malwina52 Re: co jest ? 24.11.05, 06:50 tez to zauwazylam, ale co jest tego nie wiem ))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: co jest ? 24.11.05, 07:24 a moze to len, ktorego juz kiedys podejrzewalas ze rozrabia na 60 milego dzioneczka zycze Odpowiedz Link
natla Re: co jest ? 24.11.05, 07:49 No fakt....kajam się, ale brak czasu, u mnie to normalka. Spróbuję dziś nadrobić. Pozdrówki dla 60-tek. Odpowiedz Link
pia.ed Re: co jest ? 24.11.05, 08:59 Muraszka, Nie ma szescdziesieciolatek, poniewaz prawdopodobnie zostaly "wypchniete" przez czterdziestolatki i piecdziesieciolatki i nie czuly sie juz dalej "w domu"??? Osoby ktore sa juz od dluzszego czasu na emeryturze i zyja wolniejszym tempem, i osoby ktore jeszcze pracuja i sa bardzo aktywne, maja chyba niewiele wspolnego? Takie jest moje zdanie. Wiem, zaraz ktos napisze ze mozna miec 60+ i byc mlodym duchem. Jesli sa takie mlode to przeciez moga udzielac sie wsrod 50-latkow ... a te "prawdziwe szescdziesieciolatki" zostana na swoim forum. Odpowiedz Link
krista57 Re: co jest ? 24.11.05, 09:42 Niewiele osob przyznaje sie so 60+ bo ich po prostu nie ma ! Nigdy nie zuważylam porad udzielanych dla pan 60+ dotyczących pielęgnacji ciala twarzy.Nie widziałam tez srodkow kosmetycznych typu kremy,toniki. Nie ma tej grupy wiekowej ! Wszystko co jest to dla pań po 50. Odpowiedz Link
pia.ed Re: co jest ? 24.11.05, 09:52 Ale na Forum jest grupa wiekowa 60+ ... Chodzilo o to, ze te osoby nie sa aktywne i nie zasilaja fora swoimi wpisami tak jak powinny. A dlaczego maja byc specjalne kosmetyki dla kobiet po szescdziesiatce? Czy to nie przesada ??? Na Zachodzie sa jedynie kosmetyki dla pan dojrzalych i to w zupelnosci wystarczy. Odpowiedz Link
krista57 Re: co jest ? 24.11.05, 10:11 Dojrzała to juz jest pani 40-letnia !Starsza o 20 lat ma o wiele cieńszą i delikatniejszą skórę i wymaga super ochrony. A moze ktos stwierdził,ze wystarczy jedynie natłuszczanie oliwką dla dzieci ! Wiem,o co chodziło Muraszce...pewnie wszyscy tak jak mowiłas "poszli" sobie do młodszych . Odpowiedz Link
malwina52 Re: co jest ? 24.11.05, 10:55 chyba granica wiekowa nie ma znaczenia, raczej to czy forum zainteresuje i wciagnie jesli watki sa ciekawe tematycznie i ma sie cos do dodania to ja chetnie wcisne swoje zdanie Odpowiedz Link
regine Re: co jest ? 24.11.05, 12:16 Też myślę, że wiek nie gra roli, musi być zgrane towarzystwo i tyle, mieć pomysły na wątki i życie po 60-ce... A może faktycznie zapadły "w zimowy sen"...) Odpowiedz Link
fleur1 Re: co jest ? 24.11.05, 14:38 Może wszystkie +60 zaglądają do tego forum i nie mają odwagi napisać!!! Zapraszamy, najważniejsze jest to co się ma w sercu, reszta to detale. Odpowiedz Link
pia.ed Wspolne forum? 24.11.05, 18:16 malwina52 napisała: > chyba granica wiekowa nie ma znaczenia ... Jesli NIE MA, to wystarczy JEDNO wspolne forum pod nazwa "My po czterdziestce". Wiekszosc sie zalapie. W tej chwili istnieje chyba szesc tego typu wiekowych, do ktorych czesto pisza te same uczestniczki, wiec fora nie maja jakiegos specyficznego charakteru. Odpowiedz Link
natla Re: Wspolne forum? 24.11.05, 18:59 Są założeciele for i to oni mogą decydować o łączeniu. Ja kiesdyś proponowałam połączenie 2 i 3 for, ale niekt nie podjął tematu. W końcu każdy może się wypowiadać na kilku forach..nasze prawo. My jako "prężne" forum, możemy pomagać tym, które jeszcze sie nie rozwinęły, ale utrzymać muszą sie same. Odpowiedz Link