27.03.09, 17:20
Troche skomplikowane te forum- Gawiarenka? nie kumam o co tu chodzi i gdzie mam pisac i o czym.
Obserwuj wątek
    • dwa-filary Re: Witam 27.03.09, 17:30
      W Gawiarence pijemy wirtualnią kawkę,wyprawiamy wirtualne imieniny i urodziny i czasami.Postaw wszystkim kawkę i przejdz do wątków,na pewno znajdziesz jakiś temat, który Cię zainteresuje,albo sama zapocznij jakiś wątek.Ludziska fajne , więc na pewno odpowiedzą.Pozdrawiam smile
      • tamaryszek44 Re: Witam 27.03.09, 17:36
        Wchodzę i jest obrazek, jak go wycofam to są prywane linki, ale co dalej.Jestem cięka w neta.
        • sagittarius954 Re: Witaj Tamaryszku 27.03.09, 17:56
          Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do pisania smile
          Pisz i o czym chcesz jest dosyć dużo wątków już rozpoczętych ,ale zaczynaj i
          takie które ciebie interesują smile Jakby co to zawsze można twój watek gdzieś
          umieścić , trzeba czasu żeby poznać wątki , chodzi jednak o to byś ty tutaj
          czuła się dobrze smile
        • dwa-filary Re: Witam 27.03.09, 18:20
          Tomaryszku, przeciez piszesz na forum w tym wątku, więc nie wiem co jest niezrozumiałe smile
          • tamaryszek44 Re: Witam 27.03.09, 18:39
            No a jak coś palnę to bedziecie mieli ubaw. A kto tu w ogóle jest? Mam nadzieję że dorośli, ale czy towarzystwo mieszane?
            • wilczyca1953 Re: Witam 27.03.09, 21:03
              O ,jest jakiś kawałek świeżego mięsa. Żeby tylko nie było zbyt żylaste.Ale można
              upiec. Wszak to forum>>piec.....
              • bogatka1 Re: Witam 27.03.09, 22:31
                https://www.boga.ruhr-uni-bochum.de/html/Tamarix.parviflora.ho4.JPG witam i rozglądam się za jakąś parapetówą Tamaryszka.
                • natla Re: Witam 28.03.09, 08:34
                  Cześć Tamaryszku.
                  Nam też się zdarza palnąć głupstwo.....jak to w życiu.
                  Co do grona tu piszącego, to sami wspaniali ludzie, choć ostatnio
                  jeszcze nierozbudzeni po śnie zimowym smile
                  A towarzystwo jest oczywiście mięęęszane.....mamy aż jednego
                  wspaniałego chłopa asdmina na stałe i kilku dochodzących, ale za to
                  jakich.......
                  • izis52 Re: Witam 28.03.09, 18:15
                    Cześć Tamaryszku. Chwilkę mnie nie było, a tu rozkwita Tamaryszek.
                    Napisz coś o sobie, gdzie kwitniesz itp. Pozdrawiam.
                    • tamaryszek44 Re: Witam 28.03.09, 23:55
                      Koło Zielone Góry, juz niedługo zakwitnę uroczo i bedę się chwalić tym przed wami uroczo.
                      • bona0601 Re: Witam 29.03.09, 11:12
                        Ja też witam Cię Tamaryszku! Też za bardzo nie weszłam jeszcze w te Ich piękne
                        gaworzenia. Ale się uczę. W związku z tym,że ze względu na mój status debila
                        komputerowego, pozwolili na pisanie tylko /bez tych skomplikowanych , a jakże
                        pięknych zdjęciowo-komputerowych wtrętów/, to całe serce mam uiścić ,że tak
                        powiem w samo pisanie. Dlatego witam Cię słownie i chylę czoła przed tą mądrą,
                        komputerową , pięćdziesięcioletnią bracią!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka