misia007 05.07.09, 11:25 www.digicig.pl/dc/index.php podobno rodzina e-palaczy powiększa się,Natla to tylko tak,ze ciekawe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 11:51 W sądzie się będziesz tłumaczyć! Dzięki za ten link. Jestem nastawiona na tak. Poczytam wieczorem, bo teraz wybywam. Odpowiedz Link
anoagata Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 11:58 Dzień dobry! Jestem wykończona ale dobrze że ktoś zaprosił na papieroska to siadam i pykam a tak wogóle to co tu słychać?? Odpowiedz Link
super222 Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 12:10 A tak wogóle - anoagatko - to oczekuje się na powrót Admina, który gdzieś wojażuje. Niektóre forumowiczki to wiedzą, ale nie powiedzą... Czy tak bardzo wkończyło ciebie pielenie pietruszki?, powódź?, podziel się doznaniami. Sołtys w porządku?, zdrowy?. --- superka Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 17:23 Pietruszka rośnie jak najęta . Super niecierpliwa . Admin gdzie żeś bywa. Sołtys dogorywa No a Polska pływa . Toć wakacje przecie Lepiej mieć nie będziecie . W naszym forumowym powiecie . Odpowiedz Link
misia007 Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 17:42 Lepiej to nie potrzeba wody aż za wiele pływamy cały tydzień a także w niedzielę!!! Co na balkon wystawione na opady narażone!!!! Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 14:47 pl.wikipedia.org/wiki/Nikotyna Współczuję palącym. Może e-papieros byłby sposobem na odwyk? Odpowiedz Link
an.ta Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 19:50 Po latach palenia w ciągu jednego dnia rzuciłam i od dwóch lat nie palę. Jak się chce to można się pozbyc tego nałogu od ręki. Odpowiedz Link
anoagata Re: Palić bezpiecznie 05.07.09, 23:11 Podzielam tezę jak się chce,,Superku żyje jeszcze.. no i pale a po zatyma zapomniałam co jeszcze . Odpowiedz Link