30.06.06, 11:51
nie znalazłam wątku, a wątpię, by nie było tu widzów zagorzałych.
Jakie seriale tv oglądacie?
Mój mniemany uwielbia serial 'wiadomości' - kolejno na wszystkich dostępnych
programach.
Czy nie nudzi was ciągnący się w nieskończoność wątek główny?
Czy oglądane po latach wzruszają, śmieszą czy nużą?

-dzielę na 2 kategorie, zeby łatwiej nam było-
Obserwuj wątek
    • banitka51 Krajowe - nasze polskie, nasze swojskie 30.06.06, 11:53
      Kto nie oglądał 'Czterech pancernych'? No kto?
      A jak się teraz patrzy na Marusię i jej "zakusy" na Kosa?
      • banitka51 Re: Krajowe - nasze polskie, nasze swojskie 30.06.06, 16:04
        z obecnie emitowanych lubię "Rodzinę zastepczą" i czasem zerknę na "daleko od
        noszy". Reszta - dla mnie - mogłaby nie istnieć.
        A dobrych filmów mi za mało w tv, zapchany program byleczym strasznie!
        • natla Lost i angielskie filmy 30.06.06, 16:11
          I na okrągło powtórki.....sad Szukam angielskich filmów....jak ktoś z Was będzie
          wiedział o takim, to proszę o wieści w "TV warto oglądac".
          Pytałam Was nie tak dawno jak sie kończy LOST, bo przestali nagle nadawać.
          Widocznie to była dłuuuuga "jaskółka" serialu. Teraz idzie od nowa. Zapowiadany
          jako najlepszy serial ostsnich czasów, a po 4 odcinku wlecze się jak nie powiem
          co po czym.
          • banitka51 Re: Lost i angielskie filmy 30.06.06, 22:17
            Lost się Natlo nie kończy. właśnie w usa leci kolejny 'sezon'. ja to mam od
            dziecka na CD, więc oglądam "w masie". Czekam na kolejne z polskim tekstem.
            Nawet nie chcę Ci pisać, co mi dziecko opowiadało, jakie udziwacznienia
            wymyślają, żeby ciągnąć.
            Co by nie powiedzieć - jest świetnie zrobiony, ale moja cierpliwość się skończy
            niebawem, zazwyczaj wytrzymuję kilkanaście odcinków - powyżej 20 czuję się
            wmanewrowywana w siedzenie przy tv. Gdyby nie zbiorcze CD - pewnie bym i Losta
            nie poznała.
            Cóż - idzie lato - czas powtórek w tv. Żal mi ludzi, którzy są na tv skazani
            przez chorobę, ale ja - nie żałuję.
            • natla Re: Lost i angielskie filmy 30.06.06, 22:22
              Dzięki za info o Loście wink, nie bede wiecej marnowała wieczoru.
        • krise1 Re: Krajowe - nasze polskie, nasze swojskie 30.06.06, 18:24
          Bardzo lubię Stawka większa niż życie, Czterej pancerni, Alternatywy, Chłopi i
          wiele innych naszych (starszych) seriali.
          • dankarol Re: Krajowe - nasze polskie, nasze swojskie 30.06.06, 18:42
            seriale nadawane kiedyś, to była rozrywka. Pamiętam na "Czterech pancernych",
            czy "Zorro" zbiegały się wszystkie dzieciaki do sąsiada, który szpanował
            telewizorem z kolorową szybką. Potem oglądałam jeszcze kilka, ale jeśli
            trafiłam. Jakoś nie mam wytrwałości do oglądania długoch seriali. Obecnie
            oglądam wink "Szkło kontaktowe" a z zagranicznych przyrodnicze, lub popularno
            naukowe (też przecież seriale). "Allo allo" i "Co ludzie powiedzą" też były
            moimi ulubionymi, chociaż też nie oglądnęłam wszystkich.
    • banitka51 Pachnące zagranicą 30.06.06, 11:57
      Pamiętacie 'Północ-południe'?
      Współcześnie 'wnikam' w "6 stóp pod ziemią" i "Lost", który dostaję na CD, bo z
      pewnością nie zainteresował by mnie wątek w odstępie tygodniowym - zbyt wiele
      miedzyodcinkowych powiązań.
      • sagittarius954 Re: Pachnące zagranicą 30.06.06, 12:24
        Są moim szczęściem , bo połowica codziennie kręci je od 20.00 - 22.30. I nie
        wymienię tytułów bo i tak wszyscy wiedzą o co chodzi. Czy je oglądam? Teraz już
        nie choć dolatuje do mnie głos głośników tv . Uważam że generalnie są
        podrasowywane i nie oddają rzeczywistości w jakiej zwykli ludzie sie obracają .
        Czterej pancerni? Jak słyszę opluwanie tego filmu to lałbym bo gębach wszystkich
        którzy uważają ten film za sztandar prl-u . Trzeba złej woli nie widząc w nim
        nic więcej . Niech sobie zrobia filmy prawicowcy i katują nimi swoje dzieci
        .Generalnie nie mam nic przeciwko serialom nawet tym ogłupiającym a co dla
        każdego coś miłego ...smile)) Widownia jest szeroka i o zróżnicowanej głębokości.
        Dlatego tak chętnie oglądamy seriale zagraniczne bo doszukujemy się w nich
        naszego życia choćby cząstki lub potrafimy zagubić się w nich i oderwać od
        teraźniejszości . Osobiście nie lubie tysięcznych odcinków , wolę te kilkunastu
        odcinkowe , czy tylko takie robią ? smile)))

• banitka51 Re: Pachnące zagranicą 30.06.06, 16:23
          z najstarszych pamiętam "ED - koń, który mówi". Oczywiście - jakżeby inaczej -
          "Bonanza", która pustoszyła podwórko i skwer z okolicznych dzieciaków.
          Angielski humor czuję i pewnie dlatego preferuję, ale serial "Co ludzie
          powiedzą" oglądałam - jak inne - z przypadku, bowiem nie potrafię nauczyć się
          rozkładu jazdy tv i nie lubię być uzależniona od tv.
          Żałuję też, że nie widziałam całości "Allo, allo" (z w.w. powodów), a serial się
          skończył, niestety.
          Bo te dobre nie ciągną się jak fabryki gumy do żucia - w nieskończoność.
          I nikt mnie nie zmusi, bym oglądnęła cokolwiek płdamerykańskiego.
          • natla Re: Pachnące zagranicą 30.06.06, 17:56
            No jasne, wspaniały kuń, który mówi....tyle humoru....chętnie bym oglądnęła.
            Bonaza była hitem, ale już drugi raz bym nie oglądała.
            Co ludzie powiedzą....."kocham" ten serial, ale też z przypadku oglądam, bo nie
            mogę umiejscowić na stałe.
            Allo, allo.....kapitalny, był teraz powtarzany, ale chyba za wcześnie, nie
            robiłam powtórki z rozrywki.
            A co do płdamerykańskich, to nawet w takim wątku nie uchodzi o nich mówić wink))
    • natla Re: SERIALE 30.06.06, 12:45
      Zachwycałam się pierwszymi serialami...."Zorro"(dzis oglądam, jest niestrawny,
      ale....wink) "Saga rodu Forsyte'ów" (chętnie bym znów zobaczyła, bo ciekawa
      jestem odbioru teraz), "Niewolnica Isaura" (wtedy hit, choć nie dało się do
      końca juz oglądać) i jeszcze kilka. Właściwie po Kunta Kinte szał mi minął.
      W tej chwili jak zaczyna sie serial, to przede wszystkim patrzę na ilosć odc.,
      potem zaczynami na ogół nie kontynuuję.
      Obecnie oglądam jedynie "Rodzinę zastępczą" i niektóre seriale kryminalne dla
      odpoczynku mózgu wink) Tasiemców nie trawie, bo nawet jeżeli na poczatku są do
      oglądania, to po kilku czy kilkunastu odcinkach są tak naciągane i tak robią
      się nudne, że nie da się dłuzej ciągnąć tej gumy.
      Poza tym na oglądanie trzeba mieć czas, pilnować stałej pory i w ogóle chceić
      dać się ogłupiać. Mam sąsiadkę, która traci kontakt z rzeczywistością, bo młóci
      wszystkie seriale jakie są dostepne w tv. Mylą się jej postacie, wydarzenia
      itp. Ale ona jest stara, schorowana, z domu prawie nie wychodzi, więc żyje
      życiem bohaterów i niech sobie ogląda, skoro lubi. Natomiast tępiłam
      u młodzieży oglądanie głupich tasiemców, które młodemu człowiekowi nic nie
      dają, poza bezkrytyczną chęcią naśladowania bohaterów.
      A serile typu reality show zakazałabym konstytucyjnie smile
      • natla Re: SERIALE 30.06.06, 12:51
        Teraz dopiero przeczytałam Wasze wypowiedzi. Zgadzam sie z Tobą Sagi.
        Północ - południe"....jasne , że oglądałam, ale drugi raz nie muszę. smile
        Natomiast wara wink od "Czterech pancernych" i "Stawki większej niż życie".
        Myszki z nich wychodzą, ale sa wspaniałe i już.
        • takanietaka Re: SERIALE 30.06.06, 13:04
          tych najukochańszych waszych nie ogladałam bo spedziłam 10 lat w akademikach ,a
          tam w sali telewizyjnej trzeba było zając miejsze wcześniej i odsiedzieć
          wiadomości.Generalnie seriali sie wystrzegam,bo potrafie jak kretynka "wejśc" w
          jakąś głupote i potem być ciekawa co dalej.Mogłam natomiast ogladac to co mi
          pasuje do kawy około 17 i Teleexpresu i Gazety ,która nareszcie podczytywałam
          po powrocie z pracy i zjedzeniu czegoś.Ogladanie jednym okiem końcówki Mody i
          Sukcesu ,2700 odcinka rozbawia mnie że hej.A to co naprawde lubie to jakiś
          zlekka rozwlekły angielski serial 5-6 odcinkowy z dobrymi aktorami,z rozmowami
          zamiast strzelania i seksu.Pyszota!Ale coraz rzadziej to widze -ostatnio było
          na regionalnej w nocy 5 odcinkowy "O muzyce czasu" (to obraz Pousssina)
          nagrałam wszystkie -dwugodzinne ,ale jeszcze nie obejrzałam ,bo chce z rozkosza
          to robic ,a nie w pospiechu.
          • del.wa.57 Re: SERIALE 30.06.06, 15:58
            Oczywiście,że oglądałam/Północ-Południe/,Saga Rodu Forsytów/,/Rodzine
            Carington/nie pamiętam tytułu i poprawnej nazwy,to swiat
            luksusu,elegancji,oczywiście/Zorro/ a dziećmi oglądałam/Czterech pancernych/czy
            /Podróż za jeden uśmiech/dużo tego było,trudno tak od ręki wymienić,teraz nie
            oglądam seriali,gubię się w nich tyle tego,ze nie wiadomo co wybrać,czasem
            oglądam/Na wspólnej/ moja Mama oglada seriale tysięczniki,niech się pali,wali
            musi obejrzeć.Osobiście nie znoszę talk-show-ów,smieszą mnie,tutaj szczególnie
            jest ich mnóstwo,szkoda na to czasu moim zdaniem.Chętnie obejrzałabym mego
            ukochanego''Skrzypka na dachu''chociaż widziałam to juz dwa razy,chyba nigdy mi
            się nie znudzi.
        • kryzar Re: SERIALE 30.06.06, 16:13
          też lubię od czasu do czasu obejrzeć jak działał J23. Seriali nie lubię, a program wcale mi nie odpowiada. Moim ostatnio oglądanym serialem jest "szkło kontaktowe"/na TVN24/
          • rebbezin Re: ZLOTOPOLSCY 30.06.06, 19:57
            ZLOTOPOLSCY moja milosc. Ci aktorzy i Bryla brylowanie. Kocham ten serial i
            zaraz sobie obejrze. A potem po gorach po chmurach? I co jeszcze?
            • natla Re: ZLOTOPOLSCY 30.06.06, 20:01
              Tak, Złotopolskich czasem oglądałam z przyjemnością, ale jak trafiłam i miałam
              czas. Dużo tam sympatycznych postaci.
              • natla J-23 30.06.06, 20:03
                Przez te karne przegapiłam amanta socjalizmu....sad((
                • e-baba Seriale nie serialowe 02.07.06, 19:16
                  Tez nie lubię życia ustawiać pod godziny seriali. Poza tym większa ilośc
                  odcinków zniechęca mnie do ich oglądania.
                  Podobnie jak i Wy, mile bardzo wspominam seriale ogladane dawno, dawno (choćby:
                  Czterej pancerni, Stawka większa niż życie, Zorro, Alternatywy 4, Kolumbowie)i
                  z przyjemnością ogladam ponownie i poponownie.
                  Obecnie nadawanych nie ogladam - nie mam czasu, jest ich zbyt wiele i każdy z
                  nich w zbyt wielu odcinkach. Ogladała pojedyncze odcinki i nudziły mnie, więc
                  nie żałuję, że ich nie ogladam.
                  Natomiast lubię seriale takie nieserialowe, tj, takie, w ktorych można nie
                  ogladać wszystkich odcinków, a nie traci się fabuły. Przykładem niech
                  będzie "Allo, allo" lub "Daleko od noszy" - chętnie je ogladam i zaśmiewam się
                  bardzo. Odpowiada mi takie poczucie humoru, a śmiać sie lubię. A śmiech wzbudza
                  w nich prawie każda wypowiedź.
                  Ogladałam również "Kiepskich", bo choć rodzina w sumie paskudna, to w niej
                  odbijały się, jak w krzywym zwierciadle nasze wady narodowe. Podziwiałam
                  kiepskiego, który miał za soba czasy świetności, kiedy z saturatora utrzymywał
                  cala rodzinę i który tracił wiele energii na poszukiwanie rozwiazania, które
                  pozowliloby mu zarobić, a nie narobic się. I to, co on mówił: "Kasę to chciałby
                  miec każdy a robić nie ma komu".
                  • maria581 Re: Seriale nie serialowe 03.07.06, 01:54
                    A kto pamieta Siedemnascie mngnien wiosny?Przy tym arcydziele telewizyjnej
                    sztuki filmowej moga sie schowac nawet Czterej pancerni i Stawka wieksza niz
                    zycie.
                    • august2 Re: Seriale .. 03.07.06, 02:12
                      "Kapitan Sowa na tropie"- to byl przeboj...

a obecnie przez pare tygodni ogladam
                      "Alfred Hitchock Presents" zrobione na przelomie lat 50 i 60,
                      na tasmie czarno-bialej, majace niezapomniany urok tamtych lat..
                      i ta koncowa "puenta" -zawsze mnie zaskakujaca. Byl on jednak
                      mistrzem "czarnego humoru"..
                      • natla Hitchock.... 03.07.06, 06:59
                        ....no właśnie, to był ulubiony serial....inteligentny, "napięty", no
                        i rozwiązania właśnie zaskakujące.....a te domysły w czsie filmu, kto też jest
                        winiwajcą.....super.
                        • natla Ależ się nam seriali uzbierało... 03.07.06, 07:06
                          ...zupełnie jakbyśmy młodosc przed TV spędzili wink
                          Warto by je było chronologicznie poustawiać. Może ktoś potrafi? Ciekawe, przez
                          ile lat je odlądalismy.
                    • natla Siedemnascie mngnien wiosny... 03.07.06, 06:56
                      ...jasne, chyba wszscyśmy chętnie oglądali ze względu na przystojniaka
                      Sztirlica, tylko ze w tym serialu w każdym odc. przynajmiej przez 1/3 albo
                      jechaaaaaali, albo szliiiiiiiii...te dłużyzny były okrutne.
                      • banitka51 Re: Siedemnascie mngnien wiosny... 04.07.06, 12:44
                        amnezja czy nie odlądałam? co to było i o czym? wojna i radziecki człowiek -
                        czuję przez skórę. Kojarzy mi się z filmem "lecą żurawie", ale to nie był
                        serial. Kto mi zniszczy fragment sklerozy?
                        • natla Re: Siedemnascie mngnien wiosny... 04.07.06, 12:56
                          Ja też treści nie pamiętam dokładnie, raczej odczucia....Sztirlic to taki J23,
                          a film też czarno-biały. Wiem, że nie opuściłam ani jednego odcinka mimo tych
                          dłużyzn. Ciekawe, czy teraz dałoby sie ten film oglądnać.
                      • banitka51 Alaska 04.07.06, 12:46
                        gdyby nie letnie powtóki, umknęło by mi.
                        Ciepły, ludzki i -co ważne - beż mydła.
                        • natla Re: Alaska 04.07.06, 12:53
                          Kurcze, a ja tego nie oglądałam....wiem, że kiedys ktoś to bardzo tu chwalił,
                          ale jakoś nie mogłam trafić, albo się skończył.....moze znowu powtórzą.
                          • takanietaka Re: Alaska!!! 04.07.06, 13:15
                            Natla Alaska koniecznie -gdzies własnie zaczęli powtórke ..przyjrzyj kablowe
                            programy!!!Przd chwila zakreślałam to co bede ogladac i Alaska mi mignęła!
                            A pamietacie serial angielski "City"?To było pyszne !A ten serial z ta
                            amerykańska dziennikarka TV? w tytule chyba jej nazwisko?
                            A w siedemnastu mngnieniach wiosny była muzyka Tavierdeiejeva,ogladałam koncert
                            na jego cześć i był uroczysty Stirlitz -czyli Wiaczesław Tichonow -czyli
                            niegdysiejszy książe Bołkoński w Wojnie Pokoju.Stary bardzo ..ale i
                            owszem...resztki pieknego mężczyzny były.
                          • banitka51 Re: Alaska 04.07.06, 13:22
                            właśnie lecą powtórki!! właśnie dzisiaj widziałam!! 10.05 - tvn7.
                            • dankarol Wojna domowa 04.07.06, 17:38
                              niedawno oglądałam jakąś powtórkę i dalej bawił mnie duet Kwiatkowska Rudzki
                              • natla Re: Wojna domowa 04.07.06, 19:04
                                No jasne.....mój ulubiony, a Janowska też była super.
                                • e-baba Doktor Ewa, Daleko od szosy n/t 04.07.06, 19:43
                                  • e-baba O7 zgłoś się 04.07.06, 19:47
                                    z porucznikiem Borewiczem. Jakie panienki do niego lgnęły...
                                    I ten fajtłapa Zubek, żeby czar Borewicza bardziej był widoczny
                                    • del.wa.57 Re: O7 zgłoś się 04.07.06, 19:55
                                      Oczywiście jak mogłam zapomnieć o poruczniku Borewicz i dr,Ewie i jak się
                                      czekało na dalsze odcinki,nie sposób wszystkich seriali zapamiętaćsmile)
                                      • natla Re: O7 zgłoś się 04.07.06, 19:59
                                        No fakt....jak mogłayśmy zapomnieć wink)
                                        • e-baba Święty 04.07.06, 20:07
                                          A "Święty" no i super przystojniak Roger Moore? Nie mówcie, że się Wam nie
                                          podobał. Wszystkie za nim szalały. I w serialu i przed telewizorami.
                                          • e-baba Re: Święty 04.07.06, 20:19
                                            Ej, zeszłyśmy na raczej juz archiwalne seriale. A zamysł Banitki w watku był
                                            inny. Miałyśmy wypowiadać się, czy oglądamy, lubimy seriale i czy ich długość
                                            nas nie nuży.
                                            A my - w czasy młodości wracamy...
                                            • banitka51 seriale 04.07.06, 20:25
                                              cóż, taki żywot wątku - zakładasz, a toto rośnie jak chce...
                                              a Dr Kilder? czy Kidler? to był dopiero przystojniak...
                                              • del.wa.57 Re: seriale 04.07.06, 20:35
                                                Ach,dziewczyny Dr,Kilder czy /święty/jasne,chyba wszystkie dziewczyny kochały
                                                sie w tych przystojniakach ja teżsmile
                                              • e-baba Re: Doktor Kildare , Ścigany 04.07.06, 20:36
                                                O, tak,przystojniak był. Zresztą kiedyś to gwiazdor musiał być przystojny, stąd
                                                tez niedzisiejsze już chyba określenie "filmowa uroda".
                                                A "Sciganego" pamiętacie?
                                                • dankarol Re: Doktor Kildare , Ścigany 04.07.06, 22:08
                                                  E bo wtedy oglądało sie seriale z przyjemnością, no może nie wszystkie. Jeśli
                                                  człowiek miał jeden no góra dwa programy, to się oglądało. Teraz można nie
                                                  trafić na kanał na którym właśnie leci serial.
                                                  • nolwen58 Re: Doktor Kildare , Ścigany 04.07.06, 23:14
                                                    a pamietacie kuzynke Bietke, Ja Klaudiusz i kilka innych angielskich adaptacji
                                                    literatury.Przystanek Alaska!
                                                  • wirella Re: seriale 05.07.06, 06:56
                                                    A pamiętacie Psa Cywila z nieżyjącym już Krzysztofem Litwinem?.To mój
                                                    wypróbowany sposób na chandrę .Teraz staram się ograniczać ilo ść oglądanych
                                                    seriali i oglądam Rodzinę zastępczą, Pensjonat pod Różą i Egzamin z życia.
                                                  • dankarol Re: seriale 05.07.06, 11:19
                                                    Z seriali chyba najdłużej oglądałam McGyvera. A Pies Cywil był moim ulubionym
                                                    psem.
                                                  • wiktoria53 Jeden z pierwszych to "Bonanza", "Czterej pancerni 05.07.06, 16:08
                                                    i pies". A pamiętacie "Siedemnaście mgnień wiosny"? Standartenführera
                                                    Stirlitza grał przystojny Wiaczesław Tichonow hmmmmm, a serial chyba pokazano
                                                    prawie 35 lat temu.Oglądałam każdy odcinek.
                                                  • wiktoria53 "Siedemnaście mgnień wiosny"- dopiero dostrzegłam, 05.07.06, 16:37
                                                    że Natla o nim wspomniała.

Dla przypomnienia.

www.film.gildia.pl/filmy/siedemnascie_mgnien
                                                    www.filmweb.pl/Siedemna%B6cie,mgnie%F1,wiosny,%281973%29,galeria,FilmGaleria,id=91604
                                                  • dankarol Re: "Siedemnaście mgnień wiosny"- dopiero dostrze 05.07.06, 16:45
                                                    Dzięki Wiktorio, świetna strona. Można sobie przypominać film, ale ja i tak z
                                                    radzieckich seriali najbardziej lubię Wilka i zająca wink))
                                                  • e-baba Janosik 08.07.06, 10:03
                                                    A Janosik? Zapomnieliście? Ogladało się, ogladało, a on też przystojniak.
                                                    Kojarzycie też póxniejsze reklamy margaryny z Pyzdra i Kwiczołem?
                                                  • e-baba Kontynuacje kultowych komedii z PRL 08.07.06, 10:08
                                                    Będą kręcić:
                                                    serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3469819.html

• banitka51 Czterdziestolatek 08.07.06, 10:16
                                                    z Seniukówną.
                                                  • natla Re: Kontynuacje kultowych komedii z PRL 08.07.06, 11:29
                                                    A kto jest w stanie wejść w role Anioła, tak jak pierwowzór? sad
                                                    Jakoś bardzo sceptycznie podchodzę do tych dalszych ciagów. Zobaczymy.
                                                  • banitka51 Re: Kontynuacje kultowych komedii z PRL 08.07.06, 11:44
                                                    Zgadzam się z Tobą, Natlo. Na fali czyjegoś sukcesu sprzed lat swoje lody kręcą.
                                                    Anioł - nie do zastąpienia, fakt, można wziąć inną rolę/człowieka/postać/aktora.
                                                    Z pewnością Bareja by tego teraz nie robił.
                                                    Bardzo mi się podoba takie powiedzenie:
                                                    "przylepiło się gówno do okręstu i woła: płyniemy!"
                                                    Cudze pomysły, cudza praca, a swoja kasa. brrrrrrrr
                                                  • e-baba Do fanów "Stawki..." i "Pancernych" 04.08.06, 23:50
                                                    Wildstein zdecydował, że "Stawka" i "Pancerni", jako seriale fałszujące naszą
                                                    historię, nie będa emitowane, a tym samym stają się "półkownikami". Jednak dla
                                                    fanów tych seriali jest dobra wiadomośc:

"Stacja TVN stara się o nabycie praw do emisji seriali "Czterej pancerni i
                                                    pies" oraz "Stawka większa niż życie".
                                                    TVN stara się o nabycie praw do seriali "Czterej pancerni i pies" oraz "Stawka
                                                    większa niż życie", podała "Gazeta Wyborcza".
                                                    - Do tej pory telewizja publiczna odmawiała nam praw, tłumacząc
                                                    się "wielomiesięcznymi planami emisyjnymi" - mówi "GW" Andrzej Sołtysik z TVN. -
                                                    Jednak kiedy prezes TVP Bronisław Wildstein podjął decyzję o nieemitowaniu w
                                                    najbliższych miesiącach tych seriali, pojawiała się furtka. TVP poprosiła nas o
                                                    sformułowanie oferty. Zrobimy to prawdopodobnie na początku sierpnia. Jesteśmy
                                                    sceptyczni, bo do tej pory byliśmy traktowani jak pacjent, który nie może
                                                    zobaczyć lekarza, ale teraz kto wie?
                                                    W TVP poinformowano "GW", że "w związku z decyzją prezesa Wildsteina biuro
                                                    handlu TVP rozważa możliwość sprzedaży licencji na dwa wspomniane seriale. Poza
                                                    TVN zgłosiło się wiele innych podmiotów zainteresowanych ich nabyciem, z
                                                    którymi również podejmowane są wstępne rozmowy. Wybrana zostanie
                                                    najkorzystniejsza oferta lub oferty".
                                                    wirtualnemedia.pl/document,,1459562,TVN_chce_Klossa_i_Szarika.html

No, i jak to jest - seriale budzą obrzydzenie prezesa TVP, ale ciężka kasa za
                                                    nie - jakoś prezesa nawet nie mdli.
                                                  • kryzar klan+ na dobre i na złe+ m-jak miłość 04.08.06, 23:55
                                                    i jeszcze pare innych seriali to pewnie samo życie.
                                                    Kto był w szpitalu może się wypowie
                                                    Wildstein jeszcze zapomniał o 07 zgłoś się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka