Dodaj do ulubionych

Ogłaszam konkurs na ...

29.05.06, 21:00
Obserwuj wątek
    • gwiazda37 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 21:03
      ??????? smile))
      • regine Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 21:05
        ?????????????????
    • sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 21:06
      Podkoszulek Nocnego Marka . Wygląd , rozmiar żeby pasował na wszystkich
      uczestników nocnych rozmów . Forma plastyczna na nim , napisy albo i nie , może
      być robiony na drutach co by za długo nie przylegał do torsu osoby która go
      zdobędzie . termin trzy tygodnie . Wspólnie wybierzemy ten najbardziej pasujący
      do naszego forum i wątku statystyka forum. Pierwszych dwanaście sztuk sfinansuję
      i będę przesyłą raz w miesiącu dla Nocnego Marka oczywiście za dobrą wolą
      zainteresowanego. Co myślicie? Sorki za pierwszy post ...palec mi się omsknąłsmile))
      • goskaa.l A może... 30.05.06, 06:44
        Buuuu, ja nigdy nie zobaczę takiego ślicznego podkoszulka na oczy sad((((
        Nigdy nie byłam nocnym markiem, a internetu w domu nie mam. Nawet gdybym miała,
        musiałabym kogoś zatrudnić, żeby za mnie nocą pisał. Ja po prostu nocą śpię...
        A może pomysł na koszulkę (po)rannego ptaszka [bo ranny mi się z poranionym
        (nie: *poronionym*) kojarzy] podtrzymać? Wtedy mogę mieć czasem szansę na
        przechodnią....
        • wiktoria53 Nocny Marek Natli 30.05.06, 08:01
          Do uzasadnienia Natli dodałabym jeszcze:Nocnemu Markowi będzie ciepło w takim
          kapturze i może snuć się w nim do białego rana, dopóki go nie wykurzy poranny
          ptaszek wink)))
    • banitka51 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 22:46
      bardzo fajny pomysł. przynajmniej nie będę taka sama nocką...
      żadna ze mnie konkurencja, w weekendy mam nocny zakaz.
      no to, marki , do klawiszy!!
      • natla Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 23:38
        No dobra, właśnie wróciłam do kompa i co widzę? Konkurs. Chciałeś, to masz wink))
        img280.imageshack.us/img280/1667/nocnymarek3de.png
        Jakość targu z Koziej Wólki, ale od czegoś trzeba zacząć, no nie?
        Uzasadnienie:
        w takim "podkoszulku" (otwory na ręce do klikania oczywiście są, aby mógł
        zdawać raporty nocne) ubrany nocny marek, może się snuć po całym forum, po
        wszystkich zakamarkach i robić za "białą damę", co uatrakcyjni to miejsce
        jeszcze bardziej. Warunek : musi powywać np. a uuuuuuuuuu, auuuuuuuuu
        • sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 00:28
          Wspaniale natlo tylko jeszcze umieść napis forum na tej maszkarzesmile)))))Uciekam
          dobranoc.
      • annal74 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 23:39
        Doskonale , zagladam tylko późnym wieczorem to mój czas , wtedy mogę , bo mam
        wolne od domowych obowiązków .
    • banitka51 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 01:13
      taka śliczna koszulka (giezło?), a wszyscy zniknęli...
      Proponuję zrobić konkurs na rannego ptaszka.
      • natla Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 01:19
        Dobra, ale od jutra. smile
        • tesunia Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 09:52
          no,do rannego habita moze i bym sie dopisala,
          ciezej bedzie z nocnymsmile)
          • sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 14:49
            Celem konkursu jest propagowanie rozmów nocnych, bardziej intymnych toczonych w
            mniejszym gronie . Proszę Was bardzo o nadsyłanie następnych prac na wygląd i
            formę podkoszulka , macie nieokiełznaną wyobraźnię i może połączenie kilku prac
            np. napisów na podkoszulku spowoduje wybranie i uruchomienie produkcji dla
            forumowiczów . Zapraszam. Będąc organizatorem nie będę sie wypowiadał na temat
            nadesłanych prac do momentu wyboru najlepszej lub połączenia kilku. Przed nami
            wybór jeszcze komisji która wybierze pracę. Proszę o zgłaszanie kandydatur.
            • del.wa.57 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 14:56
              Ja też nie jestem nocnym /markiem/order za gadulstwo już mi statystyk/przylepił/
              To będe ten dzienny czy popołudniowo-wieczorowy/marek/a Szanowna Komisyja
              powinna składać się z nocnych/marków/tak myślęsmile)))
              • del.wa.57 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 16:34
                może taki podkoszulek z napisem''Super Mama''smile))
                img45.imageshack.us/img45/5286/1324345gs.jpg
      • dankarol Re: Ogłaszam konkurs na ... 01.06.06, 01:05
        img315.imageshack.us/img315/7131/ptasiek1hf.jpg
        • regine Re: Ogłaszam konkurs na ... 01.06.06, 01:07
          Dobre Danusiu, tylko niestety, nigdy się nie załapię na ten poranny sad
          Śpioch jestem, a jak już przyjdzie zima to i 12:00 w dzień mnie budzi...
    • dankarol Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 17:15
      img147.imageshack.us/img147/4433/marek2tf.jpg
      • wiktoria53 Re: Ogłaszam konkurs na ...dankarol... 30.05.06, 17:22
        fajny projekt
    • czarny.humor Qurrrczę!! Ja to mam pecha!! 30.05.06, 17:37
      Dzisiaj jadę do Warszawy.
      A jak zostanę tam na trzy tygodnie??

smile))
      • del.wa.57 Re: Qurrrczę!! Ja to mam pecha!! 30.05.06, 18:07
        Ani ''mniem siem waż''jezu!!! trzy tygodnie coś Ty humorku,kto by chciał tyle
        Ciebie gościć?? wracaj nam tu zaraz...proszęsmile))
        • del.wa.57 Ogłaszm konkurs na...Dankarol. 30.05.06, 18:09
          Danuka dla mnie ''bomba''powinnaś dostać nagrodę,super projekt!!
          smile))))
          • regine Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol. 30.05.06, 19:02
            Danusiu, super koszulka, znaczy napis. Gratuluję smile
            • tofika Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 19:39
              Projektantki koszulek z Was ... takie zdolnosci!...brawooooo!
              a moim skromnym zdaniem,,moze tak "znak "Sowy,puchaczka ..sowenki ... takie to
              pracowite nocne ...ptaszynkosmileno znak to mondrosci tez,, czy coś nie
              pomyliłam?wink
              • maladanka Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 19:49
                Dankarola - skąd miałaś na mnie podgląd? Tylko bardziej w szerokośc ta
                koszulina żeby była,bo ja jestem szczupła inaczej
                • czarny.humor Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 20:08
                  Danuśko na rolkach!
                  Pewnie Twój projekt byłby najlepszy, gdyby Natla nie przedstawiła swojego.

Qrczę!!
                  Za każdym razem jak mi się trafi bezsenna noc, to widzę tę jej koszulkę!!
                  I w dodatku ta garderoba gada do mnie.

smile))
                  • e-baba Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 21:33
                    Jak mowa o ciuchach, to jako baba, głos tej materii muszę zabrać. Bardzo podoba
                    mi się nadruk na szacie Danusi, ale jako człowiek z wiekiem coraz bardziej
                    marznący - w imieniu zdobywcy nagrody chciałabym zwrócic uwage na aspekt
                    praktyczny tego nocnego stroju. Uważam, że wskazany jest fason zaproponowany
                    przez Natlę, bo w tych długich rękawach (koniecznie muszą być bardzo, bardzo
                    długie)nocny marek może sobie ogrzać łapki, coby nie marzły po nocach i po
                    klawiaturze szybko latały. A kaptur świetnie ochroni od nocnych przeciągów (a
                    takie w naszym klimacie to raczej norma). Więc może wskazane byłoby połączenie
                    tych obu projektów - wygody z próżnością (bo ładny ten obrazek i napisy
                    określające przynależność marka)?
                    • banitka51 konkurs 01.06.06, 15:53
                      a drugie miejsce - to ciepłe skarpety, trzecie - szaliczek, kolejne - świeczki,
                      co by można było pisać nawet, jakby prąd wysiadł...smile))
                      • felinecaline Re: konkurs 01.06.06, 17:23
                        Prosze bardzo:
                        img224.imageshack.us/my.php?image=nocnymarek3vx.jpg
                        • del.wa.57 Re: konkurs 01.06.06, 17:27
                          Wow,super,jak Wy to robicie? musze się jeszcze dużo uczyć,dzięki Felinkocalinko
                          juz wylądowała w moim folderzesmile))
                          • regine Re: konkurs 01.06.06, 17:31
                            Piękna, taka nocna, błękitna jak niebo smile) No i nasza, bo 50- latków smile)
                            Brawo Feline !!!Pomysłów macie tysiące, podziwiam ..
    • sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 05.06.06, 08:32
      Ponieważ nie widzę więcej propozycji dotyczących podkoszulek proszę Was o
      zagłosowanie na odpowiednią podkoszulkę . Wystarczy pod danym fasonem wpisać
      swój nick. Już pora na uruchomienie krawcowej i drukarzy sitodrukowych lub
      hafciarek.
      Jeszcze najważniejsza sprawa w jakiej wielkości mają być podkoszulki: L ; XL; XXL.
      dodajcie jeszcze rozmiar oddając głos na typ podkoszulki.smile)

• natla Re: Ogłaszam konkurs na ... 05.06.06, 08:43
        Jeżeli wybierzecie moją "pelerynę", to rozmiar nie jest ważny. Natomiast napis
        z podkoszulka przeniesiny wink)) Żartuje oczywiscie, bo głosuje na podkoszulek,
        który jest tańszy i łatwiejszy do zrobienia.
        • del.wa.57 Re: Ogłaszam konkurs na ... 05.06.06, 13:26
          A który jest ławiejszy i tańszy? to ja tez na taki głosujęsmile
          • wiktoria53 Trudny wybór ! 05.06.06, 13:53
            Wszystkie propozycje są wspaniałe, więc Sagit wybierz komisję, niech dokona
            wyboru smileJeśli chodzi o mnie mogę założyć i pelerynę i koszulkę Dankarolki,a i
            Feline ładna zaprojektowała wiec.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka