natla Re: Włączcie polsat 07.09.06, 22:59 No jasne. Tylko nie wiem o jakiej scenie z Celińskim mówią, bo się spóźniłam. A tak w ogóle to byłby ubaw wielki, gdyby nie chodziło o "przszłosć narodu" ....ech, szkoda gadać. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Włączcie polsat 08.09.06, 07:12 ogladalam, zal patrzec na naszego ministra a sluchac jego wypowiedzi sie nie da osmieszyl sie jeszcze bardziej i juz nie tylko przed mlodzieza ale po raz kolejny przed calym swiatem przecz z Giertychem!!!!! Odpowiedz Link
kryzar minister edukacji 08.09.06, 08:06 wprowadza do szkół 4 P i najważniejszy jest porządek. Wg mnie w szkole najważniejsza jest nauka i nauczyciel potrafiący przekonać do żądzy wiedzy swego ucznia. Porządek, dryl,posłuszeństwo, mundurki dla ucznia a może i dla nauczyciela to przerabiali nasi zachodni sąsiedzi z dobrym skutkiem. Jak się skończyło wiemy Odpowiedz Link
graga211 Re: minister edukacji 08.09.06, 08:42 img214.imageshack.us/img214/3599/hitdniasj8.jpg Odpowiedz Link
natla Re: minister edukacji 08.09.06, 09:07 No nie! )))))) To powinno być w wątku "Coś na rozweselenie na początek dnia" Odpowiedz Link
ira.mak Re: minister edukacji 08.09.06, 20:45 Oglądałam wczoraj ten program-żenada.Nie wiem jak o nazwać-czy on nie ma wstydu,przecież publicznie młody zmieszał go z błotem a ten nic.......I mimo to będzie nadal ministrem edukacji.[celowo z małej literki]I taki ktoś chce dzieci uczyć patriotyzmu? Niechby wrócił do swoich wszechpolaków. Odpowiedz Link