natla 21.02.06, 23:59 Morso, solenizantko, czy mnie sie zdaje, czy gdzieś mi mignęłaś na forum. Daj głos Zdrowia i mamony trochę, a będzie dobrze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
regine Re: Morsa. 22.02.06, 00:35 Dołączam z gorącymi życzeniami: Wszystkiego Najlepszego, Zdrowia, pogody ducha, By Ci się spełniło to wszystko, o czym marzysz !!! img429.imageshack.us/img429/9306/bukietbiaychr6fr.jpg Odpowiedz Link
morsa Re: Morsa. 22.02.06, 00:49 Oj! Dziekuje bardzo serdecznie! Zupelnie zapomnialam, ze wczoraj (21/2) byly moje imieniny (wg polskiego kalendarza). W Szwecji imienin sie nie obchodzi; a jezeli bym sie uparla, to wg tutejszego kalendarza byloby to 11 lipca ) Odpowiedz Link
natla Re: Morsa. 22.02.06, 11:37 Jakże się cieszę, ze dałaś głos. Czemu Cię tak długo nie było? Tak długo, że dla wiekszosci jesteś nową osobą )) Zostań troche z nami i popisz. A dobrych zyczeń nigdy nie za wiele......moze się któreś spełni...... Odpowiedz Link
tesunia Re: Morsa. 22.02.06, 13:36 dolaczam go gratulacji imieninowych.... PS;..czasami geratuluja svenssonki w dzien imienin,mi sie to zdazylo w miejscu publicznym, i tak pomyslalam sobie ,ze chcieli sie "zrobic till" Odpowiedz Link