Dodaj do ulubionych

Jak spędzacie łikendy

10.10.04, 14:13
Hej single. Jak jest u Was? CO robicie na weekend?
Obserwuj wątek
    • anula001 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:18
      hej! ja zwykle duzo serfuje po sieci (nie mowie ze w tygodniu w ogole nie, ale
      duzo pracuje i nie mam za wiele czasu dla siebie w tygodniu). Czytam co mam do
      poczytania, ogladam TV jesli cos jest warte tego. Spotykam sie ze znajomymi,
      sprzatam, robie zakupy, ucze sie, sprawdzam sprawdziany (niestety smile etc etc
      etc.A Ty?? Tez single????
      • uncledonken Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:26
        Tak, single. indifferent
        • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:41
          No a TY uncle - co zwykles robic? Moze nas czyms zaskoczysz albo podsuniesz
          jakis pomysl? Ja, przyznam szczerze, wole dni powszednie...jakoś wiecej się
          dzieje smile
          • uncledonken Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:45
            rower, internet, czasem piwko, tudzież impreza. Ostatnio nie jest źle, ale
            bywało strasznie cicho
            • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:48
              tjaaaa, ta cisza...cokolwiek to znaczy...bywa dołująca
              • jumar1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:49
                ..za cokolwiek sie nie zabierzesz,wydaje sie jakby czegos brakowało!
                • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:51
                  no bo człowiek (kobieta też wink) to jednak istota stadna...
                  • jumar1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:54
                    celna uwaga!
                    ...kobieta tez człowieksmile
                    • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:57
                      ...i tylko żeby nie było...
                      • jumar1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:58
                        Zawsze twierdziłem że na szacunek trzeba sobie zapracowac,bez wzgledu na to
                        czys kobietą czy męzczyzna!
                        Pzdr.
                        • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 14:59
                          a ja twierdze, ze do człowieka trzeba mieć z definicji szacunek...potem podlega
                          to ewentualnej weryfikacji wink
                          • anula001 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:05
                            zgadzam sie Liviawink
                          • jumar1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:08
                            definicje w wielu przypadkach sa wyświechtane i znacznie bledną w konfrontacji
                            z rzeczywistościa!
                            • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:10
                              ja bym powiedziała, że raczej rzeczywistość blednie w konfrontacji z
                              definicjami...
                              Ale się filozoficznie zrobiło...przy niedzieli wink
                          • jumar1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:10
                            ...i tylko nie wchodzmy na tematy filozoficzne...bo nikt nie twierdzi ze nie ma
                            szacunku do człowieka jako do istosty żyjącej!
                            • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:11
                              hihi smile)
                            • cma1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:13
                              wy tu dyskusje filozoficzna zaczeliscie, a ja napisze, ze dzis pol dnia przy
                              kompie siedze. i dobrze mi.
                              • jumar1 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:16
                                Ja mam to samo!Połowa dnia za mną a komputer wciąz w eksploatacjismile
                                Trójkowo-jazzowo łechce Kydryński ze swoją"Sjestą" i dobrze jest...smile
                                • anula001 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:18
                                  ja tez od 10 na kompie, a przede mna niestety robotka crying(( a moze by tak
                                  odpuscic sobie robotke dzis??? co sadzicie???
                                  • livia73 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:21
                                    Odpuść sobie anula...przynajmniej nie będę miała wyrzutów, że ja też to
                                    zrobiłam...smile
                                    • anula001 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 15:35
                                      Ok, na razie odpuszczam, moze zabiore sie za to wieczoremsmile No co ja na to
                                      poradze, ze forum zalozylam wczoraj i ze sie ono cieszy taka popularnoscia, i
                                      ze lubie tu siedziecwink)
                                      • anula36 Re: Jak spędzacie łikendy 10.10.04, 23:33
                                        w weekendy robie wszystko to co jest zwiazane z koniecznoscia zdazenia na
                                        konkretna godzine:kino,teatr,chodze na poranki poetyckie do Teatru Slowackiego
                                        z kolezanka singielka,poza tym laze po sklepach, w neidziele czasem na Zyda(
                                        ciuchy) potem hala TArgowa ( starocie), z kumplem na piwo, w lecie nad wode,do
                                        lasku wolskiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka