maladanka 30.06.07, 16:08 Heeeej,Krakowianki jedne, wiecie,że macie taką akdemię? A jak nie wiecie to podrzucam link www.apz.krk.pl/pokaz/o_nas wyczytałam,że się tam dzieje,oj dzieje.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankarol Re: Akademia Pełni Życia 30.06.07, 16:52 Dzięki Danusiu za linka. Raz trafiłam na tą stronę przypadkowo i potem nie mogłam jej znaleźć. Teraz dam do ulubionych i do nich zaglądnę. Odpowiedz Link
natla Re: Akademia Pełni Życia 30.06.07, 18:14 Super sprawa. Przeglądnęłam i naprawdę widzę się wśród tych normalnych, a jednak inaczej ludzi. Już nawet wiem, czym bym się zajmowała. Odpowiedz Link
wiktoria53 Super sprawa dla mieszkanek Krakowa 04.07.07, 08:27 Dopiero teraz zajrzałam do wątku Maladanki. I tyle zajęć przeróżnych od komputera do jezyków, malowania.....itd Prawda, prawda Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo się przestają bawić. Mark Twain Odpowiedz Link
mania1119 Re: Super sprawa dla mieszkanek Krakowa 04.07.07, 11:58 no własnie,bo u nas to sie sprowadza do jednej prelekcji raz na jeden-dwa miesiace.A szkoda... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Super sprawa dla mieszkanek Krakowa 04.07.07, 21:17 A dzieje się w Krakowie,dzieje.Krakowianki do dzieła!!!! I opowiadajcie nam czego sie nauczyłyście i jak sie bawiłyście Odpowiedz Link
wiktoria53 U nas tylko wykłady :( 05.07.07, 00:20 U nas od lutego działa UTW, dojrzali spotykają sie raz na 2 tygodnie, a zajęcia polegaja na wysłuchaniu wykładów. Oto program: - 6 marca 2007 r. – wykład dra Zbigniewa Pietrasa „Współczesne zagrożenia w Polsce – dokąd zmierzamy?” - 20 marca 2007 r. – wykład prof. dra hab. Stanisława Kowalika „Skuteczne i nieskuteczne strategie radzenia sobie z chorobą i niepełnosprawnością” - 3 kwietnia 2007 r. - wykład prof. dra hab. Dariusza Łukasiewicza „Bóg a zło” - 17 kwietnia 2007 r. – wykład mgr Ewy Gruszki „Epizody z życia i twórczości Henryka Wieniawskiego” - 8 maja 2007 r. - wykład dra Marka Siwca „Zbigniew Herbert a Czesław Miłosz. Przyjaźń i spór” - 22 maja 2007 r. – wykład dra Mieczysława Kunza „Fascynująca ziemia z kosmosu czyli satelitarne badania naszego globu” - 5 czerwca 2007 r. – wykład dra n. med. Tomasza Mierzwy „Profilaktyka nowotworów” Trochę to chyba nudne. Brakuje mi tu konkretnych działań tych dojrzałych ludzi czy seniorów. Odpowiedz Link
maladanka Re:Odwiedziłam Akademię! 13.08.07, 17:53 Odwiedziłam Akademię Pełni Życia - Kraków ul.Lea 5 Krakowianki - nie straćcie szansy na dołączenie do Akademiczek,tam naprawdę życie kipi. Teraz jest przerwa urlopowa ale są dyżury i można zajść i popytać co i jak, jest spokojnie. Na bramie są przyciski dzwonka i do Akademii trzeba przycisnąć guzik przy napisie Stowarzyszenie,a potem tup..tup...po schodach , a sympatyczna,usmiechnięta buzia juz się z właściwych drzwi wychyli Odpowiedz Link
maladanka Re:Odwiedziłam Akademię! c.d. 13.08.07, 18:02 dyżury obecnie tzn.w okresie wakacyjnym są w godz.10.-15.oo albo 14.oo - we wtorki,środy,czwartki i piątki Odpowiedz Link