iberka singielka w dwupaku ;-) 28.01.05, 19:24 czyli Ja Iza,lat już nie 24 ale jeszcze nie 25; mama 3 letniego Kubeczka .Kobieta walcząca jak Don Kichot <zamiast witaraków setki urzędników na mej drodze>.Szczęśliwa studentka ,ambitna czasami za bardzo ale co tam. Poszukiwaczka.....nie zaznanego jeszcze szczęścia przy męskim ramieniu Pozdrawiam zimowo z Krakowa Iza Odpowiedz Link
jagula5 kolejna singielka w dwupaku ;-) 03.10.06, 00:21 Witam, Jestem tu troszku nowa, chociaż singielka już stara (całe 2 lata) 25 lat, zawodowo już ustabilizowana finansistka, w trakcie obrony pracy magisterskiej, jedna doczepka lat 7. Szczęśliwa!!!! Odpowiedz Link
bystra2000 Re: kolejna singielka w dwupaku ;-) 05.10.06, 22:49 Witam.Same tu małolaty. Babcia-bystra(lat 46)Olsztyn. Na wcześniejszej emeryturze. Wesoła,lojalna,ateistka. Odpowiedz Link
servus_lca Re: Przedstawmy się .. 31.01.05, 10:08 Witam Czasami zagladam na to forum. Jestem Marcin Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Przedstawmy się .. 01.02.05, 22:47 Joanna, zachodnia Polska, wbrew temu co twierdzi mój ulubieniec (heh) jumar podstawówkę skończyłam;D O wiek i zarobki się kobiet nie pyta;D Blondynka, co wykorzystuję przy każdej okazji, dzięki czemu dorobiłam się w swoim życiu tylko 3 punktów karnych, czepliwa ta policja... Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Przedstawmy się .. 14.02.05, 23:40 Skoro ma być szczegółowo...mgr filologii polskiej-bez zamiłowania Zamiłowanie-manipulowanie ludźmi (zwierzętami też, ale to trudniejsze;P) Kobiety twierdzą że jestem wyniosła i zarozumiała-ale to oczywiście nieprawda;DDD Singiel z wyboru-w poprzednim zyciu musiałam być złym facetem, bo teraz zawsze trafiam na wybrakowany towar. Więc odpuszczam-zmęczenie materiału. Co lubię napisałam w jednym z postów;P Dodam tylko: plus jazda samochodem. Idzie łeb w łeb z sexem;PPP Odpowiedz Link
triccia Re: Przedstawmy się .. 30.11.05, 13:35 Hej, ja to dopiero musiałam być draniem w poprzednim wcieleniu, inaczej nie mogę wytłumaczyć mojego może nienajdłuższego- bo 29 letniego, ale barwnego życiorysu, od paru lat fajnych facetów spotykam jedynie w tramwajach, wiec postanowiłam poczekać na takiego, który wysiądzie na moim przystanku, bo z poprzednimi to nawet nie jechalismy w tym samym kierunku jak sie zwykle okazywało. Poza tym skończyłam kolejne studia- wreszcie , mam całkiem przyjemna pracę i cieszę się , że znalazłam takie forum Buziaki dla wszystkich singli Agaś Odpowiedz Link
el_nino Re: Przedstawmy się .. 01.02.05, 22:49 to ja jestem Tomek i juz prawie 26 wiosen mi sie nazbieralo. Cos jeszcze? Odpowiedz Link
ivonsheper Re: Przedstawmy się .. 22.05.06, 13:46 Uf, myślałam że nie znajdę tu wpisu żadnego faceta, a trafiłam na Ciebie. To miło że w tym sfeminizowanym gronie są mężczyźni, bo chyba jest to cel tego forum. Prawda? Odpowiedz Link
el_nino Re: Przedstawmy się .. 01.02.05, 22:56 Mi tez milo Cie poznac ) Z Wroclawia. Jestes bardziej Zoska czy bardziej Anka? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Przedstawmy się .. 01.02.05, 23:19 kiedy??????? tort Ci przygotujemy!!!!!! stara dupa będziesz Odpowiedz Link
anisua Re: Przedstawmy się .. 01.02.05, 23:30 30?????????????????? kochana.. teraz to tylko lepiej Odpowiedz Link
coeurenhiver Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 01:42 Witam, Moje imię wywodzi się z języka łacińskiego. Dla podpowiedzi dodam, że oznacza wyznawcę jednej z wielkich religii. Nie jestem ani najstarszy ani najmłodszy na tym forum. Zakwalifikujcie mnie do przedziału 20-25. Mieszkam w mieście, w którym więcej jest drużyn sportowych w najwyższej klasie rozgrywkowej niż kin, teatrów i tym podobnych przybytków kultury. Nad czym bardzo ubolewam. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Gratuluję pierwszej strony Anuli. coeurenhiver Nie oglądaj się za jutrem Odpowiedz Link
servus_lca Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 10:56 coeurenhiver napisał: > Witam, > > Moje imię wywodzi się z języka łacińskiego. Dla podpowiedzi dodam, że oznacza > wyznawcę jednej z wielkich religii. Krystian? > Mieszkam w mieście, w którym więcej jest drużyn sportowych w najwyższej klasie > rozgrywkowej niż kin, teatrów i tym podobnych przybytków kultury. Nad czym > bardzo ubolewam. Bydgoszcz? Odpowiedz Link
coeurenhiver Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 15:56 servus_lca napisał: > > coeurenhiver napisał: > > > Witam, > > > > Moje imię wywodzi się z języka łacińskiego. Dla podpowiedzi dodam, że oznacza wyznawcę jednej z wielkich religii. > Krystian? > > > > Mieszkam w mieście, w którym więcej jest drużyn sportowych w najwyższej klasie rozgrywkowej niż kin, teatrów i tym podobnych przybytków kultury. Nad czym bardzo ubolewam. > Bydgoszcz? Disco! servus_lca gratuluję. Nie spodziewałem się, że moje zagadka tak szybko zostanie prawidłowo rozwiązana. Pozdrawiam Coeur En Hiver Odpowiedz Link
black_ice Re: Anisua. 02.02.05, 05:51 Mirek 28 informatyk woj. lubuskie coz wiecej ? witam wszystkich forumowiczow Odpowiedz Link
mirmurek Re: Anisua. 06.01.06, 12:22 > Mirek Ja też Mirek > 28 Jeszcze 29 > informatyk Specjalista od stosunków ... międzynarodowych > woj. lubuskie Tam się urodziłem - Sulechów, a mieszkam we Wrocławiu > coz wiecej ? witam wszystkich forumowiczow Pozdrawiam wszystkich forumowiczów, a szczególnie forumowiczki ;-* Odpowiedz Link
yashee Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 09:28 monika, 28 wiosen i jesieni już za mną 8-17: tkwię w szklanej wysokiej klatce na puławskiej po 17: bywam tu i tam, tam i ówdzie, najczęściej na warszawskim ursynowie zaczynam na forum, pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
argta Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 12:46 Witam Znajomi mówią do mnie Max (rodzice od 30 lat upierają sie przy Mariuszu) 31 lat Kraków od zawsze handlowiec ((może czas na zniany) Odpowiedz Link
argta Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 13:01 A i jeszcze jedno jak popatrze przez okno w pracy widze Plazę i oczywiście pozdrawiam wszystkich forowiczów czy jakos tak.. Odpowiedz Link
mart_mil Re: Przedstawmy się .. 02.02.05, 16:21 chyba w zadnym innym forum nie ma 305 postow na jeden temat przedstawmy sie... 23 za chwile, student, wlasnie na stypie za granica (juz teraz tylko umowna) pozdrawiam i przesylam wloskie slonce. Odpowiedz Link
coobad Przedstawmy się ..+byc mezczyzna 02.02.05, 16:41 Witam! moja wrodzona systematyczność kazala mi przegladac forum od poczatku, nieco juz opadam po malu z sil... mam nadzieje, ze dalej bedzie ciekawiej... mam na imie Kuba mieszkam w Gdansku, studiuje na Polibudzie - budownictwo pracuje w firmie energetycznej (reklama - marketing - rozwoj) wspoltworze galerie sztuki w Berlinie niby jako "marketing", ale robię w zasadzie wszystko - od negocjacji cen, pisania umow, do wozenia wina i jedzenia na wernisaze..hi hi dodatkowo fotografuje - moze bedzie z tego jakas kasa... mam slicznego i kochajacego KOTA jestem singlem z powodu rozejscia z narzeczona oraz braku czasu... spie po 3-4 godz dziennie, czasem dluzej. Jak sie wkurze, rzucam wszystko i znikam na jakis czas (potem obrywam po glowie, ale nie umiem inaczej...) mam samochod, mieszkanie (od rodzicow..super) RE: FACECI MAJA LEPIEJ Byc moze, faceci maja lepiej, ale sproboj znalezc fajowe ciuchy dla faceta w normalnej cenie! Poniewaz mam troche ubran (biale-szare-czarne, w sklepach ostatnio rzucam sie (nieswiadomie) na BABSKIE CIUCHY! Pod tym wzgledem kobiety maja lepiej! Nigdy nie znalazlem np. czerwonego albo pomaranczowego garnituru! Pozdrawiam! (jak ktos z Berlina albo chcialby wynajac pomieszczenie (na immmpreze, spotkanie sluzbowe, itp) albo obejrzec sztuke polsko-niemiecka - to "derOrt" Berlinerstr 165, Berlin-Wilmersdorf, U5 (albo 7, nie pamietam): Berlinerstr oder Bayerisher Platz; jesli chcecie byc powiadamiani o nowych wydarzeniach albo wynajac bude - coobad(u)poczta.onet.pl) Odpowiedz Link
argta Re: Przedstawmy się ..+byc mezczyzna 04.02.05, 13:22 coobad napisał: > > RE: FACECI MAJA LEPIEJ > > Byc moze, faceci maja lepiej, ale sproboj znalezc fajowe ciuchy dla faceta w > normalnej cenie! Poniewaz mam troche ubran (biale-szare-czarne, w sklepach > ostatnio rzucam sie (nieswiadomie) na BABSKIE CIUCHY! Pod tym wzgledem kobiety > maja lepiej! Nigdy nie znalazlem np. czerwonego albo pomaranczowego garnituru! Stary a oglądałeś Maskę z Jimem Careyem facet pomyka w zielonym gagu ) Alfa Romeo GTA Sedno Automobilizmu Życie jest jak pudełko czekoladek , nigdy nie wiesz na kogo trafisz... Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: Przedstawmy się ..+byc mezczyzna 19.02.05, 20:17 heh jak miło i sympatycznie może mężczyna opisać siebie a Berlin to i ja lubie Odpowiedz Link
martyna14 Re: Przedstawmy się ..+byc mezczyzna 10.04.05, 03:47 Ja mam na imie Monika 31 lat a Gdynia/ Nowy York . Tez lubie sztuke ale jakos nie znam nikogo kto by tak jak ja lubil chodzic na wernisaze itp Ile masz lat? P.s Nie probuje Cie poderwac tylko sie zaprzyjaznic. Odpowiedz Link
argta Re: Przedstawmy się .. 04.02.05, 11:08 Witam chyba coraz bardziej mam dosyć widoku Plazy ,ale dam mojemu prezesowi jeszcze jedną szanse )) Odpowiedz Link
argta Re: Przedstawmy się .. 04.02.05, 11:09 no i jak zwykle o czymś zapomnialem co sie stao z resztą postów?? Odpowiedz Link
kinia252 Re: Przedstawmy się .. 26.08.05, 22:19 Urodzona w 1980 rokuMieszkam w Gorzowie Wlkp., pracuję w hotelu, bardzo lubię tańczyć, lubię też poezję śpiewaną...mam ścisły umysł i duszę romantyka...pozdrawiam was !!! Odpowiedz Link
ivonsheper Re: Przedstawmy się .. 22.05.06, 13:50 Intrygujący wpis. Jakie są Twoje nad wyraz nieprzeciętne zdolności, czas pokazać swoje oblicze to i ja może się ujawnię. Cjoć mam wrażenie że jestem dość młoda w porównaiu z innymi osobami. Odpowiedz Link
coobad Re: Przedstawmy się .. 05.02.05, 21:45 witaj! wiesz, jednak nie wszyscy tutaj są tak wybitnie uzdolnieni w kierunku jasnowidztwa, więc może coś więcej? imię? miasto? pozdrowionka! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Przedstawmy się .. 05.02.05, 21:57 jestem sobie dziewczyna,mam 23,imie ewa,lubie przyrode,tesknie za nim... Odpowiedz Link
iva33 Re: Przedstawmy się .. 06.02.05, 11:39 Witam! oj-ale was tu duuużo się wpisało-aż mi się kręci w głowie od czytania (przeczytałam wszystkie wpisy A ja-?- kobieta, wiek-optymalny-w nicku (no prawie-bo nick założony jakiś czas temu), osiadłam w okolicach Katowic..i w budżetówce (też osiadłam-chyba na dobre Pozdrawiam z uśmiechem do was Odpowiedz Link
mirrormirror Re: Przedstawmy się .. 06.02.05, 12:13 facet,obyw.polskie,prawo jazdy kat.B,wlosy ciemne,oczy zielone,do emerytury jeszcze ze 35 lat Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Przedstawmy się .. 08.02.05, 01:12 imię i wiek jak w nicku niedawno skonczyłam studia - prawo (studia skończyłam, ale jeszcze się nie obroniłam, ach ta moja ukochana praca... - jak widać pracuję (w jednej z wielu warszawskich kancelarii / ... biura szklanych drzwi ...). szatynka, oczy piwne, wysoooka miło się tak na forum przedstawić - juz nie jest tak zimno i anonimowo... PS już od jakiegoś czasu czytam to forum - miło poczytać więc postanowiłam się ujawnić i przyłączyć Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Przedstawmy się .. 09.02.05, 15:01 Ania, lat 26 Warszawa, z wykształcenia bankowiec,z zawodu też. Zaczynam na forum, pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
sylwia175 Re: Przedstawmy się .. 09.02.05, 16:08 No wiec: mam 26 lat, pracuje w agencji reklamowej, mieszkam w Warszawie studiuje dziennikarstwo i reklame, uwielbiam czytac, chodzic do kina i teatru oraz... ostro imrezowac) Jestem oczywiscie sama co czasami spedza mi sen z powiek... Ogolnie troche gadatliwa, wysoka, kochajaca taniec To ja... Odpowiedz Link
caroline_80 Re: Przedstawmy się .. 09.02.05, 16:48 no tak, gapa ze mnie nie wiek tylko rocznik dzięki za zwrócenie uwagi na tę nieścisłość terminologiczną, ale i tak chyba wszyscy wiedzą o co chodzi (no, że gapa jestem Odpowiedz Link