19.06.08, 00:10
Po wyczerpującym dniu,poczytałam sobie troszkę co piszecie i
odpoczęłam przy tym, a teraz idę spać i serdeczne dobranoc
przesyłam. Jeszcze wyjrzałam przez okno i zobaczyłam, że nad
Lublinem taki księżyc sobie wisi.
fotoforum.gazeta.pl/3,0,1262762.html
Obserwuj wątek
    • milata2 Re: Dobranoc 19.06.08, 08:48
      Piękny! Ciekawe czy jak tak zaglądał zza szyby Twojego okna, mogłaś
      spać, a może sny były kolorowewink
    • skrzydlate Re: Dobranoc 19.06.08, 12:03
      jest niemożliwie zmysłowy, jak bajaderka, albo coś drożdżowego nasączone pączem,
      czy ja może jestem głodna?
      • del.wa.57 Re: Dobranoc 19.06.08, 23:30
        Piękny! dzisiaj tez takie cudo widzisz Anto?
        • an.ta Re: Dobranoc 19.06.08, 23:40
          Nie. Chmurki są. Dobranoc, miłych snów
          • skrzydlate Re: Dobranoc 20.06.08, 07:04
            chmurki sa jak puszysty kremik, byc moze czekoladowy smile
            • an.ta Re: Dobranoc 21.06.08, 00:30
              O dzisiaj też jesteś głodna? Masz odemnie na dobranoc
              fotoforum.gazeta.pl/3,0,1265691.html
              • skrzydlate Re: Dobranoc 21.06.08, 00:46
                oj, jakie piekne!!! dzieki

byłam na Słowacji, na plenerze, w jakimś wyjątkowo ohydnym ośrodku, Słowacy w
                ogóle maja kuchnie daleką od mojej, słabo się zieleni na talerzu... a w tym
                ośrodku chyba postawili sobie za punkt honoru dorobić sie w jedne wakacje
                kosztem swoich gości, błeeee... jedyne czego nie brakowało to bułek... teraz
                chyba nadrabiam zaległości.. biegam po bazarku i wynajduję frykasy.. a to
                jarzynki jakieś, a to owoce słodkie, a to rybeczka pachnąca wink))

poczytałam tu na forum o mrożonych truskawkach z cukrem i już to zrobiłam, tyle
                ze syn mi podprowadził mikser i ściskałam te truskawki rodzonymi łapkami.. ale
                były dojrzałe i soczyste, sama przyjemność, a potem mogłam grać w filmie o
                seryjnej morderczyni bez dodatkowych charakteryzacji smile))
                • an.ta Re: Dobranoc 21.06.08, 14:24
                  Mrożone truskawki z cukrem i co? Jako lody, czy coś w tym stylu?
                  • milata2 Re: Dobranoc 21.06.08, 20:45
                    Słoneczko pięknie zachodzi, niestety fotka nie z dzisiejszego dnia
                    img515.imageshack.us/img515/7625/pict2058zr4.jpg
                    • milata2 Re: Dobranoc 21.06.08, 21:00
                      Jeszcze trochę tych zachodów ...
                      img171.imageshack.us/img171/6706/zdjcie011wi6.jpg
                      img295.imageshack.us/img295/9241/pict2017or8.jpg
                      img49.imageshack.us/img49/1089/pict2174tt8.jpg
                      • an.ta Re: Dobranoc 21.06.08, 22:21
                        Piękne te twoje zachody słońca. A u mnie dzisiaj zachodziło tak
                        fotoforum.gazeta.pl/3,0,1267017.html
                        • regine Re: Dobranoc 08.09.08, 00:44
                          Dobrej Nocy Kochani smile
                          • regine Re: Dobranoc 14.09.08, 22:03
                            Dobrej nocy życzę i już znikam....smile
                            ____________________________________________________
                            ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~
                            Vittorio Alferi
                            • regine Re: Dobranoc 17.09.08, 21:20
                              Lecę pod ciepły prysznic i do łóżka. Wygrzać gnaty przed
                              jutrzejszym, w/g prognoz, też mokrym i zimnym dniem....Dobrej nocy
                              życzę smile
                              Vittorio Alferi
                              • an.ta Re: Dobranoc 17.09.08, 23:12
                                Dobrej nocy.
                                • natla Re: Dobranoc 17.09.08, 23:20
                                  Też Wam życzę dobrej nocy i posyłam "ciepłą bryzę" smile
                                  • milata2 Re: Dobranoc 22.09.08, 20:33
                                    Dobrej nocy! Buziaczkismile))
                                    • sagittarius954 Re: Dobranoc 02.10.08, 22:15
                                      W świetle ulicznej latarni
                                      Twoja drobna postać
                                      Niknie
                                      Lecące liście kołyszą
                                      Ten lekki podmuch
                                      Uśmiechu od Ciebie
                                      Jeszcze się odwrócisz
                                      Podniesiesz drobną rękę
                                      I zaraz ją schowasz do kieszeni
                                      Płaszcz masz miękki
                                      Mogłyby się tam schować
                                      Dwie ręce
                                      Twoja i moja
                                      Szlibyśmy ulicą
                                      W promieniach ulicznych lamp
                                      Do samego jej końca
                                      Po dywanie złotych liści
                                      Z marzeniami kłębiącymi się
                                      Pod czuprynami dwóch postaci

Dobranocsmile
    • sagittarius954 Re: Dobranoc 03.10.08, 21:38
      Jeszcze kliknę sobie raz
      I pożegnam szum laptopa
      Mokre liście , błysk latarni
      Jeszcze spojrzę sobie w czerń
      Tam gdzie noc zajęła dzień
      Razem z mą poduszką miłą
      Pożegnalny czynię gest
      Klik i nie ma mnie
      Dobranoc smile
      • natla Re: Dobranoc 03.10.08, 23:19
        Klik, dobranoc
        w tą jesienną dżdżystą noc.

Miło znów Twoje dobranocki czytać. smile
        • xy.5 Re: Dobranoc 04.10.08, 21:50
          Dobranoc-deszcz działa na mnie usypiająco.
          • an.ta Re: Dobranoc 04.10.08, 22:42
            A jeszcze jak cały dzień pada, tak jak u mnie. Dobranoc deszczowo.
            fotoforum.gazeta.pl/3,0,1499537.html
            • korynos-a Re: Dobranoc 18.10.08, 23:44
              www.youtube.com/watch?v=xZy-RnUiRXo&feature=related
              Dobranc smile
              • del.wa.57 Re: Dobranoc 19.10.08, 22:56
                ładna ta Twoja dobranocka Korynosko wink
                I ja Wam zyczę kolorowych snów i miłego poniedziałku! smile
                • korynos-a Re: Dobranoc 19.10.08, 23:10
                  www.youtube.com/watch?v=AtZyXnfvaXs&feature=related
                  Dobrej Nocy zycze i milego tygodnia smile
                  Milo mi Del.wo, ze Ci sie spodobalo smile
                  • marii51 Re: Dobranoc 19.10.08, 23:26
                    dobrej nocki-
                    korynosku-
                    przepiękna kołysanka dla taty...
                    • fleur1 Dobranoc 20.10.08, 21:09
                      Na dobranoc rzesyłam moje ulubione motyle życząc wszystkim pięknych
                      snów.

https://tiny.pl/swrg
                      • korynos-a Re: Dobranoc 20.10.08, 21:51
                        Idzie niebo ciemną nocą,
                        ma w fartuszku pełno gwiazd.
                        Gwiazdy świeca i migocą,
                        aż wyjrzały ptaszki z gniazd.

Jak wyjrzały, zobaczyły
                        to nie chciały dłużej spać.

Kaprysiły, grymasiły,
                        żeby im po jednej dać.
                        Gwiazdki nie są do zabawy,
                        tożby nocka była zła.
                        Bo usłyszy kot kulawy,
                        cicho bądźcie! Aaa...

słowa: Ewa Szelburg Zarębina
                        DOBRANOC smile
                        • korynos-a Re: Dobranoc 26.10.08, 21:01
                          Dzis "chodzi" za mna ta piosenka. Nuce ja caly dzien... Zegnam sie
                          wiec z Wami ta melodia smile
                          www.youtube.com/watch?v=_Ht1CJuHPzUDobranoc...
                          • del.wa.57 Re: Dobranoc 26.10.08, 22:41
                            Adres URL zawierał nieprawidłowy identyfikator filmu wideo
                            Taki komunikat wyskoczył po otwarciu linka i nie posłucham Twojej piosenki na
                            dobranoc Korynosko.
                            • korynos-a Re: Dobranoc-juz poprawiam :) 26.10.08, 23:43
                              www.youtube.com/watch?v=_Ht1CJuHPzU
                              Juz powinno byc w porzadku. Dopisalam po wklejeniu linku "Dobranoc",
                              stad ten problem z odsluchaniem . Przepraszam, mam nadzieje, ze Ci
                              sie spodoba ta piosenka smile
                              • an.ta Re: Dobranoc-juz poprawiam :) 27.10.08, 00:48
                                Ładne to. Dobranoc.
                                • del.wa.57 Re: Dobranoc 27.10.08, 20:59
                                  Teraz wysłuchałam i chociaz za Kaya nie przepadam to ta piosenka podobała mi
                                  się,dziekiwink)
                                  • del.wa.57 Re: Dobranoc 27.10.08, 21:05
                                    www.youtube.com/watch?v=jkvuaCkiJAU&feature=related
                                    Dobranocsmile
                                    • korynos-a Re: Dobranoc 28.10.08, 21:46
                                      www.youtube.com/watch?v=eyZkeNQ0UEI&feature=relatedDobranoc....
                                      • korynos-a Re: Dobranoc 28.10.08, 21:49
                                        www.youtube.com/watch?v=eyZkeNQ0UEI&feature=related
                                        Dobrej nocy zycze....
                                        • marii51 Re: Dobranoc...;) 01.11.08, 22:43
                                          www.youtube.com/watch?v=j9cjZqHbiE0
                                          • gieniaa.4 Re: Dobranoc...;) 04.11.08, 00:52
                                            spokojnej nocki,,,,dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1811&Paint+Shop+Pro+Photo+XI+11.20+PL na te jesienne ponure wieczorki
                                            • korynos-a Re: Dobranoc...;) 04.11.08, 22:09
                                              W zwiazku z tym, ze bedziemy ja goscic niedlugo w stolicy. Polecam w
                                              jej wykonaniu "Ave Maria".
                                              www.youtube.com/watch?v=maZHi4C6Cf0&feature=related
                                              Dobrej nocy zycze Wszystkim smile
                                              • korynos-a Re: Dobranoc...;) 07.11.08, 23:26
                                                Troszke nastrojowo, troszke romantycznie...
                                                www.youtube.com/watch?v=0EgjVxvO9wU&feature=related
                                                Zegnam Was...Dobranoc smile
                                                • an.ta Re: Dobranoc...;) 08.11.08, 00:37
                                                  Bardzo romantyczna piosenka. Dobranoc.
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 08.11.08, 10:35
                                                    A jeszcze chciałam spytać, jak wy wklejacie te piosenki? Czasami
                                                    znajdę coś czym chciałabym się podzielić i nie wiem jak się zabrać
                                                    do tego.
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) 08.11.08, 10:55
                                                    Kopiujesz link w adresie na górze strony
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) 08.11.08, 11:26
                                                    a własnie że w myszce smile))))) ukryte są te kliki , prośćiej prawy klawisz starej
                                                    myszki.... o bosze jakie to dwuznacznesmile)))))- kopiuj- podkreśli ci się na
                                                    niebiesko,klikasz to, lecisz na stronkę gdzie chcesz to umieśćić, klikasz prawym
                                                    teraz zaznaczasz- wklej- i już ty widzisz ten link na czarno, ale po wyjściu z
                                                    tego zrobi ci się niebieski i jak odświeżysz strone masz juz właściwy i
                                                    słuchasz..... słuchasz przyjemnego odbiorku smile))))
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) 08.11.08, 23:17
                                                    od jedenastej rano spać?
                                                    -----rozumiem po południu drzemknąc-smiletyciuniu..
                                                    doranoc
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 09.11.08, 23:01
                                                    Dobranoc. Spokojnej nocy pl.youtube.com/watch?
                                                    v=dnwFMUNjkW8&feature=related
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) 09.11.08, 23:40
                                                    anta-duzo naraz videoo- podaj tytul to sobie poslucham twoje wybrane-
                                                    -
                                                    trzeba jedno -tylko jedno-link przy adresie skopiuj- i podaj ten
                                                    jeden link
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) 10.11.08, 00:24
                                                    An.ta, pamietaj, kopiujesz caly link z piosenki, ktora odtwarzasz.
                                                    No i Twoja piosenka, mysle ze o nia chodzilo, posiada taki link:
                                                    Tadeusz Nalepa - "Nocą Puka Ktoś (Bez Prądu)"
                                                    www.youtube.com/watch?v=dnwFMUNjkW8&feature=related
                                                    Milego sluchania smile

• marii51 Re: Dobranoc...;) 10.11.08, 00:31
                                                    dziekuje karynos-winkjuz słucham--dobre o serduszku- mi ono dzis nie
                                                    daje spokoju.. cosik?tomografia komputerowa sie martwie co wyjdzie z
                                                    badan..sad
                                                    nie spie bo od pietnastej sobie pospalam--gdy syn odjechał..
                                                    pogawiedzimy na nocnym watku?
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) 10.11.08, 00:55
                                                    http://i34.tinypic.com/263khtl.gif
                                                    http://i33.tinypic.com/2pq1ilv.gif
                                                    Dobranoc, padam na nos...Milego poniedzialku zycze smile
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) 10.11.08, 00:57
                                                    ale sliczny--kitunieczek
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 10.11.08, 22:03
                                                    No i dałam plamę. Proszę o jeszcze kilka pouczeń Podoba mi się
                                                    piosenka, chcę przesłać wam, co robię? Najpierw muszę ją odsłuchać i
                                                    dopiero wysłać? Adres zrozumiałam - jest u góry. Robię to kopiuj-
                                                    wklej, ale skąd mam wziąć cały adres? U góry jest:
                                                    www.youtube.com/watch?v=dnwFMUNjkW8&feature=related, a skąd
                                                    wziąć resztę czyli Tadeusz Nalepa - "Nocą Puka Ktoś (Bez Prądu)"?
                                                    Wiem, Ze to są naiwne pytania, no ale człowiek całe życie się uczy,
                                                    a ja tego nie wiem.
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) 11.11.08, 00:17
                                                    "Dobranoc" - Z repertuaru Kabaretu Starszych Panow.
                                                    Chyba pamietacie i lubicie...Wspanialy tekst aktualny chyba na
                                                    zawsze...
                                                    Wykonanie : A. Zaucha & M.Rodowicz
                                                    www.youtube.com/watch?v=iI0Hp3UvooA
                                                    Spokojnej nocy smile
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 09.11.08, 23:03
                                                    Pierwszy raz w życiu wysłałm piosenkę. Mam nadzieję, że mi się to
                                                    udało. Jeszcze raz spokojnej nocy.
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 11.11.08, 23:20
                                                    Dobranoc, dzisiaj kładziemy się wcześniej, bo jutro do pracy.
                                                    Milutkich snów.
                                                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1550978.html
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) 13.11.08, 21:08
                                                    Dobrej nocy zycze smile
                                                    Jutro niby piatek, dla niektorych zaczyna sie weekend, niektorzy juz
                                                    sa na swoim "dlugim weekendzie" inni czekaja...Ja niestety nie mam
                                                    wolnego...sad
                                                    "Kancelaria" - Zabiorę Cię właśnie tam ...
                                                    www.youtube.com/watch?v=XtOhHDXTQ50&feature=related
                                                    Zespol "Kancelaria" obchodzi w tym roku 25-lecie istnienia...Wiec
                                                    zabieram Was "Tam..." smile)
                                                    Dobranocsmile
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) 15.11.08, 03:26
                                                    ach spij kochanie -
                                                    jesli gwiazdke chcesz--?
                                                    dostaniesz!idem spac----lwiczka kocha spac---smile))))...
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) 16.11.08, 22:09
                                                    Przed snem trzeba sie wyciszyc. Polecam wysluchanie utworu w
                                                    wykonaniu Lisy Gerrard. Powinien pomoc w zasnieciu.
                                                    Czego Wam i sobie zyczesmile
                                                    www.youtube.com/watch?v=QiYqYPEXsJU
                                                    Dobranoc smile

• korynos-a Re: Dobranoc...;) 18.11.08, 22:29
                                                    Dobranoc, jesiennie....smile
                                                    www.youtube.com/watch?v=NLhwCPsjXI4&feature=related
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 19.11.08, 00:21
                                                    pl.youtube.com/watch?v=FFbfm4WyojsDobranoc
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 19.11.08, 00:23
                                                    pl.youtube.com/watch?v=FFbfm4Wyojs
                                                    Dobranoc
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) 22.11.08, 22:45
                                                    Gdybym zajrzał w twoje oczy
                                                    nocą zimową
                                                    Musiałbym ujrzeć tam iskry
                                                    gorące
                                                    Chciałbym przytulić się znów
                                                    do Ciebie
                                                    Tak delikatnie i nieśmiało
                                                    usta spragnione
                                                    Połączyć z koralem twych warg
                                                    pełnych
                                                    I zamknąć oczy pragnąłbym wtedy
                                                    by wyśnić
                                                    Cudowny kwiat marzeń spełnionych
                                                    dla Ciebie
                                                    Dlatego pochwycę tę moc wyobraźni
                                                    i Twoją i moją
                                                    Zamknę ją w uścisku
                                                    Jakbym tulił Ciebie .

Dobranoc.smile
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc...;) 22.11.08, 22:53
                                                    Zajrzałam tu i trafiłam na poezję Sagiego. Jaki miło to czytać.
                                                  • izis52 Re: Dobranoc...;) 22.11.08, 23:15
                                                    że też w realu do poduszki wierszy mi nie składają.
                                                    Dobranoc.
                                                  • del.wa.57 Re: Dobranoc...;) 22.11.08, 23:16
                                                    Romantycznie się zrobiłosmile
                                                    http://i35.tinypic.com/jrzaki.gif
                                                    Dobranoc..
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) 23.11.08, 00:16
                                                    Romantycznie i milusio. Dzięki Sagiemu. No to dobranoc.
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) 23.11.08, 15:15
                                                    wśród wielu niełatwych spraw..
                                                    odnajdujemy
                                                    słowo...
                                                    malutkie takie tyci ..
                                                    a znaczeniu ..
                                                    ogromnym..
                                                    takie maleńkie słowa nadziejii,
                                                    dobroci.- kraża -mijają się -odlatuja-
                                                    powracają i znów oczekujemy i od nowa zaczynamy -
                                                    jak od poranku dnia codziennego..
                                                    dotykamy..
                                                    widzimy jak na dłoni podane..
                                                    prostolinijnych dobrych serdecznych słów-mowienie..
                                                    ONE..Są JAK TALIZMAN NAJPIęKNIEJSZY-
                                                    o barwach najczulszych-
                                                    jak pięknie umieć nazwać odczucia---
                                                    trwania..
                                                    zrozumienia...-
                                                    etcetera...
                                                    każdy dzień jest piękny-
                                                    każda chwila drogocenna -
                                                    bo człowiek ma dar .. najpiękniejszy..Życie
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) 23.11.08, 22:49
                                                    Dobrej i spokojnej nocy zycze Wszystkim smile
                                                    A jutro milego przebudzenia i poniedzialku.
                                                    Dobranoc z Nat King Cole i jego " L-O-V-E"
                                                    www.youtube.com/watch?v=JErVP6xLZwg&feature=related
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) 23.11.08, 22:53
                                                    karynos-iu ..ale fajowe--
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 23.11.08, 23:45
                                                    kuniec i kropka na dziś. Nocne marki niechaj przejmą pałeczkę i
                                                    gonią cyferkę.
                                                  • wiga2008 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 24.11.08, 00:02
                                                    I ja na dzisiaj mam dość. Jeszcze tylko kompresik na żuchwę obolałą od śmiechu i dobranoc.
                                                  • marii51 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 30.11.08, 00:15
                                                    wtule sie w ojczulkamych synkow-aneczka tez- i juz spie chrrrrrrrrr
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 30.11.08, 23:47
                                                    Dobranoc. Wiecie co sie dzieje jak zaśniemy?
                                                    "Wokół naszych poduszek
                                                    wznosza sie złote drabiny z i do niebiańskiej krainy, a po nich
                                                    w sandałach, ze skrzydłami
                                                    przychodzą przez Boga
                                                    anieli przysłani."
                                                  • xy.5 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 01.12.08, 01:06
                                                    Dobranoc,po tych słowach napewno zasnę.
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 05.12.08, 00:48
                                                    Dobranocsmile
                                                    Jesli sie uda, bede snic o cudach...A zdarzaja sie jeszcze ?
                                                    Jesli tak to i snow takich, cudnych, i pozostalym zycze smile
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 05.12.08, 00:52
                                                    Mam nadziję, że się zdarzy smile
                                                  • regine Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 06.12.08, 22:15
                                                    Dobrej, spokojnej nocy życzę.
                                                    Dobranoc...
                                                    Vittorio Alferi
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 06.12.08, 23:27
                                                    pl.youtube.com/watch?v=sdmnyF0pw_s&feature=related
                                                    Dobranoc. Mam nadzieję, że wkleiłam dobrze. Jeśli nie, to chodziło
                                                    mi o piosenkę Zakopowera Lu li la, a ja się zastrzelę, z powodu tego
                                                    że nie mogę nauczyc się wklejania.
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 06.12.08, 23:29
                                                    Nie będę się strzelac. Udał mi się. Jeszcze raz dobrej nocy.
                                                  • regine Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 07.12.08, 21:25
                                                    Dobrej nocy, życzę smile Miło było, a co dobre podobno szybko się
                                                    kończy...smile
                                                    Vittorio Alferi
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 07.12.08, 23:11
                                                    Dobrej nocy z Krakowa. smile
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 07.12.08, 23:26
                                                    Nocą gdy nawet księżyca nie widać
                                                    I małych kropek gwiazd na niebie
                                                    Zamykam oczy w złudnej nadziei
                                                    Że gdzieś zostawię obrazy dnia
                                                    Przebytych dróg życiowych chwil
                                                    I serce zaśnie z uczuciem mym
                                                    Które do ciebie tak bardzo lśni
                                                    Chciałbym przytulić gest rąk kobiecych
                                                    Spojrzenie oczu i drżenie warg
                                                    Twą postać zatroskaną wielce
                                                    O tyle spraw o tyle chwil
                                                    I w czystym pocałunku szczęścia
                                                    Dotknięciem obu spragnionych warg
                                                    Zasłoną powiek co nic nie zasłoni
                                                    Bo tam pod nimi słodycz dotknięcia
                                                    Pokryje rysy które dobrze znam
                                                    I ciemność sprawi ten mały cud
                                                    Choć Cię nie widzę to czuję ciepło
                                                    Które wysyłasz to wystarczy mi
                                                    Oplotę postać ramionami dwoma
                                                    Szmer oddechu cichy zaprowadzi mnie
                                                    Do bram snu wraz z nim się wtopię
                                                    W odpływających z zegara minut nocy tej
                                                    Aż pierwszy opar mgły porannej
                                                    Osadzi się na szkle okiennym
                                                    Zwiastując znowu nowy chłodny dzień .

Dobranoc smile
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 07.12.08, 23:58
                                                    Jak ja lubię Sagiego romantykasmile Pisz Sagi, pisz, lubię czytać Twoje
                                                    dobranocki i inne wierszykismile
                                                  • bogatka1 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 09.12.08, 00:42
                                                    .... __.....--~~~-. _ _.-~~~--...__
                                                    ....// __...MIŁEGO._ !_.-~~--...__ \\
                                                    ...// __...JUTRO -~~!_.-~~~--...__ \\
                                                    ..// ___DNIA.---~_\! /_...ŻYCZĘ...__\\
                                                    .===========\\!//========= Dobranoc
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 09.12.08, 00:44
                                                    Bogatko smile Jesteś Wielka smile
                                                    Ale ja jeszcze posiedzę smile Choc powiem na zaś
                                                    Dobranoc smile
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 10.12.08, 00:39
                                                    Dobranoc. "Fotelowce" już śpia, to trzeba iśc za ich przykładem.
                                                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1586766.html
                                                  • bogatka1 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 10.12.08, 00:45
                                                    https://img.wklej.org/images/15062dla_ciebie_m.JPG

Trzeba zawsze mieć humorek
                                                    i na lekko wszystko brać.
                                                    Rano budzić się z humorkiem
                                                    i z humorkiem klaść się spać.
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 10.12.08, 08:42
                                                    Po takiej dobranocce od razu nowy dzień zaczyna się "humorkiem".....
                                                    dobrym oczywiście wink)
                                                  • korynos-a Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 11.12.08, 22:11
                                                    Dobrej Nocy zycze smile
                                                    Jutro wreszcie piatek, i juz sie ciesze smile
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 11.12.08, 22:29
                                                    Też juz idę lulu, dobrej nocy Wam życzę.
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 12.12.08, 00:29
                                                    Kolejne dni wtapiają się w przeszłość
                                                    Przyszłość do przodu wyrywa
                                                    Obrócić głowy za siebie nie mogę
                                                    Gdy dzień następny przybywa

Pamiętam lato i smak jego czuję
                                                    I jesień jeszcze wspominam
                                                    Już zima ścina mijane kałuże
                                                    A w sercu wiosna uparcie

Życie przemija jak wstążka na wietrze
                                                    Puszczona z wiatrem w dal siną
                                                    Jeszcze niezdarnie opadnie na trawę
                                                    I krzak ja przytrzyma ciekawie

Pofrunie dalej wysoko do nieba
                                                    Aż barwą swoją się wtopi
                                                    W ta przezroczystość nieba błękitu
                                                    Wspomnieniem w pamięci zostanie

I kiedy mnie przyjdzie zniknąć
                                                    W tej przezroczystej przestrzeni
                                                    Myśl swą skieruję do tej jedynej
                                                    Którą tak kocham nad życie .

Dobranoc smile
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 14.12.08, 01:35
                                                    Łzy jak rzeki rwące
                                                    W korycie bruzd płyną
                                                    Paląc policzki blade
                                                    Aż wystapią z brzegów
                                                    I sięgną ust słodkich

Z morza oczu wyszły
                                                    By spotkać granice
                                                    Ust pożądliwych
                                                    Palce jeszcze niezdarnie
                                                    Dotkną warg i powoli

Opadną na serce
                                                    Te łzy już w tęsknotę
                                                    I miłość zmienione
                                                    Dotarą do miejsca
                                                    Przeznaczenia swego .

Kochaniem się staną
                                                    Czułym i wonnym
                                                    Każdym uderzeniem serca
                                                    Wzmogą namiętność
                                                    I tak zapamietane

Zostaną na zawsze
                                                    I nic ich nie wyrwie
                                                    Nie zabierze
                                                    Tylko tu ich miejsce
                                                    Perły miłości mojej .
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 14.12.08, 07:34
                                                    Sagi, dopiero rano można przeczytać Twoją poezję do snusad Wena
                                                    dopada Cię po północy? Mimo to, dzięki za Twoje wiersze.smilesmilesmile
                                                  • natla Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 14.12.08, 22:43
                                                    Śnijcie cuda, pa, pa.
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 14.12.08, 22:46
                                                    Dobranocsmile
                                                  • del.wa.57 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 14.12.08, 23:04
                                                    http://i34.tinypic.com/9rovh4.gif
                                                    słodkich snówsmile
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 18.12.08, 00:36
                                                    Dobranoc cieplutko. Żwirek i Muchomorek o ile się nie mylę mówią wam
                                                    dobranoc. U nas w domu funkcjonowali jako Świrek i Żwirek.
                                                    Dlaczego??? Nie wiem.
                                                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1596475.html
                                                  • an.ta Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 21.12.08, 01:06
                                                    pl.youtube.com/watch?v=jkMRHyzeIFI&feature=related
                                                    Pięknych snów życzę
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 22.12.08, 22:16
                                                    Idę już bom ledwo żywasad Pa smile
                                                  • izis52 Re: świateczne dobranoc 25.12.08, 23:31
                                                    Kolorowych snów z zimowo-światecznym widokiem w tle. Dobrej nocy.
                                                  • an.ta Re: świateczne dobranoc 28.12.08, 01:11
                                                    Dobranoc. Czy mimo niedzieli zamówione budzenie? Jeśli tak, to
                                                    uważajmy, bo może się zdażyc coś takiego "Dziękujemy, za
                                                    skorzystanie z usługi budzenia na 6,00. Jest już dziewiąta, więc
                                                    SZYBCIUTKO, SZYBCIUTKO....".
                                                  • sagittarius954 Re: an.to ciiii..... 28.12.08, 06:43
                                                    An.to , juz 6,42 pora wstawać, pobudkasmile
                                                  • an.ta Re: an.to ciiii..... 28.12.08, 20:34
                                                    O 6,30 wstałam. Ale o 6,50 położyłam się spowrotem, bo zobaczyłam,
                                                    że to niedziela. Do pracy nie trzeba iśc.
                                                  • natla Re: an.to ciiii..... 28.12.08, 22:15
                                                    Mówię Wam dobranoc i zostawiam na straży "nacne Marki"....Antę i
                                                    Sagiego, a może się jeszcze jacyś ochotnicy znajdą?
                                                  • sagittarius954 Re: an.to ciiii..... 28.12.08, 22:30
                                                    Dziś na straży stać nie będę
                                                    Wolę pocałunków czułych
                                                    Poczuć moc w mych snach codziennych
                                                    Czułe usta ,miekkie wargi
                                                    Ciepło serca poczuć bliżej
                                                    I westchnienia niech mi ciagle
                                                    Szumem nadzwyczajnym dźwięczą
                                                    Jeszcze tylko jeden wersik
                                                    Kliknę ot tak by zakończyć
                                                    i z numerem 7 pocałunków wkroczyć
                                                    W ciemną noc pożądań pragnień

Dobranoc smile
                                                  • an.ta Re: an.to ciiii..... 28.12.08, 23:21

Szczęśliwy, bo ma się z kim całowac wieczorową porą. A ja sobie
                                                    teraz idę na spacer z psami, a potem poczytam i spac. Czyli jak by
                                                    nie patrząc serdeczne dobranoc.

• sagittarius954 Re: an.to ciiii..... 29.12.08, 13:36
                                                    Prawidłowo an.to , a teraz dla tych co lubią poobiednią drzemkę ten wątek
                                                    wyciągam smile
                                                  • natla Cichutko...... 01.01.09, 02:37
                                                    ...........mówię Wam dbranoc, życząc przebudzenia pełnego nadziei.
                                                  • easy.mamajka Re: Cichutko...... 01.01.09, 04:37
                                                    Dobrych nocy w Nowym Roku.
                                                  • natla Re: Cichutko...... 01.01.09, 23:03
                                                    Padliście próchenka? wink) No ja też juz padam......
                                                  • an.ta Re: Cichutko...... 03.01.09, 00:48
                                                    A ja dopiero zakończyłam spacery z psami. Przypominam są trzy psy i
                                                    spacerujemy na dwie tury. Dzisiaj jest piękna noc. Dobranoc
                                                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1611454.html
                                                  • del.wa.57 Re: Cichutko mówię Wam dobranoc:) 04.01.09, 22:58
                                                    http://i39.tinypic.com/105pkdc.gif
                                                  • natla Re: Cichutko mówię Wam dobranoc:) 04.01.09, 23:36
                                                    A ja jeszcze się tylko z pieskiem przelecę, po świeżutkim śniegu....

http://i43.tinypic.com/34eqdkk.jpg

...... do łóżka.
                                                    Dobranoc, pchly na noc, niechaj pracują na naszą kasę. smile
                                                  • an.ta Re: Cichutko mówię Wam dobranoc:) 04.01.09, 23:44
                                                    Dobranoc, tu kontrola snu: śpicie dobrze? Nie jest wam zimno? Nie
                                                    chodzi po was robaczek? Nie śnią wam się koszmary? OK śpijcie dalej.
                                                    Za godzine znowu to skontrolujemy!
                                                  • bogatka1 Re: Cichutko mówię Wam dobranoc:) 07.01.09, 00:30
                                                    Kontrola z ukrytej kamery:
                                                    deser.pl/deser/1,83453,6120761,Co_robi_kot__gdy_Ty_spisz_.html Koty to wyjątkowo złośliwe (kochane, słodkie i urocze) zwierzęta. Wiemy już, jak brutalnie potrafią obudzić człowieka ze snu. Ale czym tak naprawdę zajmuje się w nocy Twój słodki, mały (albo bardzo duży) kotek? Oto nagranie z ukrytej kamery!
                                                  • xy.5 Re: Cichutko mówię Wam dobranoc:) 07.01.09, 00:32
                                                    Dobranoc idę spać,bo nikogo nie ma.
                                                  • an.ta Re: Cichutko mówię Wam dobranoc:) 08.01.09, 00:23
                                                    Dobranoc i miłych snów. pl.youtube.com/watch?v=usLc1tc0nYc
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc...;) Śnijcie cuda ;) 10.01.09, 02:05
                                                    Napisała mi dziewczyna
                                                    Że wiatr się o nią upomina
                                                    Śnieg jej na krok nie odstępuje
                                                    A mróz jej policzki molestuje

Cóż mam począć z tą niebogą
                                                    Trzeba pomóc tej dziewczynie
                                                    Niech z jej oczu łzy nie płyną
                                                    I zapomni o mroźnej krainie

Szepnę jej do uszka kształtnego
                                                    Jak serduszko jej trzepocze
                                                    Czego pragną też jej oczy
                                                    I jak ma uszka swoje

Bronić przed potężnym mrozem
                                                    Ręce jej w swoje schowam
                                                    I gorący podcałunek
                                                    Złoże na policzkach bladych

Później ramię jej też podam
                                                    I do domu odprowadzę
                                                    Księżyc w pełni tego słucha
                                                    Śmieje się koleżka z zucha

Który kliknięciami swymi
                                                    Opowiada dyrdymałki
                                                    I żegnając się dziś czule
                                                    Pozostawi mnie pod furtką

Ta dziewczyna ta nieboga
                                                    Księżyc w pełni zapatrzony
                                                    Wiatr wiejący , mróz szczypiący
                                                    Śnieg się w bieli skrzący smile

Dobranocsmile
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc... 25.01.09, 19:35
                                                    Spokojnego snu życzęsmile Jutro będzie dobry dzieńsmile
                                                  • del.wa.57 Re: Dobranoc... 25.01.09, 22:57
                                                    http://i39.tinypic.com/j0acfb.gif

słodkich snów zyczęsmile
                                                  • xy.5 Re: Dobranoc... 25.01.09, 23:25
                                                    Ja też miłych znów życzę.
                                                  • an.ta Re: Dobranoc... 27.01.09, 00:45
                                                    Spokojniutko zasypiajmy sobie w rytm kołysanki Krajewskiego.
                                                    Dobranoc.
                                                    pl.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE&feature=related
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc... 28.01.09, 11:34
                                                    Kropelki deszczu po szybie spływały
                                                    Iskierki szczęścia w nich się odbijały
                                                    Przyniesione z wysoka z wilgotnego nieba
                                                    W krótkiej swej drodze po zwierciadle okna
                                                    Spostrzegły w głębi inne krople życia
                                                    Gorzkie łzy dziewczyny do warg podążały
                                                    By usta słodkie w morze skargi zmienić
                                                    Przez moment zdziwione kropelki przylgnęły
                                                    Do gładkiej powierzchni przezroczystej szyby
                                                    Chcąc zatrzymać obraz światłem przyniesiony
                                                    Z pięknych ust dziewczyny słowa wypłynęły
                                                    Niesione skrzydłami mocy swej niezmiernej
                                                    Pojedyncze słowa czerwienią miłości
                                                    Wyrzutem nieznośnym i tęsknotą słoną
                                                    Wypełniły przestrzeń i czułością swoją
                                                    Przeniknęły kryształ, wniknęły w krople
                                                    Tam uwięzione ze szczęściem zostały
                                                    Obok siebie dalej istniejąc nim kropla
                                                    Opuści zwierciadło , dziewczę , jej ból i tęsknotę
                                                    I spadnie , w czarną przestrzeń ziemi początku i końca .

Dobranocsmile
                                                  • malwina52 Re: Dobranoc... 28.01.09, 11:41
                                                    o tej porze idziesz spac?
                                                  • xy.5 Re: Dobranoc... 28.01.09, 23:51
                                                    Dobranoc.
                                                  • an.ta Re: Dobranoc... 29.01.09, 00:04
                                                    Cierpliwie gwiazdy na niebie
                                                    czekają z rękami w kieszeniach
                                                    pragną spadac dla nas
                                                    i spełniac wszystkie marzenia.
                                                    Dobranoc i niech nam gwiazdki spełniaja marzenia.
    • sagittarius954 Re: Dobranoc 29.01.09, 11:56
      Brązowe oczy na mnie patrzyły
      Brązowe oczy we mnie wierzyły
      Brązowym oczom swą miłość oddałem
      Brązowe oczy tuliłem całowaniem

W kasztanowe włosy ręce wplatałem
      W kasztanowe włosy twarz swą chowałem
      W kasztanowych włosach promieni księżyca szukałem
      Kasztanowymi włosami się upajałem

?Jesiennej pani swe serce oddałem
      W zamian głos czuły od niej otrzymałem
      Rąk delikatnych spotkanie kochane
      I ust najsłodszych długie miłowanie

Choć światu do jej stóp nie rzuciłem
      To w sercu iskrę skromną wznieciłem
      Przez całą zimę skra będzie się tliła
      By na wiosnę ognisko miłości rozpalić .

Dobranoc smilesmile
      • natla Re: Dobranoc 29.01.09, 22:44
        O kurcze, Sagi, ale dałeś czadu.......znowu? Czekamy na wiosne i
        fajerwerki uczucia big_grin
        Dobranoc.
        • sagittarius954 Re: Dobranoc 30.01.09, 13:06
          Znowu ?- to słowo jak wyrzut zabrzmiało
          Jak smagnięcie batem jak świst złowieszczy
          To wystarczy by me uczucia płoche zniknęły
          Przestraszone nie wrócą na tą stronę spokojną
          Zasypiać więc będziesz o pani samotnie
          Wpatrując się smutnymi oczyma w srebrny ekran
          Skąd sagi nie prześle Ci już życzeń żadnych
          Okryje swe marzenia płaszczem na tyle szczelnym
          By nic się spod niego nie wydostało niepotrzebnie
          Jak je odnaleźć , jak zaprosić do uczty gdzież ich szukać
          Jeśli je jednak znajdę i choć jedno zostawi ślad
          Pójdę tym tropem , złapię i schowam do szuflady
          Niech tam się oswajają ze mną "znowu"
          Zanim je wybrance poślę .

Dobranoc smile)
          • polnaro Re: Dobranoc 30.01.09, 13:20
            To lekkie wahnięcie emocji w samo południe do wieczora minie.
            • an.ta Re: Dobranoc 31.01.09, 01:49
              Dobranoc. Dzisiaj Międzynarodowy Dzień Przytulania. Miło zasypiac
              mając świadomośc, że takie sympatyczne święto jest. Dobranoc.
              • wiktoria53 Na przytulanie nigdy za późno:) 06.02.09, 21:34
                www.wimp.com/parishugs/
                • an.ta Re: Na przytulanie nigdy za późno:) 17.02.09, 00:28
                  Dobrej nocy. Fajni starsi panowie, prawda?
                  www.youtube.com/watch?v=a1kFY11CgeY&feature=related
                  • natla Re: Na przytulanie nigdy za późno:) 17.02.09, 00:36
                    Super. Dobranoc smile
                    • regine Re: Odrobinę wzruszenia... 01.03.09, 23:17
                      Na Dobranoc Wszystkim smile
                      JE T'AIME - LARA FABIAN LIVE " NUE -2002 "
                      www.youtube.com/watch?v=N-roGMGyFu0&translated=1
                      • an.ta Re: Odrobinę wzruszenia... 02.03.09, 01:04
                        Troszkę się wzruszyłam i ....dobranoc.
                        • regine Re: Na Dobranoc... 03.03.09, 22:26
                          Kobietom i nie tylko im :
                          www.voila.pl/198/c90mw/
                          Miłych snów...O potędze...smile
                          • regine Re: Na Dobranoc...Mark Knopfler ... 07.03.09, 22:29
                            Dobrej Nocy i miłego jutrzejszego dnia życzę smile
                            Dobranoc smile
                            www.youtube.com/watch?v=QVGumxRz3Oo&translated=1
                            ______________________________________________________
                            Vittorio Alferi
                            • izis52 Re: Na Dobranoc...Mark Knopfler ... 07.03.09, 23:00
                              Ładne, a nie za wcześnie spać ?
                              • regine Re: Na Dobranoc ...Leonard Cohen 07.03.09, 23:31
                                Jeszcze nie spać, ale położyć się i poczytać. Na uszy założę
                                słuchwaki i zagłuszę wiwaty zza ścian. Dobranoc. Miło, że się
                                spodobałosmile
                                - "Dance Me to the End Of Love"
                                www.youtube.com/watch?v=FE6j8eF9pXo&feature=related
                                Vittorio Alferi
                                • an.ta Re: Na Dobranoc ...Leonard Cohen 08.03.09, 22:41
                                  OOO dzięki za Cohena. Kiedyś bardzo go lubiłam, a potem zapomniałam.
                                  No to sobie przypomniałam. Dobrej nocy życzę. Dzisiaj jakoś
                                  wyjątkowo wcześnie jak na mnie.
                                  • regine Re: Na Dobranoc ...Leonard Cohen 08.03.09, 22:54
                                    Troszkę baśni na Dobranoc nie zawadzi smile
                                    Leonard Cohen - There For You
                                    www.youtube.com/watch?v=WFb_eeJSFX4&feature=related
                                    Spokojnej nocy i miłego tygodnia życzę Wszystkim smile
                                    Vittorio Alferi
                                    • wiktoria53 Dobranoc 15.03.09, 00:56
                                      Wrócę tu jeśli nie będę mogła zasnąć.
                                      • an.ta Re: Dobranoc 15.03.09, 02:41
                                        Dobranoc, śpijcie spokojnie. Ja chyba też już położę się spac.
                                        www.youtube.com/watch?v=_Ht1CJuHPzU&feature=related
                                        • regine Re: Dobranoc 15.03.09, 23:21
                                          Dobrej nocy życzę...Jutro zaczyna sie nowy tydzień i znowu do
                                          roboty....sad
                                          Vittorio Alferi
                                          • del.wa.57 Re: Dobranoc 15.03.09, 23:26
                                            Ja też zmykam do ciepłego łóżka,dobrej nocy i słodkich snów Wam zyczę.
                                            • bogatka1 Re: Dobranoc 16.03.09, 00:28
                                              .•´°.¸¸.°ღ♥ღ°.` ღ♥ღ 
                                              .•´*`•»°.¸¸.°ღ♥ღ°.¸¸. °ღ♥ღ *•.¸_¸.•*
                                              *•.¸_¸.•*ღ♥ღ*•.¸_¸.•*ღ♥ღ*•.¸_¸.

________$ ……………^v^ 
                                              _____$$_$ 
                                              _______$$$ ……^v^…………………^v^ 
                                              ________$__$ 
                                              __ ^v^__$__$……………^v^ 
                                              ________$_$$ 
                                              ^v^ ____$_$_$ ………^v^ 
                                              ________$$$$$ ………………………^v^ 
                                              ________$$$$_$ 
                                              _______$$_$_$$………………………^v^ 
                                              _______$$_$$$_$ 
                                              ______$_$_$$_$$$ 
                                              ______$_$_$_$$_$$$ 
                                              _____$__$_$$$_$_$$$$$ 
                                              _____$__$_$$_$$$___$ 
                                              __$_$___$_$_$$_$_$$ 
                                              _$$_$___$_$_$_$_$ 
                                              _$$$____$_$$_$$$__$ 
                                              _$_$$___$_$$$___$$$ 
                                              _$_$$$$$$$$$__$$$$$$ 
                                              _$_$$$$$$$$$$$$$$$$ 
                                              __$_$$$$$$$$$$$$$ 
                                              ___$__$$$$$$$$$$ 
                                              ~-~~$$$$$$$$$$$ 
                                              ~*´¨¯¨`*•~-.¸,.-~*´¨¯¨`*•~ 
                                              *•-•*? ¸.•*? 
                                              ……. .•*? 
                                              …. .•*? .•*SŁODKICH*•¸.•* ♥♥♥*** 
                                              ….( ……. .•*,•*.SNÓW.*×.¸.•* 
                                              ….*•.¸_¸.•* ..*•.¸_¸.•*¸.•.*•-•*.*•-•*
                                              • an.ta Re: Dobranoc 16.03.09, 02:48
                                                I ja się zbieram do łóżka. Dobranoc, do jutra (tz. do dzisiaj)
                                                • an.ta Re: Dobranoc 22.03.09, 01:49
                                                  Spokojnej nocy, pięknych snów.
                                                  www.youtube.com/watch?v=Esdl_3kKSBk
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc 26.03.09, 23:52
                                                    Dobranoc, spokojnej nocy.
                                                  • natla Re: Dobranoc 26.03.09, 23:54
                                                    Dobranoc Wiktorio. Dobrze, że choć orzesz jak możesz wink)
                                                  • wiktoria53 Re: Dobranoc 29.03.09, 01:45
                                                    Dobranoc, spokojnej nocy.
                                                  • sagittarius954 Re: Dobranoc 03.04.09, 07:35
                                                    Jak wampir się skradam
                                                    I głowę na miękkiej podusi
                                                    Składam
                                                    Owinie mnie sen powłóczysty
                                                    Lecz rymów nie tworzę jak Ci dwaj
                                                    Wielcy Starsi Panowie
                                                    Dlatego wysłucham ich kołysanki
                                                    I zamknę podwoje oczu swych ociężałych
                                                    www.youtube.com/watch?v=8x8S5Mgimy0&feature=related
                                                  • an.ta Re: Dobranoc 15.04.09, 00:48
                                                    Dobranoc. Miłych snów.
                                                    www.youtube.com/watch?v=IB7grYuKdCk&feature=related

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka