tamaryszek44 27.03.09, 17:20 Troche skomplikowane te forum- Gawiarenka? nie kumam o co tu chodzi i gdzie mam pisac i o czym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwa-filary Re: Witam 27.03.09, 17:30 W Gawiarence pijemy wirtualnią kawkę,wyprawiamy wirtualne imieniny i urodziny i czasami.Postaw wszystkim kawkę i przejdz do wątków,na pewno znajdziesz jakiś temat, który Cię zainteresuje,albo sama zapocznij jakiś wątek.Ludziska fajne , więc na pewno odpowiedzą.Pozdrawiam Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Witam 27.03.09, 17:36 Wchodzę i jest obrazek, jak go wycofam to są prywane linki, ale co dalej.Jestem cięka w neta. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Witaj Tamaryszku 27.03.09, 17:56 Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do pisania Pisz i o czym chcesz jest dosyć dużo wątków już rozpoczętych ,ale zaczynaj i takie które ciebie interesują Jakby co to zawsze można twój watek gdzieś umieścić , trzeba czasu żeby poznać wątki , chodzi jednak o to byś ty tutaj czuła się dobrze Odpowiedz Link
dwa-filary Re: Witam 27.03.09, 18:20 Tomaryszku, przeciez piszesz na forum w tym wątku, więc nie wiem co jest niezrozumiałe Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Witam 27.03.09, 18:39 No a jak coś palnę to bedziecie mieli ubaw. A kto tu w ogóle jest? Mam nadzieję że dorośli, ale czy towarzystwo mieszane? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Witam 27.03.09, 21:03 O ,jest jakiś kawałek świeżego mięsa. Żeby tylko nie było zbyt żylaste.Ale można upiec. Wszak to forum>>piec..... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Witam 27.03.09, 22:31 witam i rozglądam się za jakąś parapetówą Tamaryszka. Odpowiedz Link
natla Re: Witam 28.03.09, 08:34 Cześć Tamaryszku. Nam też się zdarza palnąć głupstwo.....jak to w życiu. Co do grona tu piszącego, to sami wspaniali ludzie, choć ostatnio jeszcze nierozbudzeni po śnie zimowym A towarzystwo jest oczywiście mięęęszane.....mamy aż jednego wspaniałego chłopa asdmina na stałe i kilku dochodzących, ale za to jakich....... Odpowiedz Link
izis52 Re: Witam 28.03.09, 18:15 Cześć Tamaryszku. Chwilkę mnie nie było, a tu rozkwita Tamaryszek. Napisz coś o sobie, gdzie kwitniesz itp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Witam 28.03.09, 23:55 Koło Zielone Góry, juz niedługo zakwitnę uroczo i bedę się chwalić tym przed wami uroczo. Odpowiedz Link
bona0601 Re: Witam 29.03.09, 11:12 Ja też witam Cię Tamaryszku! Też za bardzo nie weszłam jeszcze w te Ich piękne gaworzenia. Ale się uczę. W związku z tym,że ze względu na mój status debila komputerowego, pozwolili na pisanie tylko /bez tych skomplikowanych , a jakże pięknych zdjęciowo-komputerowych wtrętów/, to całe serce mam uiścić ,że tak powiem w samo pisanie. Dlatego witam Cię słownie i chylę czoła przed tą mądrą, komputerową , pięćdziesięcioletnią bracią! Odpowiedz Link