rybka_a 09.10.04, 21:48 dobry wieczór! można się przyłączyć? też jestem singiel, chętnie pogadam z singlami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: puk puk 09.10.04, 21:54 a ja myślałem ze jeszcze po to aby zmajstrowac sygnaturke...no ale tez mogłem sie mylic Odpowiedz Link
anula001 Re: puk puk 09.10.04, 21:58 no wiesz)))))))))))))))))) PROBUJE!!!!!!!!!!!!))))))) Odpowiedz Link
rybka_a Re: puk puk 09.10.04, 21:55 na razie tak skaczę po forach, poszukuję jakiegoś fajnego towarzystwa, jestem tu od niedawna, trochę pogapiłam się co ludziska wypisują, ale już nie mogę czytać niektórych bzdetów, spodobał mi się Twoj pomysł dla singli, nie chcę też narzekać, ale czasami jest tak, że nie ma do kogo buzi otworzyć, a niestety moje towarzystwo to przeważnie luddzie z rodzinami i dziećmi, więc nie zawsze mają czas ale też nie chce mi się wiecznie słuchać o problemach z mężem, dziećmi czy teściową, Odpowiedz Link
anula001 Re: puk puk 09.10.04, 21:59 Doskonale Cię rozumiem. I właśnie po to dziś okolo godz 19 utworzyłam forum. Powiedziałam sobie, a co inni mogą to ja tez)) Odpowiedz Link