22.06.06, 12:02
Zapowiadasz sie nieźle Strzelająca Barowa Basio-Natalio, więc masz swój
osobisty wątek. wink))
Obserwuj wątek
    • bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 14:38
      Och!! Dziękujęsmile)
      Aż nie wiem co powiedzieć mam własny wątek...to tak jakby dostać własne
      mieszkanie, ba apartament cały.....No tu się usadowię i będę rozpychaą .....a
      cooo??
      • natla Re: Bar_nata 22.06.06, 15:17
        Nie wiem, czy zauważyłaś, ze masz własną łazienkę i balkon, nie wspomnę
        o podręcznym barku, żebyś "o suchym pysku" nie przychodziła do Gawiarenki. wink)))

• bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 15:42
          Czyli pełen komfort.....chyba się spakuję i na stałe przeniesewink)
          O kurcze ! Muszę kończyć bo mi firmę zamkną.
          Jak dotrę na kwaterę i sie troszkę obrobię to wpadnę tutajsmile
          Narazie pa pa
          • del.wa.57 Re: Bar_nata 22.06.06, 17:07
            Bez wkupnego nie da rady kochana,żadne tam pa..pa..czy jak sie dorobię,musisz
            coś oszronionego do gawiarenki przytaszczyć,Kundzia nie wpuszcza do /czytelni/z
            pustymi łapkamismile)))
            • e-baba Re: Bar_nata 22.06.06, 21:20
              Witaj serdecznie. Mam nadzieję, że podobnie jak my - polubisz to miejsce i nas.
              Czego Tobie (i nam również) serdecznie życzę.
            • bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 22:15
              Oj Del.wa oberwło mi się od Ciebie niesłusznie.....ja nie nie mam ani zamiaru,
              ani perspektyw się dorabiać .......mogłabym tylko garba, ale to nie twarzowe
              więc po co? -wink)
              Mówiłam o obrobieniu się, czyli wypełnieniu domowych obowiązków - czytaj-
              nakarmieniu darmozjada (męża) i innych takich tam domowych głupotach.
              A jeśli chodzi o uzupełnienie czytelni to zrozumiałe samo przez się, ale w
              pracy to ja mogłam myśleć jedynie o literaturze zawodowejsmile))
              Bierę koszyczek (pełniutki) i zasuwam do Gawiarenki....
    • bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 23:51
      Jeszcze raz wszystkim dziękuję za sympatyczne przyjęciesmile).....pora się zbierać
      do snu ......jeszcze tylko prysznic ....tu coś sobie wklepię, a tam wmasuję i
      spać...do jutrasmile
      • del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 00:10
        Barnatko skarbie,powinnam wziąć to dorabianie w cudzysłów,to był żart,wiem o
        czym pisałaś,wybacz nie chciałam Ciebie obrazić czy urazić,może mam za głupie
        żarty?
        SORKA.
        • bar_nata Re: Bar_nata 23.06.06, 00:12
          Tyż sobie żartowałamwink))......i udało mi się Ciebie wkręcić (jak to mówi mój
          syn)
          • del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 00:18
            O!!! żesz Ty!!!kurcze,naprawdę pomyślałam sobie,że sie obraziłaś,czekaj.czekaj
            będzie zemsta!!!!znajdę tylko odpowiedni momentwink)))))
            • del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 00:22
              Uspokoiłaś mnie,teraz naprawdę idę spać,dobranoc wesołkusmile)))))
              • tofika Re: Bar_nata 23.06.06, 14:39
                Bar-nata,wybacz w powitaniu troszke przekrecilam Twoj nick,postaram sie
                uwazniej ,zeby nie pomylic wiecejsmile
                • bar_nata Re: Bar_nata 23.06.06, 15:09
                  Nie ma sprawywink).......ja już tu byłam wzięta za Bar Natli, połączenie rodzaju
                  Gawiarenki z NATO to mi nie zaszkodzi być netem czy kawiarenka internetowąwink)
                  jeden nick a tyle zamieszania udało mi sie zrobić ....hihismile)
                  Pozdrawiam cieplutkosmile
                  • tofika Re: Bar_nata 23.06.06, 15:54
                    Barniu,żeby kobiecowięcej byłosmile))))))))
                    pozdrawiamCiebie tez bbb serdecznie,humoru dostarczasz Nam ..i o to chodzi..!
                    • del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 16:22
                      I tak siem kiedyś zemszczem wesołku jak nie zapomnęsmile)))))))))
                      • regine Re: Bar_nata 09.08.06, 15:30
                        Proszę, oglądaj, podziwiaj, ściągaj, rób co chcesz smile Jeśli Ci się podobają.
                        Dzielę się zdjęciami z podróży już po raz drugi. Pierwsze były z poprzednich
                        dwóch podróży do Izraela. Oglądam trochę świata dzięki dzieciom.
                        Teraz są w Kijowie na Ukrainie. Nie znam Cię, przybyłaś do nas podczas mojej
                        chyba nieobecności. Ale jeteś tu, więc serdecznie zapraszam. Ja na tym forum
                        już "siedzę" 2 lata, znam prawie wszystkich. Ale pozdrawiam i Ciebie,
                        serdecznie .Renia
                        • regine Re: Bar_nata 09.08.06, 17:04
                          Damą to ja nie jestem, jestem najnormalniejszym człowiekiem pod słońcem, bar-
                          natko, dlatego tu, na piędziesięciolatkach aż tak długo mnie "trzymają" smile
                          Zacznę wieczorem, kląć, jak wezmę się do wklejania zdjęć. Bo wtedy dzieją siię
                          cuda, padają serwey, wylogowuje mnie, a to nie ma takiej strony i tak w koło
                          Macieju. Czyli normalnie, tak jak u wszystkich.
                          Bar- natko, damą można się urodzić, a kląć można i tak jak szewc smile)
                          Się nie przejmuj, jeszcze mnie poznasz. Ale najbardziej wkurzają mnie Ci, co
                          mi "na odcisk nadepną". Mam takie swoje "czułe punkty, oj mam...Niekórzy
                          wiedzą...
                          Wtedy się "udzielam", na wsze strony smile)
                          • del.wa.57 Re: Bar_nata 11.08.06, 15:11
                            Dzięki za pocztę,odpisałam puk..puksmile))
                            • regine Re: Bar_nata 11.08.06, 20:20
                              Zajrzyj na pocztę. Pozdrawiam smile
                              • del.wa.57 Re: Bar_nata 11.08.06, 20:34
                                Hej,Barnatko czy ja podrzuciłam Ci coś z Lolkiem??????
                                Coś Ci sie chyba pomydliłosmile)))
                                • dankarol Re: Bar_nata 11.08.06, 20:53
                                  img90.imageshack.us/img90/4563/12xf8.gif
                                  • del.wa.57 Re: Bar_nata 12.08.06, 00:56
                                    Barnatko wcale się nie gniewam,domyślilam się,ze to miało być do Danutki a
                                    swoją drogą nie chlej tylesmile)))))))))))
                                    I nie tłumacz się ,że nic nie piłaś.....
                                    • regine Re: Bar_nata 13.08.06, 20:47
                                      Otrzymałaś moją pocztę ? Wysłałam Ci chyba w czwartek lub piątek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka