sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 21:06 Podkoszulek Nocnego Marka . Wygląd , rozmiar żeby pasował na wszystkich uczestników nocnych rozmów . Forma plastyczna na nim , napisy albo i nie , może być robiony na drutach co by za długo nie przylegał do torsu osoby która go zdobędzie . termin trzy tygodnie . Wspólnie wybierzemy ten najbardziej pasujący do naszego forum i wątku statystyka forum. Pierwszych dwanaście sztuk sfinansuję i będę przesyłą raz w miesiącu dla Nocnego Marka oczywiście za dobrą wolą zainteresowanego. Co myślicie? Sorki za pierwszy post ...palec mi się omsknął)) Odpowiedz Link
goskaa.l A może... 30.05.06, 06:44 Buuuu, ja nigdy nie zobaczę takiego ślicznego podkoszulka na oczy (((( Nigdy nie byłam nocnym markiem, a internetu w domu nie mam. Nawet gdybym miała, musiałabym kogoś zatrudnić, żeby za mnie nocą pisał. Ja po prostu nocą śpię... A może pomysł na koszulkę (po)rannego ptaszka [bo ranny mi się z poranionym (nie: *poronionym*) kojarzy] podtrzymać? Wtedy mogę mieć czasem szansę na przechodnią.... Odpowiedz Link
wiktoria53 Nocny Marek Natli 30.05.06, 08:01 Do uzasadnienia Natli dodałabym jeszcze:Nocnemu Markowi będzie ciepło w takim kapturze i może snuć się w nim do białego rana, dopóki go nie wykurzy poranny ptaszek ))) Odpowiedz Link
banitka51 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 22:46 bardzo fajny pomysł. przynajmniej nie będę taka sama nocką... żadna ze mnie konkurencja, w weekendy mam nocny zakaz. no to, marki , do klawiszy!! Odpowiedz Link
natla Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 23:38 No dobra, właśnie wróciłam do kompa i co widzę? Konkurs. Chciałeś, to masz )) img280.imageshack.us/img280/1667/nocnymarek3de.png Jakość targu z Koziej Wólki, ale od czegoś trzeba zacząć, no nie? Uzasadnienie: w takim "podkoszulku" (otwory na ręce do klikania oczywiście są, aby mógł zdawać raporty nocne) ubrany nocny marek, może się snuć po całym forum, po wszystkich zakamarkach i robić za "białą damę", co uatrakcyjni to miejsce jeszcze bardziej. Warunek : musi powywać np. a uuuuuuuuuu, auuuuuuuuu Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 00:28 Wspaniale natlo tylko jeszcze umieść napis forum na tej maszkarze)))))Uciekam dobranoc. Odpowiedz Link
annal74 Re: Ogłaszam konkurs na ... 29.05.06, 23:39 Doskonale , zagladam tylko późnym wieczorem to mój czas , wtedy mogę , bo mam wolne od domowych obowiązków . Odpowiedz Link
banitka51 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 01:13 taka śliczna koszulka (giezło?), a wszyscy zniknęli... Proponuję zrobić konkurs na rannego ptaszka. Odpowiedz Link
tesunia Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 09:52 no,do rannego habita moze i bym sie dopisala, ciezej bedzie z nocnym) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 14:49 Celem konkursu jest propagowanie rozmów nocnych, bardziej intymnych toczonych w mniejszym gronie . Proszę Was bardzo o nadsyłanie następnych prac na wygląd i formę podkoszulka , macie nieokiełznaną wyobraźnię i może połączenie kilku prac np. napisów na podkoszulku spowoduje wybranie i uruchomienie produkcji dla forumowiczów . Zapraszam. Będąc organizatorem nie będę sie wypowiadał na temat nadesłanych prac do momentu wyboru najlepszej lub połączenia kilku. Przed nami wybór jeszcze komisji która wybierze pracę. Proszę o zgłaszanie kandydatur. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 14:56 Ja też nie jestem nocnym /markiem/order za gadulstwo już mi statystyk/przylepił/ To będe ten dzienny czy popołudniowo-wieczorowy/marek/a Szanowna Komisyja powinna składać się z nocnych/marków/tak myślę))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 16:34 może taki podkoszulek z napisem''Super Mama'')) img45.imageshack.us/img45/5286/1324345gs.jpg Odpowiedz Link
dankarol Re: Ogłaszam konkurs na ... 01.06.06, 01:05 img315.imageshack.us/img315/7131/ptasiek1hf.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Ogłaszam konkurs na ... 01.06.06, 01:07 Dobre Danusiu, tylko niestety, nigdy się nie załapię na ten poranny Śpioch jestem, a jak już przyjdzie zima to i 12:00 w dzień mnie budzi... Odpowiedz Link
dankarol Re: Ogłaszam konkurs na ... 30.05.06, 17:15 img147.imageshack.us/img147/4433/marek2tf.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Qurrrczę!! Ja to mam pecha!! 30.05.06, 17:37 Dzisiaj jadę do Warszawy. A jak zostanę tam na trzy tygodnie?? )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Qurrrczę!! Ja to mam pecha!! 30.05.06, 18:07 Ani ''mniem siem waż''jezu!!! trzy tygodnie coś Ty humorku,kto by chciał tyle Ciebie gościć?? wracaj nam tu zaraz...proszę)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Ogłaszm konkurs na...Dankarol. 30.05.06, 18:09 Danuka dla mnie ''bomba''powinnaś dostać nagrodę,super projekt!! )))) Odpowiedz Link
regine Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol. 30.05.06, 19:02 Danusiu, super koszulka, znaczy napis. Gratuluję Odpowiedz Link
tofika Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 19:39 Projektantki koszulek z Was ... takie zdolnosci!...brawooooo! a moim skromnym zdaniem,,moze tak "znak "Sowy,puchaczka ..sowenki ... takie to pracowite nocne ...ptaszynkono znak to mondrosci tez,, czy coś nie pomyliłam? Odpowiedz Link
maladanka Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 19:49 Dankarola - skąd miałaś na mnie podgląd? Tylko bardziej w szerokośc ta koszulina żeby była,bo ja jestem szczupła inaczej Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 20:08 Danuśko na rolkach! Pewnie Twój projekt byłby najlepszy, gdyby Natla nie przedstawiła swojego. Qrczę!! Za każdym razem jak mi się trafi bezsenna noc, to widzę tę jej koszulkę!! I w dodatku ta garderoba gada do mnie. )) Odpowiedz Link
e-baba Re: Ogłaszm konkurs na...Dankarol i Natlunia.. 30.05.06, 21:33 Jak mowa o ciuchach, to jako baba, głos tej materii muszę zabrać. Bardzo podoba mi się nadruk na szacie Danusi, ale jako człowiek z wiekiem coraz bardziej marznący - w imieniu zdobywcy nagrody chciałabym zwrócic uwage na aspekt praktyczny tego nocnego stroju. Uważam, że wskazany jest fason zaproponowany przez Natlę, bo w tych długich rękawach (koniecznie muszą być bardzo, bardzo długie)nocny marek może sobie ogrzać łapki, coby nie marzły po nocach i po klawiaturze szybko latały. A kaptur świetnie ochroni od nocnych przeciągów (a takie w naszym klimacie to raczej norma). Więc może wskazane byłoby połączenie tych obu projektów - wygody z próżnością (bo ładny ten obrazek i napisy określające przynależność marka)? Odpowiedz Link
banitka51 konkurs 01.06.06, 15:53 a drugie miejsce - to ciepłe skarpety, trzecie - szaliczek, kolejne - świeczki, co by można było pisać nawet, jakby prąd wysiadł...)) Odpowiedz Link
felinecaline Re: konkurs 01.06.06, 17:23 Prosze bardzo: img224.imageshack.us/my.php?image=nocnymarek3vx.jpg Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: konkurs 01.06.06, 17:27 Wow,super,jak Wy to robicie? musze się jeszcze dużo uczyć,dzięki Felinkocalinko juz wylądowała w moim folderze)) Odpowiedz Link
regine Re: konkurs 01.06.06, 17:31 Piękna, taka nocna, błękitna jak niebo ) No i nasza, bo 50- latków ) Brawo Feline !!!Pomysłów macie tysiące, podziwiam .. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Ogłaszam konkurs na ... 05.06.06, 08:32 Ponieważ nie widzę więcej propozycji dotyczących podkoszulek proszę Was o zagłosowanie na odpowiednią podkoszulkę . Wystarczy pod danym fasonem wpisać swój nick. Już pora na uruchomienie krawcowej i drukarzy sitodrukowych lub hafciarek. Jeszcze najważniejsza sprawa w jakiej wielkości mają być podkoszulki: L ; XL; XXL. dodajcie jeszcze rozmiar oddając głos na typ podkoszulki.) Odpowiedz Link
natla Re: Ogłaszam konkurs na ... 05.06.06, 08:43 Jeżeli wybierzecie moją "pelerynę", to rozmiar nie jest ważny. Natomiast napis z podkoszulka przeniesiny )) Żartuje oczywiscie, bo głosuje na podkoszulek, który jest tańszy i łatwiejszy do zrobienia. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Ogłaszam konkurs na ... 05.06.06, 13:26 A który jest ławiejszy i tańszy? to ja tez na taki głosuję Odpowiedz Link
wiktoria53 Trudny wybór ! 05.06.06, 13:53 Wszystkie propozycje są wspaniałe, więc Sagit wybierz komisję, niech dokona wyboru Jeśli chodzi o mnie mogę założyć i pelerynę i koszulkę Dankarolki,a i Feline ładna zaprojektowała wiec..... Odpowiedz Link