natla 22.06.06, 12:02 Zapowiadasz sie nieźle Strzelająca Barowa Basio-Natalio, więc masz swój osobisty wątek. )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 14:38 Och!! Dziękuję) Aż nie wiem co powiedzieć mam własny wątek...to tak jakby dostać własne mieszkanie, ba apartament cały.....No tu się usadowię i będę rozpychaą .....a cooo?? Odpowiedz Link
natla Re: Bar_nata 22.06.06, 15:17 Nie wiem, czy zauważyłaś, ze masz własną łazienkę i balkon, nie wspomnę o podręcznym barku, żebyś "o suchym pysku" nie przychodziła do Gawiarenki. ))) _____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 15:42 Czyli pełen komfort.....chyba się spakuję i na stałe przeniese) O kurcze ! Muszę kończyć bo mi firmę zamkną. Jak dotrę na kwaterę i sie troszkę obrobię to wpadnę tutaj Narazie pa pa Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 22.06.06, 17:07 Bez wkupnego nie da rady kochana,żadne tam pa..pa..czy jak sie dorobię,musisz coś oszronionego do gawiarenki przytaszczyć,Kundzia nie wpuszcza do /czytelni/z pustymi łapkami))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Bar_nata 22.06.06, 21:20 Witaj serdecznie. Mam nadzieję, że podobnie jak my - polubisz to miejsce i nas. Czego Tobie (i nam również) serdecznie życzę. Odpowiedz Link
bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 22:15 Oj Del.wa oberwło mi się od Ciebie niesłusznie.....ja nie nie mam ani zamiaru, ani perspektyw się dorabiać .......mogłabym tylko garba, ale to nie twarzowe więc po co? -) Mówiłam o obrobieniu się, czyli wypełnieniu domowych obowiązków - czytaj- nakarmieniu darmozjada (męża) i innych takich tam domowych głupotach. A jeśli chodzi o uzupełnienie czytelni to zrozumiałe samo przez się, ale w pracy to ja mogłam myśleć jedynie o literaturze zawodowej)) Bierę koszyczek (pełniutki) i zasuwam do Gawiarenki.... Odpowiedz Link
bar_nata Re: Bar_nata 22.06.06, 23:51 Jeszcze raz wszystkim dziękuję za sympatyczne przyjęcie).....pora się zbierać do snu ......jeszcze tylko prysznic ....tu coś sobie wklepię, a tam wmasuję i spać...do jutra Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 00:10 Barnatko skarbie,powinnam wziąć to dorabianie w cudzysłów,to był żart,wiem o czym pisałaś,wybacz nie chciałam Ciebie obrazić czy urazić,może mam za głupie żarty? SORKA. Odpowiedz Link
bar_nata Re: Bar_nata 23.06.06, 00:12 Tyż sobie żartowałam))......i udało mi się Ciebie wkręcić (jak to mówi mój syn) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 00:18 O!!! żesz Ty!!!kurcze,naprawdę pomyślałam sobie,że sie obraziłaś,czekaj.czekaj będzie zemsta!!!!znajdę tylko odpowiedni moment))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 00:22 Uspokoiłaś mnie,teraz naprawdę idę spać,dobranoc wesołku))))) Odpowiedz Link
tofika Re: Bar_nata 23.06.06, 14:39 Bar-nata,wybacz w powitaniu troszke przekrecilam Twoj nick,postaram sie uwazniej ,zeby nie pomylic wiecej Odpowiedz Link
bar_nata Re: Bar_nata 23.06.06, 15:09 Nie ma sprawy).......ja już tu byłam wzięta za Bar Natli, połączenie rodzaju Gawiarenki z NATO to mi nie zaszkodzi być netem czy kawiarenka internetową) jeden nick a tyle zamieszania udało mi sie zrobić ....hihi) Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
tofika Re: Bar_nata 23.06.06, 15:54 Barniu,żeby kobiecowięcej było)))))))) pozdrawiamCiebie tez bbb serdecznie,humoru dostarczasz Nam ..i o to chodzi..! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 23.06.06, 16:22 I tak siem kiedyś zemszczem wesołku jak nie zapomnę))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Bar_nata 09.08.06, 15:30 Proszę, oglądaj, podziwiaj, ściągaj, rób co chcesz Jeśli Ci się podobają. Dzielę się zdjęciami z podróży już po raz drugi. Pierwsze były z poprzednich dwóch podróży do Izraela. Oglądam trochę świata dzięki dzieciom. Teraz są w Kijowie na Ukrainie. Nie znam Cię, przybyłaś do nas podczas mojej chyba nieobecności. Ale jeteś tu, więc serdecznie zapraszam. Ja na tym forum już "siedzę" 2 lata, znam prawie wszystkich. Ale pozdrawiam i Ciebie, serdecznie .Renia Odpowiedz Link
regine Re: Bar_nata 09.08.06, 17:04 Damą to ja nie jestem, jestem najnormalniejszym człowiekiem pod słońcem, bar- natko, dlatego tu, na piędziesięciolatkach aż tak długo mnie "trzymają" Zacznę wieczorem, kląć, jak wezmę się do wklejania zdjęć. Bo wtedy dzieją siię cuda, padają serwey, wylogowuje mnie, a to nie ma takiej strony i tak w koło Macieju. Czyli normalnie, tak jak u wszystkich. Bar- natko, damą można się urodzić, a kląć można i tak jak szewc ) Się nie przejmuj, jeszcze mnie poznasz. Ale najbardziej wkurzają mnie Ci, co mi "na odcisk nadepną". Mam takie swoje "czułe punkty, oj mam...Niekórzy wiedzą... Wtedy się "udzielam", na wsze strony ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 11.08.06, 20:34 Hej,Barnatko czy ja podrzuciłam Ci coś z Lolkiem?????? Coś Ci sie chyba pomydliło))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Bar_nata 12.08.06, 00:56 Barnatko wcale się nie gniewam,domyślilam się,ze to miało być do Danutki a swoją drogą nie chlej tyle))))))))))) I nie tłumacz się ,że nic nie piłaś..... Odpowiedz Link
regine Re: Bar_nata 13.08.06, 20:47 Otrzymałaś moją pocztę ? Wysłałam Ci chyba w czwartek lub piątek. Odpowiedz Link