z twarza tej kobiety, uzywam na szczescie tylko Nivea Odpowiedz Link
regine Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 13:15 Nie i nigdy !!! Straszne, co uczynił z twarzy tych kobiet Zawsze odkąd pamiętam, Nivea, a teraz Soraya, nawilżający i półtłusty. Odpowiedz Link
krista57 Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 13:39 Uzywam co mi sie "nawinie" i ile w danym czasie mogę przeznaczyc pieniedzy. Najlepiej mi służą kremy Ireny Eris z serii dla pan po 50. Odpowiedz Link
b_ska56 Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 13:55 A czy to na pewno krem do twarzy??? i w dodatku przeciwzmarszczkowy??? Moze ta pani nie zrozumiała ulotki, bo ja ani "w ząb"... Odpowiedz Link
kryzar Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 14:25 A ja używam kremów firmy ZIAJA. Są dobre szczególnie te dla alergików, które nie mają zapachu. Ładnie się wchłaniają i wierze, że pomagają zachować w miarę gładką skórę. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 22.11.05, 16:10 To byl krem przeciwzmarszczkowy produkcji szwedzkiej, ktory nawet otrzymal jakas nagrode! Wg producentow taki objaw jak u tej pani moze wystapic u 0,5 promila uzytkowniczek. Najpierw producent nie chcial nawet z ta kobieta rozmawiac i zgodzil sie jedynie pokryc koszty wizyty u lekarza rodzinnego 150 kr = 60 zl. Potem zaplacil odszkodowanie w kwocie dziesieciokrotnie wyzszej, ale nie w gotowce, tylko w postaci czeku do wykorzystania w sklepie gdzie krem byl kupiony. W rozmowie z redakcja czasopisma dyrektorka powiedziala, ze te pecherze z ktorych wyciekala ropa nie mogly byc spowodowane kremem, bo sprzedano ponad milion opakowan i nikt nie mial takich objawow. O tym, ze krem u niektorych osob moze spowodowac lekka irytacje skory, jest napisane w ulotce. Kiedys znajoma uzyla specjalnego kremu pod oczy, to rano byla zupelnie zapuchnieta... Odpowiedz Link
b_ska56 Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 23.11.05, 20:17 No włąśnie, czytać, czytać, czytać trzeba! I uczyć się języków obcych warto! W latach pokryzysowych, kiedy coś wreszcie ,zaczęło się pokazywać w sklepach, mąż kupił mi na prezent bardzo drogi, markowy krem francuski. Francuskiego nie znam, mąż zresztą też nie.Uwierzył pani w butiku. Po pierwszym posmarowaniu, byłam czerwona jak upiór. Juz nigdy nie kupiłam kremów,o których nic nie wiedziałam. Tylko tej forsy było mi żal... Odpowiedz Link
bryza102 Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 23.11.05, 20:52 Okropność!I tak mam problemy z cerą...dobrze że nie trafiłam go w sklepie. Przeważnie używam Nivea,AA/oceanic,Dr.Eris,ale dostałam w prezencie "złotą serię" AVONu i chyba po tych pogorszył się stan mojej cery.Oddałam komuś te kremy do wypróbowania,może kto inny może Avon używać,ja nie.Kolorówkę zresztą też mają uczulającą/mówię o sobie/. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 23.11.05, 23:06 Poniewaz kremu uzywala Szwedka, a krem jest produkcji szwedzkiej, wiec trudnosci jezykowych ze zrozumieniem ulotki nie bylo. To nie byl krem ktory dostanie sie w drogerii, tylko w specjalnych sklepach,ale z artykulu wynika ze przeszedl w Szwecji testy. Avon, ktory podobno jest szwedzki, w Szwecji nie jest sprzedawany ani znany. To jest produkt na eksport, byc moze z importowana zawartoscia i tylko PAKOWANY DO SLOICZKOW w Szwecji. Odpowiedz Link
tofika Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 24.11.05, 16:45 Firma Ziaja"aretinaQ... super kremik pod oczy,P/zmarszczkowy, owocowy sad - z ekstratem melona do pielegnacjii okoloc oczu, a na chlodne z przymrozkami dni ,mam: z serii ochronnych na zime; krem do cery wrazliwej z prowitamina b5 z firmy colastin , gdyz od dluzszego czasu : nivea podczas Zimy jest nieodpowiednia, albo mam pod reka dziecinny kremik ochronny ,bardzo mi pasuje niestety ,wyszukuje kremy niedrogie ,ale wspierajace witaminowo i jest dobrze.. Odpowiedz Link
pia.ed Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 25.11.05, 15:54 Tofika, a nie lepiej brac te witaminy od srodka? Czy rzeczywiscie ktos mysli, ze witamina w szamponie dostanie sie do skory? Bo ja nie ... Odpowiedz Link
b_ska56 Re: Czy ktos uzywa tego kremu? 25.11.05, 15:12 Z Avonu uzywam, od kilku już lat, kremu pt.Cold Weather. Uważam ,że na jesienno-zimowe pogody jest idealny, oczywiście dla mnie... Odpowiedz Link
bryza102 Re: Avon... 25.11.05, 15:24 Przeszukuję moją pocztę,ale trochę to potrwa/ w sprawie fabryki kosmetyków tej firmy pod Warszawą dostałam list z przedrukiem informacji o zatruciach pracowników i jak są tam traktowani.Jak tylko to znajdę to wkleję tu. Odpowiedz Link