cma1 17.10.04, 09:39 wstawac spiochy!!! dzis niedziela, a za oknem dzdzysto i nieprzyjemnie, ale... ale tu zawsze mozna cos ciekawego przeczytac. wiec do komputerow marsz!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: pobudka!!!! 17.10.04, 10:18 otworzysmy oczy chyba w tym samym momencie Tylko ja jeszcze pognalam zaladowac pranie. wiem-niedziela,dzien panski itp, ale ciagle mam ostanio tyly z czasem. Odpowiedz Link
cma1 Re: pobudka!!!! 17.10.04, 10:31 a ja z odkurzaczem ganiam, za chwile na szmacie pojezdze, zeby choc troche domek odgruzowac. i pranie tez zaraz wstawie. milej pracy zycze. a pozniej jak ze wszystkim sie wyrobie zrobie sobie kawe i do kompa siade. taki mam plan! o! Odpowiedz Link
anula36 Re: pobudka!!!! 17.10.04, 10:38 mnie jednak troche glupio z odkurzaczem w niedziele przed poludniem ganiac bo blok jest dosc akustyczny. Pozostane na praniu Chcialm jeszcze pzrejrzec czesc ciuchow ktore wlasnei wyekmitowalm z szafy co do smieci, co do PCK. Odpowiedz Link
anula001 Re: pobudka!!!! 17.10.04, 12:05 Ja juz nie spie od 9, ale musialam kompa zeskanowac. Wrocilam z kolacji o 4 rano, wstalam po 9. Oj, cos na starosc czlowiek juz i mniej zaczyna sypiac..)) Pozdrawiam niedzielnie))) Odpowiedz Link